sph vs tlb

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser25753

citesc, citesc, :))
ce pot sa spun..nu are sens sa ma contrazic cu tine , ca de unde nu e nici Dumnezeu nu cere.. daramite sa-ti cer eu ;)
 

DeletedUser17799

capricio nu te gandi ca am disparut....sa nu va speriati de noi cand o sa aparem in haine noi ;)......pana atunci shhhhh
 

DeletedUser25753

capricio nu te gandi ca am disparut....sa nu va speriati de noi cand o sa aparem in haine noi ;)......pana atunci shhhhh

Sa nu ai impresia ca mi se pare o mare fericire ca ati disparut ca si trib :) Si cand spun asta ma refer la faptul ca existau si la voi, ca si la noi in trib, oameni care merita sa ii respecti si care fac ca jocul sa merite jucat. Cei frustrati sau imaturi in gandire sau exprimare nici sa nu ii amintim :)
(nu mai spun ca asta e parerea mea, ca iar sare in sus Hellboy :D)
Sper sa apareti in haine noi... de ce nu? :) Poate si cu ceva mentalitate noua si o oarecare lipsa de aer de superioritate... dar deja cer prea mult... iarasi :)) (asta apropo de "shh")
 

DeletedUser4195

o meriti pe deplin...:)):)))....si mai invata sa conduci un trib, sa vorbesti ca un conducator si sa te porti ca un conducator.....in rest de cat am fost in tlb m-am scarbit de tine

inca un descreierat nascut in padure unde lipsa bunul simt face casa bune cu prostia,,,cit ai stat tu mai plinsule in tlb!!??/ nu ai primit bommboane copchile de esti scirbit!!??? cine esti tu oare neamule prost de vii si arunci cuvinte carora nu le cunosti intelesul,,incercati sa faceti clubul dobitocilor pe l8 !?intrebarea este retorica nu te obosii bolovane sa raspunzi pt ca nikul tau deja imi spune ceva despre tine
mars la colt copil prost
meriti aplauze scirbitule


am mai scris si in alte teme:
daca se continua cu tot felul de jigniri, nu mai am ce discuta pe acest forum!!
sunteti o adunatura de oameni prost crescuti , sau veniti de acasa cu tot felul de frustari:)
eu unul nu voi mai scrie nimic pe acest forum pentru ca nu am cu cine discuta:D
imi cer scuze pentru o parte dintre participantii la aceste discutii pe care ii respect:D

nu cred ca e o decizie inteleapta,,indiferent din ce trib face parte la prost trebuie aratat cu degetul
au uitat ca e doar un joc cretinii si incep sa jigneasca,,eu sunt pe principiul imi dai o palma iti dau un pumn .imi dai un pumn iti dau cu parul,,uite unde neo dus inactiunea ca popor,suntem condusi de o sleahta de borfasi si de dobitoci


1.7. Puteti folosi diferite metode pentru a va provoca "dusmanii" din joc in sectiunea "Politica si Propaganda", atata timp cat toate argumentele voastre sunt legate exclusiv de joc. Atacurile la persoana nu sunt tolerate nicaieri, atat pe forum cat si prin sistemul intern de mesagerie. - vacanta placuta
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

Ma scuzi, am judecat un om de la mine ca se lua de tine dar vad ca are dreptate, esti PENIBIL.
Bravo tie ca iti redescoperi virilitatea pe un joc virtual, crede-ma nu e viagra, adminii iti pot confirma:)
Te pup, osteanul meu.

