Propuneri.... concursuri

  • Autor subiect DeletedUser8343
  • Data de început

baD rullz

member
Scor reacție
98
ruleta, slot machine, zaruri, baccara, barbut, zaruri. a, da, am o idee.
un sat pe harta, o extragere aleatoare a doua numere , care vor fi coordonatele altui sat de pe harta, si deci apoi o extragere a altor 2 numere, sau poate 6, cite unul pt fiecare tip de armata (cai, arcasi calare, nobili, berbeci). numerele astea vor reprezenta procente. apoi se aplica procentele astea la nr de trupe stationate in fiecare sat. apoi se trimit sa se bata, la o ora aleatoare, intr-o directie aleatoare( adica nu se stie daca ataca primul sat sau al doilea. oare e clar? rezultatul... rezultatul se premiaza cu atitea resurse, cai, premium, ... citi supravietuitori exista. cu un bonus de 1500% pt nobili. si o medalie pentru paladin, daca traieste, si si daca nu. sper ca am fost destul de explicit... ati prins ideea?

participanti alesi random, ca sa fie si mai ... random. daca cine e ales sa participe nu vrea, trebe sa plateasca , nu mult, sa zicem o moneda de arama. un nobil, de ex... sau ceva resurse. cine vrea sa participe, sa plateasca aceeasi suma...

si, ca sa fie si mai ok, sa se poata da si premii negative. de ex daca toti atacantii mor, sa fie premiati in minus. sau gasiti voi conditii aplicabile.

va place ideea?

Du-te si citeste vreo 2-3 carti si scrie si tu pe idei ca eu unu' n-am inteles mare lucru si momentan mi se pare o prostie..Dar intr-o alta formulare poate ca suna si altfel propunerea ta:D
 

baD rullz

member
Scor reacție
98
Daca nu a fost anuntat deja nu prea cred.Dar am vazut ca staff-ul triburile a inceput sa ne faca surprize :p
 

DeletedUser38946

A fost o perioada in care era un concurs CSS sau ceva de genu'. Era organizat saptamanal si era strict pentru cei ce se joaca in Photoshop sau alte programe de editare :)

Nu cred ca ar fi o idee rea sa incercati sa reveniti cu acel concurs :D Nu de alta... dar mai castig si eu niste pp :-" :))
 

DeletedUser38946


adyboy7, nu ai permisiunile necesare pentru a accesa această pagină. Acest fapt poate fi cauzat de unul din motivele de mai jos:

Contul tău de utilizator nu are destule privilegii pentru a accesa această pagină. Încerci să modifici posturile altcuiva, să accesezi funcţii administrative sau alte sisteme privilegiate?
Dacă încerci să postezi, este posibil ca administratorul să-ţi fi dezactivat contul sau acesta să fie în aşteptare pentru activare.

Merci oricum :*
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

Un concurs de desenat sau editat ceva ce sa aiba legatura cu triburile?
 

mythra

SuperModerator GameSuport
Membru personal
Scor reacție
91
Au fost,iar Mihaela ne-a promis ca vor mai fi. :D

Da, vom mai face. Pentru urmatorul de semnaturi o sa ma gandesc la o tematica interesanta, am cateva idei dar...
images

:D
 
Sus