Discutii in contradictoriu

DeletedUser

Topic deschis pentru cei care inca au un cap pe umeri si stiu sa schimbe doua vorbe cu cei din jur.
In fiecare saptamana voi pune o anumita tema de discutie. Daca aveti propuneri in privinta subiectelor, va rog sa-mi dati mesaj privat cu propunerea. Voi alege mesajele cele mai potrivite.
Se pot posta pareri, idei, reprosuri sau articole pro si contra in asupra posturilor celorlalti membrii.



Atantie: Nu vrem inchiderea topicului din cauza unor postari ce incalca regulile:
1.1. Tratati-i pe ceilalti cu respect si mentineti discutiile in limitele bunului simt. Nu uitati ca pe forum sunt membri de varste diferite si a caror experienta de joc difera de la caz la caz, motiv pentru care va rugam sa fiti rabdatori daca uneori apar intrebari care pot parea "stupide" sau "infantile".

1.5. Membrilor forumului le este interzis sa provoace moderatorii sau adminii in mod deliberat. Topicurile sau mesajele care au ca scop crearea de conflicte intre jucatori si moderatori vor fi sterse, iar autorii vor fi pedepsiti aspru.

1.7. Puteti folosi diferite metode pentru a va provoca "dusmanii" din joc in sectiunea "Politica si Propaganda", atata timp cat toate argumentele voastre sunt legate exclusiv de joc. Atacurile la persoana nu sunt tolerate nicaieri, atat pe forum cat si prin sistemul intern de mesagerie

2.1. Orice post cu continut politic, etnic sau rasist extrem , pornografic, ilegal, care face referire la consumul de droguri sau neagreabil in orice fel este complet interzis. In cazuri extreme se poate ajunge la ban definitiv.
---2.1.1. Fiecare utilizator al forumului este responsabil pentru intregul continut al mesajului sau. In cazul citarii mesajelor care incalca regulamentul, veti fi sanctionati in concordanta cu gravitatea abaterii savarsite.
---2.1.2. Bannere-le sau link-urile de recrutare in postari sunt interzise

2.2. Va rugam sa postati raspunsuri care au legatura cu topicul. Daca nu puteti oferi un raspuns potrivit cu topicul este mai bine sa nu postati nimic. Acest lucru este in special valabil in cazul posturilor foarte scurte si fara relevanta.

---2.6.1. Toate mesajele trebuie sa contina un numar de minim 4 cuvinte.Mesajele care incalca regula de post-lenght vor fi considerate Spam si sanctionate ca atare.
Orice abreviere de genul "LOL", "BRB", "ROFLMAO", "ICU", etc. va fi luata in calcul ca reprezentand un singur cuvant.
De asemenea, mesajele e nu se vor completa cu alte cuvinte de genul "unu, doi, trei", "patru cuvinte per post", etc.
---2.6.2. Este interzisa inlocuirea literei "c" cu litera "k", sau folosirea grupurilor de litere "tz", "sh" si altele de acelasi fel, care contravin corectitudinii limbii romane

6.3. Toate reclamatiile sau criticile in legatura cu activitatea moderatorilor sau a adminilor de pe forum sau din joc (incluzand aici sanctiunile primite) se vor face numai prin sistemul intern de suport. Orice incercare de a deschide o discutie pe aceasta tema pe forum va fi considerata infractiune si pedepsita cu un avertisment iar tema va fi inchisa/stearsa .

Exceptie de la regula face o discutie la modul general, fara absolut nici o referire la o anumita persoana (membru al forumului, moderator sau admin) si/sau sanctiune primita. Aluziile de orice fel sunt de asemenea interzise.

Tema actuala: Muzica: arta sau distractie?
 

DeletedUser

Doar atat? Arta sau distractie? Well, eu cred ca muzica poate reprezenta mai mult de atat, totul depinde din ce unghi privesti, sau din ce postura. Muzica poate fi si hobby si un mod de a castiga bani (nu neaparat orice "muzica" e si arta).
Cum spuneam, depinde din ce postura privesti problema. Compozitor, cantaret (profesionist sau amator), ascultator...Oricum in ziua de azi e mai mult un mod de a face bani si de a te distra, decat arta.
 

DeletedUser

mai nou se imbina arta cu distractia si iese maneaua care este mai mult distractie:)))
 

DeletedUser

am zis eu ca iese arta doar ca majoritatea sunt facute remake-uri dupa arabesti grecesti armnaesti etc
 

DeletedUser

am zis eu ca iese arta doar ca majoritatea sunt facute remake-uri dupa arabesti grecesti armnaesti etc

Nu, dar ai specificat ca se imbina arta cu distractia. Si nu inteleg care arta se imbina. Tot ce este pe piata cu denumirea generica de "manele" sunt in proportie de 1% arta, restul insemnand versuri mediocre sau proaste 80% restul de 19% este decorul: masini, lanturi si inele de aur, femei care danseaza. A se vedea mai jos..

PASUL 1
Nume de bastan (Elvis, Florin Fermecatoru', Englezu', etc.).

PASUL 2
Incultura generala obligatorie.

PASUL 3
IQ mai mic decit numarul de la pantofi. Cistigarea unui loc in categoria prosti, dar multi.

PASUL 4
Posesie (sau achizitionare pe parcurs) limuzina, castel, faraoanca si boraci (puradei).

PASUL 5
Rude-n puscarie.

PASUL 6
Imagine
I. Bijuterii - lant, ghiul si bratara de aur - mai mult de jumatate din greutatea corporala.
II. Freza - 2 parti gel, o parte par.
III. Hainele - cit mai stralucitoare si de haios gust.
a. Camasa (alba sau neagra).
b. Pantaloni (preferabil negri).
c. Pantofi de lac.
d. Vesta, manta sau capa.

PASUL 7
I. Versuri
Vocabular obligatoriu: bani, dusmani, tigani, golani, femei, fetite, printesa, bautura, dolari, aur, parai, lovele, milionar, Mercedes, celular, inima, suflet, Dumnezeu, viata, valoare.
Interjectii : oooooooof, ah, sha-la-la, cicalaca-cichicha, etc.
II. Sint admise:
a. greseli gramaticale;
b. verbe - conjugare si acord;
c. substantive - plural la alegere;
d. greseli de tipul la toti, lu' copilu' meu si din seria casa - as vrea ca sa te regasesc;
e. versuri albe;
f. rime cu acelasi cuvint;
g. metafore duse la extrem (floarea florilor, sugativa-n portofel);
h. cuvinte straine (bambina, ragazza, etc.).

PASUL 8
Subiecte
I. iubirea
a. relatiile
1. cu mai multe femei
2. reusite
3. nereusite (vezi parasire)
b. parasire
1. pentru altul/alta (merge si homo)
2. pentru bani
3. pentru ambele
4. moarte
II. familia
a. copiii
b. nevasta
c. fratele
d. bunastare, parasire sau lauda
III. banii
a. detinerea lor in cantitati exagerate
b. risipa fireasca
c. invidia celorlalti
IV. lauda proprie (bogatie, bunastare, performante sexuale, sex-appeal, performante muzicale)

PASUL 9
Melodia
I. instrumente consacrate
a. acordeon
b. orga proasta
c. instrument de suflat
d. tobe de sintetizator cu generozitate
II. voce
a. optionala si/sau chinuita
b. ecou
c. accent obligatoriu
d. rap inclus
III. originalitate facultativa

PASUL 10
Videoclip
I. miscari necesare (pentru manelist)
a. stinga-dreapta (maxim doi pasi)
b. pocnire din degete
c. zimbet cuceritor
II. 15-20 de fete dotate care sa-si agite echipamentul
III. decor haios (sau inexistent)
IV. lumini cit mai colorate
V. citeva masini decapotabile in care sa cinte barosanu'.
 

DeletedUser

intr-adevar este si greseala mea vroiam sa spun prin imitarea artei:Detc.:p
 

DeletedUser

BlooM, da' te vad in tema cu manelele. Bagi un duet cu Fernando de la Caransebes? :D

Manelele, astea de pe plaiul mioritic, nici n-ar trebui puse laolalta cu celelalte genuri muzicale. E doar prostie omeneasca ridicata la rang de 'arta'.
Personal ascult cam orice gen de muzica, in afara de manele. Sunt meloman de felul meu, juma' din zi am mereu muzica-n casti
69.gif
 

DeletedUser

Neata ratoiule :) Stii ca nu e idee rea? Imi iau nume de scena Bloom Fascinantu' si e suficient :D Cu masinile rezolv ca gasesc eu o parcare, cu femeile e mai greu :))
 

DeletedUser12196

nu-i nevoie.daca rezolvi cu masinile, femeile o sa-ti cada la...roti:p
(ups, sau trebuia sa spun "roate"???)
 

DeletedUser26904

Pentru mine muzica e un stil de viata. Ma trezesc diminetza(porneste radioul), in baie canta sotul, pana la gradinita canta cami deobicei dar toti trei se intrec, acasa din nou merge radioul, vin copiii vor petrecere....si uite asa trece ziua. Fiecare activitate cu ritmurile ei.pop, disco, salsa,limbo sau muzica de relaxare inainte de culcare.
parerea mea? este arta si distractie distractie si mijloc de a face bani, e mijloc de comunicare, daca-mi amintesc sid e apa strcturata...muzica e una din componetele de baza ale universului vorbeste/creaza despre frumusetea si armonia din jur .
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

URASC MANELELE...ca sa se inteleaga de la inceput...deobicei ascult numai ROCK...iar in rest muzica de relaxare adica tot ROCK dar cu o alta tenta...multi spun ca daca asculti ROCk esti satanist si umbli cu pungi de sange in buzunare...pt mine muzica ROCK inseamna libertate dar si multa bere si distractie si apropo si la Rockari exista multe femei dotate, unii habar nau care e diferenta intre ROCK si PUNK,intre ROCK-hard si ROCK balade, intre BLACK si Metall...Muzica ROCK se imparte in multe parti iar unii habar nu au...cam asta am avut de spus in legatura cu muzica.
 

DeletedUser26904

Propun sa dicutam pe alta tema...se pare ca nici unii dintre noi nu vad un conflict intre muzica-arta si muzica-distractie. Trecem la pro si contra manele?(desi sunt inca curioasa cine e pro :p)
 

DeletedUser

Sigur sunt si PRO...unii se ascund dupa deget altii sunt foarte putini ;) dar se gasesc...stai linistita.
 

DeletedUser

Sa zic ca de rusine unii...altii nu ar avea de ce...iar altii se schimba de la gen la gen cum bate vantu...
 

DeletedUser26904

nu par deloc rusinosi de alegerea facuta cand dau difuzoarele la maxim si danseaza..de ce ar fi cand trebuie sa-si sustina preferintele fara backgroundul sonor?
 

DeletedUser6681

URASC MANELELE...ca sa se inteleaga de la inceput...deobicei ascult numai ROCK...iar in rest muzica de relaxare adica tot ROCK dar cu o alta tenta...multi spun ca daca asculti ROCk esti satanist si umbli cu pungi de sange in buzunare...pt mine muzica ROCK inseamna libertate dar si multa bere si distractie si apropo si la Rockari exista multe femei dotate, unii habar nau care e diferenta intre ROCK si PUNK,intre ROCK-hard si ROCK balade, intre BLACK si Metall...Muzica ROCK se imparte in multe parti iar unii habar nu au...cam asta am avut de spus in legatura cu muzica.

da. intradevar.. nu sunt multi care nu stiu diferenta.. sunt multi care se ascund.. dupa deget.. dar sunt fff multi care confunda maneaua.. sau nu cunosc acest stil de muzica.. care printre alte este un stil predat la scoala :) sau cel putin se ** despre el..

urati manea dar nu stiti ce urati :))) interesant.. btw nu ascult ceea ce credeti voi ca se numeste manea.. dar nici ceea ce este de fapt manea..
 
Sus