nu ma intereseaza pe cine judeci tu...daca intradevar esti valiusha si va veti folosi de cei din bw pentru a va reface fortele si dupa ve-ti face ceva in genul insane cum ati facut si pe lumea 3 cand lr-ul incepuse sa va trimita la margine si ati intrat la aliatii sai, dupa care dupa un timp ati iesit si ati facut insaneul, deci daca, si am o banuiala ca asa se va intampla si aici , ve-ti face asta imi intaresc ideea ca numai o mare conducatoare si plina de caracter nu esti.Poate stii sa joci jocul dar o tot dai de gard ca ati fost spionati si inselati de parca voi nu faceati acelasi lucru.
ce om de caracter trateaza cu dusmanul pt a intra alaturi de 10 colegi la dusman urmand ca ceilalti sa fie abandonati?
Ce om de caracter intra la dusman , spioneaza tot, iese pe motiv ca a intrat siterul si apoi se apuca si jigneste in stanga si in dreapta membrii acestuia?
Crezi ca ma sperie postarea ta referitoare la admini?
E un joc si cat timp o sa fiu lasat de administratorii jocului sa il joc o voi face fie ca va convine fie ca nu!
Si mai uitativa si in curtea voastra inainte sa vorbiti de altii!
P.S-sper ca cineva sa vada si penibilitatea mea din postarea ta
Cand faci o afirmatie de genul macar explica, detaliaza altfel e o jignire pura pe care un om cu adevarat calculat si un mare conducator de trib, un lider nu ar fi facuto pt nimic in lume!
:)):)))).....mama omida....eu am venit cu ideea de a fuziona wZz. cu tlb ca ar fi cea mai buna optiune si cand am facut-o am regretat cand am vazut cum conduci tu un trib...:)):))
si sunt inca scarbit....in primul rand esti analfabeta rau, limbaj de mahala, si o gandire proasta.....nah uite unde s-a ajuns cu tribul tlb....

si pupincuristul de hell....stai la tine in banca...:D
este foarte adevarat...daca nici vecinii nu viti stiti atunci e bine...ganditi-va ca o mare parte din actualul bw ce se afla in stanga voastra a fost defapt wzz. ,unul dintre cele mai bune triburi de pe lumea 8 , trib care va fost aliat pana nu demult . Sincer nu ma asteptam ca si altii sa isi dea seama de adevarata fata a marelui conducator din TLB , mai ales un fost aliat ca dongeolgau.
Apropo ,modul in care i-ai raspuns si tu si sago23 mie imi intareste ideea despre voi.daca la master ai invatat sa te exprimi in modul in care o faci ma intreb ce master ai facut?
:))
Nu e nevoie sa imi raspunzi ,nu ma intereseaza asa de mult.Stii sago a glumi nu inseamna a fi nebun.
Oricum o sa aplic ceea ce am invatat din "desteptul cedeaza primul" si va zic succes pe mai departe, eu am incheiat discutia cu voi pe aceasta tema.Nu mai are rost sa continuam discutia pt ca tlbul s-a desfiintat! Daca un singur om a reusit sa ii faca sa desfiinteze tribul, fie el si pintr-un spionaj atunci inseamna ca misiunea a avut succes.
Scopul scuza mijloacele!
Adios!:))))
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

numai licentiati si doctoranti pe forumul acesta, de ce ma rog nu va potoliti cu jignirile? chiar asa de slab v-a fost oferita educatia pana in clasa a IV-a?
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

eu sincer nu am sa ii las pe acesti copchii prost crescuti in pace,am sa ma cobor la mintea lor si am sa le raspund la fiecare exact cum merita ,un dobitoc care jigneste si este lasat in pace se va simti indreptatit sa o faca din nou pt ca va ramine cu impresia ca daca o face si nu ii atrage nimeni atentia i se cuvine

sago odata cu acest lucru poti fi considerat unul dintre ei, eu sincer in momentul de fata te tratez ca atare dupa cum spui tu dar sunt sigur ca ma insel la fel cum si tu faci cu multi de pe acest forum, am vazut scris despre edy multe pe aici, eu am avut onoarea sa il intalnesc si desi ar putea sa imi fie tata il consider un om extraordinar care pana acum este plin de realizari, insa nu trebuie sa judecam inainte de a gandi, de cand scrie el pe forum nu cred ca a jignit pe cineva.
 

DeletedUser4195

sago odata cu acest lucru poti fi considerat unul dintre ei, eu sincer in momentul de fata te tratez ca atare dupa cum spui tu dar sunt sigur ca ma insel la fel cum si tu faci cu multi de pe acest forum, am vazut scris despre edy multe pe aici, eu am avut onoarea sa il intalnesc si desi ar putea sa imi fie tata il consider un om extraordinar care pana acum este plin de realizari, insa nu trebuie sa judecam inainte de a gandi, de cand scrie el pe forum nu cred ca a jignit pe cineva.

edy este un adevarat domn ,mai citeste odata postul meu
nu te judec inca
mai citeste odata cu atentie ,gindeste ,judeca asa cum ceri chiar tu si pe urma posteaza ok??/
eu ii tratez pe prosti dupa cum merita ,nu am jignit niciodata primul, doar raspund cu aceasi moneda
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

haideti, daca tot spuneti ca suntem atat de educati sa nu mai scriem nimic!!!
sa vedem ce vor face acesti necivilizati???
vor vorbi singuri?
eu unul ma voi tine de cuvant si nu voi mai discuta cu nimeni!!
 

