Discutii libere L70 !

Blabla199323

member
Scor reacție
0
Daca te uiți la realizări vezi, putem sa închid și 61 dar v-am lăsat pe voi sa creșteți pe milogeala care a-ți făcut la sfârșitul Lumii pt sate
 

DeletedUser49158

Inchiriez rundă pe fr si punem la bataie 10k pp pe ro,toti băieții is de față ok ? Da de unde am eu garantia de la un sarac ca are 10k pp
 

DeletedUser48377

Guffo04 astăzi la ora 01:29
Buna seara!Cum deschizi mesajul te rog sa imi lasi sitter, pentru ca este o verificare la nivel de familie.O Seara Buna.

Partea proasta e ca unii au muscat-o :)) urat , nu se face.
 

Blabla199323

member
Scor reacție
0
De asta ai vandut contul pe 300 de lei :)) cresti satele sa le vinzi
Toti am făcut greșeli,in trecut dar daca nu le accepți și nu treci peste înseamnă că nu vrei sa evoluezi ,că om ,voi vreți să trăiți în trecut, puteți să căutați ani 80 in alta parte, mentalitatea voastră lasă de dorit,de aia sunteți considerați in un anume fel,Have a nice day!
 

DeletedUser48963

Azi dimineata marii "strategi" din nip au avut o operatiune de amploare intitulata sugestiv "Marea gainarie" Ea a constat in intrarea pe contul userului "Ho bmw-ule" prin intermediul unui fost coplayer a lui, atacarea lui Jocker si ciordirea a cat mai multor sate posibile! Azi am vazut in actiune cei mai prosti hoti ever! Bai neghiobilor, pentru a fura iti trebuie un pic de creier, pentru ca si furtul in sine e o arta! Voi sunteti neghiobi, si nu aveti cum sa faceti sa para o ciordeala cu cap! Atacarea lui Jocker a sunat ceva de genul, "alooo Politia suntem cei mai neghiobi hoti si am venit la furat"! Erati adunati la ora 4 pe conturi si habar nu ati avut ce sa faceti sa va iasa profit! Vreti sa ii faceti un serviciu Nushei sa ii trimiteti deful de pe contul ciordit in atac sa creasca si ea saracuta in inamici invinsi si voi in sprijinitori! :)) Alta data cand furati, goliti doar satele si atacati la misto doar cu 4 nobili din scurt sa para fake, ca noi sa luam in calcul ca ar putea fi fake! Iar cu jumate de ora inainte de intrarea trenurilor intrati pe contul furat si goliti-l neghiobilor, sa ramaneti si voi cu ceva! :)))
Lasand neghiobia voastra la o parte, daca ati trecut de la manevrele si imbarligaturile de pe 66 la furturi ordinare, pentru a va creea avantaje, jocul asta nu mai e joc, bucuria de a-l juca se estompeaza, si miroase foarte tare a scursura si dejectie, iar intrebarea fireasca este daca locul unui om care a intrat sa se destinda mai e aici, sau aplici proverbul romanesc plin de adevar in acest caz " daca te amesteci cu taratele, te mananca porcii"! In viata reala ce a facut individul care a intrat fara acordul titularului de drept, se incadreaza perefect in sfera penalului! Daca prin absurd ar avea probleme cu legea pentru acest aspect, i-ati mai fi aproape? :))
Stim si cine sunt orchestratorii acestei operatiuni care ati demarat-o in tromba dimineata la 4, am vazut printuri din confa voastra, insa nu mi s-a permis sa le iau, nu va numesc, va stiti voi care sunteti scursuri care se preteaza la asa ceva , iar eu rad de voi cu un amestec de mila si greata! :)
PS -
- cam asa s-a desfasurat povestea azi noapte! :))
 
Ultima editare de un moderator:
Sus