Teoria conspiratiei- Sfarsitul etoons

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser21960

@oq13

jucind doar pt tine esti egoist si e de preferat sa joci singur si nu in trib

mereu am jucat pentru trib si mereu am tinut la tribul in care am fost daca am si avut oameni cu care sa discut am fost pana akma la conducerea a doua triburi si chiar intemeietor asa k stiu cum se conduce un trib si azi mai sunt jucatori pe harta care au o deosebita impresie despre mine ..iata si un citat de pe un forum al unui fost coleg "desi ne luasem odata la trinta,ai avut si ai tot respectul meu pentru corectitudinea si integritatea ta.dovada:am un sat care iti poarta numele de cind eram colegi.sper din tot sufletul sa nu ne mai aflam de parti diferite ale baricadei.multa bafta!" multa lume inca ma respecta pt ce am facut in trecut niciodata nu am cerut respectul pentru ca asa ceva se castiga :)

pt camaradul sphz care sincer nu stiu de ce mereu face atac la persoana sii place sa aprinda cearta ...amice sunt sigur ca in alte contexte ne'am fi inteles bine nu suntem chiar atat de diferiti cum se pare chiar daca in momentul de fata suntem in antiteza mereu am pastrat un profil jos si anonimatul pentru ca nu trebuie sa ai un renume pe joc ca sa spui cateva cuvinte ..niciodata nu mi'a placut sa ma cert ..sincer acuma si cred ca ar fi bine sa oprim aici toate discutiile si jignire suntem romani sau tigani la usa cortului?


se poate sa terminam cu atacurile la persoana va rog? sphz serios acuma iti place sa te certi fara rost? u esti la un capat de fir si eu la celalalt e o lume virtuala in care totusi se reflecta caracterul uman ..daca era in realitate degenera in lupte de strada? hai sa fim pasnici si sa ne intelegem


eu nu am comentat pe forum atunci plecarea ta mi s'a parut doar ...ciudat sa spunem ca ai plecat in tribul cu care aveam razboi si cred ca asta ar fi considerat orice om ce ai spune daca cineva din toons pleaca akma in unul dintre triburile cu care voi aveti razboi dar asta nu mai conteaza ....putem aspira macar la intelegere ? ceva civilizat acolo?
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

imi cer scuze daca adevarul care acum trebuie expus te supara ... chiar imi cer scuze :) !


Daca esti detinatorul "adevarului suprem" atunci te rog sa-ti oferi serviciile la mica publicitate! Noi nu am iesit pe forumul comun sa facem afirmatii jignitoare despre voi, asa ca incearca sa te abtii si tu si treci pe harta si arata acel "adevar" , unde te astept cu drag! Scuzele ti le poti pastra precum si opiniile vis a vis de TMP, GN sau EW-uri!
 

DeletedUser

pt catalin si nu neaparat doar pt el :)

un italian in virsta mi-a spus odata o vorba : ,,prevedere segnifica governare" ,un lucru foarte adevarat :)

degeaba ma (ne ) acuzi de paranoia ,dar actiunile hell ne obliga la a gandi in acest mod :) daca am fi fost in real life si nu virtual poti fi sigur ca respectivii care au plecat erau pusi la zid ca dezertori ! asa cum i-am spus si lui incepatorul (sau tie ) vre-o 3 pagini mai in spate nu i-a obligat nimeni sa vina in etoons ,daca au facut-o ,atunci pt ce au facut-o ? doar ca sa aibe de unde sa plece din nou sau au crezut ca in tribul nou format se va merge doar pe iinobilari interne iar cind au dat de greu au fugit sa se ascunda subt poala mamii ?


În total
Rang Numele tribului Cucerit
1 Evil Toons 407,42 Mio.
2 CIRC 375,26 Mio.
3 Ghilda Mestesugurilor 346,42 Mio.
4 Gaşca Nebuna 231,04 Mio.
5 THE BROTHERHOOD OF STEEL 2 223,71 Mio.
6 Emperors Wrath 223,12 Mio.
7 Death Before Dishonor 220,68 Mio.
8 Atlantis 190,39 Mio.
9 HELLRAISERS 179,38 Mio.

asta cred ca poate caracteriza cu prisosinta juc care au ales sa stea si pe cei care au ales sa plece :)


Dumnezeule mare...ma uit la ce scrii si nu-mi vine sa cred.Eugene ,dezertori??Pusi la zid???Merita sa fie si impuscati?? Eu cred ca exagerezi si intr-un mare stil.Cred ca mai sus e "significa" daca tot vrei sa pari interesant.Mai, pai daca te iei dupa principiul asta ,citese te rog Principele a lui Machiavelli,vorba aia multi lideri ai istoriei dormeau cu ea sub perna ,de ce sa nu fii si tu inclus ca mare lider in aceasta lista? Sa fim seriosi dragul meu Eugen,repet si o mai spun pentru ultima oara,daca vroiam sa va stric jucaria v-o stricam de mult timp ,cand puteam sa fac mult mai multe din interiorul tribului.Faptul ca acum se intampla ce se intampla ,crede-ma ca nu e decizia mea ci a jucatorilor.Presupun ca ai deja mesajele mele cu ciprian ,unde ii spun chestiile astea.Asa ca lasa-ne frate cu paranoia asta pt un JOC!Ma intreb daca in afara jocului sunteti la fel de patimas ,sau trebuie sa ai realizari marete si acolo pentru asta??Si sphz , colegul manuka are dreptate , copile lasa jignirile si atacurile la persoana ca nu-si au rostul.Sfatul meu este sa-ti vezi linistit de sate , de atacuri si sa incerci sa jignesti cat mai putin ,poate deloc.Mai luati si voi din eleganta altor oameni care posteaza pe forum si nu fac neaparat atacuri directe la persoana.
 

DeletedUser

ai dreptate cataline :) aia de schimba tabara in mijlocul unui conflict sint eroi nationali scuza-ma ca am gresit :))
 

DeletedUser

Daca esti detinatorul "adevarului suprem" atunci te rog sa-ti oferi serviciile la mica publicitate! Noi nu am iesit pe forumul comun sa facem afirmatii jignitoare despre voi, asa ca incearca sa te abtii si tu si treci pe harta si arata acel "adevar" , unde te astept cu drag! Scuzele ti le poti pastra precum si opiniile vis a vis de TMP, GN sau EW-uri!

am zis eu ca stiu ceva despre conducere ? Ti-am zis ca stiu ceva din ceea ce am intalnit ca faceti voi pe contul meu sau care am CERTITUDINEA ca s-au intamplat. PUNCT. Nu am facut afirmatii politice in nici un sens ... dar sunt cateva intrebari la care vad ca nu vreti sa raspundeti ... ok atunci :)
 

DeletedUser

Eu zic sa nu mai vorbesti daca nu esti in cunostiinta de cauza.Am fost in conferinta in care s-a decis ca maximus va fi atacat.De fapt a avut niste discutii in contradictoriu cu Madasaradz si cu VladeX,dupa care a iesit din conferinta.A doua zi a reinfiintat HPR daca nu ma insel.Nu mai tin minte insa motivul certurilor.

prea smecheri se dau unii desi sunt ... oameni normali. Eu nu am vazut la noi in trib[pe forum] nici un thread cu numele lui ... insa cu 2 oameni care sunt mai "periculosi" din DBD si TMP am vazut. :) Si nici macar discutandu-se despre el ca fiind o persoana asa de importanta si activa nu am vazut. Era liderul HPR si era absolut normal ca el sa aibe pe el primul atac. Totusi nu vad sa fie asa de important el incat sa vorbeasca despre faptul ca lichideaza conturi, face si taie , sa ma faca noob [da ... am un an de "puscarie" al acestui joc, tot noob sunt .... joc prost asta e ... :)] dar sa se dea la o parte cand colegii de trib ii cer ajutorul .... e super bun ... n-avea el probleme in legatura cu asta :) e super moral omul asta.
 

