Discutii libere L100 !

Oblivion

member
Scor reacție
0
Pe tine si pe Oblivion data viitoare cand o sa va intalnesc pe harta o sa va spulber.
O sa va scot triburile din cap. Si o sa jucati ca dicsie ascunsi. Nu este vina mea ca voi nu aveti parte
:)
Pai ma bolovanule. Cum iti peopui tu sa ma spulberi?
M-ai injurat pe extern si apoi, in 5-6 ore ti-am luat toate satele, in afara de 2, ca nu ma lasa serverul fiind prea mare.
Ai reta*d 100%? Credeam ca e doar 95%
 
Scor reacție
1
Limbajul asta gen ^gușterii^ imi este cunoscut de la taranii care vin la oraș. Iti canta greierii in calcaie si vii cu fițe de aratura la mine.
Bine ca au schimbat ăștia buletinul ca inainte cand il deschideai îți sarea sapa din el.
Si mai ai o vorba de la țară, aia cu ^te incing^
Refuz să port o bătălie a minții împotriva cuiva dezarmat.
 

LeuL BesTiaL

member
Scor reacție
0
Pai ma bolovanule. Cum iti peopui tu sa ma spulberi?
M-ai injurat pe extern si apoi, in 5-6 ore ti-am luat toate satele, in afara de 2, ca nu ma lasa serverul fiind prea mare.
Ai reta*d 100%? Credeam ca e doar 95%
Ia arata-mi unde ti-am adresat eu injurii pe extern sau oriunde în altă parte.
Am spus adevărul, am spus ce ai făcut, cum milogeai la mine satul acela sa ti-l cedez sa ai si tu șanse pe harta sa-l ataci pe viagra. Sau cel mai penibil ai fost când ai cerut sa-mi oblig un coleg sa-ti cedeze un sat de 500 puncte si el mai avea 2 zile de protecție pe harta.
Viteji mai sunteti, o sa vad ce va ramane din tine acum dacă nu mai esti in Roma ca pana acum i-ai disperat, sa milogesti sprijin plus la conturile suport.
Te-au ajutat cei din Roma atât și acum ai cedat satele la inamici.
Ce poți sa-i ceri la unul ca tine, ești lipsit de scrupule.
Refuz să port o bătălie a minții împotriva cuiva dezarmat.
Dacă ai avea capul meu ti-ar lua corpul razna. :)
 
Ultima editare:

KingWeeman

member
Scor reacție
0
Ia mai da te n p mea de lache cu pedale ca n-ai inteles nimic, slabane.
Esti si nob si slab.

Rezumat pt inaptii ca tine si ca leul albastru:

Nu accept alti jucatori necunoscuti in mijlocul (nucleul) satelor mele. I-am zis lui dedei asta inainte sa inceapa lumea.
Apoi singurul pulifrici care avea sate in nucleul meu era lycan.
M-am prins in 2 sapt ca ori era spion ST, ori era prea slab si n-avea ce cauta pe granita.

De 2 luni ma rog de conducere sa il bage la interne si pauza. Cica le era frica ca daca il interneaza, cedeaza satele la inamic. Foarte bine, uite ca tot le-a cedat + bonus ca le-am cedat si eu cu inca 2, ca sa se invete minte pe viitor.

Pai eu ma chinui sa scot orice punct rosu din nucleu si din cauza incompetentei conducerii imi apar mie direct 7 sate rosii in mijlocul nucleului???? Pai daca asta s a intamplat o data, se va intampla inca de 10 ori. Si nu stau sa pierd degeaba nopti si zile, sa apar granita si sa ma trezesc cu jumate din inamici in mijlocul nucleului ca e conducerea fricoasa.

Si dupa faza asta, cand lycan a cedat satele din minlocul nucleului meu la inamic, pe absolut toti din conducere i-a dururlt fix in p de situatie. Am scris pe grupul tribului ca renunt la joc si las contul in trib. Si am intrebat cui sa las.
Am cautat 2 h sitter si pe grup si in privat si am intrebat pe vteo 7 din roma cui sa las contul.... asta e dezinteres si bataie de joc. Daca contesta careva, pun pe grup discutiile de pe wapp cu cei din roma, unde ma rugam de ei sa preia contul in sitter. Inclusiv intemeietorul a zis ca n are timp sa preia contul si sa il las alta data. Contesta careva asta, pun discutiile aici.

Asa ca am zis sa las contul in ST, ca acolo se pare ca s a gasit sitter instant. In plus sa vada si roma cum eate sa apara 50 de pincte rosii, ca atunci cand mie mi au aparut 7-10 puncte rosii in nucleu, i a durut in plua.

S a inteles dc am cedat satele in ST?
Nu s a inteles, mars
Mai ai de invatat jocul asta pana sa ma faci pe mine(sau pe oricine de chiar) "nob". (Nici nu esti in stare sa scrii noob)
Sa mai zic ca ti-a trebuit sa-i faci manevre cu sittere sa te descurci sa-i iei satele lui leul albastru? Ala e nivelul tau.

Nu stai sa pierzi nopti si zile pentru ca nu esti jucator, nu de alta. Ori ti-e usor, ori tradezi, asta esti tu, si asta faci de ani intregi, spre surprinderea mea iti mai gasesti loc in triburi ca un sobolan care scapa de deratizare. Oricum, esti un fragment din ceea ce se poate numi om.

Sitter ai gasit la dedei, dar ai preferat sa trimiti tot deful acasa si sa cedezi la ST, probabil ti-au intrat banii de la ST. Prima minciuna asta e, ca n-ai fi gasit sitter. Contul a fost pe sitter si l-ai scos sa-ti poti face cedarea ta de jeg la ST. Nu mai minti aiurea. Ai gasit sitter in roma.

Pe conducere nu i-a "duruit fix in p de situatie", ti s-a zis ca o sa continue roma sa te ajute cu sittere si def... Asta e a doua minciuna. Dupa ce toata lumea 100 ai fost cocolosit, nici n-ai voie sa scoti asa ceva pe gura aia spurcata. A stat tribul sa-ti faca babysit, ca esti un fraier cu iluzii de jucator, si nimic mai mult.

Pe langa asta, unde i-a durut in p pe roma, cand ei ti-au zis sa pregatesti recuperari ca-l suspecteaza pe ala ca cedeaza? Esti schizofrenic? Ai incurcat cumva trecerea timpului? E clar ca era lumea cu ochii pe situatie, nu-i ca si cum ai fi fost singur sinistrat acolo

Ai probleme grave...si de caracter, dar nu numai. Doua dintre cele mai mari sunt ca minti mai mult decat respiri, si alta e ca respiri. Esti o risipa de aer.
 
Ultima editare:
Scor reacție
0
Poate sa confirme oricare din ST ca am dat contul gratis ba bulangiilor pt ca m ati enervat.
Si inception la fel. A dat contul gratis ca da ne batem p de voi
Tu esti singuru de care si a batut p… st:))) ca ii doare undeva de tine, si pt ei a fost o surpriza ca in loc sa ia 11 sate au luat 60, cred ca s au cacat pe tn de ras cand au vazut ca lasi sitter si ce prost esti:)) ca avu daca le dai un mesaj sa i saluti crek nici seen nu primesti.. asta nu intelegi tu… ca nu i pasa nimanui cu adevarat de tine.. oricum stii sa joci doar cersind def .. in fine, ai o statistica as putea sa spun chiar tragica.. o singura lume castigata din 284828 jucate..ai ajuns ca de obicei la arhive, acum lasa oamenii mari sa joace:)

PS: nimeni nu zice nik de lykan.. a tradat omu asta e se intampla.. da tu ii urai din tot sufletu nu i suportai schimbai numele la sate..si ai cedat doar ca a tradat altcineva:))) pt ca stiu ca nu faci fata si esti un slab:x…hai spor pe 101 poate mai gasesti p acolo vreun trib sa te accepte
 

LeuL BesTiaL

member
Scor reacție
0
:))) se pare ca te-ai drogat noaptea asta. Halucinezi grav. Cum sa-mi iei tu mie satele? Serios?
Unu care de la 7 sate rosii luate langa el, plange de 50 de ori ca i s-a stricat "strategia" si se lasa? :)))) Unu care tradeaza oricand da de greu, de ani intregi? :)))))

Da-ti doua palme. Nici sa visezi la asa ceva nu esti in stare. Vezi ca twstats e public si nu exista asa ceva, poate verifica oricine ca minti iar.

Unde am jucat pe aceeasi lume ai tradat ca ultima lepra, si dezgustul pe care il am fata de tine e strict din faptul ca "joci" ca ultimul jegos, Au trecut ani de cand am jucat prima data deodata pe o lume, si tu tot un gunoi ai ramas... si nu numai ca nu ai reusit sa dezvolti un pic de coloana vertebrala, inca ai prins si tupeu si vii sa minti aiurea pe forum.

Ai ceva boala care te impulsioneaza sa minti atat? Ti-am scris mai sus foarte clar cu ce ai mintit, si raspunsul tau e sa vii cu o gogonea si mai mare? Crezi ca e gata schimbat subiectul, sau ce?
Macar daca tradezi... taci, nu scoate jegurile astea pe gura. Cat tupeu ai sa faci pe victima. Ultimul noob.

Oricum eu sunt multumit ca ai intrat pe joc, sa-ti pot spune cateva cuvinte din suflet. Si ma bucur ca ai tradat, ca altfel nu aflam ca esti redemption, si nici nu puteam sa vin sa te descriu atat de exact pe forum ca nu era frumos sa vorbesc asa de un coleg.

Esti un jeg de om.
Au fost cheltuielile
prea mari sa-si permita lux. Tot ce mai are este peranadez.
:)
 
Ultima editare:

Vlaicu

member
Scor reacție
0
Sa ii transmita careva la Tudor23 ca il asteptam inapoi peste o luna. Eu zic ca ii ajunge o luna sa stranga destule informatii :)
 

LeuL BesTiaL

member
Scor reacție
0
@Rakanishu poti te rog sa dai niste vacante ?



Spor!
Ai tresărit brusc din somn azi noapte, îngrozit dacă m-ai visat, ai cerut excluderea mea. Saracul de tine sa nu poți dormi.
Un om sănătos trebuie să doarmă pe noapte între 6-8 ore pentru refacerea organelor. Intervalul de ore pe care trebuie sa-l cuprindă este ora 1 și 5 dimineața. Creierul pe parcursul zilei acumulează gunoaie care trebuie eliminate. O noapte pierdută se recupereaza in trei nopti de somn regulat. Cine nu doarme colectează un tomberon sau o groapa de gunoi.
:)
 
Ultima editare:

Enyx88

member
Scor reacție
0
Mult zgomot pentru nimic cu oblivion. Cum motivele lui ni s-au parut la toti trase de par, stim cu totii ca nu mai facea fata in granita respectiva dupa ce ST si-a mutat jucatori buni acolo. Faptele de vitejie a lui oblivion s-au terminat o data cu innobilarea satelor de la leul bestial in 08.02.
2 saptamani a luat doar barbare si se plangea ca nu mai are timp si nu mai face fata la cate atacuri are zilnic :) Genul asta de lume nu e pt orice starter oricat de viteaz se arata prin mesaje.
Din toata afacerea, cel mai mult a pierdut oblivion care se lauda cu pp-uri investite in valoare de 7000 lei. Si nu lei albastrii.

ST nu e de condamnat cu nimic. Si noi am fi luat satele alea daca primeam asa oferta. Asa se desfasoara razboaiele. Fiecare cauta sa isi asigure un avantaj asupra celuilalt. Cum au zis si altii mai sus, si noi am luat sate cedate de un jucator ST intre ei, nimic wow in rteaba asta.

@LeuL BesTiaL , vad ca m-ai tot pomenit prin mesaje si tot bati apropouri la descrierea profilului meu. Se pare ca nu ai inteles bine textul. Se refera la inamici, nu la colegii mei de trib :)
 

LeuL BesTiaL

member
Scor reacție
0
Mult zgomot pentru nimic cu oblivion. Cum motivele lui ni s-au parut la toti trase de par, stim cu totii ca nu mai facea fata in granita respectiva dupa ce ST si-a mutat jucatori buni acolo. Faptele de vitejie a lui oblivion s-au terminat o data cu innobilarea satelor de la leul bestial in 08.02.
2 saptamani a luat doar barbare si se plangea ca nu mai are timp si nu mai face fata la cate atacuri are zilnic :) Genul asta de lume nu e pt orice starter oricat de viteaz se arata prin mesaje.
Din toata afacerea, cel mai mult a pierdut oblivion care se lauda cu pp-uri investite in valoare de 7000 lei. Si nu lei albastrii.

ST nu e de condamnat cu nimic. Si noi am fi luat satele alea daca primeam asa oferta. Asa se desfasoara razboaiele. Fiecare cauta sa isi asigure un avantaj asupra celuilalt. Cum au zis si altii mai sus, si noi am luat sate cedate de un jucator ST intre ei, nimic wow in rteaba asta.

@LeuL BesTiaL , vad ca m-ai tot pomenit prin mesaje si tot bati apropouri la descrierea profilului meu. Se pare ca nu ai inteles bine textul. Se refera la inamici, nu la colegii mei de trib :)
Inamicii atâta timp cat luptă și pierd cu demnitate, nu au cum sa fie valeti asa cum ai descris la profil.
În acest caz doar cei din trib și aliații te slujesc asupriți.
Când m-a invitat Oblivion în Roma de mai multe ori i-am răspuns ca, șeful meu este doar Dumnezeu, văzând profilul tău.
Se pare că, S.T. au în continuare o problema cu mine, știe cineva motivul?!
:)
Sat: [coord]534|408[/coord]
Nivel zid: 20
Adeziune: 100
[command]attack[/command] Berbec, C.004 (533|418) , K45 [coord]533|418[/coord] --> Ora de sosire: feb. 26, 2024 15:00:17:366 [player]Chiajna[/player]
[command]attack[/command] Berbec, C.004 (533|418) , K45 [coord]533|418[/coord] --> Ora de sosire: feb. 26, 2024 15:00:17:466 [player]Chiajna[/player]
[command]attack[/command] Berbec, C.004 (533|418) , K45 [coord]533|418[/coord] --> Ora de sosire: feb. 26, 2024 15:00:17:566 [player]Chiajna[/player]
[command]attack[/command] Berbec, C.004 (533|418) , K45 [coord]533|418[/coord] --> Ora de sosire: feb. 26, 2024 15:00:17:666 [player]Chiajna[/player]
[command]attack[/command] GN, Starfall (535|415) , K45 [coord]535|415[/coord] --> Ora de sosire: feb. 26, 2024 15:30:00:080 [player]kensany[/player]
[command]attack[/command] GN, Starfall (535|415) , K45 [coord]535|415[/coord] --> Ora de sosire: feb. 26, 2024 15:30:00:180 [player]kensany[/player]
[command]attack[/command] GN, P.001 (530|401) , K45 [coord]530|401[/coord] --> Ora de sosire: feb. 26, 2024 15:31:37:588 [player]Chiajna[/player]
[command]attack[/command] GN, 001 (539|413) , K45 [coord]539|413[/coord] --> Ora de sosire: feb. 26, 2024 15:31:38:295 [player]DoubleMax[/player]


 
Ultima editare:

Enyx88

member
Scor reacție
0
Inamicii atâta timp cat luptă și pierd cu demnitate, nu au cum sa fie valeti asa cum ai descris la profil.
În acest caz doar cei din trib și aliații te slujesc asupriți.
Când m-a invitat Oblivion în Roma de mai multe ori i-am răspuns ca, șeful meu este doar Dumnezeu, văzând profilul tău.
Se pare că, S.T. au în continuare o problema cu mine, știe cineva motivul?!

:)
Sat: [coord]534|408[/coord]
Nivel zid: 20
Adeziune: 100
[command]attack[/command] Berbec, C.004 (533|418) , K45 [coord]533|418[/coord] --> Ora de sosire: feb. 26, 2024 15:00:17:366 [player]Chiajna[/player]
[command]attack[/command] Berbec, C.004 (533|418) , K45 [coord]533|418[/coord] --> Ora de sosire: feb. 26, 2024 15:00:17:466 [player]Chiajna[/player]
[command]attack[/command] Berbec, C.004 (533|418) , K45 [coord]533|418[/coord] --> Ora de sosire: feb. 26, 2024 15:00:17:566 [player]Chiajna[/player]
[command]attack[/command] Berbec, C.004 (533|418) , K45 [coord]533|418[/coord] --> Ora de sosire: feb. 26, 2024 15:00:17:666 [player]Chiajna[/player]
[command]attack[/command] GN, Starfall (535|415) , K45 [coord]535|415[/coord] --> Ora de sosire: feb. 26, 2024 15:30:00:080 [player]kensany[/player]
[command]attack[/command] GN, Starfall (535|415) , K45 [coord]535|415[/coord] --> Ora de sosire: feb. 26, 2024 15:30:00:180 [player]kensany[/player]
[command]attack[/command] GN, P.001 (530|401) , K45 [coord]530|401[/coord] --> Ora de sosire: feb. 26, 2024 15:31:37:588 [player]Chiajna[/player]
[command]attack[/command] GN, 001 (539|413) , K45 [coord]539|413[/coord] --> Ora de sosire: feb. 26, 2024 15:31:38:295 [player]DoubleMax[/player]



"atâta timp cat luptă și pierd cu demnitate" - ceva atat de rar in jocul asta

Nu stiu despre ce invitatie vorbesti. Oblivion nu avea drept de invitatie in Roma. Era valet.
 

LeuL BesTiaL

member
Scor reacție
0
"atâta timp cat luptă și pierd cu demnitate" - ceva atat de rar in jocul asta

Nu stiu despre ce invitatie vorbesti. Oblivion nu avea drept de invitatie in Roma. Era valet.
El mi-a scris sa ma invite în Roma, de-asemenea și Patrykana, el este tot valet? :)

 
Ultima editare:
Sus