Tribul ideal

  • Autor subiect DeletedUser26181
  • Data de început

DeletedUser26181

Am vazut un astfel de topic pe l31 si am vazut ca a avut succes,sunt curios cam ce parere au si jucatorii de pe l32 despre "tribul ideal" si de ce nu? cam ce trib credeti ca e cel mai bine pus la punct la capitolul asta pana acum si care credeti ca vor rezista pana la sfarsitul lumii?

image.png
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser42927

Pe scurt,tribul ideal nu exista,ci jucatori care il pot face.
 

DeletedUser15860

Cu siguranta nu exista tribul "perfect".
Mie imi place BURN si nu pentru ca e pe primul loc acum. Decand se numea CIRCUS am spus ca imi pare ca au cea mai buna asezare pe harta si acum imi mentin aceasta idee, au o arie mare pe care o acopera foarte bine si multe posibilitati de extindere.
Si foarte important au jucatori foarte buni si se pare ca se gestioneaza bine situatia acolo, in plus nu am vazut pe nimeni de la ei sa faca tam-tam pe aici sau in alta parte.
 

DeletedUser35377

definitia tribului e similara cu cea de tara.

Degeaba tara/tribul are un nume superb(ex Romania/Wallachia care inseamna "descendent din Roma",sau "succesor al romei") daca majoritatea membriilor nu contribuie cu nimic la munca civica/tribala
 

DeletedUser39475

De asta pot spune ca se ilustreaza foarte bine realitatea in acest joc. Si functionalitatea unui management in realitate se regaseste in mare parte pe acest joc, adica principiile sunt asemanatoare.
Si din punctul de vedere al tipurilor de lider sunt foarte mari asemanatori. Nu va ganditi ca daca sunteti un bun conducator pe triburile, sunteti si un excelent manager in realitate, dar un mic manager tot sunteti. :)
Tribul perfect nu exista, dar sunt triburi care se apropie de acest stereotip, gen triburi formate in primul rand din jucatori buni ca valoare, dar care au si o coeziune de grup foarte puternica, se cunosc de pe mai multe lumi, din real life, etc. Un nucleu de 10 jucatori poate face diferenta, intotdeauna.
Putem spune cum ar putea fi un trib perfect, dar el nu prea exista. Dupa pararea mea nBz, este printre cele mai bune triburi de pe .ro si un exemplu de urmat, ca eficienta de grup si pe harta.
 

quz0r

member
Scor reacție
144
Totul tine de lider. Nu de conducere. Triburile bune au fost mereu pe muchia de cutit al unui singur jucator. Unde e democratie, e jale..in general si ies scantei.
Am putea discuta despre un trib bun (nu ideal) , atunci cand toti liderii mari al jocului s/ar aduna gramada. Dar si asa ar iesi scantei :D..
Totusi, au fost cateva triburi conduse bine care au lasat o amprenta permanenta in statistici si istorie.
Daca ar fi sa numesc si cativa lideri de top votez pentru Radu(IMMO), Cristian Ciura Octav, Sorin(Avalon), Gabi (Scitii), Florin (kampfstier), Bogdan(analist), Vladimir (Illidan s. -Nbz), Erwin r. si Helldrake, martzian, Iskafel, mefisto., talibanul (Gabi), valiusha, profaMaria, vis3z, congres, 206cc, illusi0n, vokiel , phoenix bird,j. leguizamo , tullio si rakanishu (Clocitorile). Am omis vreo 2,3 , dar mi se iarta :D..

(Este o parere strict personala, mentionez ca am pierdut 2,3 ani din poteca jocului)

Astea erau vremurile bune pe care le/am mai prins si eu. Nu stiu daca mai exista acum triburi inchegate si organizate cum au fost pe vremea ce/au prins/o susnumitii.
Tribul ideal ar putea avea o conducere asemanatoare + o alta lista de jucatori agresivi/defensivi care s/au consacrat (starteri si old gamers).
Daca ar fi fost sa avem o echipa nationala de valoarea asta, eram de mult campioni extrateresti (nu mondiali) la triburile. :D
 
Ultima editare:

DeletedUser39475

Eh, mai sunt lumile noi de care nu sti. Nu sti jucatorii decisivi pentru unele triburi, dar nu conteaza, old school, ramane old school, desi mi-ar place o contra old school vs new generation. :D
Din ce ai scris sus, multi nu mi se par ca merita sa faca parte din enumerarea aceea. :D Parere personala.

