Crazy

  • Autor subiect Deleted User - 743784446
  • Data de început

Deleted User - 743784446

Numele meu este Cosmin, am jucat ultima data pe lumea 5 in tribul Crazy cu numele skorpyon96 iar in aceasta seara va voi face o mica prezentare a ceea ce am insemnat noi pe aici.


Jucam din luna martie iar tribul nostru a pornit ca un proiect pe modul "n-am mai jucat de mult triburile, ai chef sa intri cu mine?". Si uite asa, am pornit la joc 7 prieteni din viata reala. Am continuat ca niste incepatori cu mesaje "Salut! Ce planuri ai? Noi suntem un grup de 6-7 prieteni care am decis sa ne reapucam de joc si vrem sa ne distram p'aici. Suntem academia CD-ului, momentan am ales sa ne organizam putin si dupa vedem incotro o luam. Daca te intereseaza ideea, lasa-mi un mesaj si discutam mai multe! :) ". Cam asa a fost procesul de recrutare... niste amatori:)


Am devenit academia CD-ului, insa oamenii nu aveau viziune spre partea noastra asa ca am decis repede sa renuntam. Am luat legatura cu cei din Master, am intrat cu ei in joc. Dupa 4 zile, conducerea cedeaza si familia se distruge. O buna parte din jucatori fug in Spitalul de Nebuni, restul sunt mancati de cei din squad. Avand istoricul celor 2 familii (CD si Master), decidem sa ramanem independenti si sa continuam lupta cu Spitalul de Nebuni. Am reusit sa ne formam si o academie pe parcurs, nu la nivelul celorlalte, insa am reusit sa ramanem aici.

Squadul avansa cat vedeai cu ochii, spitalul de nebuni nu dadea semne ca pierde razboiul cu haita, sansele noastre erau cam limitate. Am decis sa-l atacam pe marele cosmin.fr intr-o dimineata. 30 si ceva de atacuri trimise de niste fermieri sau multiconturi ( asa ne-a numit atunci, spunand ca noi crestem satele pentru cineva anume).

Atacul ala, chiar daca a esuat din toate punctele de vedere, ne-a salvat. Le-am demonstrat celor din S.N ca nu suntem asa slabuti pe cat credeau si astfel au fost deschisi sa stea la masa cu noi. In urma discutiilor, am reusit sa devenim academia lor "S~Nc". Viitorul parea bun pentru noi, avand in vedere ca am fost la limita mai mereu cu rezistatul pe aici. Este greu sa pornesti de la 0, cand nu ai sustinerea unei familii.


Ca sa nu va plictisesc, ajungem spre final. Sambata, 09.05.2020, mare atac pregatit de familia S~N. Din nou, tacticianul cosmin.fr ne spune ca ar trebui sa abordam alta tactica, sa atacam noi 4 sate, el va ataca unul singur iar tribul mare va da in alta parte. Totul a fost bine, dupa cum v-am spus, suntem mai old school. Atacurile le pregateam pe foi de caiet, cu pixul in mana si dura cam 3-4 ore. Am reusit sa ne sincronizam cu toate atacurile, insa dimineata am avut surpriza sa gasim satele atacate umflate de un numar necunoscut de trupe.
Colac peste pupaza, prietenul nostru cosmin.fr a reusit sa ia satul pe care ne-a spus ca-l va ataca, insa nu a oferit rapoarte cu privire la asta. Am decis ca asta e jocul, ne refacem atacul si dam iar. Peste 2 zile, vedem bomba :) Dragul nostru cosmin.fr, paraseste tribul mare impreuna cu contul justoneknight de pe care era sitter. A 2a zi, cedeaza satele contului in cauza jucatorilor din haita, urmand ca el sa intre la ei.
Probabil, pentru multi dintre cei ce jucati acest joc, veti spune ca a fost o tactica de la inceput ca sa destabilizeze un trib. Care-i farmecul cand castigi asa? :)

Ei, domnilor, asta ma face pe mine sa primesc din nou o palma in lumea asta virtuala. Concluziile le trageti dumneavoastra.

Stiu ca v-am plictisit, nu suntem un trib mare si nici nu avem jucatori cunoscuti. Nu ne vom compara niciodata cu Scitii, Squad, Shield, Roma sau Haita, dar asta a fost povestea unui trib aparut din nimic, unui trib care acum se afla pe prima pagina, pe locul 25. Cu jucatori mai mult sau mai putin cunoscuti, atacurile noastre de multe ori n-au fost date la perfectie, insa am vrut sa va aratam si imaginea unui trib necunoscut care a incercat sa-si faca locul pe lumea 75.


Si pentru ca sa nu plecam de aici pe usa din dos, avand un minus mare deoarece ne-am spart atacul sambata, am decis sa-i facem ziua mai frumoasa domnului cosmin.fr:

1.png



2.png



3.png



Atacurile vor continua. Sunt multe, insa nu are rost sa umplu forumul cu ele. Pana va ajunge sprijinul de la haita, acest om, fericit ca a nobilat intern peste jumatate din satele pe care le detine, va avea cateva fire albe din cauza noastra.

Si ultima circulara data aseara, "ultimul dans":

Author a scris:

Salut! Ce planuri ai? Noi suntem un grup de 6-7 prieteni care am decis sa ne reapucam de joc si vrem sa ne distram p'aici. Suntem academia CD-ului, momentan am ales sa ne organizam putin si dupa vedem incotro o luam. Daca te intereseaza ideea, lasa-mi un mesaj si discutam mai multe! :)


luna martie, autor Pinzi.

Cam asa era abordarea mea pe atunci cu majoritatea dintre voi. Unii au plecat, altii s-au retras, altii au intors armele impotriva noastra :) dar am ramas un grup unit. Fara experienta, dar uniti.

Ne aducem aminte de primul atac organizat pe romandac...ce a iesit atunci, insa la sfarsitul zilei a fost satul lui la noi. Sau la avioanele aruncate pe cosmin.fr, peste 30 la numar, care a bagat frica-n el si am aratat ca putem mai mult decat sa stam im umbra si sa ne "Crestem satele".


Au fost 2 luni, dar am evoluat toti in joc. Mai mult decat m-as fi asteptat. Mereu am fost la limita, dupa destramarea Master-ului, cand am ramas independenti si am decis sa ne luam la tranta cu S.N. Mereu aveam pregatit cate un as in maneca, dar in aceasta seara am ramas fara. Am ramas fara deoarece nu am luat in calcul niciodata o tradare la un nivel atat de mare.

Stiam ca micul nostru amic, COSMIN.FR, e greu de controlat si prost de gura, dar nu ma asteptam niciodata sa intoarca armele, sa ofere satele lui JustOneKnight tribului haita si la o zi dupa, sa fuga la ei. Dar stim cu toti ca un cacat, ramane un cacat pana la sfarsit :)


Dupa cum vedeti, lucrurile s-au indreptat in jos.

Nu voi da stergere cont inca, insa daca sunt jucatori activi care au sansa sa plece in haita sau squad, nu se va supara nimeni daca o vor face. Dar nu va rugati de nimeni, nu merita sa te umilesti aici!


Ma bucur ca am putut sa va coordonez in acest joc virtual si ca am dat de atatia oameni faini pe aici. Pot doar, la final, sa va multumesc pentru tot efortul pe care l-ati depus in aceasta perioada si sa va fiu recunoscator pentru tot ajutorul pe care mi l-ati oferit!



#vom intra pe 76, eu voi fi acolo pentru puncte premium. Astept lumea speciala pentru a oferi o imagine mai buna a mea acolo :)


O seara frumoasa si multa sanatate tuturor!









Domnilor, ma bucur daca ati ajuns pana aici cu cititul. Pentru injuraturi, pe privat va rog. Va dorim mult succes in castigarea acestei lumi si sper sa ne intalnim pe o lume mai buna, de preferat speciala! O seara frumoasa tuturor!
 

Deleted User - 743784446

Parte 1:
Triburi: HT, H@ita
Parte 2:
Triburi: SquaDA, crazy

Timeframe: Dintotdeauna

Cuceriri totale:

Tabăra 1:
682
Tabăra 2: 263
Diferență: 419

chart


Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:

Tabăra 1:
9
Tabăra 2: 6
Diferență: 3

chart


Numărul total de puncte al cuceririlor:

Tabăra 1:
1,591,619
Tabăra 2: 638,202
Diferență: 953,417

chart


Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:

Tabăra 1:
37,290
Tabăra 2: 22,904
Diferență: 14,386

chart




#squadA face parte din aceasta statistica deoarece avem jucatori de-ai nostri acolo.

Avand in vedere ca se apropie sfarsitul acestei lumi cu pasi repezi, pentru un trib de "fermieri" care s-a format din necunoscuti, eu zic ca am miscat cate ceva. Statistica n-o arata, dar atacurile primite/date (unele mai proaste, unele mai bune) au facut sa le castigam respectul unor "inamici" si sper ca daca vom mai continua, sa ne intalnim pe alte lumi si sa jucam impreuna ( Valentinosimone, fantomas21 va multumim pentru aceasta perioada, chiar si omului neiesit din casa, cosmin.fr, care fara el, jocul nostru ar fi fost mult mai plictisitor).
Am facut multe greseli din punct de vedere strategic de-a lungul lunilor, dar tragem linie si ramanem cu un "Happy end".



Multumim tuturor pentru ajutorul si increderea acordata si mult succes in ceea ce va urma!
 
Sus