WT vs. B-Sea + Hrv

  • Autor subiect DeletedUser2821
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser2821

ungure - se numesc admiratori , nu fani :p

Si nu , numele meu pe triburile are o istorie , pe care doar putini o cunosc :p

Dar ma bucur , ca asculti beatles :) !
 

DeletedUser2821

Da , am pierdut o perioada datorita inactivitatii unor oameni si diferentelor de sate dintre noi si inamicii nostri (hrv+b-sea) , adica ma refer la diferenta aia de noi avem 4k sate si voi 40k sate...

Oricum , m-a amuzat ceva...

Citez de la profilul unuia din HRV :

"Noi i-am scos pe WT afara !"

poftim ? :))

Unde ne-ati scos ma , eu inca ne vad acolo , deabea ne-ati luat si voi 100 de sate, pana sa ajungeti sa ne scoateti , mai este multtttttt .

Si credeti-ma ca nu o sa mai aveti aceleasi sanse ca pana acuma sa luati sate :) !
 

DeletedUser26528

Ora Server: 21:10:54 21/02/2010

Side 1:
Tribes: B-Sea
Players:

Side 2:
Tribes: WT
Players:

Timeframe: Dintotdeauna

Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 152
Tabăra 2: 278
Diferență: 126

image.php


Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 1,366,108
Tabăra 2: 2,542,779
Diferență: 1,176,671

image.php


Vorbim peste o luna :)) , mai exact 21/03/2010
 

DeletedUser21929

Sunt curios totusi de un lucru Michelle , ai avut tu timp sa studiezi profilul jucatorilor din Hrv ? Asta inseamna ceva pt mine sa stii .Precizez un lucru ca intr-adevar am trimis o circulara in care le ceream celor din trib sa ma ajute sa pot trece la profilul tribului : Noi i-am scos pe WT afara!.Faptul ca cineva a trecut deja la profilul lui textul acesta nu poate insemna decit ca intr-adevar asa va fi .
Cu respect!
A , si textul original a sunat asa : If you mess with the best , you DIE like the rest , e textul unui amic de al meu de pe www.tribalwars.net , world 2
Cu respect inca o data , face cineva si pt mine un gest : o statistica intre Hrv si WT?
 

DeletedUser

Mircea, stai jos, că n-ai tu treabă.
Am fost şi eu la o recreere trei zile, timp în care aţi profitat de ocazie (bravo vouă) , şi când revin ieri, ce să vezi ? Sate pierdute, sparte, şi mii de atacuri ? Nu pot să zic decât, bravo, aţi jucat excelent şi aţi fost pe fază. Deşi repet, tu Mircea oricum n-ai nicio treaba.

Cât ai stat să compui mesajul acela ? 2-3 ore ? Deobicei când vorbeam pe skype cu tine nu reuşeai să legi două cuvinte corect gramatical in 5 minute.

ps: şi nu te mai lăuda atâta că ai jucat pe .net , la cât de bine legi cuvintele în limba română is curios cum te descurcai în engleză.
Câte puncte ai făcut acolo ? 100k , 200 ? Felicitări, aici n-ai adunat mai mult de 100k din înobilări de inamici. Restu interne, şi nu eşti singurul, mai is alţii ca tine.
 

DeletedUser21929

nu ma intereseaza ,e posibil sa se fi autodenuntat , s-au vazut atitea cazuri .Cu sau fara banned pe atacabil , intrebarea este urmatoarea : DOCTORE , CREZI CA MAI SCAPA?
Imi faceti si mie o statisca intre Hrv si WT?(oricum o fac eu curind , cum am timp):D:D:D:D:D:D:D
CU RESPECT!
It is nothing personal , it`s just tribalwars
 

DeletedUser

Felicitări, ai reuşit să legi două cuvinte, sau am uitat, tu eşti un poet rătăcit.
:cool:
 

DeletedUser21929

mai Bunico , trebuie sa iti spun asa ca o intrebare pt tine de la mine ( gramatica am facut cam cita scoala nu ai tu).E o chestie tare interesanta modul in care vorbesti tu cu oamenii.Cel putin eu nu ma laud cu materia mea cenusie si fac aluzii la altii ca nu ar avea (asa cum iti place tie sa faci) .Si mi se pare o mare lasitate sa arunci cu noroi si dupa aceea sa il mai bagi si pe celalalt la blocare mesaje , cum ai facut tu.Dar asa face cineva cu atita materie cenusie cat aveti dumneavoastra.Eu unul daca te vroiam banned incercam de atunci sa obtin asa ceva , dar nu te vreau incuiat pe joc , pt ca vreau sa am si eu jucaria mea cu care sa ma joc. Cred ca tu procedezi asa pt ca uiti ca triburile este doar un joc
Intrebarea este : daca m-ai jignit , de ce ai fost asa de las incit sa ma blochezi la mesaje dupa aceea?
NU MA LAUD CA AM JUCAT PE TRIBALWARS , PENTRU CA NU ACOLO AM INVATAT SA JOC.PUR SI SIMPLU IMI PLACE SA IMI ADUC AMINTE CA AM JUCAT ACOLO , CEI DE ACOLO NU UITA CEEA CE ESTE RESPECTUL NICIODATA , II INVATA SI PE ALTII CE ESTE RESPECTUL.NU CRED CA TU CUNOSTI ACEASTA NOTIUNE , CUM ITI PERMITI SA IMI SPUI MIE SA STAU JOS MAI PLAYER?
It`s nothing personal , it`s just tribalwars
 

DeletedUser2821

Aoleu , aoleu ..
Ia uite unde erau marii playeri , alo , invatati chiar sa jucati pe bune , nu sa inobilati intern sa faceti sute de sate de atac si sa atacati un trib de 10 ori mai mic ( nu ca asta ar fi problema ) dar dupa VA SI LAUDATI =)) !?

Va laudati ca ce !? Ca puteti ataca cu 40k sate si noi ne putem apara cu doar 4k sate :)) !?
 

DeletedUser21929

M-am cam lasat de val si chiar imi pare rau , sincer .Dar m-a cam deranjat ca voi cei din WT veniti cu acuzatii precum ca se fac magarii.Sunt liderul tribului Hrv , recent au fost atacati membri de ai mei , am fost sitter la unul dintre ei .Asa multe rapoarte de fakeuri nu am mai vazut din perioada cind inca erau legale scripturile pietei centrale , daca la toti a fost acelasi numar de rapoarte , e foarte clara treaba .Noi in Hrv am trimis o groaza de circulare precum ca scripturle pietei centrale au fost interzise , am facut si conferinta pe messenger cu multi , le-am repetat de nu stiu cite ori ca sunt interzise.Nu stiu de ce dar in tribul WT inca se folosesc aceste scripturi , stiu ca este o acuzatie foarte grava , dar asta e impresia mea
 

DeletedUser

Mircea man ...
Mai stii de razboiul PDT vs Q25 pe la inceputul lumii ?
Iti reamintesc eu... daca in ziua x ii mergea netu lu MichaelScofield , acum jucai pe alta lume si stii foarte bine ca erai sa pierzi 3 sate daca michael trimitea in ziua x restul nobililor.
nu ar trebuii sa vorbesti in contradictoriu cu michelle si bunica pentru ca nu te poti compara cu ei
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser2821

Prieteni , poate pe alte lumi , cu alti playeri , puteti face magarii in voie ,insa pe aceasta lume , in tribul meu sunt cativa playeri care va dau clasa oricand si care joaca de mult mai mult timp decat jucati voi , care au totusi o istorie , ori eu de voi NU AM AUZIT IN VIATA MEA !

Cat despre banarea abuziva a lui bunica , o sa am eu grija sa se afle asta , sa afle toti , cum ca se citesc mesajele de pe cont fara nicio reclamatie !
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser21929

in ziua cind am fost atacat de prea multe conturi care au disparut suspect de repede innobilate de acelasi MIichael Scotfield?Imi aduc aminte de tine , mi-ai omorit 3 lancieri
 

DeletedUser

;)) 3 lancieri.. dc esti rau ?
Orcum , nu e cazul sa ma cert cu tine dar... ai fost un jucator slab cat am jucat pe l15.
Bafta WT
 

DeletedUser2821

da mersi...

Insa in conditiile astea e greu de spus daca o sa mai continuam.

Ok , inteleg ca vreti sa ne scoateti , dar luptati prieteni , si cand zic luptati ma refer la trupe , nu la stiti voi cine/ce .

daca voi , astia din b-sea sau hrv , imi ziceti ca pe cont nu aveti mesaje in care ati injurat macar odata , rau de tot , un prieten ,asta e , insa eu nu cred .

cat despre papagalul de mai sus - mefisto.( btw , m-am interesat de tine , pe L3 , nu a auzit nici dracu :)) ) , eu zic sa incerci sa iei sate pe bune , nu de la oameni inchisi !
 

DeletedUser21929

;)) 3 lancieri.. dc esti rau ?
Orcum , nu e cazul sa ma cert cu tine dar... ai fost un jucator slab cat am jucat pe l15.
Bafta WT
Ai trimis toate satele la atac si cind ai vazut ca ai ramas fara trupe ai cedat contul repede mai piticule ca de altfel si ceilalti din tribul tau , nu am cum sa uit asa ceva pentru ca m-a distrat foarte tare .Sa nu mai pun la socoteala ca nici nu am cerut sprijin de la restul tribului. Eu am fost slab?Si tu ala bunu :tare::tare::tare::tare::tare::tare: Cind vreodata?De unde ai mai aparut si tu mai?Sincer am crezut ca ai fost contul de sustinere al cuiva , nu de alta dar prea repede ai disparut dupa aceea de pe harta.Posibil sa ma fi inselat , mi se pare normal dupa ce trimiti toate trupele la atac si sa ramai fara ele sa cedezi si sa nu mai joci.A fost foarte distractiv , un trib de noobi care a trimis atac pe un singur sat, pacat ca nu am postat pe forum atunci toate rapoartele , ati fi ramas undeva si voi pe forum ( la topicul atacuri amuzante).Ce trib ati fost nu mai stiu , pentru ca ati disparut prea repede de pe lumea 15
 

DeletedUser

mircea man....eu te sustin intotdeauna;);) ai sprijinul meu...si la restul celor care il criticati,eu nu cred ca ar trebui sa va dati cu parerea asa aiurea despre felul cum joaca...Conteaza cumva daca innobileaza intern??am uitat cumva de Lord samo sau de liderii "maretului" trib Immo care din cate stiu numai din innobilari interne traiau:):)sa nu uitam totusi, cu cine au umblat cei din WT cot la cot;);)...Fara nicio suparare;):p:p


P.S. Farao frate; "var" te faci zugrav si nu stim noi,:)):)):)) sau ai vrut sa fii simpatic:))=)))
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus