Povestea Gods Of WAR

  • Autor subiect DeletedUser47459
  • Data de început

DeletedUser47459

(Partea I)
God Warrior, este zeul războiului. Fiul lui God and Goddess, instruit de G O D în artele răz*boiului, este înfăţişat ca adevăratul stăpîn al bătăliilor, duelu*rilor şi distrugerilor de sate. Caracterul său feroce şi sîngeros îl face nesuferit în ochii celorlalţi zei, inclusiv ai celor ce i-au dat viaţă. Expresia „urît de zei şi de Eqilibrați”.
Înzestrat nu numai cu un curaj, o mîndrie şi o putere extraordinare, ci şi cu o prestanţă remarcabilă, aşa cum apare mai cu seamă în iconografia tîrzie, a iubit-o pe zeița, Crixo, care nu a răspuns încă iubirii sale.
Povestea continua pe parcursul jocului! Drepturi de autor God Warrior
 

DeletedUser47459

(Partea II)
God Warrior, zeul razboiului, primeste dispozitii de a distruge in continuare satele celor care ameninta G O D.
Potrivit unei tradiţii tîrzii, God Warrior l-a inobilat pe bardicu25, membru al Eqilibratilor, care o ameninţa pe Crixo, zeita lui!
God Warrior fusese conceput probabil ca o zeitate tutelară a fertilităţii feminine. Probabil că în această lumină se formase tradiţia riturilor răz*boinice consacrate zeului, în realitate nişte lupte ritualice legate de iniţiere şi de fertilitate, care însă, nemaifiind înţe*lese în semnificaţia lor originară, au fost transfigurate, cu trecerea vremii, în lumea 49, pînă cînd zeul a căpătat conotaţiile aparent duble.
God Warrior
 

DeletedUser47459

(Partea III)
Numarul zeilor Gods Of WAR este unul deosebit de mare, fiind de ordinul zecilor. La inceputurile Lumii 49 erau socotiti niste puteri mistice, erau adorate divinitati tainice, al caror nume nu se rostea. Gods Of WAR punea accent pe fenomenul numit ''pax deorum, pacea zeilor, prin care isi asigurau prosperitatea si bunastarea. Fiecare loc, imprejurare sau obiectavea propriul zeu ocrotitor si existau foarte multi zei cu atributii marunte, dar importante pentru tribul Gods Of WAR. Puterea extraordinara si magica a fiecarui zeu, se implica in viata oamenilor si in natura,ca o forta sobra, miloasa dar si razbunatoare. Astfel, zeii protejau satele atacate de catre Eqilibrati dar atacau agresiv si presant!
Afirmarea cultului zeiţei iubirii are cu siguranţă un substrat KMK. Mai ales tradiţia referitoare la CRIXO şi la puterea sa asupra inimilor omeneşt, in caz fiind God Warrior zeul Razboiului!
Parintii lui God an Goddess il incurajaza in ceaa ce face, fiind cei din primii zei si ii ofera o putere de asteptare si de caracter puternica care il ajuta in gandirea de tactici privind razboiul cu Eqilibratii!
Aşa domneşte în Gods Of WAR, God and Goddess, marele rege si regina al zeilor, înconjurat de ceata zeilor luminoşi şi păzind rânduiala şi dreptatea în toată lumea 49 (in tribul Gods Of WAR).
 

DeletedUser47459

(Partea IV)
Pe lumea 49, în God's Of War toți zeii își combină abilitățile!
Sunt ca si de neoprit având în vedere că G O D construiește o adevărată armata de zei, fiecare cu arta sa!
Eqilibrați habar nu au ce o să se întâmple în cel mai scurt timp!
La reunirea God Of War, când zeii și-au dat întâlnire pentru a ridica din nou tribul, balbooa și Afterfuture au ales să rămână pe pământ în ciuda faptului că au crescut printre mari zeități ale lumii! În urma discuțiilor ei au ales să rămână simplii oameni si sa se "eqilibreze" pe pământ, zeii respectândule dorința dar totuși aceștia le-au dat timp de gândire, dar din păcate zeul G O D le-a dat un verdict dur " mutarea lor la marginea lumii!" deoarece nu se mai pot întoarce după cum se zice : "Până la zei te mănâncă sfinții "! ( sfinții sunt jucătorii mai mici de punctaj care urmează să devină zei!)
God Warrior
 

DeletedUser47459

(Partea V)
God Warrior a avut multe războaie, unele personale, altele politice, într-o anume măsură, - aliaţii. Mulţi dintre prietenii săi(Afterfuture si balbooa) de-a lungul lumii 49 s-au dovedit a-i fi adversari. (...) Ce a făcut God Warrior pentru Gods Of War este mult mai semnificativ şi cred că povestea ar trebui să fie cunoscută mai bine, nu doar pe lumea 49, ci şi pe toate lumile. (...) Ce a făcut God Warrior este, probabil, cea mai frumoasă poveste nespusă inca pe 49!
Dar a fost judecat pe nedrept.....iar cand vine vorba de moral?....
Zeul fiind pus in fata judecatii morale a ales sa se retraga, incet dar sigur, catre partea lui de harta......
God Warrior este zeul Gods Of War, fiind cunoscuta dragostea sa pentru violenta, ceea ce i-a conferit caracterul unui zeu extrem de antipatic. Cu toate acestea, reprezinta unul dintre cei mai cunscuti zei ai Lumii 49. Originile sale sunt dintre cele mai nobile si mai renumite. Este fiul lui Goddess, sotia lui G O D.
 

DeletedUser47459

(Partea VI)
From fallen angels
From darkest skyes
A new God has rise
A new hope to fight.
The flags are red,
The flags are fallen
From equili's land
From equilis' ,Argentis.
Gods Of War ,they rise again,
Until the end of time,
Maintaining peace and love forever.
 

DeletedUser47459

(Partea VII)
In afara de Zeii Gods Of War au mai existat si alti zei mai mici, care erau adorati la fel de des ca si cei dintai.
Sub multe aspecte semanau cu oamenii; aveau aceleasi slabiciuni, pasiuni si sentimente.
Se maniau, erau gelosi, le era ciuda, iubeau si se indragosteau ca si acestia (God and Goddess) :)).
Mai mult decat orice insa, pretindeau respectul si stima oamenilor.!
Arhitectura magnifica a marelui sanctuar al zeului G O D, a fost cea care i-a asigurat un loc in lista definitiva a tribului Gods of War. Templul G O D era considerat ca o casa a sufletului, care era casa ZEULUI !
Îndurerat de pierderea lui și neputând să se răzbune pe Zapacel., MordeKaise totusi a trimis niste ''mini-atacuri'' si a avut un succes ucigandui o multime de trupe!
Ca stăpân suprem și ca deținător al puterii supreme absolute, G O D era cel care împărțea dreptatea printre oameni și zei, el era expresia echilibrului și a ordinii din natură și din societate. Era socotit zeul luminii, al fenomenelor naturale, deținătorul fulgerelor și, mai ales, al trăsnetelor – manifestare cu precădere a forței și a mâniei sale divine. El domnea în satele sale aflat pe crestele înalte ale Lumii 49 și de acolo, înconjurat de ceilalți zei, cârmuia destinele lumii, împărțind binele și răul printre muritori și veghind asupra împlinirii destinelor lor.
God Warrior

Povestea Continua
 

DeletedUser47459

(Partea VIII)
Cu mult timp înainte ca omul sa se fi războit cu omul, zeii s-au luptat între ei.Asa se întâmplă și acum cand, After si balbooa sunt în război cu noi Zeii! Ba chiar, Războaiele Oamenilor au început ca Războaie ale Zeilor, odată trecuți în tabăra Eqilibraților!
Iar Războaiele Zeilor, pentru stăpânirea acestui lumi, începuseră pe continentele lor.
Astfel, prima civilizație eqilibrum a căzut victimă unui mare organizat.Aceasta nu e o ficțiune, ci pura realitate!
În ziua când Eqilibrații vor fi căzut, va avea loc mare război şi măcel,
în prezența God's Of War.
Căci aceea este ziua pe care God Warrior a hotărât-o din vechime pentru lupta
final împotriva Eqilibrum.
 

DeletedUser47459

sa prajit pe legale

cel putin God and Goddess
ia zi zeul barbarilor si al internelor de unde si pana unde stai tu cu poza mea pusa pe profilu de skype >?>?

Povestea de mai sus este doar in capul tau
Nu ai facut altceva decat sa iti tradezi prietenii , colegii si nenumarate marsavii printre care si asta cu poza de la profil .

Canta marginea :D
 

DeletedUser44034

Canta marginea :D

Nu este treaba ta unde sunt pe harta .
Asta este contul meu sa iti fie clar , nu te lauzi tu cu pozele mele ca joci tu dupa contul asta .
Esti fanu meu nr 1000
pana la tine nu am mai auzit vreunu sa laude chiar asa
 

DeletedUser33925

Nu spera când vezi mişeii
La izbândă făcând punte,
Te-or întrece nătărăii,
De ai fi cu stea în frunte;
Teamă n-ai, căta-vor iarăşi
Între dânşii să se plece,
Nu te prinde lor tovarăş
Ce e val, ca valul trece.
 

DeletedUser42998

Dragi colegi tribali,

Tin sa imi iau ramas bun de la voi.Vreau sa merg impacat pe cealalta lume.Imi cer sincer si deschis iertare tuturor celor pe care v-am suparat,ofensat sau ranit in vreun fel atat pe joc cat si in viata reala.Nu am fost cea mai perfecta persoana,sau jucator si am gresit foarte mult fata de multi dintre voi.Inca odata imi cer sincer iertare fata de voi, a fost o onoare sa joc alaturi de voi sau contra voastra.

Cu stima si respect Comisiapro l32 aka G O D l49 , aka Arathorn1 l2,l25 aka marmir l12,aka demoniks l26,aka Isildur l40,aka Zeul Ra l48.

Va doresc un joc placut.Adio tuturor.
 
Sus