Quote:
Text original imperiul moldav
Aspirator a fost pe 2....ai amnezie...ala care era nu a fost un jucator care inobila sate de barbari ci sate de la dusmani...il chema ceva in stilu phateon....
|
A da phateon sau phanteon ceva de genul , pai asta e acelasi care era cotabita pe lumea 8 sau 9 , acelasi care era i eat grass pe lumea 5 , cel putin asa cred eu

.
Si nu e unu singur joaca mai multi sunt conturi jucate de mai multi jucatori pana la un moment dat , 24/24 .
eu cred ca mai degraba phaeton :P
In fine cum il chema..
p.s. si eu cred ca era unu si acelasi cu ...cotabita, aceasi crestere exploziva...
cotabita a murit pe la 40-50 de sate parca. phaeton avea 100 si ala de pe locul doi nu avea nici macar 50.
Anastasia, diplomat/conducator Acvila Fraternitas
10 sate de atac is bune pana la un anumit stadiu al jocului ...la stadiile avansate cu 10 full-uri poti sa nu misti zidu pe granita.
un stil ofensiv nu inseamna neaparat numai sate de atac sau mai multe sate de atac decat de aparare...mai mult inseamna agresivitate sa preiei controlu , tu ataci toti posibili contracandidati ai tai in zona ...nu astepti sa creasca mari si sa te atace ei
am mai vazut de multe ori afirmatia, directa sau subinteleasa, conform careia un jucator bun obligatoriu are puncte multe. nimic mai fals. intr-o echipa, jucatorii sunt ceea ce vor sa fie. daca vrei sa fii jucator de atac, ideal este sa ai puncte si sate putine, ca sa ai moral bun impotriva oricarei tinte. satele cucerite de tine de la altii sa le dai colegilor de trib iar cei care iau satele gata cucerite de tine sa te sprijine. ajungi astfel sa joci avand doar 10 sate, toate de atac, si de la colegii de trib o sustinere de cate 50-60 de mii de defensivi pe fiecare sat si late cateva zeci de mii gata sa fie trimise sprijin. cine te poate invinge? si daca un trib are 20 de astfel de jucatori...
de asemenea, am vazut peste tot ca multi dintre jucatorii care se considera buni spun ca stilul ofensiv e cel mai bun. complet gresit. stilul ofensiv iti ofera posibilitatea unei expansiuni explozive, dar deosebit de riscante. nu uitati ce spunea sun tzu: cine stie sa atace, va castiga, cine stie sa se apere este invincibil. un jucator ofensiv poate castiga o lupta, 10 lupte, dar daca un trib ofensiv va fi prins intr-un razboi cu un trib defensiv, pana la urma cel defensiv va castiga razboiul.
iar ca interviu cred ca sir soreen daca ar mai fi intervievat odata, as citi din nou, cu pasiune, interviul.
@imperiul moldav, daca vrei sa scrii un tutorial te invit sa cauti tema potrivita.
@martzian, cu aprobarea ta imi permit sa ma pregatesc ca fiind urmatoarea discutie, cea cu tine. Daca esti dispus, trimite-mi pe pm ce nu vrei sa te intreb
Quote:
Text original Lord Adex
@martzian, cu aprobarea ta imi permit sa ma pregatesc ca fiind urmatoarea discutie, cea cu tine. Daca esti dispus, trimite-mi pe pm ce nu vrei sa te intreb 
|
cred ca sunt destul de abil incat, daca ma surprinzi cu vreo intrebare extrem de dificila, sa ocolesc diplomatic raspunsul. cred totusi ca intrebarile dificile fac farmecul unui interviu, si asta o spun dupa 15 ani de presa...
Astept interviul cu martzian :P
Quote:
Text original imperiul moldav
Acu on-topic, eu as vrea un bi-interviu cu mcbecks si cgal ...ar fi interesant  doi leederi emblematici pe L4 care prin razboiu lor a impartit harta in 2
|
Total de acord...as dori sa vad acest interviu.
Ca pe P&P L4 este plictiseala.