DeletedUser

inca odata o rog pe dsoara sexy si rea sa inchida tema! Din pacate nu mai exista una dintre cele 2 parti combatante si tema nu isi mai are rostul!
:D
 

DeletedUser

sago mai in spate daca cauti ai un most in care il critici pe edy, sunt sigur de asta si il stiu sigur, insa mi-e lene sa il caut... si acolo nu ma refeream doar la tine.... insa si la tine intradevar.
 

DeletedUser20558

S'a ajuns deja la insulte fara noima.
Pai voi faceti o conducatoare de trib "imbecila si analfabeta", fara a va uita macar in oglinda?! Daca Kalliopi era asa proasta cum o considerati voi, talibanii erau de mult istorie. tineti cont k noi am avt de purtat 2 mari razboaie(cu roar si cu preamaritii serafimi), plus academiile lor. Daca nici Kalliopi nu stie sa conduca un trib, inseamna k voi sunteti experti.
Serios acuma, in ciuda circumstantelor, talibanii tot nu au cazut, si sincer nu cred k vor cadea vreodata. Membrii TLB ramanem aceeasi, ne ajutam indiferent de tribul in care suntem, asta inseamna unitate adevarata.
Si v'ati gasit voi sa comentati?!..Care nu sunteti in stare sa daramati un jucator din 2000 atacuri?! Care luati sate pe furis sau vi le cedeaza cn mai stie care spion?! paparudelor!!! Stati calmi...va asteptam cu "judecata" aia de care tot vorbiti.
 

DeletedUser

ma ce as rade mare trib " spalati-va puteti hoiturilor" sa vina la noi cu judecata si sa se judece singuri:)) adevarata distractie ar fi..sa aleaga cum sa ajunga la capatu hartii...

vacanta placuta- nu sunteti pe maidan sa vorbiti in asemenea mod
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser11365

ma donblegau...cine p** esti tu ma sa critici oamenii?esti D-zeu cine ***esti...ce te crezi?? uitate in ****** tu cum joci si conduci si nu mai *****atata. *** erai asa bun erai printre primi ....scrii aici ca sa ******* pe sefii tai. de ce ai fost in 10 triburi? de bun ce esti? sau de lash? o sa ne ****** pe toti care am fost in TLB de la cel mai mic la cel mai mare...am impresia ca nu t******** in ultimele zile si de asta...prietene..dute in lume ..si lasa-ne pe noi...papa frumoaso

is curios ce vacanta iei pt asa ceva?:))..nu tin minte sa fi vazut asa ceva pana aucma pe extern:))
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser17799

astia care nu aveti treaba cu tlb sau sph nu va mai bagati ...ca musca in c**u iepii ca habar nu aveti pe ce lume traiti...vorbiti si voi sa va aflati in treaba....mascote ce sunteti...si numai judecati oamenii ca sunt analfabeti....cum a sp colegul meu mai sus uitati-va putin in oglinda ca sigur se sparge....
 

DeletedUser

vreau sa stiu dc talibanii daca se cred asa de tari si de buni sau dus in bw? si va anunt si ii anunt si pe cei din bw ca incepand de maine seara voi incepe atacurile asupra lor, am vrut sa ma las de joc, dar citind jicnirile aduse pe aces forum vreau sa le arat ca eu am jucat corect tot timpul, vreau ca patrikan sa vina aici si sa spuna daca a primit vreun atacat dupa ce am fost eu (scorpia rosie)siter, si ce planuri vam dat peste cap? ce atacuri ati organizat voi si eu leam dezvaluit? ati uitat ca atacurile le desfasurati pe forumul ascuns si eu nu aveam acces, pe conferinta vorbeati despre prea multe chestii, mai putin despre un atac organizat, si apropo helbpy iti aduci aminte de expresia : eu ma las de joc daca pierd 10-15 sate, si atunci tu ai primit doar fake, tzinta noastra a fost florin, dar ce sa iti cer tie helboy care jicnesti o persoana fara sa te gandesti ce spui, apropo contul ala mia fost oferit chiar de kaliopi , nu lam furat, sau nu lam spart, asa ca nu stiu cu ce am gresit, si draga ana daca vreti sa iti aduc aminte 2 sate din sph leam curatat eu cu contul lu csoirpia rosie ca apoi sa vina pomanagii tai.colegii sa le ia, si am mai luat si un sat de la sph rupand trupe, dar degeaba tias zice ca ramai cu parerea ta ca eu vam tras in piept, vrei sa il aduc pe pitbul10 aici si sa confirme ca toate circularele din sph ajungeau la voi? sau varul la un coleg de al vostru are cont in sph si acel coleg al vostru intra in fiecare seara pe cont, nu mai stiu sigur cine, parca death, stiu ca e cineva din onesti/bacau, hai sa nu va ,mai credeti asa ingerasi fratilor, dc nu aratathi toara postarea de la conferinta dupa skype cand voi postati tot ce se vorbea pe forumul sph, dac avreti razboi atunci razboi veti avea
 

