Discuții libere L65 !

Black is Back

member
Scor reacție
1
Eu sunt mai de moda veche :D E o intreaga poveste cu lumea asta castigata de contul meu (adica de mine si ADI) ca impreuna am jucat . La inceput eram eu intrun trib si ADI in alt trib. Al meu avea cateva nume de notorietate dar tribul lui ADI erau nume grele . In fine, razboaie,aliante, chestii -trestii .In zona mea ,stateam bine, aveam si 2 colegi, un cont de indieni si celalalt cont cred ca un grup de-asta euroamerican . Multa vreme ,eu am crezut ca sefa de trib este o femeie ,gingasa si finuta . Tarziu am aflat ca de fapt fosta sefa de trib avea ooooooo ....hahaha Era transexual :D Si indienii mi-au dat dauna totala, parsivi rau. Cat i-am ajutat cu sprijin si curatare la primele sate, tot mi-au dat-o sa sar in sus. Intre timp, eu si ADI am unit conturile. La un momentdat era totul pierdut: VREO 9 SAU 10 SATE, fara trib si cu fostii mei colegi din tribul transexualei pe urmele mele la luat sate. Satele le aveam grupate dar pe 2 continente la distanta de vreo 13-14 ore cu paladinul ,de la un grup la altul . Bineinteles ca grupul de sate care am venit eu la unirea conturilor au fost matrasite de fostii mei colegi si am ramas doar cu 4 sate care i-au apartinut lui ADI . Culmea culmilor este ca indienii si celalalt grup euroamerican am ajuns in final sa castigam lumea . O intreaga poveste .Cum se castiga o lume ,este o poveste mai mult sau mai putin banala .Dar azi, oricine poate castiga o lume,necinstit. Nu oricine poate mai castiga o lume cinstit . Ca toata lumea, fireste ca am luat si barbare , cred ca si ceva interne ,dar in proportie de peste 80% am jucat cat se poate de cinstit. A 2a nu imi mai trebuie. Dracu, fac infarct daca descoper un transexual ca iar conduce tribul si mai dau de 2 -3 perversi care sa ma injunghie pe la spate ( indienii nu ii uit toata viata mea ) :D
 

DeletedUser48903

Negrule, traiesti, ma??????
Fir'ai pupat!!!
Ti pupa o nebuna, bre! Nu spun care, că nu e voie :))
 

Black is Back

member
Scor reacție
1
Ohoho!!! What surprise?! :D Ies ,ai laiv :D Ma simt ca un diasporean care tocmai s-a intors in tara ,pe concediu, stii ce zic? :D
 

VaruFashion.

member
Scor reacție
1
Titlu Războiul dintre Nervosii şi EQU1L1BRUM s-a încheiat.
Expediat sep 30, 2018 23:48:11
Războiul dintre Nervosii (dizolvat) şi EQU1L1BRUM s-a încheiat.

» Războaiele tribului


Felicitări tribului equilii pentru ruperea tribului nimic și implicit câștigarea acestui război cu o durată destul de indelungata.
 

DeletedUser33925

sa traiesti varule. raman surprins ca vine de la voi postarea.

nu am nici o satisfactie a acestei victorii. mult prea denaturat si imoral jocul triburile de azi.

incercam sa...mergem mai departe.
 

DeletedUser49047

Este cea mai tradata lume dintre toate in care am jucat si despre care am auzit. Jucatori cu un caracter murdar care ar face orice si in viata reala doar ca sa castige 600 de pp la final. Ma intreb , in viata reala ce ar face pentru cativa lei ....
 

VaruFashion.

member
Scor reacție
1
lasa viata reala nu mai suferii atata,
prentru frustrati exista alta rubrica se numeste matrimoniale :rolleyes:
daca nu cunosti povestea degeaba comentezi de pe banca, dar cand lupii au intors armele impotriva nwo si sa facut aliat cu voi a fost bine asai?
:) of sau stricat jocurile equilii si au pierdut carnea de tun, ce pacat tradatorii....
 

DeletedUser49047

Cand au intors cei din Nimic vrei sa spui, iar pe vremea aia cu ei aveam razboi. Matrimoniale cred ca le folosesti tu pentru ca la felul in care scrii nu prea ai fost pe la scoala.
 

VaruFashion.

member
Scor reacție
1
Of , ce tare ma durut, era să pic pe burta, nu mai fii așa rău că îmi crește tensiunea.
Aveai, apoi hop aliați, a fost bine nu? Sa ai carne de tun, cum sa deșteptat poporul, cum ai aruncat cu noroi, huaa trădătorii huaaa , vrem carnea înapoi :)))
Sunt cetățean european și am drepturi , ( eu mi-am respectat colegii și aliații care inca sunt din grupul nimic și respectiv nwo, și noi vom rămâne mereu loiali cauzei noastre, maidanezii sa faca ce vor :cool:)
 

DeletedUser49047

Am inceput sa joc iar triburile la indemnul unui fost coleg dupa 5-6 ani dar nu merita. In joc sunt cel mai ghinionist jucator ( daca trimit 4 nobili scad adeziunea pana la 5-6) , la eventurile facute mi se dau cele mai slabe castiguri cu toate ca am bagat o gramada de pp-uri si timp alocat. Nu mai este nici aici ce era candva !
 

DeletedUser33925

Stați liniștiți. Toate lucrurile sunt bune.

Nu ne trebuie carne de tun. Suntem în post.

O zi deosebita va doresc!
 

DeletedUser33925

La multi ani!

noul an sa va gaseasca in pace.

sa traiti, jucatori ramasi pe l 65!
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser49047

La multi ani tuturor , inclusiv celor care si-au pierdut EQUILIbrul ! :)
 

DeletedUser32965

Am inceput sa joc iar triburile la indemnul unui fost coleg dupa 5-6 ani dar nu merita. In joc sunt cel mai ghinionist jucator ( daca trimit 4 nobili scad adeziunea pana la 5-6) , la eventurile facute mi se dau cele mai slabe castiguri cu toate ca am bagat o gramada de pp-uri si timp alocat. Nu mai este nici aici ce era candva !

Da. Si acum o sa iti iau eu satele...iar ghinion :)))
 

VaruFashion.

member
Scor reacție
1
boss, vezi ca sunteti banati mai toti,
ce facusi, jucati murdar? acum 1 zi primeam mesaje ca nwo joaca murdar si voi va banati pe capete,
pff curatilor
 

DeletedUser45667

Varule, ramai in vacanta ca e mai bine acolo. Si asa se certau Redemption si Little Spider pe satele tale, care sa le ia. Nu mai ii lasa sa se certe ca se supara si ies din trib..Si apoi iar trimite Diusi mesaje in care zice ca da stergere si nu se tine de cuvant.
 
Sus