Team Leaders School

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

doar ghidul lui Martzian
pot sa te corectez ? doar ghiduri pentru ca precis si altii au ceva de spus si sunt binevenite si alte ghiduri . astfel cei interesati vor avea de unde culege ce e mai bun :p sunt mai interesante decat ce mancare face cineva si ce ii place altcuiva ;)
 

DeletedUser40961

foarte bine verma - acela e un ghid constructiv; cu dezavantajul ca nu se potriveste partea cu diplomatia, pe lumile romanesti se ajunge mult prea repede la situatia de FamiliaX vs FamiliaY (fiecare cu rudele prin alianta de rigoare)
 

DeletedUser

Ce ma bucur sa vad ca sunt playeri ce nu inghit vrajeala lui ZEUS! Sa ne povesteasca domnu ZEUS cum a sfarsit tribul noobs pe lumea 7!
 

DeletedUser17746

Mda ,multumesc de raspuns.Pe scurt unii sunt smecheri si cei care cumpara pp sunt sursa voastra de venit ca sa nu ii numesc ”fraieri”

Eu cred ca cine vinde resurse pentru PP este ferma (doar pe lumea unde vinde, desigur). In mod voluntar, cu anumite limite, dar este tot o ferma, intrucat de resursele lui se folosesc altii. Deci sper sa nu am neplacerea de a depista asemenea jucatori in tribul in care ma aflu. Se depisteaza usor prin targ, vreau orice pentru PP, oferte doar din cadrul tribului.

Evident ca nu vreu sa fiu coleg cu asa un specimen, eu sa fiu bodyguardul lui, sa il sprijin, sa ii atac adversarii si el sa economiseasca bani reali vanzand in loc sa recruteze si sa se dezvolte.
 

DeletedUser

echipa trebuie vazuta ca fiind o echipa dincolo de un server. noobs a fost noobs pe lumile 5, 7 si 10. un nucleu desprins din noobs, dar care nu l-am mai numit asa a fost prezent pe 17, 21, 25 si 32. peste tot pe unde a fost prezent acel nucleu, acea echipa a influentat harta. pentru ca era o echipa. nu vad nimic rau daca o echipa intra pe un server cu noua modalitate de comert pentru a face pp-uri,nu istorie. cata vreme e o decizie acceptata de intreaga echipa fie ea o decizie strategica militara sau comerciala este o decizie buna. daca echipa doreste ca in acest fel sa isi creeze o banca de pp-uri care ulterior pe lumile unde se joaca serios, sa fie folosita la nevoie, asta inseamna ca echipa aia chiar joaca pe termen lung.

nu sunt impotriva folosirii pp-urilor pentru ce vrea fiecare. am spus doar ca nu recomand recrutarea jucatorilor pe criteriul comercial: are bani si cumpara resurse cu pp. am demonstrat mai sus ca facand asta iti creezi probleme in echipa.

agame are dreptate si el: daca un jucator se bazeaza pe trib pentru a-l apara cand vinde pp-uri este incorect fata de echipa.

asa cum este la fel de incorect sa-l lasi pe unul din echipa sa cumpre resurse folosind pp-uri cand toata echipa a intrat pe lumea aia ca la piata sa vanda resurse si sa acumuleze pp-uri care sa le foloseasca in alte parti.

ceea ce credeam eu ca este evident ca transpare din ce spun eu este ca echipa trebuie sa fie omogena in decizii. daca reusesti sa-ti convingi oamenii sa faca toti aceeasi manevra, in acelasi timp, in acelasi loc, ai trib. daca nu, ai adunatura.

in ceea ce priveste moralitatea unei astfel de decizii, ca o echipa sa intre in start game si sa vanda resurse contra pp-uri pe care sa le foloseasca pe alte lumi nu vad de ce nu ar fi moral sa se faca organizat ceea ce se face oricum la nivel individual.

si sa vinzi resurse ca sa te folosesti de pp-uri pe alta lume este absolut la fel de moral ca si a cumpara resurse cu pp-uri pentru a te folosi de ele in detrimentul celor care nu au puterea ta financiara. relatia de cumparator vanzator exista intr-o piata libera cata vreme ambii castiga.

si intrebare si raspuns de pe forumul nostru:

martzian a spus:
EddyAndrey a spus:
Am si eu o intrebare..

Sa spunem ca pornesti pe o lume deja intarziata,ai 2 prieteni si formezi un trib cu ei si incepi sa inviti.Deci pornind deja intarziat si fara o echipa stabilita,cum poti face ca din jucatorii pe care ii inviti sa ii selectezi chiar pe cei care pot face o echipa buna?
Bineinteles ca mereu va exista riscul chiar si jucatorii aceia sa dea bir cu fugitii cand apar probleme.
Si asta ar fi o a doua intrebare: Cum faci sa-i ti in trib chiar si atunci cand e greu? Sa dea tot ce pot si sa nu se lase batuti sau intimidati de adversar?
nu poti.

strategia te invata ceea ce poti sa faci si ceea ce nu poti sa faci. sau daca privesti situatia corect iti arata care este calea de urmat. nu poti incepe alaturi de 3 colegi un late game si sa ai pretentii de castigare a lumii. Pe lumea 32 am intrat nu cu 3 ci cu vreo 25 de fosti colegi, unii foarte experimentati. am ajuns ca trib in top 5 dar inca suntem inca muul in urma tribului de pe locul 1 de acolo.

nu poti face un trib bun in conditiile tale. poti face insa altceva impreuna cu prietenii tai: sa intrati - aparent ca si cum nu v-ati cunoaste in acelasi trib - sa dati sfaturi sa va aratati activi totul independent unul de altul - astfel incat sa impresionati in mod pozitiv cat mai multi colegi. si sa va sustineti in a prelua puterea din interiorul acelui trib. sau dupa ce ati impresionat colegii de trib sa ii alegeti pe cei care credeti ca v-ar fi de folos, si sa le propuneti sa vi se alature pe o noua lume. ce propui tu e sinucidere curata, si eu nu va invat cum sa va sinucideti

pentru unul declarat nebun:

Ce ma bucur sa vad ca sunt playeri ce nu inghit vrajeala lui ZEUS! Sa ne povesteasca domnu ZEUS cum a sfarsit tribul noobs pe lumea 7!
raspunsul il gaseste aici:

http://forum.triburile.ro/showthread.php?7589-noobs-cine-suntem-si-ce-vrem/page23

si aici

http://forum.triburile.ro/showthread.php?10218-mesaj-de-protest
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser44744

martzian tata
parerile tale argumentate nu cred ca te recomanda ca fiind un bun conducator, ba dimpotriva, din expozeurile tale rezulta ca ar trebui sa renunti la ideea ca poti conduce o echipa
 

DeletedUser

banuiesc ca tu ai fost membru in triburi familii cu multe academii... cu diplomatie stufoasa si cu democratie in conducere... eu nu m-as putea adapta la un asemenea stil de joc. si cum stilul meu te deranjeaza inseamna ca nu o sa mai intri pe acest forum. la revedere, drum bun, si doar bine iti doresc. dory tata, pe mine nu vorbele si parerile ma recomanda, ci statisticile si rezultatele. pe tine te recomanda ceva?

in general, tot ce inseamna lectie de strategie este compus din truisme... adica:

atunci cand esti slab arata-te puternic si cand esti puternic arata-te slab.

arta razboiului e bazata pe inselatorie.

armele sunt instrumente de rau augur - daca poti castiga o lupta fara a apela la arme, atunci aceea este calea strategului.

chestia este ca desi este compusa doar din lucruri evidente, dorinta de lupta ii orbeste adesea pe multi dintre cei care in mod normal nu ar fi atat de neprevazatori.
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser40961

incerc si eu un raspuns catre EddyAndrey

deci plecam de la premisa ca ai deja jucatorii recrutati in trib si tu intrebi despre selectie/pastrare sau excludere. in orice caz vorbim despre echipa noua si mass-recruiting, nu de trib elitist, da?

In primul rand trebuie ca tu lider sa cunosti jocul; sa stii cum iti dezvolti satul rapid, cum iti construiesti armata la primul sat, apoi la mai multe sate, cum trimiti trenuri in aceeasi secunda, stii sa explici ce e un split/backsplit/backtime, cunosti scripturile agreate si stii ce sa recomanzi colegilor sa foloseasca, etc. (presupun ca vrei trib de top)

In al doilea rand trebuie sa fii foarte activ - mai tarziu iti permiti sa intri o data pe zi, dar in partea de inceput trebuie sa fii prezent dimineata la pranz si seara.

Construiesti/intretii forumul sa fie atractiv; poate ca unul din cei doi prieteni se pricepe la asta si poti sa delegi pe cineva - de altfel tu ca intemeietor/lider unic vei cauta sa-ti formezi o echipa de conducere dar trebuie sa poti suplini orice sarcina, chiar si sa faci totul singur daca nimeni altcineva nu se pricepe (nu vrei un forum cu niste sectiuni goale - atac/aparare/general/spam - in care nu posteaza nimeni, dar nici nu vrei sa-l umpli de hai sa numaram pana la 500/fazan/sudoku/fripta/lapte gros samd)

Pentru ca jucatorii sa formeze o echipa trebuie sa comunice - asta se intampla pe forum, pe skype/ym sau pur si simplu intre ei pe considerente de vecinatate/afinitati personale. Vei fi - daca nu gasesti un alt vorbicios simpatic si 'echipa' nu incepe de la sine sa comunice - un moderator pentru primele 2 canale de discutie.
Te asiguri ca exista un echilibru intre partea de 'fun' (discutii pe diverse teme) si partea de invatare a jocului - adica radem glumim dar mai si invatam cum sa innobilam sate, nu ramanem nubi. Totusi suntem aici sa jucam triburi si nu doar pentru socializare.
hint: keep the girls no matter what ;)

Echipa - si in primul rand tu, lider - trebuie sa intelegeti ca e un joc; un joc in care astazi pierzi maine castigi, sau esti in pierdere o luna de zile dar dupa o luna adversarii se sparg si ajung sa-ti ceara invitatii, sau in cel mai rau caz pierzi pe lumea asta dar vei castiga pe alta. Daca joci table cu cineva si pierzi o linie nu te ridici sa pleci, daca joci sah si pierzi o partida banuiesc ca nu-i faci tabla guler adversarului, dupa un meci de fotbal pierdut cu 5-0 nu cred ca incepi sa tipi "da-te-n m*m* ca noi am fost mai buni, eu nu mai joc fotbal cu tine niciodata slabule!"
Eu nu stiu multe triburi care sa fi pierdut razboaie luptand efectiv pana la ultimul jucator si ultimul sat, in schimb am vazut foarte multe care s-au spart dupa doar cateva zeci/sute de sate pierdute (1-5% din total) si asta s-a intamplat datorita moralului slab si neintelegerii faptului ca e un joc in care nu poti sa castigi tot timpul pe toate planurile.
Daca echipa va intelege asta si nu vor exista certuri interne atunci nu se va sparge.
Spuneai de batuti sau intimidati de adversar - in opinia mea jucatorii sunt batuti si intimidati de catre colegi sau de lideri (ex. "Adica eu stau ca fraierul o zi intreaga pe contul tau sa fac splituri si tu zici ca maine poti sa intri doar dimineata si seara?" sau "Eu am 6 sittere si nu ma plang iar tu nu poti sa iei macar un sitter?").
Cunoaste-ti echipa si cere-i fiecaruia ce poate.
Nu toti suntem la fel ca varsta/ timp alocat jocului/ cunostinte despre joc/ rabdare, etc. Daca 10 oameni se trezesc noaptea pentru a trimite atacuri nu inseamna ca-i excluzi pe ceilalti 20 care nu vor sa faca asta, pur si simplu cauti sa-i folosesti altfel; un lider bun se poate folosi si de un coleg care intra o data pe zi - dar nu-l trimiti sa tina granite.
hint: in perioada de inceput cel mai mult conteaza activitatea; poti invata pe oricine sa joace dar nu-i poti oferi timp de joc, asta tine de viata personala a fiecaruia. Deci fair-play sau nu, daca tu vrei trib de top atunci nu recruta toti inactivii, sau daca faci mass-recruiting cum se pare ca te-a invatat scoala pe care o urmezi atunci triaza-i foarte rapid in primul rand dupa criteriul "activitate/prezenta in joc". (discutia e ceva mai larga, gandeste-te tu la diferenta intre 3 ore calare pe joc seara, total 1 ora in joc impartita in reprize de 10 minute pe intreg parcursul zilei, jucator tipicar si organizat care sta in total 30min/zi si jucator care-i prezent toata ziua pe skype si forum cu glumite dar uita de satele/trupele lui, etc)

Pentru ca primul raspuns pe care l-ai primit s-a invartit in jurul ideii 'late game nu se poate' imi permit sa-mi spun si eu parerea care (nici nu ma mai surprinde) e diferita:

in primul rand sa definim "lume intarziata", sau late game - banuiesc ca te referi la momentul in care jucatorul no1 are deja 10-20 sate; pentru ca este si cazul de too late game, cand deja jucatorii au aproape 100 de sate si atunci nu cred ca mai intri cu gandul sa castigi lumea.

Sa incepi la vreo 2-4 saptamani dupa startul lumii e o strategie (ha!) preferata de unii jucatori:
- in primul rand nivelul potentialilor adversari este mult mai scazut decat pe centrul hartii
- in al doilea rand (si ca o consecinta a faptului de mai sus) ai parte de un farming mult mai bun. MULT MAI BUN!
- in al treilea rand, daca e vorba de o lume cu schimb de resurse/pp 'bogatanii jocului' (haha!) vor putea sa obtina resurse cu preturi si de 10 ori mai mici
Una peste alta te dezvolti mult mai repede - evident daca esti un jucator activ, dar tu fiind un potential lider de trib care se vrea no1 treaba cu activitatea este de la sine inteleasa.

Poti sa iti formezi o echipa de succes si pornind in 'late game', dar sa ai in minte ca toate triburile cauta marginea - care sa vezi surpriza esti tu cu tribul tau. Atentie la diplomatie, conteaza mult cu cine o faci si fiecare lume e diferita, nu exista sfat universal valabil de genul "fa cu tribul care e pe 70% din granita in detrimentul celui cu 30% sau fa cu tribul care e mai sus in top, etc

Daca incepi 'early game' in mijlocul hartii cu 2-3 prieteni si mass-recruiting atunci in opinia mea o faci ca sa-ti dovedesti tie calitatile de superjucator, sau calitatile de super-diplomat. In mod normal nu ai timp sa formezi o echipa, te halesc imediat premade-urile din jur. Dar niciodata sa nu spui niciodata - poti incerca :)

ps> am intrat pe link-urile alea si ce sa vezi? spre surprinderea mea tribul noobs nu a castigat lumea 7 in care se spunea la inceput ca a facut istorie, bla-bla-bla. Evident ca sunt multe tipuri de jucatori buni in jocul asta (un bun starter, un bun atacator, un bun jucator de granita, un bun coleg care intotdeauna trimite suport si are rabdare cu toti colericii etc) dar sa spui ca esti mare conducator de trib si tribul tau (in care ai jucat pana la sfarsit sau doar ai stiut sa lasi o mostenire buna la nivel de conducere) a dat stergere in masa e cel putin hilar.
Sf. Petru: tu cine esti ma?
- Sunt un mare pilot de linie, am schimbat cursul cu 5 grade ca sa evit o furtuna, am stiut sa evit niste varfuri muntoase, in tot acest timp am pastrat calmul pasagerilor vorbindu-le despre diferenta dintre tactica si strategie, etc.
Sf. Petru: pai ce cauti aici?
- Nu mi-am calculat bine benzina si am pocnit avionul la aterizare.
 

DeletedUser

atomm, daca nu ai fi in mod gratuit si usor penibil ridicat impotriva mea orice as spune, ai putea sa pari chiar inteligent.

sa ma acuzi pe mine de mass recruiting sau sa insinuezi ca as invata pe cineva sa faca asta inseamna ca este valabila una din asta:
1. esti rau si in incercarea de a ma discredita nu iti pasa ca poti sa pari prost: twstats ca si si linkurile respective si altele care le gasesti pe forum, arata ca echipele conduse de mine au avut cea mai mica fluctuatie de jucatori, si cele mai putine sate pierdute in fata adversarului.
2. esti nedocumentat si spui o minciuna pe principiul odata spusa jumatate din lume o crede. cand vei spune a doua minciuna automat prima va fi acceptata. este principiul dezinformarii, si daca vrei sa dezinformezi in privinta mea, ai grija ca nu stii cu cine te pui.

alege tu varianta corecta depre tine cata vreme pe forumul intern din TLS este scris asa in data de 29.03.2014 la ora 14:59:

martzian a spus:
nu fortati intrarea multor oameni in trib si mai ales nu va faceti academii cu necunoscuti! un trib cu 20 de oameni la inceput, care se cunosc si se sustin este de 1000 de ori mai puternic decat un trib cu 80 de oameni care nu se unosc. daca sunt 150 de oameni, e si mai grav!

intr-un trib care vrea sa recruteze, rata medie de recrutare este de un om, maxim doi pe saptamana. asa ai timp sa ii integrezi pe toti cei noi care vin si ei au timp sa se muleze si sa inteleaga cum functioneaza echipa. cand vin multi odata, iese haos mai intotdeauna.
la ritmul maxim de doi oameni pe saptamana, fara academii, inseamna ca din 20 de oameni cat are nucleul tau initial ajungi sa umpli un trib cu 80 de locuri in peste o jumatate de an - daca nu un an ca sa ii luam in calcul si pe cei care se mai lasa de joc, sau comaseaza conturile... asta da mass recruting...

unii lideri incep cu doua trei zile - sau chiar 1-3 saptamani mai tarziu in functie de viteza serverului pentru a beneficia de ceea ce spui tu - start intarziat, nu late game. una e sa incepi cu start intarziat - sa dai start cel tarziu cand apar primii nobili si alta e sa incepi late game cand sunt pe harta peste 500 de jucatori cu mai mult de 2 sate.
tu dai sfatul tau, si cata vreme este un sfat, este binevenit pe topicul deschis de mine. dar daca tot publici pe un topic gandit de altul, cel putin ai bunul simt de a nu spune minciuni despre acela.

in ceea ce priveste linkurile respective daca le-ai fi citit, ai fi inteles ceva. faptul ca ai citit doua trei pagini dintr-un topic nu te fac nici inteligent, nici as in materia respectiva. de fapt tu nu esti indrituit sa vorbesti despre noobs din doua motive simple: nu ai facut parte din acea echipa si nici nu ai facut parte dintr-un trib care sa intre in contact cu acea echipa. Cu alte cuvinte, cand vorbesti de noobs vorbesti ca sa te afli in treaba nu ca ai cunoaste subiectul. tu ai citit ca s-a dat stergere in masa si ai tras o concluzie. motivul pentru care s-a dat stergere in masa l-ai aflat?

in ceea ce priveste bancul sau incercarea aia de gluma rasuflata, un pilot de linie poate fi apreciat doar de cei care au zburat in avioane conduse de el. cred ca este frustrant pentru tine sa fii bagat in seama doar daca te legi pe forum de cineva cunoscut, si nu pentru realizarile din joc.

ca sa intelegi in ce fel noobs a influentat acest joc iti spun doar atat: pe L5, L7 si L10 noobs afost primul trib care aplicat primul intr-un mod organizat tactica jucatorilor kamikaze: jucatori mici de moral pe granite de atac, sustinuti de jucatori mari, defensivi in spate. ulterior, cand tactica a fost preluata si de alte triburi, pentru ca tactica respectiva facea ravagii in randurile celor impotriva carora se aplica innogames a introdus si pe serverele romanesti lumile cu moral in functie de timp.

dupa ce cuka (alias little bad) si colegii saii de trib au fost asaltati in timpul unui organizat de zeci de mailuri si mai ales sute de rapoarte trimise ca spam - fapt ce unora dintre ei le-a ingreunat serios posibilitatea de urmarire a atacurilor si comunicare cu colegii de trib - a fost introdusa optiunea de a da accept pentru rapoartele trimise tie de un alt jucator.

