TOP Triburi

  • Autor subiect DeletedUser39682
  • Data de început

DeletedUser39475

Să trăiești maestre!
Cu câte puncte ai inchis 29? Că am uitat.
 

DeletedUser39475

Nici eu nu îmi aduc aminte să fi fost, vreodată. Dar toate au un început. Îți prevăd un viitor strălucitor, cațaveico.
 

DeletedUser44858

Te-am facut eu ferma pe 29, de pe capillati :) Ai iesit din trib, ai devenit ferma, am iesit eu din trib, tu tot ferma ai ramas :)
 

DeletedUser39475

Și după ai auzit o șoaptă...„capillati, mamă, trezește-te să te duci la școală.”

Începi să mă plictisești groaznic, nici măcar hazul de altă dată nu-l mai ai.
 

DeletedUser44858

Stiu, marea elita care te crezi tu se simte umilita dar realitatea dura e ca ti-am tras-o acolo si ai scapat doar cu ajutorul colegilor. Ma distreaza semnatura ta, in conditiile in care chiar tu nu tii cont de ea :) Hai, ia-ti viteza si mai discutam pe harta ca aveti split-uri de facut sa va salvati academia.
 

DeletedUser39475

Deja simt cum începi să suferi.
Da, realitatea ta, care e clar de natură autistă e corectă. Cred că îți ofer mai multă atenție decât meriți. Uși!
 

DeletedUser44858

Marele psiholog unde se ascundea... Singurul care sufera p-aici esti tu amatorica :)
 

DeletedUser523

hopa, se prevede o lupta la orizont intre takezo si ceata?

PS Misule ar trebui sa-ti pui la semnatura vorba ta ce o tot repeti: Dar ce sti tu si nu stim noi? ;) E doar o sugestie nevinovata bazata pe faptul ca o repeti destul de des :)
 

DeletedUser44858

Sfatuieste-l daca s-ar putea, in acelasi timp, sa incerce sa scrie si "stii", cu 2 i :) Stii ? :)
 

DeletedUser44858

Nu crezi ca te umfli cam mult cu scripturile alea penibile ? :) Jucatoru` lu` peste ce esti
 

DeletedUser46863

luche ... stai in banca ta , nu inteleg de ce tot inventez atatea lucruri... aici e vorba de top triburi... nu despre academii si nebunii
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser44858

luche ... stai in banca ta , nu inteleg de ce tot inventez atatea lucruri... aici e vorba de top triburi... nu despre academii si nebunii



Nici eu nu inteleg ce tot inventezi atatea lucruri :) Si pana mai ieri, academia voastra mamut era in top. Daca nu e academia voastra cum se explica faptul ca atat unul dintre intemeietori cat si unii jucatori de acolo stiu ca se pot da conturile in sitter la voi astia din Ceata ? Nu vrei matale sa canti piesa asta cu "n-avem academii" la altii ?

Ce scripturi mosule?


Vrei sa iti dau si tie un script de teleportare a trupelor?

Inca n-am ajuns asa disperat sa stau cu ochii lipiti de timeru` milisecundelor :) Pastreaza-l pentru tine si umfla-te pe extern ca ce smecheri sunt aia de la die stamme... pardon, adica ce smecher esti tu pe harta :)
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser46551

Al catelea split iti iei ? :D:D Dai la 15 ore ca noobu cu nobilii ca nu ti-a dat cineva partajare.


Sa vedeti si voi ce conducator are tribul ala de chinezi,japonezi sau coreeni.

Spor la joc va doresc !
 

DeletedUser44858

Normal ca dau, cum imi conduc eu tribul e strict problema mea. Pana acum e pe 2 in clasamentul general, pe primul loc la inamici invinsi si nu e umplut pana la refuz. Imi cer scuze daca trebuia sa tolerez eu toti neavenitii care nu sunt obisnuiti sa joace in echipa sau sufera de paranoia altor lumi. Pana una alta nu tin pe nimeni cu lanturi in trib si cu siguranta nu sunt obligat de nimeni sa joc cu cineva anume in trib. Cui nu-i convine sa plece, sunt atatea triburi pe harta si nu arunc "tradator" la fiecare 5 cuvinte ca altii...
 

DeletedUser46551

Normal ca dau, cum imi conduc eu tribul e strict problema mea. Pana acum e pe 2 in clasamentul general, pe primul loc la inamici invinsi si nu e umplut pana la refuz. Imi cer scuze daca trebuia sa tolerez eu toti neavenitii care nu sunt obisnuiti sa joace in echipa sau sufera de paranoia altor lumi. Pana una alta nu tin pe nimeni cu lanturi si nu arunc "tradator" la fiecare 5 cuvinte ca altii...

Nu trebuie sa fii asa comunist,inca nu ati ajuns sa dati organizate. :) Daca printr-un motiv ca asta dai afara un om,mama ce mi-as dori sa fiu si eu dat afara din tribu ala si apoi sa scot unu cate unu :).
 
Sus