Se respecta diplomatia pe Lumea 7?

Se respecta diplomatia pe Lumea 7?


  • Total votanți
    39
  • Sondaj închis .

DeletedUser

Ca sa mai animez activitatea de pe forumul lumii 7, m-am gandit sa va intreb daca se respecta diplomatia sau nu pe aceasta lume.
Pe langa a raspunde in poll, va rog sa si scrieti aici ce ati votat si de ce, poate sa dati si mai multe detalii.

Daca o sa iasa ceva constructiv din acest poll, voi face cate unul in fiecare saptamana.​

Tema de saptamana aceasta: Se respecta diplomatia Lumii 7?​
 

DeletedUser20252

Cred ca singurele triburi care au fost in top 10,pe care le stiu destul de bine si si-au respectat diplomatiile au fost familia de triburi DIABLO,=D-B= care au facut si ei parte din familie insa inainte de asta erau pe cont propriu si TSL.

Triburile VIKING si H.K. au intrat in dizgratia multor triburi de pe 7 tocmai din cauza ca din punct de vedere diplomatic au fost o apa si un pamant.

Cat despre celelalte triburi,nu ma pot pronunta pentru ca nu le cunosc istoria tribala.
 

DeletedUser22922

E o intrebare buna pe care s-ar putea discuta mult...Intrebarea este pusa la prezent de aceea am raspuns afirmativ...Gandindu-ma la diplomatie si la numarur de triburi pot spune ca Aliante sunt putine si razboaie mai multe...Sa luam exemplu tribul DIABLO pt inceput...din cate am auzit si-au respectat mereu aliantele fara a se plange cineva de ei..poate au mai avut unele neintelegeri cu aliatii,dar nu ceva major...Tribul TNT...e infiintat de putin timp si pot spune cu certitudine ca isi respecta aliantele...

Daca ne-am gandi la trecut nu prea s-au respectat in totalitate...Prima oara exemplul GVL care dupa o lunga colaborare cu tribul H.K. s-au decis sa tradeze si sa mearga de partea TSL si s-a vazut ca cel care nu respecta o alianta in totalitate plateste...Nu imi place sa vorbesc despre asta,dar asa cred ca a fost si in cazut H.K. vs DIABLO,iar ironia a fost ca tot tribul care nu a respectat in totalitate alianta a pierdut...
 

DeletedUser20252

Iar se face spam.
Daca se face atunci rog un moderator sa stearga posturile care nu sunt la subiect.
 

DeletedUser33089

eu cat timp am jucat acest joc pe lumea asta pot sa spun ca aliantele care le-a avut Diablo ,=D-B=(un trib nemuritor)si DDB au fost respectate.mai pot sa spun ca dupa parerea mea tribul ~LDO~ a respectat aliantele care le-a avut cu triburile de mai sus pt ca ~LDO~ a avut conducatori exceptionali ca BDLF, Maya w si altii(nu cunosteam toata conducerea cunosteam jucatorii mentionati mai devreme.)si au tot respectul din partea mea :).

triburile care nu au respectat aliantele nu prea le stiu in mare pt ca am fost cam mic la inceput chiar daca am prins 3 mari razboaie.. [FIRE,FLAME],[VIKING,Heaven] si H.K. ultimul trib fiind cel care nu a respectat aliantele si a atacat DIablo si DDB-ul cand inca mai aveam alianta cu ei:)


restul este istorie
poate cineva care stie mai multe lucruri despre ce am ** si sa ma corecteze daca am gresit cumva in anumite locuri e bine venit sa ma corecteze:)
 

DeletedUser19081

Diablo de cand sunt eu unul din conducatori si-a respectat diplomatia cu 2 exceptii . Este vorba de razboiul cu ~TFO~ care din aliati au ajuns la dusmani - ATENTIE anuntati cu 7 zile inainte , motivele le stie Coditze si cu cine mai conducea atunci ~TFO~ si alianta cu MAIDEN - deoarece erau mereu certuri intre colegii mei si ei -anuntata cu 3 zile inainte de a pornii atacurile . Restul razboielor pe care le-a purtat DIABLO au fost incepute de catre altii ... asa cum bine puncta Cheles ... cei care le-au inceput ...
Gabyy89
Senior Member



Adaugă data: 15.10.2008
Locaţie: Targoviste
#13 Ieri, 19:51:11 Sus
Din cate stiu eu, diablo a atacat vikingul in alianta ... sau ma insel?
__________________
Retras din activitate
- aici bine zici :)) din cate stii tu :)) ... A FOST TOCMAI INVERS ...:))
 

DeletedUser20252

Din cate stiu eu, diablo a atacat vikingul in alianta ... sau ma insel? :D:D

VIKING i-a adus pe cei din Maiden la ei cu toate ca stiau ca noi suntem in razboi cu Maiden.
De asta se stie ca DIABLO si =D-B= au atacat pe cei din VIKING in alianta,insa cei care vorbesc nu stiu ce a fost intre triburile noastre.
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

Da, se respecta diplomatia pe lumea 7.

este adevarat ca NU s-au resptactat diplomatia in lumea 7, dar acest lucru a dus la o atitutide corecta intre triburi
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser33089

Din cate stiu eu, diablo a atacat vikingul in alianta ... sau ma insel? :D:D

Gabyy daca vrei sa stii atunci cand Diablo a atacat VIKING-ul in alianta a atacat de fapt fostii jucatori care au fost in Maiden.
asa cum a spus si portile iadului VIKING stia ca Maiden era in razboi cu DIABLO si VIKING a recrutat jucatorii de acolo..
eu din cate auzisem era si o intelegere intre DIablo si VIKING de partea de nord a zonei k30,k20,k21 poate ma insel cei care stiu mai multe sa ma corecteze. :|
 

Gabyy89

Clone Wars
Scor reacție
38
Era un razboi care nu trebuia sa inceapa :D Ar fi fost mai frumos sa se pastreze alianta si sa se faca un razboi NORD Vs SUD :D Razboi mondial :rolleyes::rolleyes:
 

DeletedUser33089

Pai nu stiu ce sa zic daca nu trebuia sa inceapa.. dar a inceput si se stie din ce cauza..oare cine conducea atunci VIKING?:rolleyes:zalast nu? sau ma insel..e bine ca a picat VIKING chiar daca acel trib a rezistat mai mult decat H.K. care intr-o luna sa dezmembrat..
 
Sus