DeletedUser14376

astia care nu aveti treaba cu tlb sau sph nu va mai bagati ...ca musca in c**u iepii ca habar nu aveti pe ce lume traiti...vorbiti si voi sa va aflati in treaba....mascote ce sunteti...si numai judecati oamenii ca sunt analfabeti....cum a sp colegul meu mai sus uitati-va putin in oglinda ca sigur se sparge....

zi zau.....:)):)):))....e cumva topicul tau...?? trebuie sa platim sa avem drept de opinie....:D

voi astia duri sunteti amuzanti rau...;))
imi place despre voi asa:)):))
 

DeletedUser17799

blanurai chiar te rog sa incepi atacurile.....


si u dongelau nu pari sa fi bun de nimic nici la Wc pe post de hartie ca ma iriti...;)
 

DeletedUser

vreau sa stiu dc talibanii daca se cred asa de tari si de buni sau dus in bw? si va anunt si ii anunt si pe cei din bw ca incepand de maine seara voi incepe atacurile asupra lor, am vrut sa ma las de joc, dar citind jicnirile aduse pe aces forum vreau sa le arat ca eu am jucat corect tot timpul, vreau ca patrikan sa vina aici si sa spuna daca a primit vreun atacat dupa ce am fost eu (scorpia rosie)siter, si ce planuri vam dat peste cap? ce atacuri ati organizat voi si eu leam dezvaluit? ati uitat ca atacurile le desfasurati pe forumul ascuns si eu nu aveam acces, pe conferinta vorbeati despre prea multe chestii, mai putin despre un atac organizat, si apropo helbpy iti aduci aminte de expresia : eu ma las de joc daca pierd 10-15 sate, si atunci tu ai primit doar fake, tzinta noastra a fost florin, dar ce sa iti cer tie helboy care jicnesti o persoana fara sa te gandesti ce spui, apropo contul ala mia fost oferit chiar de kaliopi , nu lam furat, sau nu lam spart, asa ca nu stiu cu ce am gresit, si draga ana daca vreti sa iti aduc aminte 2 sate din sph leam curatat eu cu contul lu csoirpia rosie ca apoi sa vina pomanagii tai.colegii sa le ia, si am mai luat si un sat de la sph rupand trupe, dar degeaba tias zice ca ramai cu parerea ta ca eu vam tras in piept, vrei sa il aduc pe pitbul10 aici si sa confirme ca toate circularele din sph ajungeau la voi? sau varul la un coleg de al vostru are cont in sph si acel coleg al vostru intra in fiecare seara pe cont, nu mai stiu sigur cine, parca death, stiu ca e cineva din onesti/bacau, hai sa nu va ,mai credeti asa ingerasi fratilor, dc nu aratathi toara postarea de la conferinta dupa skype cand voi postati tot ce se vorbea pe forumul sph, dac avreti razboi atunci razboi veti avea

Da, eu ti-am dat contul dar ai omis sa spui de ce ti l-am dat si in ce circumstante.
apoi iar ai omis sa spui ca ti-am dat sate la granita cu sph, si te-am invitat din acdemie in tlb, acuma zi-mi tu, inafara de prostiile de pe conf chiar nu aflai nimic?
de ce mi-ai depus ticket?
spune daca ai fost pe conf cum organizam sprijinul?
lasa-l pe hell, tampit prost e al meu ideea e ca intr-adevar atunci am gresit ca nu am vazut tinta reala, daca aveam om pe contul lu florin sa-mi evalueze corect atacurile nici alea nu le luati.
Nu mai zic nimic zau.
 
Ultima editare de un moderator:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus