Discutii libere Special 1

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

Frizerule ai ramas fara satuc ? nu-i bai ,ai cont pe forum .simte-te ca acasa :)))
 

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
146
Frizerule, citeste mai bine ce am scris..."parca"...
Chiar ma mir ca ai stat cuminte, nu prea iti sta tie in fire sa nu te bagi in scandal...ma rog. :D
 

DeletedUser

Hai sa-ti explic pe scurt Rahane cum a stat toata treaba . Stiam ca cineva mi-a facut tiket pt profil. Trebuia doar sa aflu sigur si sa fiu convins 100% ca este asa cum am prevazut eu . Cine a dat cu bannul este un lucru insignifiant . Ca ALA TRIST a luat un sat cat am avut bann pe atacabil este un lucru neimportant . Pt mine . Satele alea pana la urma tot la ei ajungeau . Ce-o sa spun acum , ei or sa zica ca sufar si ca plang dupa satele alea . Dumnezeu inca nu m-a tampit de tot . Eu jignesc, enervez pe multi ,fac draci la toti , nu ma intereseaza oricum . Tocmai asta este si ideea :D
Dar nu am fost niciodata curva masculina . De-aia care ajunge sus si da cu sutul in *** la cei care l-au ajutat . Si aici cade bomba atomica :
Sa-ti fie rusine ILIDANE pt ca ai indraznit macar sa imi dai spionajele alea. Sa-ti fie rusine ,mare jucator de clasa ce esti pt ca eu ti-am aparat dosul cand te atacau aia din RUSH si ai uitat asta cand te-ai vazut sus ai inceput sa faci aia mare . Asa sunteti toti in CLASS?!!! Astia sunt marii jucatori despre care vorbeste toata lumea?!!!
Puteti sa aberati acum, tot tribul, eu stiu ce-am vazut . Nu credeam vreodata ca tu o sa scuipi in mana care te-a ajutat . Te-o crede lumea bun , nu stiu, nu ma intereseaza ce spune lumea. Eu stiu ce-am vazut . Te-am respectat ca fiind un mare jucator. Stii ce esti in ochii mei ?!!! Esti o cocota masculina . Asa cum sunt eu si fac draci si nervi la multi dar niciodata nu am scuipat in mana ajutatoare . Multumesc lui dumnezeu ca lumea nu o sa spuna niciodata despre mine ca am fost zdreanta .
 

DeletedUser

Frizerule, citeste mai bine ce am scris..."parca"...
Chiar ma mir ca ai stat cuminte, nu prea iti sta tie in fire sa nu te bagi in scandal...ma rog. :D

Am stat cuminte dintrun singur motiv: ASTEPTAM MOMENTUL ALA IN CARE AM SA SPUN CE AVEAM EU DE SPUS ,IN FAPT SI LA CONCRET .
 

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
146
Stai putin, ca nu ma intereseaza pe mine ce misculatii faceti voi pe joc si ce politica aveti sau...nu aveti, eu am postat strict legat de atacurile la viata reala si jignirile aduse in postarile facute de cei 2, in principiu ( -alatriste- si rrtfk ) si posibil si candy ( nu am apucat sa citesc decat "pe diagonala" ), dar nu stau acum sa ma apuc sa iau la mana toate alea, sper ca s-a inteles ideea si se vor opri aici. Sincer chiar nu ma interseaza cine a inceput si de ce, orice ati avea de impartit o faceti frumos in privat, pe conferinte de skype, etc, nu aici, cel putin nu la modul la care a fost facut.

E totusi un progres ca nu te-ai bagat, ca daca o faceai...acum sigur erai "plecat", am dreptate ? :D
 

DeletedUser40272

Gicule nu vreau sa ma bag in treburile voastre dar il acuzi degeaba pe illidan, sau ma rog (sa zicem ca putea lasa un msg: "nu ataca pe x")
A fost pe sitter pana ieri seara, stiu ce vorbesc, eu daca eram sitter, nestiind ce ati facut in zona...vazandu-te in sfr dadeam si nobili, nu doar spionaj.

Nu vreau sa intru in polemici, am vrut sa clarific acest aspect, poate Vladi nu o sa iti citeasca postul si ramane de...., mie imi place stilul tau...tot ce faci pe aici:p
 

DeletedUser

:D Ai dreptate . Tu stii cat apreciez eu vacantele ,nu?! Acum mi-am luat bann permanent pt ca am schimbat Povestea Povestilor cu Luceafarul (necenzurat ) . Ciudat dar stiam ca cineva se va ataca grav :D Si-o sa-mi iau banuri cacalau, dar le primesc cu bucurie ...hahaha
SATELE ALEA 2 SI PROBABIL INCA UNUL , cand m-as fi plictisit , le-as fi cedat . Sa moara familia mea daca nu aveam in gand sa i le cedez lu' Ilidan ,pt ca l-am respectat ,pana la incidentul cu spionajul . Eu nu suport curvele de niciun fel. Nici alea feminine ,nici alea masculine . Ma jur ca tiganii ( ca vorba aia, asa se respecta un negru :D ) SA MOARA NEAMUL MEU DACA NU I LE-AS FI CEDAT BUCUROS LUI PT CA IL SIMPATIZAM. Am mai dat sate cand m-am plictisit . Sa mai lamuresc ceva ca tot se-ntreba olteanca ce a patit GAURA!!! Gaura nu a patit nimic . Rere i-a daruit un raspuns extravagant,asa ca eu nu mai aveam ce sa-i explic pt ca tot nu ar fi inteles Olteanca ce a reprezentat Gaura :D Eu nu-mi las niciodata oamenii in urma, de-asta am stat toti adunati acolo . Asta e si din cauza ca provin dintrun sistem militar si camaraderia este ceva sfant. Americanii nu-si lasa nici mortii in urma, dar pe cei vii!! Astia mici ce sa-nteleaga ca nu au ce!! Nevena a fost innobilata, Pinky la fel, eu la fel , Rere in curand o sa fie si el daca nu este deja . Dar noi 4 valoram mai mult decat tot ce reprezinta Class-ul . Asta este, la razboi si la curve fiecare are un pret . Mai este ceva de lamurit?!!! Ca ne-am dus toti 5 (intre timp am mai facut rost de un membru ) in alt trib, a fost numai spre binele lor (nu al meu ) . Daca imi vroiam numai mie binele , ii lasam dreacului si intram eu undeva . Dar n-am fost curva sa-i las de izbeliste . Murim toti impreuna .
Nu am intrat in noul trib ca sa ma adapostesc,asa cum poate or sa creada " unii" . Nu am cerut nimanui indurare sau ceva beneficii . Cand am vazut ca ILIDAN vine cu spionaj pe mine ,mi-a cazut ceru-n cap . Stiti ce mi-am zis atunci in sinea mea?!!
Uite-l mah cat de parsiv este si astia il cred mare jucator. Nu esti mare jucator ilidane. Esti un insignifiant ,daca erai mare jucator ,te-ai fi respectat tu pe tine insuti si nu ai fi indraznit sa ma spionezi cand eu ti-am aparat dosul pana ti-a sosit sprijinul ala masiv din trib . Era onoarea ta in joc . Cand m-am vazut langa tine ,am zis ca a dat norocul peste mine si ma bucuram nespus pt am onoarea sa fiu langa unul dintre cei mai buni jucatori asa cum zice lumea . Mi-o dadeai demult daca vroiai ,stiu asta , poate ca eram ferma ta de mult timp .Si asta m-ar fi bucurat pt ca sunt prea putini aia care sa reziste langa tine. Poate ca esti bun si ma insel eu dar caracterul tau face cat 2 cepe degerate in plin viscol siberian . Te-am pretuit pana in momentul spionajului. Cand am vazut ca tocmai tu ma spionezi am vrut sa iti dau mesaj si sa-ti zic ceva dulce, dar nu meritai nici macar sa te injur . Putea oricine sa ma spioneze, sa ma innobileze ,sa ma dea dreacu, dar nu TU . Asta face diferenta intre noi: Eu sunt nesimtit dar tu esti o ........
 

DeletedUser41960

nu vă faceți griji fi fericit ...
class = nici o intrare jucător ...
Am fost trădat pe fiecare lume de mai multe ori de către jucătorii foarte buni = campioni mondiali ...
știi că ai interzis contul meu după ce am fost trădat de câteva prieteni.
dar chiar și așa, eu încă mai joacă.
trebuie să fii foarte fericit, deoarece joci si te bati langa cel mai bun jucator român și, de asemenea, el are un suflet mare. Tu-l suni, "shefu" din lume 29.
Aveți, de asemenea, privilegiul de a mă cunoști, și de a practica engleză dumneavoastră.
vom ține legătura


don't worry be happy ...
class = no player entry ...
I was betrayed on every world several times by your very good players = world champions ...
you know that you banned my account after i was betrayed by a few "friends".
but even so, i still playing.
you must be very happy because you play and you fight near the best romanian player and also he have a big soul. You call him, "shefu" from world 29.
You have also the privilage to know me, and to practice your english.
we will keep in touch
 

DeletedUser

Gicule nu vreau sa ma bag in treburile voastre dar il acuzi degeaba pe illidan, sau ma rog (sa zicem ca putea lasa un msg: "nu ataca pe x")
A fost pe sitter pana ieri seara, stiu ce vorbesc, eu daca eram sitter, nestiind ce ati facut in zona...vazandu-te in sfr dadeam si nobili, nu doar spionaj.

Nu vreau sa intru in polemici, am vrut sa clarific acest aspect, poate Vladi nu o sa iti citeasca postul si ramane de...., mie imi place stilul tau...tot ce faci pe aici:p

Adica tu imi zici ca sitterul mi-a trimis spionajul!?!!! Daca este asa , imi cer cele mai mari scuze in fata lui , eu am gresit .
 

DeletedUser

In cazul asta nu-mi ramane sa zic decat ca am gresit . Imi cer scuze pt ca i-am patat imaginea nefondat . Nu am sa sterg posturile ci am sa-i cer scuze public daca este asa cum zici tu bre . Chiar l-am simpatizat .
 

DeletedUser

la comun cu toti amarii de pe speciala...
acelasi stil, aceeasi tentativa de gluma depasita...
aceleasi gen de literatura...
"nu stiu altii cum sunt" dar chiar nu vad nimic special la tine... va intalnesc la orice colt de gara..;)

Te-oi pomeni ca tu esti vesel!!!:D Nu este acelasi stil si nici nu sunt aceleasi glume. Eu am stilul meu, inconfundabil. Ciudat dar si eu intalnesc personaje ca tine . Nu-ti spun unde ca o sa crezi ca am ceva personal cu tine. vrei sa vorbim despre " amarii" astia de care zici tu!!! Nu stiu daca intelegi dar mie m-i se rupe. Ca vrei tu sa pari un doctor docent ,atotcunoscator in toate cele!!! Hai fi serios . Ai zis ceva de IGNORE . De ce nu te tii de cuvant? Nu cumva suferi ?!!! Candva pe vremuri stii ce-as fi facut?!! Am sa fiu sincer cu tine iar: Ti-as fi dat un mesaj ( nu-ti zic ce scria in el dar tu o sa iti dai seama un pic ) dupa care te-as fi pus pe Ignore. Stiu si pasii pe care tu i-ai fi urmat : Te-ai fi dus fuga la admini si ai fi reportat mesajul. Astia m-ar fi banat si tu erai fericit . Iti zic eu: doar aveai impresia ca ai fi fost fericit. Pe urma tu te-ai fi bucurat enorm , eu stiu de ce. Tu nu stii . Eu am o vorba : Ma cunosti? Stii cine sunt?!!! Atunci du-te-n ...
Daca tu esti fericit, eu ma bucur , daca eu sunt fericit atunci tu sigur esti trist . Ma vezi pe mine acum ca plang?!hahaha
 

DeletedUser

esti banal...si banat ... pe buna dreptate..
atatea oracaieli, pentru ce?
ca aveai tu un profil execrabil?
nu este vorba de sat, la fel cum nu e vorba ca m-ati facut incult pentru ca nu agreez folclorul porno...
sunt cateva mii de oameni acolo, printre care si copii.
de ce trebuie sa vada porcariile ce le expuneai cu atata nonsalanta la vedere?
daca tu nu ai avut parte de o educatie, macar nu-i mai strica pe altii..
cu asta chiar gata..
 

DeletedUser

Si doar ti-am zis mai devreme ca tu nu esti fericit. Ai luat un sat dar nu esti fericit...hahaha
Tot n-ai inteles ce ti-am zis eu,asa-i!!!
Asa si ce treaba am eu daca ii mananca in dos pe copii sa se uite la profilul meu. Chiar si pe tine te-a mancat :D Mie imi face o deosebita placere faptul ca tu participi convingator la discutiile astea cu mine .
Eu ti-am mai zis faza cu : MA CUNOSTI? STII CINE SUNT ....... Dar tu tot nu vrei sa bagi la bibilica si acum ai dat-o in diverse cu educatia!!!! Hai sa ramanem fiecare in viata lui. Eu in reala si tu in virtuala :D
Propun ca de azi inainte inregistrarile sa se faca cu xerox dupa buletin . Sa fii sigur ca sunt multi minori .Esti de acord?!! Si mai propun ca tu sa te ocupi de educatia lor . Nu de alta dar vreau sa vad cum te descurajezi singur ca de descurcat is 100% sigur ca nu te descurci . Dupa primul minut cu ei, tu ai sa te sinucizi .
 

DeletedUser

Cine vrea bilete la meci ? :D
Popcornu' si cola le dau eu.

Daca mai dai vreun bilet la meci fara sa-i asiguri securitatea psihica celui care intra in ring ,sa stii ca o sa ai mustrari de constiinta . Un contracandidat serios nu-mi gasesti si mie. Zic "serios" la modul sa reziste macar o runda in picioare . Si neaparat unul mai vesel. Nu mai vreau sa vad fete triste cand ies din ring . Adversarul meu trebuie sa iasa cu zambetul pe buze din ring. Scos pe targa dar ranjind ...hahaha
 

DeletedUser

cu asta chiar gata..
Cand eu ti-am zis ca tu nu esti fericit ,nu mai crezut,asa-i?!! :D Imi place de tine ca esti perseverent si cauti cu indarjire fericirea suprema . Tu chiar nu-ntelegi nimic din ceea ce-ti spun eu?!! Pleci si Vii ca Mirabela Dauer. Incearca ca Dan Spataru ,poate reusesti ...hahaha

Ce e cu malagamba asta?!!! Mie da-mi o femeie goala, o damigeana de vin si o camera la hotel inchiriata pe 3 zile . Poti sa vi sa filmezi cat de fericit sunt atunci ...hihihi


Hai ca deja ma plictiseste ALA TRIST . Sa-ti schimbi scutecul cand te simti ud ...hahaha
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser1198

Bre Gicule, am fost plecat din tara de pe 10 oct. - 17. oct, daca vrei iti scanez pasaportul :)) Se poate verifica oarecum pe tw-stats, ca in perioada asta nu am luat nici un sat, desi au stat 2 fuluri degeaba aproape o saptamana. Am avut sitter si foarte greu mi-a fost sa intru pe net. Cineva din trib m-a intrebat daca am spionaje de pe tine sau daca am de gand sa te innobilez, si i-am spus sa nu te atace pentru ca tu m-ai sprijint cand aveam probleme cu RUSH si mai ales ca discutasem cu tine posibilitatea sa intrii in Class. Problema a fost ca tu ai tinut sa intrii in Class. impreuna cu 2 jucatori care dupa o luna de joc aveau 1000 puncte si erau aproape permanent pe sitter, si o jucatoare care , in afara de entuziasmul ei pentru joc, cred ca se crede Joanna D'Arc, prin spiritul de sacrificiu si dramatismul pe care il atribuie jocului asta.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus