Discutii Libere L34 !

DeletedUser34356

Aţi văzut The Wolf of the Wall Street? Leonardo DiCaprio ii asigură pe ceilalţi că nimeni nu o sa moară înecat deoarece el este un maestru al scufundărilor!!! Nu credeţi că e cam prost aleasă scena asta?! :confused:
 

quz0r

member
Scor reacție
144
Când aveţi timp de o mică pauză, vă aşteptăm cu o eventuală participare la concursul Ziua lui Valentin!. Rămânem o comunitate, indiferent de cum ne "hărţuim" pe harta jocului.

O seară faină,
Q
 

Adenauer

member
Scor reacție
105
Tot pt cei din Time: aveti vreo preferinta la urmatoarea reteta? Daca o tineti asa, bucatari fac din voi. Cate una pe zi. :*
 

DeletedUser40664

Tot pt cei din Time: aveti vreo preferinta la urmatoarea reteta? Daca o tineti asa, bucatari fac din voi. Cate una pe zi. :*

Cred ca ai ajuns sa le-o prescrii propriilor colegi!




H.V , un trib cu oameni de NimiC






Castigator al Lumii 9 cu tribul Spam!

Ca agresor Ca apărător În total
Loc Nume Cucerit
1 Capric0rn [SPAM!] 527,38 Mil.
2 draqu [SPAM!] 373,36 Mil.
3 adinetoiu [SPAM!] 361,25 Mil.

Capric0rn
Puncte: 37.449.620
Loc: 5
Inamici învinşi: 672.125.446 (5.)
Trib: SPAM!



Echipa Spam! invincibila

pe L34 doar la misto
 

Adenauer

member
Scor reacție
105
Monte, sincer...nu stiu care este problema acelui jucator. Din cate am observat a avut ceva altercatii cu unii din colegi si ceea ce mi s-a parut inadmisibil si mie, a dat dovada de lipsa de respect pentru doamne si domnisoare. Faptul ca se dezice acum, de cei alaturi de care a jucat jumatate de an, e o problema pentru el, nu pentru noi.
De asemenea, tribul Heroic Virtue este in continuare un proiect la care eu ma aliniez si imi doresc in continuare sa cred in ceea ce promoveaza acest proiect. De multe ori, idealistii isi au o lume curata a lor, fara sa-si vada noroiul din bocanci. Sa spunem ca intr-o mica masura ma pot incadra in aceasta definitie a idealistilor.

PS: Imi place lumea asta din ce in ce mai mult :D.
 

DeletedUser40664

Nu cred ca a jucat chiar jumatate de an alaturi de voi, cateva luni cred, face parte din fostul Start daca imi amintesc bine. Ce termeni pomposi: 'proiect', 'idealisti/idealism'...suna ca o prezentare in powerpoint:)

Daca tie incepe sa iti placa din ce in ce mai mult in cazul meu se intampla contrariul, o scarba si o greata maxima. Noi sa fim sanatosi!
 

DeletedUser45388

L34 ii gata , ii doar problema de timp pana dispare H.V , ce vremuri tulburi mai vezi tu nu stiu
 
Sus