Dupa parerea mea, cel mai bun cuplu de conducatori este reprezentat de : michelle2007 + rookmaster. Astia 2 se completeaza, fac totul sa para asa usor. :D
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser11365

Va spun eu un conducator mare care nu a fost apreciat la adevarata lui valoare..Fazy..Cand m-am lasat de l17,am lasat tribul Spor pe mainile lui Cucubaux..Dupa cateva luni,tribul a ajuns la Fazy..Eram inconjurati de dusmani..Tot ma ruga sa ma reapuc,si cand am facut-o,am constatat cat de multe putea omul asta sa faca..Tinea n sittere cu atacuri,era un bun mediator,stia cand sa puna un jucator la punct si cand nu..Liderii se vad la greu,iar el a fost un lider.

Legat de tribul ideal,eu cel putin nu cred ca a existat vreun trib care sa se aproprie macar de un astfel de statut..Toate triburile,indiferent de nume,rang,lume,au ajuns prin intermediul conducatorilor,mai mult sau mai putin constienti de gravitatea faptelor lor,sa comita diverse imoralitati..Exista triburi "de elita" cu jucatori foarte buni care rup harta in doua,dar au mari carente in ceea ce inseamna moralitatea,si exista triburi "normale",cu jucatori ceva mai integri(in principiu),care in urma unui context favorabil si a unor decizii potrivite in anumite momente,ajung sa "faca istorie" cum ar spune multi,dar,care au carente mari la nivel de joc efectiv..
 

DeletedUser43196

Sunt total deacord cu tiine ciura:).Chiar tin sa te felicit pentru ceai spus mai sus;)
 

DeletedUser

Acum mai nou privind ultimele lumi imi este teama sa mai joc fiindca stau si urmaresc lumea 31, cum schimba lumea tribul,diplomatia.
Multi zic ca pe acest joc conteaza foarte mult cat de bine joci, din ce am observat in ultimele lumi consider ca nu faptul ca poti juca extraordinar ci cat de bine vorbesti , sa prinzi increderea si altii sa te stie de frica.
Stau si ma minunez cat de mult tine lumea la locul din top, de la l27 incoace daca va uitati la clasament top20 o sa observati ca 90% din sate sunt din interne, doamne fereste nu zic nu sa nu faci acest lucru dar asa zisele razboaie defapt le joaca 2-3-5 persoane, de acestea depind cursul unui trib, in momentul cand acesti jucatori cedeaza automat a cedat temelia tribului precum si moralul.
Pe acest joc s-a ajuns mai rau ca la Counter-Strike, unii daca cred ca vor innobila pe un inamic o sa insemne ca au atins perfectiunea, ca sa fii un trib bine conturat intai trebuie sa inveti din greseli.
Sa vad acei jucatori care primesc 2000-3000 atacuri si nu pierd un sat din contra nu mai vad asemenea lucruri fiindca ori stergere/ori se da bine cu dusmanul.
Parerea mea este ca este necesar sa se bage noi reguli in acest joc ca sa-i ridice standardul , bonusuri+facilitati in joc pentru cei cu inamici invinsi etc..de ce sa existe egalitate ca regula intre 2 jucatori cu aceeasi valoare dar unul a trebuit sa indure n pierderi si refaceri trupe/cladiri si altul neimplicat intr-o lupta? si apoi cand se intalnesc cel care nu s-a batut sa aibe avantajul mai multor sate+trupe etc...unde mai este egalitatea?
Alta regula ar fi:
In medie lumiile care apar acum au o medie de 50.000 sate la final , tribul castigator sa aibe la Razboaiele tribului 15000 sate + , atunci daca acest lucru nu conteaza de ce mai exista?
Castigatori fara glorie.
O alta regula interesanta : fiecare trib sa nu aibe posibilitatea la mai mult de 1 pna+1 alianta.

P.S. : Ceva anume oricum trebuie schimbat si pus mai mult accentul pe jocul in sine , nu pe vorbe si alte golanii ieftine.
Toti sunt jucatori care mai de care , isi masoara obiectul cu rigla pe forum ... , i-as baga pe toti pe speed ca sa aflu si clasamentul si apoi imi voi da seama cine anume are dreptate sau nu are.

 

DeletedUser26181

Totul tine de lider. Nu de conducere. Triburile bune au fost mereu pe muchia de cutit al unui singur jucator. Unde e democratie, e jale..in general si ies scantei.
Am putea discuta despre un trib bun (nu ideal) , atunci cand toti liderii mari al jocului s/ar aduna gramada. Dar si asa ar iesi scantei ..
Totusi, au fost cateva triburi conduse bine care au lasat o amprenta permanenta in statistici si istorie.
Daca ar fi sa numesc si cativa lideri de top votez pentru Radu(IMMO), Cristian Ciura Octav, Sorin(Avalon), Gabi (Scitii), Florin (kampfstier), Bogdan(analist), Vladimir (Illidan s. -Nbz), Erwin r. si Helldrake, martzian, Iskafel, mefisto., talibanul (Gabi), valiusha, profaMaria, vis3z, congres, 206cc, illusi0n, vokiel , phoenix bird,j. leguizamo , tullio si rakanishu (Clocitorile). Am omis vreo 2,3 , dar mi se iarta ..

(Este o parere strict personala, mentionez ca am pierdut 2,3 ani din poteca jocului)

Astea erau vremurile bune pe care le/am mai prins si eu. Nu stiu daca mai exista acum triburi inchegate si organizate cum au fost pe vremea ce/au prins/o susnumitii.
Tribul ideal ar putea avea o conducere asemanatoare + o alta lista de jucatori agresivi/defensivi care s/au consacrat (starteri si old gamers).
Daca ar fi fost sa avem o echipa nationala de valoarea asta, eram de mult campioni extrateresti (nu mondiali) la triburile.
As mai adauga la lista ta tribul SPAM! de pe l9,desi lumea e inceputa inca de prin 2008 inca se mentin pe primul loc si au avut destule razboaie grele,pe atunci nu erau nici steaguri,bonusuri de resurse ,manager de resurse ,asistent de farmare si alte prostii care zic eu ca strica frumusetea jocului.
Sincer..mi-as dori sa se faca o lume fara asemenea lucruri..in care un jucator sa se faca cunoscut doar prin fortele proprii.In momentul asta oricat de noob ai fii,daca ai destui bani incat sa-ti permiti sa bagi cate 2000 pp-uri pe luna esti in top 10 pe lume.
Revenind la lista ta,am avut ocazia sa-i vad pe ciura,ilidan,radu si tullio conducand si trebuie sa recunosc ca ai dreptate.
Totusi,cred ca ar fi imposibil sa aduni astfel de jucatori intr-un singur trib,o singura echipa.Fiecare vine cu orgoliul lui,ideile lui...si vor iesi scantei.
 

DeletedUser3101

neata:p
acest joc, precum majoritatea jocurilor, are un singur scop: BANI!!
sunt pe triburile inca de pe L1...( cu mari pauze bineinteles)...atunci sistemul asta de premium nu acorda atatea facilitati...cum bine a spus cineva intr-o postare anterioara...era mai cool..:)))...

si nu exista posibilitatea de a transfera PP...
 

DeletedUser42927

Jocul a avansat,imi dau seama de ce cei de pe triburile.ro vreau sa se cumpere PP,asta este slujba lor.Ce sa facem?Cum fiecare are un loc de munca,sau elev,student asa si ei trebuie sa isi castige existenta.:)Am mutat subiectul spre bani,PP,dar subiectul nostru era acela de trib ideal.Asteptam pareri ale unor persoane care au castigat lumi cu un trib,sa ne spuna cum au reusit,cum de au avut atata rabdare :)).
 

Gabyy89

Clone Wars
Scor reacție
38
rabdare, noroc, niste decizii inspirate, si infinite circumstante favorabile , si gata, ai castigat o lume. ce mare lucru?
 

DeletedUser

Ca sa raspunzi la intrebarea ta ar trebui intai sa definesti IDEALUL. E la fel de greu ca atunci cand incerci sa definesti normalitatea. Si idealul, si normalitatea, se definesc functie de scara de valori a fiecaruia si a societatii in care traieste acesta. Cand vei reusi sa gasesti o scara de valori comuna (cui? carui numar de persoane? unde incepem si unde ne oprim cu stabilirea reperelor?), atunci ai putea spera sa te apropii de o definitie a idealului. Ca sa stabilesti idealul, ar trebui sa stabilesti o tinta. Tribul ideal este cel care castiga o lume? Mai multe? In aceeasi formatie de jucatori originali? Aici vorbim de trib si tineti cont ca discutam despre aceeasi palarie pe capul altei Marii, pentru ca aici discutam despre acelasi trib (palarie), cu alti jucatori (alte Marii). Acelasi trib (cel putin cu acelasi nume), pe o lume face istorie, pe alta esueaza. In prima ipostaza era trib ideal iar in a doua, nu? Tribul ideal e cel care nu castiga lumea, dar a jucat cel mai spectaculos? Uitati-va ce delimitari fac multi dintre jucatori: conteaza mai mult, pentru ei, scorul la agresori decat punctele. Tribul ideal e cel care castiga lumea la agresori, sau cel care detine cele mai multe puncte?
Se mai vorbea despre moralitate. Sa fim seriosi! Daca intr-un trib ajungi sa-ti pui problema moralitatii, mai bine il desfiintezi (excludem din discutie aspectul vulgar al vietii noastre de care nu scapam nici aici). Daca te astepti ca adversarii sa joace moral, atunci du-te la biserica, la slujba si nu mai iesi de-acolo, ca esti rupt de realitate. La fel, daca incercam sa definim moralitatea intr-un joc de razboi, ne luam cu mainile de cap. Este imoral un trib care are spioni la adversari? Este imoral un trib care baga Calul troian in ograda adversarilor si-l sapa din interior? Sa fim seriosi! Oaia de nu-si apara lana face nudism. Si ea devine imorala si indecenta.
Fiecare vorbeste aici, de fapt, despre dorintele sale, despre asteptarile sale, cu admiratie, sau cu invidie si mai putin despre un ideal in adevaratul sens al cuvantului.
Cum spuneam intr-un alt topic (Dumnezeu mai stie unde si cu cat timp in urma), indiferent ce se intampla la nivel declarativ, toate triburile isi propun, sau doar spera, sa termine lumea pe primele 3 locuri. La oricare dintre clasamente. Prin urmare, tribul ideal este cel care reuseste acest lucru, indiferent cum si indiferent de strategia pe care o adopta. Ca fapt divers, ultimul razboi in care s-a mai putut vorbi despre onoare si respect, inclusiv intre adversari, a fost Primul Razboi Mondial. Au trecut ceva ani de atunci...

Spor la joc!
 

DeletedUser3101

exact..trebuie definit IDEALUL...dupa aceea mijloacele si metodele de a ajunge la el.tare as vrea sa cunosc un om care a facut asta ..si nu ma refer aici numai la triburile...

si , sa revin la discutie, trib ideal??...never..:)))))
 

DeletedUser11365

Imoral e cand..

-Ai un trib de suporti dupa tine
-Schimbi contul dupa 24 de ore de joc pentru ca ti-ai luat un spike
-Ai propriul tau basher
-Dai afara un jucator pentru ca are 1 sau mai multe sate mari care iti fac cu ochiul
-Spargi conturi in interes propriu sau in interesul tribului
-Ai conturi crescute doar pentru a fi farmate

Nu ma leg de razboaie..pana sa ai un razboi,poti prin diverse mijloace sa-ti creezi un avantaj suficient de mare incat razboiul in sine sa devina o formalitate.Acuma,nu-mi spuneti ca pentru multe din faptele enumerate de mine mai sus se da ban,deci nu se poate porni de la premisa ca astfel de situatii chiar exista fara ca ele sa fie pedepsite conform regulamentului.

In aceasta ideea am tinut sa precizez ca,un trib de "elita",prin intermediul jucatorilor sai,e constient de avantajele mai mult sau mai putin legale,dar,zic eu,imorale pe care si le poate crea fara prea mari batai de cap,iar conducatorul lor,daca isi doreste un astfel de trib,e nevoit sa le accepte/treaca cu vederea..In cazul triburilor "normale",cum precizam si mai sus,jucatorii is ceva mai putin predispusi spre a apela la astfel de mijloace,si asta din diverse motive:

-Nu au informatia necesara
-Nu au timpul necesar(e nevoie de mult timp pentru a juca si pe contul tau,si pe sittere)
-Nu au priceperea necesara pentru a gestiona atatea variabile.
-Nu au o foame asa mare de "glorie"..si aici e de facut o paranteza..la fel ca si in viata,cu cat stii/ai/vezi mai multe,cu atat iti doresti mai mult."Foamea de sate" intr-o oarecare masura poate fi asociata cu "foamea de bani" din viata reala..E mult mai probabil ca un om cu posibilitati financiare reduse,sa rupa o paine in 2 cu tine decat unul care se scalda in bani.
 

DeletedUser15860

Foarte interesant ce se discuta aici.
Eu as vrea sa spun ca nu trebuie sa uitam ce presupune acest joc, care e esenta lui. E un joc de strategie in primul rand. Strategia este o metoda, mijloc prin care iti atingi anumite scopuri. Drept urmare un jucator cu punctaj la agresor scazut dar cu multe puncte la general (in cazul in care nu are sate cedate sau inobilari interne) din punctu meu de vedere e mai bun decat unu care e rang 1 la agresor si are tot atatea puncte. De ce? pentru ca e un mai bun strateg, are aceleasi rezultate cu pierderi mai putine. Si la nivel de trib se poate aplica asta, numai ca aici discutia este mai complexa, intervenind diplomatia si relatiile pe care le cladesti cu alte triburi pentru ca parerea mea e ca un trib nu va reusi niciodata sa castige o lume de unul singur, adica "singur impotriva tuturor".
Despre moral si imoral ce sa zic.. Mi se pare imoral ce e interzis prin regulamentul acestui joc. Si jocu asta nu ar avea farmec daca s-ar intampla numai lucruri morale pe el. E un joc de razboi, daca ne uitam in istoria reala a omenirii vom vedea ca toate marile razboaie au fost pline de lucruri imorale si asta a fost "sarea si piperu" ca sa zic asa..
 
Sus