daca sunt jucatori carora le plac serverele de lumi speciale, ar trebui sa se uite aici:

http://forum.triburile.ro/showthread.php?22753-o-lume-selecta&highlight=o+lume+selecta si la data cand faceam o propunere. nu a fost chiar ce am cerut dar se apropie. prima lume speciala a fost facuta pe .net cam la un an dupa deschiderea topicului de mai sus.


ca sa iti dai seama cat esti de ridicol, tu ca sa ma contrazici spui ca se poate face prin recrutare un trib bun in late game recrutand alaturi de alti doi oameni ce gasesti prin jur, (sa recrutezi tot ce e disponibil in jurul tau e mass recruiting!) dar ma acuzi pe mine ca as fi adeptul unei asemenea tampenii cand eu am mai postat odata si aici, pe forumul extern, citatul de mai sus, prin care spuneam ca ritmul maxim de recrutare este de 2 oameni pe saptamana!

iar tu ca sa dai un raspuns, spui asta:

"deci plecam de la premisa ca ai deja jucatorii recrutati in trib si tu intrebi despre selectie/pastrare sau excludere. in orice caz vorbim despre echipa noua si mass-recruiting, nu de trib elitist, da?"

adica omul spune ca intra el si doi prieteni si intreaba ce sa faca si tu ii dai raspunsul ca si cum ar avea deja tribul format? sau raspunsul la intrebarea lui nu era pe forumul de unde ai copiat tu textul pe care ti-l atribui?
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser523

Imi pare rau baieti sa va intrerup dar va atrag atentia ca deja exagerati cu posturi mult prea lungi care vor face invers decat ce doriti voi, adica vor indeparta cititorii si nu ai vor face deloc mai atenti si ci din contra...Cel putin asa e in cazul meu si am impresia ca nu sunt singurul. Asa ca incercati sa va expuneti ideile intr-un mod mai scurt...daca se poate...In rest faceti treaba buna.
 

DeletedUser

domnu sef,fie cuka cum o fi,da din primele mesaje m-ai scarbit cu raspunsurile tale
esti cel mai boss de boss conducator
asta este...am crezut dar na....din greseli invatam
si presimt ca te-a bucurat enorm cand ai vazut ce commenturi au altii
nenica,ai fost candva un mare si extraordinar si mai nu stiu cum sa spun,CONDUCATOR
dar ajung la ideea ca orice ai face in zilele de azi vei deveni ferma de lux
asta in ideea in care apuci sa dezvolti satul






si acum ceva on:
ca sa fi un conducator bun trebuie sa si cunosti jocul cum trebuie
degeaba ma iei la abureri si ma duci de nas sa fac cum vrei tu,ca eu tot cum am sa vreau am sa joc
tu ai avut un enorm noroc ca ai avu membrii cum trebuie pe toate lumile casigate
nu i-ai educat tu,poate chiar din contra tu ai fost cel educat
mi se pare un gest slab sa te lauzi atat cu tribul no0bs
din ultimele tale postari ajung la ideea ca te crezi buricul pamantului si nu sunt singurul
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser40961

cred ca ar trebui inchis subiectul, martianul vrea doar sa se laude ca el e primul care a folosit gaura de la covrig, bulele din fanta si primul care a lins sarea la un shot de tequila.
Macar e primul care a postat inafara subiectului in propriul topic :)
 

DeletedUser38023

Martzian vrea sa se laude? In fata cui? Nu are in fata cui sa se laude.. In fata celor care il cunosc nu are de ce sa se laude, iar cei care nu il cunosc au doar un viitor promitator in fata..

Si cum sa ajunga Martzian ferma?
Bai Petrisoare, mi se pare cam complicat al dracu.. Recunosc, si eu am visat odata asta, dar cand m-am trezit era dimineata, era noobs, era martzian pe harta si era greu.. Dar tu stii cand a fost asta ma? Eheeee! Demuuuuult, pe lumea 5.. Atat de multi ani incat nici nu mai conteaza, asa-i?
Tu stii ma Petrisoare ce am facut eu de-atunci, in 6 ani de joc fara pauze mai mari de o luna? Am cautat un trib care sa poata sa aiba o statistica de razboi favorabila impotriva noastra.. Nu exagerez, dar scor mai bun de 1 pentru ei si 10 pentru noi nu a reusit niciunul sa scoata.. Practic, de la lumea 5 incoace, IMMO sau nBz si Noobs si celelalte echipe in care am jucat, nu au mai facut razboaie, ci adevarate genociduri.. Nu vorbesc doar de trecut, ci si de prezent, si nu oricum fratioare, cu statistici, pentru ca altfel nu crede nimeni:
Parte 1:
Triburi: -?-
Parte 2:
Triburi: zZz

Timeframe: Luna trecută

Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 1,455
Tabăra 2: 21
Diferență: 1,434

chart

(statistica de mai sus prezinta genocidul de pe lumea speciala 4 dintre Anonymous si ZZZ)
(nu sunt eu intemeietorul Pablo Escobar, cum zicea cineva inainte, eu sunt baubaubauu)

Acum, intrebarea de 1000 de puncte:
Ati zis ca martzian e depasit.. (Daca ziceti asta si de mine, va dau cu statistici, cu lumi castigate, cu trofee si cu cupe la nemti in cap , pana saptamana viitoare si tot imi mai raman cateva cupe, pe .ro, in care sa imi pun vin)

De ce as face eu alianta cu Martzian (care dupa parerea unora e depasit) pe lumea 40 si nu cu voi care pretindeti a fi de actualitate?

Acum alta paranteza, pe care nu o pun:
1. Veti vrea sa il invingeti pe Martzian.
2. Veti vrea alianta cu echipa din care fac eu parte, indiferent ce spuneti acum ca sa pareti zmei.
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser40961

putin imi pasa de cupele D sau extra-large pe care le ai tu sau altul, aici sau pe alte servere.
Vrei sa spui ceva constructiv? posteaza aici si iti voi da dreptate.
Vrei doar sa te lauzi si pretinzi ca martian ca esti singurul destept si pentru ca nu ma pot lauda cu nimic nu am voie nici sa-mi spun parerea in postul lui? pofteste pe harta sa ne jucam acolo.
 

DeletedUser38023

putin imi pasa de cupele D sau extra-large pe care le ai tu sau altul, aici sau pe alte servere.
Vrei sa spui ceva constructiv? posteaza aici si iti voi da dreptate.
Vrei doar sa te lauzi si pretinzi ca martian ca esti singurul destept si pentru ca nu ma pot lauda cu nimic nu am voie nici sa-mi spun parerea in postul lui? pofteste pe harta sa ne jucam acolo.

Tu te-ai legat de trecut vs. prezent .. Poftim trecut, poftim prezent!
Nu am nevoie sa imi dai tu dreptate sau sa iti pese tie de ce fac eu.. Nu sunt avid dupa laudele si aprecierile unor noname-uri!
Eu ti-am aratat cu cine incerci sa stai tu de vorba de la egal la egal..

Nu, nu ai voie sa iti spui parerea despre postul lui, pentru ca esti un no-name pe langa el.. Tu nu ai dreptul la o opinie..
Daca vrei sa intrebi si sa inveti, ai voie, dar faptele nu te recomanda sa evaluezi si sa dai tu note despre ce se scrie aici..
 

DeletedUser19193

Prin faptul ca a prezentat viziunea lui asupra jocului nu inseamna ca s-a laudat ! Sunteti de toata jena si pana nu va ridicati la nivelul lui nu ar trebuii sa mai postati aiurea ...
 

DeletedUser

cred ca ar trebui inchis subiectul, martianul vrea doar sa se laude ca el e primul care a folosit gaura de la covrig, bulele din fanta si primul care a lins sarea la un shot de tequila.
Macar e primul care a postat inafara subiectului in propriul topic :)

We are Anonymous!

Despre ce vorbim?
 
Ultima editare de un moderator:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus