(Pokemonii) Gentle vs Green

PRADA

member
Scor reacție
6
Doar tu poti fi co-player la asa un expert si sa plangi dupa puncte premium, in cele din urma.

In rest, vad ca nu observi cand nu te baga lumea in seama

nu plâng bre, arat cu degetu' sa stie lumea ce fel de individ lider coleg poate fi panarama aia de om
în rest, observ ca m-ai bagat tu în seama totusi, asa ca m-ai facut curios sa te caut pe tw un pic
WwA17BJ.png


asa ai început lumea..
inactivi, interne, inactivi, interne. vai de lopatica ta cu coarne, mai bine shhh
 

DeletedUser46527

Eu inca nu am ajuns sa ma milogesc pentru o invitatie, pe nici o harta (Cred ca stii foarte bine la ce ma refer... daca nu stii, pot detalia, sa stie lumea cine are timp, vara asta si ofera servicii tribale :))))

Unul ca tine, nu ar trebui sa isi permita sa imi citeze un post. Fugi la loc, in carapacea ta, de mare jucator ninja :cool:

Restu` e can-can.

Sunteti, ceea ce sunteti .. nimeni, pe nicaieri .. mai exact :rolleyes:

mavros în data de 12.07. la ora 01:10
Sall
Nu invitam sub 3.000pct
iulian mafiaîn data de 12.07. la ora 01:08
salut ..am un loc la voi in trib?


:eek: Amatorule unde m-am milogit? Inca esti frustrat ca nu ai fost competent de echipa Green? Sincer nu stiu cum iti permiti tu sa postezi aici pe extern ,cersetor de atentie .
 

DEVIL32

member
Scor reacție
0
O sa dau cateva citate si voi o sa va dati seama destul de repede, cine e autorul. Numai un mafiot ca iulian, poate fi la nivelul asta :))

"salut am loc la voi in trib ? o sa va pot ajuta pe viitor cu sittere si cu tot ce trebuie"

"iti las sitter daca trebuie de verificare"

"apropo vara asta sunt destul de activ noaptea :) daca o sa aveti nevoie de ajutor"

Frumos CV

Ma apreciez singur, pentru simplul fapt ca nu trebuie sa ajung la nivelul asta, pentru a fi recrutat sau bagat in seama, pe vreo harta :cool:

Tu, vorbesti de cersetori de atentie ? ;)

Later Edit: Toata viata mi-am dorit sa fac parte din echipa green. Chiar ma rugam de ei sa ma primeasca , dar n-am avut norocul tau. Macar tu esti apreciat si ai un loc asigurat, datorita "siviului" de mare jucator, pe lumea 58 (poate si pe 59 .. si alte lumi). Eu am ramas pe afara. Nu m-au primit niciodata cei din green si simt ca nu pot juca fara ei. :(

Later Edit 2: Partea buna este ca unul din fratiorii familiei green, e deja in tribul mare, dar nu ai apelat la el (Sa te ajute, ca intre frati). Cu tot cu el acolo, numai tu stai pe afara si oferi servicii tribale, poate, poate ... prinzi si tu un loc in academie. Parca te-ar scoate la produs. :))
 
Ultima editare:

DeletedUser46527

Ai ajuns in gentle deoarece a recrutat toata harta :))) poate de asta nu ai mai reusit sa termini alta lume pana acum..fi fericit asa ceva nu o sa mai gasesti :))) vi aici te dai in spectacol dar ti s-a explicat mai sus ca esti noob ...nu ma crezi? uitate la statistica ta :))) de mare jucator!

aaa ..hai sa iti dau si eu un citat :
"cert e ca în momentul când simt ca lumea e infecta, renunț indiferent de punctaj." ;-)
 

DeletedUser46527

Trebuia totusi sa duceti un razboi pe lumea asta fara a recruta , nu? Sa spalati rusinea ...dar din pacate din acest razboi s-a vazut valoarea castigatorilor...dezamagitor!
 

DEVIL32

member
Scor reacție
0
Ai ajuns in gentle deoarece a recrutat toata harta :))) poate de asta nu ai mai reusit sa termini alta lume pana acum..fi fericit asa ceva nu o sa mai gasesti :))) vi aici te dai in spectacol dar ti s-a explicat mai sus ca esti noob ...nu ma crezi? uitate la statistica ta :))) de mare jucator!

aaa ..hai sa iti dau si eu un citat :
"cert e ca în momentul când simt ca lumea e infecta, renunț indiferent de punctaj." ;-)


Aici ai dreptate. Nu ma recruta niciodata Gentle, daca nu avea nevoie de jucatori mai slabi decat voi. Ce bine ca am fost cei mai slabi, dar v-am dat-o din orice unghi vrei tu ..

Si partea cu lumile e adevarata. Ia sa o intrebi pe maram, sub conducerea cui a cunoscut o parte din "echipa" green :)) Eu nu stiu sa inchid o lume , doar sa o conduc. Ia verifica-ma la ... statistica (daca tot ma verifici) :))

Statistica mea , arata ca EXIST pe harta. Voi ,, astia care dati din taste pe aici sunteti niste fantome ale lumii 53. Ciocu` mic si joc de glezne!

green = branza buna in burduf de caine. un mix de jucatori buni si... cativa nobi, la fel ca tine si alex02dsa, dar condusi de o sperietoare si cativa aprozi. Mai bine il rugati pe Sickoss sa va conduca, in viitor :))
 

DeletedUser43947

Mi se pare super tare că au ajuns să iasă pe extern toți anonimii războiului și să se laude că au câștigat o lume cu un backstab :D
Nu înțeleg de ce mai încercați să le explicați că de la 2 săptămâni, apoi 2 luni, așa cum se lăudau că e timpul în care ne scot, au ajuns la 2 ani, iar lui Alin încă îi tremurau chiloțeii că e ceva mișmaș. Dar deh, au uitat cum au intrat în peștera rușinii când jucam și terminau organizatele pe 0 sau oricum sub 30, având un număr de sate dublu față de al nostru.

E incredibil cât timp are devil de extern, când nu-i mai dă mesaje lui maram în privat să-și ceară scuze și să-l ierte :rolleyes:
Cât curaj ai prins bășinică, incredibil =)))
Și paranteze cică ne-a „cocoșat” =)))) culcă-te mă, pișpirică. Ai apărut la spartul târgului, foarte dedicat tribului gentle, dragoste la a 4-a mutare conform twstats. Calmează-te că nu trebuia să-ți treci gentleman la sate, nu te mai bagă ăștia la interne, n-auzi, a garantat domnișoara Carmen.

Vndhl e și el cocoș pe extern acum, când rămâsese cu 10 sate pe hartă nu mai dădea nici dracu de el. =))))
La fel a procedat și când a fost arat de magda și rămâsese cu adeziuni la 32-50, ne-a luat repede invitația în mână.
Slavă cerului că a luat doar invitația în mână. :rolleyes:
#coalițiapentrufamilie

Aaa...nu chiar tot,mai ramasese green,s-a facut o mica "exceptie".
Sigur :))) ai făcut tu excepții, tu fiind al enșpelea conducător după ce s-a dat backstab-ul =))) vezi-ți mă de circularele tale în care dai instrucțiuni cu capslock să ne dărâme piețele centrale. Îmi pare rău că nu ți-am trimis rapoartele cu dezobediențele ce aveau loc, uliu ce de catapulte pe zid. Tragic man.

Oricum, îmi place că au văzut suficiente persoane din comunitate ce ponosiți au purtat numele de gentle aici, cu mici excepții desigur, iar pe viitor vor știi să se ferească de asemenea petarde. Scopul pe care ni l-am propus după backstab, a fost atins :D
Ceea ce sper să realizați după ce curățați tastatura și vă spălați pe mâini, este că vor exista și alte lumi unde oricum, probabil nu o să intrați împreună pentru că ați fost o adunătură de noobi dar de noi tot în aceeași formație veți da.
Așteptăm măcar o poză de la o bere ceva, v-ați tras toți pe șes la ultima invitație. C'est pas bon. Pentru un trib plin cu persoane ce au o viață personală, spre deosebire de noi cum ziceți voi, v-ați văzut foarte des.:rolleyes: Măcar pe voce sunteți amuzanți. :D
A încercat ăl' mai tuciuriu dintre voi, să formeze un grupuleț ceva ceva, dar... poate vorbesc cu păcat iar Gentle o să fie o familie înfloritoare, sperăm că în familie o să intre și aleku care și-a luat jucăriile și a plecat :(
#coalițiapentrufamilie

Anyway, ăsta a închis L53:
"problema este că noi nu vom crește dominanța dacă înnobilăm barbare" - dl. Carmen Stamatescu, 2017
 

DEVIL32

member
Scor reacție
0
Ca sa vezi, si-a rapit din timpul lui liber, chiar nenea tache (nu mai stiam cum e numele si incurcasem literele) si ne onoreaza cu o postare.
Mai, nenea tache, mai stii sa folosesti twstats? Pentru ca nu pare a fi chiar asa. Te-ai incurcat in stiinta, verificandu-ma pe mine. Ti-a luat-o pc-ul razna si nu ai mai reusit sa analizezi rezultatele?
Si da, i-am scris lui madam Magda, in speranta ca mai are o urma de minte si intelege ca dusmania ei e degeaba.
Asa cum spunea chiar ea, in multe situatii nici nu mai stie de ce tine pe unii la block, dar ii pune acolo.
Chiar ma apuca durerile de la atatea lacrimi, cand vad ca nu imi scrie. Zi de zi verific mesageria, sa vad daca nu imi apare vreun mesaj de pe contul ei sau de la vreun support de pe harta.
In rest, stau si eu pe harta, dar.. se pare ca valorez mai mult decat barbarele care au ramas in urma voastra pe harta. Sa mai mentionez si de perioada in care era acolo si cea mai tare echipa pe pozitii?

Deduc din tot ce scrii ca.. un noob inactiv, valoreaza mai mult decat toata echipa green. Urat, urat :))

Cat despre activitatea mea, nu prea esti in masura sa estimezi tu, ca si "membru" al familiei green. Are cine sa se ocupe de asta, in perioada urmatoare.

Oricum, tot raul spre bine. Aveti sanse mari sa va demonstrati valoarea si pe alte lumi, alaturi de toti sustinatorii, din afara familiei green. Cred ca va fi necesara o lume fara limita de membri in trib, la cati au vazut ce valorosi sunteti si vor dori sa joace numai si numai alaturi de voi. :))
 

DeletedUser46527

Ma plangaciosule iar vrei sa ti se explice cum ati castigat? :)) Tu vi aici si ne ti noua teorii cat de noobi suntem dar tu care aveai 5 sate in granita , cand ai primit niste atacuri plangeai pe conferinte sau te dadeai mare ca nu stim sa atacam si ziua urmatoare pierdeai sat ...pe bune acuma nu sti cum se face un split si tu te lauzi ca inca esti pe harta :)) penibil
 

DEVIL32

member
Scor reacție
0
Si asta e drept.. nu stiu sa fac un split, ca voi (bine, eliminand noobii, care il fac la mana). De fapt, nici nu stiu ce e ala split, daca ma gandesc mai atent. Si oricum, nu stiti sa atacati. Repet, sa iei sate de pe un cont nesupravegheat e mare realizare. Cat eram pe cont, se avanta doar maretul Zeuss. Sa dea recuperare, dar l-a tras careva de maneca si a oprit atacurile. Stia si el ca nu fac split si nu am treaba cu jocul. N-a vrut sa ma faca de rusine. Dar, a reusit neatache sa imi ia sat, ca sa ma faca sa ma simt aiurea. Nu e asa? :)))
Faceti propaganda inutil. Cine v-a vazut cum sunteti, de fapt, o sa va caute si pe alte lumi sa va felicite.
Repet, ultima oara si nu va mai bag in seama postarile. Eu v-am condus aroganta suprema (care sta pe 5 conturi odata) si cu timpul am vazut ce ii poate capul. La schimb, ea.. sau oricare dintre voi, nu va reusi sa faca asta vreo data (doar din cauza caracterului vostru, de fapt).
Puteti sa muscati de fund conducerea Gentle, pana ramaneti fara saliva, oricum, va sunt net superiori (oricare dintre ei).

Si da, asta am spus-o ca sa nu fiu bagat la interne, la cate fapte concrete ati prezentat voi, pana acum :))
 

DeletedUser43947

Deduc din tot ce scrii ca.. un noob inactiv, valoreaza mai mult decat toata echipa green. Urat, urat :))
Deduci prost, dar nu mă miră. Din naștere toți avem o anumită limită, de aici și termenul de limitat.
Las-o așa cum a picat, degeaba o întorci ca la Ploiești că nu-ți pasă. Prezinți un comportament de tip: scuipi unde lingi, iar lingi și după scuipi. Dacă istoria ne arată ceva este lipsa de consecvență și oarecum un fetish dubios. Seek help.

Cat despre activitatea mea, nu prea esti in masura sa estimezi tu, ca si "membru" al familiei green. Are cine sa se ocupe de asta, in perioada urmatoare.
Ce să-ți spun, trebuie să dau o circulară unde să vă spun că nu crește dominanța dacă înnobilați barbare, ca să mă pot pronunța? sau simplul fapt că ai fost un nimeni în graniță, nu e suficient?
Eu v-am condus aroganta suprema (care sta pe 5 conturi odata) si cu timpul am vazut ce ii poate capul.
Tristuț că încerci să ironizezi, din moment ce pe 53 n-ai fost în stare să stai pe un singur cont. Adică nu ești capabil să-ți conduci un cont și sanchi tu conduci persoane. Începi să conturezi o mică obsesie și având în vedere că umblai cu miloaga prin privat la ea, tind să cred că ești ușor rănit în orgoliu. Dar nu-i nimic, tu ne spui nouă cum conduci persoane pe 53, iar pe 17 te concedia nevasta. Zic să luăm lecții de condus, boss.
 

DEVIL32

member
Scor reacție
0
Pe 17 sunteti pe langa tot ce s-a intamplat si daca ajuta pe cineva , m-am concediat singur. Ca sa se minuneze un mare jucator ca tine.

Si mi-am atins si scopul concedierii respective.

Si voi v-ati atins scopul, stergand conturile. Sa demonstrati cat sunteti de penibili, pentru ca n-ar fi fost destul, daca va arata cineva cu degetul :))

Oricum, ce stiu eu sa fac, e strict problema mea, sau a celor care ma accepta.

Ce stiti voi sa faceti, e altceva.. pentru ca voi ati deschis subiectul aici, loosers :))
 
Sus