Forum Triburile

Înapoi   Forum Triburile > Triburile > Off-topic

Off-topic Tot ce nu tine de triburile. ATENTIE: 1. fara provocari - de nici un fel (fie si ele subtile) 2. fara manifestari nationaliste - de nici un fel 3. fara discutii in 2 (doi) 4. regulamentul se aplica ca si pe celelalte sectiuni 5. temele noi aprobate de moderatori

Temă închisă

Thread Tools
DhaLastWarrior
Senior Member

Adaugă data: 25.01.2008
  Vechi #1   03.03.2008, 20:16:33   Sus
Imi fac vreo 15 conturi cu nume total diferite, pretind k sunt colegi, fratzi etc, ii trec la impartirea legaturii de internet, gasesk inka vreo 2-3 tipi kare fac acelasi lucru. Ne ajutam intre noi, ne sprijinim, ne trimitem resurse etc. Bineinteles nu-mi trimit resurse intre conturile mele. *** am nevoie nevoie neaparata, fac schimburile cu cei doi tipi, la fel si cu sprijinul, etc. sper k ati intzeles ideea. Asa cresk intr-o luna pe unul din conturi cat altzii in 5 luni.

Later edit: Nu spun k eu fac asta, m-am dat k exemplu k sa intelegeti mai bine.
Intrebarea mea este: cum isi poate da seama un admin k trisez?
Orice asemanare cu personaje reale, fapte si actiuni reale este pur si simplu intamplatoare si involuntara.

Last edited by DhaLastWarrior; 03.03.2008 at 20:19:47.
DhaLastWarrior este offline  
Helyas
Guest

Vechi #2   03.03.2008, 23:14:58   Sus
Quote:
Text original DhaLastWarrior Vezi discuţiile
Imi fac vreo 15 conturi cu nume total diferite, pretind k sunt colegi, fratzi etc, ii trec la impartirea legaturii de internet, gasesk inka vreo 2-3 tipi kare fac acelasi lucru. Ne ajutam intre noi, ne sprijinim, ne trimitem resurse etc. Bineinteles nu-mi trimit resurse intre conturile mele. *** am nevoie nevoie neaparata, fac schimburile cu cei doi tipi, la fel si cu sprijinul, etc. sper k ati intzeles ideea. Asa cresk intr-o luna pe unul din conturi cat altzii in 5 luni.

Later edit: Nu spun k eu fac asta, m-am dat k exemplu k sa intelegeti mai bine.
Intrebarea mea este: cum isi poate da seama un admin k trisez?
Orice asemanare cu personaje reale, fapte si actiuni reale este pur si simplu intamplatoare si involuntara.
Cand mi-am uitat parola, dupa 5 incercari nereusite, am primit un mail cu ip-ul meu (cel care a incercat sa-mi sparga parola). Din cate am inteles eu, ip-urile se inregistreaza. Daca vede ca 15 conturi sunt frecventate de un singur ip, cred ca ii mai iau si pe iei banuielile...

DhaLastWarrior
Senior Member

Vechi #3   03.03.2008, 23:19:30   Sus
Tu nu ai intzeles ce am vrut sa spun.
*** ii trec la impartirea leg. de net pot sa am si 100 de conturi, dar trebuie sa nu interactzionez in niciun fel cu ele. Logik k le da de banuit, dar pot spune k sunt colegi, prieteni, rubedenii, whatever. Acum intzelegi?
vyctor
Senior Member

vyctor's Avatar

Adaugă data: 21.08.2007
Locaţie: Sat Tulcea , Comuna Dobrogea , Oras Romania
  Vechi #4   03.03.2008, 23:21:27   Sus
Quote:
Text original DhaLastWarrior Vezi discuţiile
Tu nu ai intzeles ce am vrut sa spun.
*** ii trec la impartirea leg. de net pot sa am si 100 de conturi, dar trebuie sa nu interactzionez in niciun fel cu ele. Logik k le da de banuit, dar pot spune k sunt colegi, prieteni, rubedenii, whatever. Acum intzelegi?
sau ca stai la un internat pt copii si jucati 50
Senior Member

Vechi #5   03.03.2008, 23:26:22   Sus
Vad k nu binevoieste sa-mi raspunda niciun admin si niciun moderator. Si tacerea e un raspuns. In traducere, cei kare triseaza astfel NU POT FI PRINSI.
vyctor
Senior Member

vyctor's Avatar

Adaugă data: 21.08.2007
Locaţie: Sat Tulcea , Comuna Dobrogea , Oras Romania
  Vechi #6   03.03.2008, 23:29:08   Sus
defapt ba da pot fi prinsi... fiindca se urmaresc toate tranzactiile de resurse and bla bla plus ca e diferenta mica de timp la care te loghezi pe conturi...
Admin

lamine's Avatar

Adaugă data: 24.04.2007
  Vechi #7   03.03.2008, 23:31:07   Sus
explica si mie ce vei face cu cele 50 conturi ?sustinere ?ei bine daca faci sutinere iti semnezi singur sentitna...
sa zicem ca ai cele 50 conturi da?...
toate declarate..cresc in acelasi timp - nu poti sa sprijini unu din ele ca deh nu ai cum...ce faci cu ele ?nimic...

oricum nu inteleg scopul acestui topic....incerci sa inveti sa trisezi ?
iti zic eu - odata si odata calci pe bec - si daca s-a gresit ....ups....
metode de verificare exista si se prind asemenea "infractori" si de obicei cine face acest lucru este tratat ca o persoana "nongrata" si in acelasi timp risca sa fie inchis pe toate celelalte servere....
Mandru ca am fost ATLANT
lamine este offline  
DhaLastWarrior
Senior Member

Vechi #8   03.03.2008, 23:31:38   Sus
Quote:
Text original vyctor Vezi discuţiile
defapt ba da pot fi prinsi... fiindca se urmaresc toate tranzactiile de resurse and bla bla plus ca e diferenta mica de timp la care te loghezi pe conturi...
Pai si kare e problema?
Pur si simplu lukrez intr-un loc unde angajatzii au pauze scurte, in intervale de timp diferite. Asa vreo 25 pauze pe zi.
DhaLastWarrior
Senior Member

Vechi #9   03.03.2008, 23:35:32   Sus
Quote:
Text original lamine Vezi discuţiile
explica si mie ce vei face cu cele 50 conturi ?sustinere ?ei bine daca faci sutinere iti semnezi singur sentitna...
sa zicem ca ai cele 50 conturi da?...
toate declarate..cresc in acelasi timp - nu poti sa sprijini unu din ele ca deh nu ai cum...ce faci cu ele ?nimic...

oricum nu inteleg scopul acestui topic....incerci sa inveti sa trisezi ?
iti zic eu - odata si odata calci pe bec - si daca s-a gresit ....ups....
metode de verificare exista si se prind asemenea "infractori" si de obicei cine face acest lucru este tratat ca o persoana "nongrata" si in acelasi timp risca sa fie inchis pe toate celelalte servere....
Bine...nu 50, nici 15, doar 4. Pe unul jok kalumea, pe cele 3 ramase le "specializez" pe lemn, argila si fier. Gasesk niste indivizi care *** la fel...si sunt tare curios cum pot fi prins.
Nu incerk sa invatz sa trisez. Stiu deja. Tot nu mi s-a specificat cum isi poate da seama un admin de asta.
lamine
Admin

lamine's Avatar

Adaugă data: 24.04.2007
  Vechi #10   04.03.2008, 00:03:53   Sus
modalitatea de depistare nu poate fi divulgata dar iti garantez eu ca daca cineva ar face asa.....ar primi ban cu siguranta ...
oricum raspunsul la intrebarea ta nu va fi primit niciodata.
iti zic experienta adminilor isi spune cuvantul in cazul respectiv dar exista mult mai multe modalitati.

ca incadrare iti pot spune ca acea modalitate pe care ai mentionat-o se numeste "inversiune de resurse" si ghici la ce duce (poate fi considerat si push daca vrei sa stii)
Mandru ca am fost ATLANT
lamine este offline  
Temă închisă

Thread Tools

Reguli de discutie