DeletedUser

MirceaRek stiu ca daca un trib are un singur conducator ,maxim 2 treburile nu merg intotdaeuna deloc ca pe roate.Numarul conducatorilor nu garanteaza niciodata faptul ca un trib va supravietui,garanteaza doar ca sunt multi care vor pistona ceilalti jucatori care nu fac parte din "conducere".Nu cred ca esti in masura sa afirmi de ce s-a destramat HELL,poti doar sa presupui in baza zvonurilor pe care le auzi de ici de colo,iar despre Acvila nu discut pt ca nu cunosc detalii,si nu-mi place sa vorbesc doar sa nu tac.Apreciez interventia ta ,insa din pacate nu ii vad rostul.Cat despre colegul focus,cu care sincer nu am absolut nimic de impartit,in afara faptului ca are aprecierile mele pt faptul ca e un bun jucator,ii aduc aminte ca altele au fost motivele fuziunii cu GT,nicidecum fuga de frica wwizz care oricum nu mai exista,CAG cu care stie foarte bine ca se descurca de minune,LEON sau GT.totodata cred ca nici nu mai are rost sa discutam despre acele motive.Cat despre orgolii ,sa nu mai vorbim,daca mai aud cuvantul asta o iau razna.exista oare orgoliu in jocul asta?sau exista numai incapatanare ,prostie si atat?


multumesc de apreciere catalin.dar nu imi insulta inteligenta.si nici nu incerca sa imi vinzi gogosi.
1.GT- aveam razboi.isi cam incheiase socoteala cu acvila,si urma cu noi
2.ghimes- erau din ce in ce mai porniti pe noi din cauza academiei si lui jucov.chiar ne amenintau cu razboi.
3.cag-aveam razboi
4.leon- aveam razboi
5.atl-ne batuse de ne ascultase cu urechea
6.dbd-aspirator si incepatorul isi faceau griji ca incepuse sa intre peste noi


Deci:
- nu imi zice tu mie adevaratul motiv al fuziunii.ca nu prea ati vrut ,e ceva.dar ca nu ati acceptat-o de frica nu voi crede niciodata.atunci de ce ati acceptat-o?!
- nu e prima oara cand iti lasi tribul balta.prima oara ai facut-o in hell,de era iulia inebunita si nu avea pe nimeni langa ea.noroc cu puiu.
- si nici nu ma minti in fata ca ai revenit fara nici-un motiv.este evident pt toata lumea pt ce ai revenit.la anumite cereri ale mele ,numai mesaje de dezbinare am primit,gen:vin-o in hell si te sprijin cat vrei,nu vezi ce iti fac aia,etc

poti juca cum doresti acest joc,dar nu ma lua de prost ,cel putin pe mine.
 

DeletedUser

Mesaj pt oq13

mesaj pt oq13

1.Faptul ca am venit in etoons a fost de conjunctura. Tot Hellul a venit. De ce a venit..?...nu ma intereseaza...iti pot spune ca s-a votat intern si aceasta a fost decizia

2.Am plecat din etoons pt ca nu ma simteam in largul meu. Interesul meu nu era k45. Retine k in prima luna de lupta cu DBD am avut peste 500 atacuri full de la ei plus inca atatea fake...d-abia dupa 1 luna am cerut ajutor in trib,deci nu m-am ascuns sub poala tribului Etoons...(am pierdut cateva nopti pt a-mi coordona defensiva....retine:dupa 1 luna am cerut sprijin..)

3.Cand eram in etoons chiar planificam cu Hatzu1 atac coordonat asupra DBD...cu SOKATA chiar am dat cateva atacuri...

Intrebare:care-i problema daca am plecat cativa in Hell..?...cu ce va afecteaza pe voi in mod direct..?...Am intors armatele spre voi..?..Am complotat impotriva voastra..?...NU NU si iarasi NU. Este doar o alegere arbitrara,de reunificare a unui vechi trib. Ca v-om fi 10,ca v-om fi 20 sau 80, NOI SUNT HELL SI CEREM RESPECT.

Acordam RESPECT
Cerem RESPECT.



Si retine ceva: DBD(cu care avem alinata) nu ne-a cerut sprijin in disputa cu voi....pe cand voi ati cerut....

Acordam RESPECT
CEREM RESPECT
 

DeletedUser

oricit ne-am intepa pe forum asta e realitatea ; e tons format din 2 triburi adica aproximativ 80 persoane contra la 1/2 harta (cea sudica ) adica mai mult de 6 triburi x80=480 persoane (aproximative )

ca am rezistat pana acum si facem fata :meritul nostru
ca inca nu a-ti ajuns la leon ,cag sau ghimes pana acum : rusinea voastra


e doar o constare si nu o lauda sau un repros :)

Side 1:
Tribes: DBD
Players:

Side 2:
Tribes: eToons
Players:

Timeframe: Dintotdeauna

Cuceriri totale:

Tabăra 1: 5,958
Tabăra 2: 8,998
Diferență: 3,040

image.php


Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 653
Tabăra 2: 319
Diferență: 334

image.php


Numărul total de puncte al cuceririlor:

Tabăra 1: 56,106,152
Tabăra 2: 86,427,733
Diferență: 30,321,581

image.php


Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 7,057,824
Tabăra 2: 3,415,835
Diferență: 3,641,989

image.php


se pare ca cifrele te cam contrazic mister oq13,parerea mea e ca pana la urma ar trebui sa mergeti la o terapie de grup cei care nu stiti sa luati triburile ca pe un joc,sunt cativa care daca ii scapi din lesa sar la bataie,mai fratilor pierdeti niste cifre nu teritorii sau alte bogatii
 

DeletedUser

decat sa ne certam aici mai degraba jucam jocul care a devenit pentru unii o obsesie
as propune inchiderea topicului
prea multe orgolii sunt pe aici
sa lasam ce a fost, sa vedem ce o sa fie
 

DeletedUser

Side 1:


..............

se pare ca cifrele te cam contrazic mister oq13,parerea mea e ca pana la urma ar trebui sa mergeti la o terapie de grup cei care nu stiti sa luati triburile ca pe un joc,sunt cativa care daca ii scapi din lesa sar la bataie,mai fratilor pierdeti niste cifre nu teritorii sau alte bogatii



asa i-mi creste inima cind ma uit la altii!!!!!

ai auzit ca e distractie pe forumul mare ? bilet de intrare ti-ai luat ? :D
 

DeletedUser

se pare ca adevarul doare,sau warchief are dreptate in privinta ta, daca ai multe puncte crezi ca esti in masura sa judeci pe altii,ce te face sa crezi ca nu mi-am cumparat abonament pt forumul mare,cred ca ar trebui sa te mai abtii cand faci declaratii nu te inrosi ca un curcan si te enerva cand cineva te trage de maneca si iti arata care e cruda realitate,incearca sa nu mai traiesti in lumea asta virtuala asa de intens,si nu mai pozati in victime,din momentul in care ati fuzionat GT cu Hell ai fost unul din cei care au tras sforile in noul trib eToons pt razboiul cu DBD si cu EW,v-ati pregatit intens pt asta numai ca din greseala DBD stia care sunt planurile voastre si v-au atacat ei primii,planul vostru a fost sa eliminati DBD si apoi sa-i atacati pe EW,problema e ca nu v-ati asteptat sa intre EW-urile in razboi mai devreme decat doreati voi,concluzia e ca nu esti tu cel mai in masura sa vorbeasca despre tradarea unora sau altora sau sa ne dai lectii de civica si politete cand tu nu dai dovada de asa ceva,si nu te enerva cand te uiti la statistici,eu zic sa pui mana pe bici si sa-i iei putin la biciut pe Toons, se pare ca s-a cam impotmolit caruta cu desene animate
 

DeletedUser10991

prea smecheri se dau unii desi sunt ... oameni normali. Eu nu am vazut la noi in trib[pe forum] nici un thread cu numele lui ... insa cu 2 oameni care sunt mai "periculosi" din DBD si TMP am vazut. :) Si nici macar discutandu-se despre el ca fiind o persoana asa de importanta si activa nu am vazut. Era liderul HPR si era absolut normal ca el sa aibe pe el primul atac. Totusi nu vad sa fie asa de important el incat sa vorbeasca despre faptul ca lichideaza conturi, face si taie , sa ma faca noob [da ... am un an de "puscarie" al acestui joc, tot noob sunt .... joc prost asta e ... :)] dar sa se dea la o parte cand colegii de trib ii cer ajutorul .... e super bun ... n-avea el probleme in legatura cu asta :) e super moral omul asta.

cum pot cere oamenilor sa trimita sprijin la un maimutoi care habar nu are sa joace.ridica minele la level 30 cu cladirea principala la 10,cazarma si grajd la nivel 5.
Daca nu stii..te invatz,daca nu poti...te ajut,daca nu vrei...te oblig.....dar daca esti prost...te duci si te culci.
 

DeletedUser

pt black jack :)

cind o sa postezi de pe contul tau si nu de pe unul fantoma o sa mai vorbim ,pana atunci bucura-te de linistea si de aerul curat din zona ta :)
 

DeletedUser

cum pot cere oamenilor sa trimita sprijin la un maimutoi care habar nu are sa joace.ridica minele la level 30 cu cladirea principala la 10,cazarma si grajd la nivel 5.
Daca nu stii..te invatz,daca nu poti...te ajut,daca nu vrei...te oblig.....dar daca esti prost...te duci si te culci.

:)) am zis eu ca ar fii culmea sa le ceri prietenilor tai sa iti trimita sprijin ..... doar esti semi-lunatic :)). Cat despre mine nu ma invata tu pe mine :)) ca nu esti tu vreun geniu ... doar un mediocru cu minte de copil :) deci calmeaza-te razboinicul luminii.

PS : bune texte , ai textier prorpiu? Daca zici ca le-ai facut chiar tu , ai un os de la mine :).
 

DeletedUser5068

sunteti fantastici...hai k pe ai mei ii cunosc k sunt spam-eri...dar nu stiam k si voi sunteti..;))
 

DeletedUser

pt black jack :)

cind o sa postezi de pe contul tau si nu de pe unul fantoma o sa mai vorbim ,pana atunci bucura-te de linistea si de aerul curat din zona ta :)

se pare ca te-ai mai domolit putin,de ce crezi ca e un cont fantoma? am fost unul din intemeietorii tribului LDT ,care mai apoi s-a transformat in DBD,daca te uiti putin pe TW stats i sa vezi ca am avut si activitate, as fi vrut sa postez de pe un cont gen RaulA,sau Pontic,dar se pare ca eu nu stiu sa prostesc oameni precum Green heaven, Cretzureddog, Gustia etc. in fine asta e, in razboi totul este permis ,dar de aici si pana la faptul ca pozati in victime mie unul mi se pare putin cam deplasat din partea voastra.oricum eu zic sa incerci sa descoperi copilul din tine pt ca pana acum n-ai reusit decat sa dovedesti ca vrei sa fii un sforar care incearca cu orice pret sa-si pastreze pozitia,incearca sa dovedesti ca varsta care o ai te face mai temperat si cu judecata mai limpede,app. sa stii ca suntem pe picior de egalitate in ce priveste varsta (nu si punctele,dar sper sa te ajung,sau poate ma ajungi tu :D)
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus