Lumea 6 a murit?

  • Autor subiect DeletedUser2250
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser2250

chiar asa de ceva vreme,pe forumu extern la LUMEA 6,foarte,dar foarte putine postari?ce se intampla,toti jucatori buni au plecat pe L7?
nu mai e nimeni aici?care sa tina viu forumu?:confused::confused::confused:
 

DeletedUser1924

Fapte nu vorbe :)
---2.6.1. Toate topicurile si posturile trebuie sa contina un numar de cel putin 4 cuvinte. Mai putine cuvinte se considera spam si va fi conform pedepsit. Orice forma de abreviere ca LOL, BRB, ROFLMAO, ICU etc. vor fi luate in calcul ca un singur cuvant. De asemenea, posturile nu se vor "umple" cu alte cuvinte gen "unu,doi,trei" ," patru cuvinte per post" sau altele. Trebuie sa fie legate de subiect altfel va fi tratat ca incalcare a regulii de post lenght si pedepsita ca atare
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser11242

Nu sunt motive destul de plauzibile care sa te faca sa postezi aici :p
 

DeletedUser

sunt discutii foarte importante pe lumile 5, 1 si 7... probabil toata lumea este concentrata acolo... pana nu se produce un eveniment major probabil tot liniste va ramane :D
 

DeletedUser

b3st

b3st te rog invata un singur lucru din partea mea. Permiteti sa pierzi timp cu fiecare om din lumea asta! Asa vei invata cum se comporta fiecare :). Invata de la altii ca sa inveti si tu!
 

DeletedUser6558

Pe lumea 6 mi se intimpla ceva interesant, primesc invitatii de la LIGHT cam o data pe saptamina. Cu acelasi text. Care nu e prea interesant, de altfel. "Salut te-ar interesa sa intri in LIGHT???" E drept ca ultimul mesaj e cu caractere ingrosate si cu 3 semne de intrebare. Dar e interesant ca ma invita desi ar putea sa nu ma invite si sa ma atace direct. Apropo, eu sunt in tribul SEPIA, care chiar e pe moarte, asta ca sa fiu on topic.
 

DeletedUser

dogaru a spus:
chiar asa de ceva vreme,pe forumu extern la LUMEA 6,foarte,dar foarte putine postari?ce se intampla,toti jucatori buni au plecat pe L7?
nu mai e nimeni aici?care sa tina viu forumu?
De fapt cei buni sunt pe L5!;)
 

DeletedUser

Se pare ca lumea vrea viteza! A fost L4 cu viteza 1, apoi a inceput L5 cu viteza 1,6! S-a sarit iar la viteza 1 pe L6 si L7 este cu viteza 2! Cam asta ar fi una din explicatii!
 

DeletedUser

Discutati la subiect, situatia actuala a L6, sau vor urma avertismentele de rigoare si topicul va fi inchis.

Problemele personale le rezolvati in afara forumului.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus