The Lord Of The Madalins

DeletedUser

Lord Of The Madalins

Partea I - Fratia Intelepciunii


*:DAcest istoric NU este inspirat din fapte reale dar contine personaje reale:D*
*:DAcest istoric este un pamflet si trebuie tratat ca atare:D*​


Aceasta poveste a inceput cu impartirea Intelepciunilor. Trei Intelepciuni au fost daruite Avalonilor. Sapte, au fost daruite Gedeistilor si noua, noua au fost daruite Teledeistilor, care mai mult decat orice, doreau putere. In aceste Intelepciuni se afla puterea si voina de a conduce fiecare trib. Dar au fost toti inselati, caci o alta Intelepciune a fost creata. Madalin, The Almighty, detinea Intelepciunea Suprema care le controla pe toate celalalte. Unul cate unul, K-urile libere din Middle ro1.triburile.ro, au cazut sub puterea Intelepciunii. Desi,...au fost unele care au rezistat. O ultima alianta de Teledeisti si Avaloni au marsaluit spre tinutul intunecat al lui Madalin, unde au luptat pentru libertatea Middle ro1.triburile.ro. Minionii lui Madalin erau numerosi, si a fost o lupta grea. Razboiul parea sa fie castigat, dar The Almighty si-a folosit Intelepciunea si a inceput sa-i zdrobeasca pe Teledeisti si Avaloni, unul cate unul. A fost in acest moment, cand nu mai era speranta, iar Vokiel a luat Spada lui Ullrich si l-a doborat pe Madalin. In urma a ramas Intelepciunea lui The Almighty, la care Vokiel ar fi putut sa renunte, sa fie un simplu noob, dar inimile Teledeistilor sunt predispuse coruptiei, iar Intelepciunea avea o voina proprie. L-a tradat pe Vokiel spre inobilarea sa. In timp, Intelepciunea a fost uitata. Pana cand, cand a avut sansa si-a gasit un nou "intelept". Intelepciunea a venit la creatura Eyedum, si cu timpul a inceput sa o consume. Intelepciunea i-a daruit lui Eyedum viata lunga, ne-naturala. Multe zile la rand i-a otravit mintea, asteptand in adancurile pesterii lui Eyedum. Intunericurile au revenit pe K-urile lumii. Se auzeau vorbe despre o teama de ne-pronuntat si Intelepciunea a realizat ca ii sosise vremea. L-a abandonat pe Eyedum. Dar ceva s-a intamplat atunci, ce Intelepciunea nu intentionase. A fost inteleasa de cea mai improbabila creatura posibila. Un Noob pe nume SlimSlick(fara suparare:D). Si vremea in curand va sosi, cand Noobii vor schimba destinele tuturor...


---To Be Continued---​
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

Rugaminte

Am rugamintea la voi sa incercati sa spamati cat mai putin in acest topic. Cel putin, macar pana termin povestea. Sunt cateva personaje interesante ce vor intervenii si o voi continua probabil dupa sarbatori.

@Madalin bine ai revenit. Sper sa te simti flatat in urma acestei povesti.:D

PS. Desii este o parodie rog moderatorii sa marcheze acest topic ca "Important" caci este o poveste ce va urma si va avea un curs, zic eu, destu de interesant si comic.
 

DeletedUser

Uite ce am citit azi in ziar !!!
newspaperzr7.jpg

O fi pe bune ? :eek:
 

DeletedUser

E pe bune..am citit si eu azi dimineata !!! :eek::eek::eek:


newspaper.jpg


RUN FOR YOUR LIVES !!!
 

DeletedUser

OMG!:eek::eek::eek:
We are doomed, dooooomed! Salvati-va cat mai puteti! [Women & children first!:D]
 

DeletedUser1195

O celebra echipa de cercetatori americani au facut o descoperire care revolutioneaza domeniul inframicrobiologiei.Ei au reusit sa izoleze si sa identifice un nou virus din familia retrovirusurilor,pe care l-au denumit Human Immunodeficiengy madalinus (HIM).Cercetarile continua in incercarea de a stabili mecanismul prin care actioneaza acest virus.Nu se stie cum actioneaza asupra sistemului nervos central determinand un impuls de necontrolat al celor contaminati spre spam pe toate forumurile.
Nu se cunoaste exact ,nici calea de transmitere a virusului,dar cercatatorii presupun ca el s-ar transmite prin monitoarele PC.
Este un virus cu o putere extraordinara de contaminare.Izvorul natural se pare ca a fost un jucator din comunitatea triburilor.ro,hades1234,dar care disparand in mod inexplicabil din aceasta comunitate nu a putut fi investigat.
Iata si motivul pentru care virusul a fost denumit dupa primul subiect la care el a fost descoperit ,madalin2009.

Cercetarile continua si va voi tine la curent cu ultimile descoperiri.
 

DeletedUser

La Marginea Hartii

Intr-un tinut retras, numit The Marginea Hartii, acolo unde locuiau Noobii, trecea pe drum Veteranul LordLover The Gray. In intampinarea lui vine micutul BlooM.

BlooM: Ai intarziat!
LordLover: Si ce daca?!

Dupa priviri lungi, unuia asupra celuilalt, ii bufneste pe amandoi rasul si isi arata bucuria revederii.

BlooM: Ma bucur sa te vad LordLover!
LordLover: Doar nu credeai ca am sa ratez innobilarea unchiului tau SlimSlick.

Micuztul BlooM s-a dus spre treburile lui, LordLover mentinand drumul spre casa lui SlimSlick. La prima vedere nu prea a avut parte de cine stie ce primire, SlimSlick fiind deja saturat de cate innobilari a avut parte. Dar vazand ca tocmai LordLover si-a facut aparitia s-a umplut de bucurie.

LordLover: Batrane SlimSlick!..ce ma bucur sa te vad! O suta si unsprezece sate! Cine ar fi crezut? Si nu ai crescut in puncte deloc...
SlimSlick: Ehh...si tu acum...

SlimSlick incepe sa ii povesteaza Veteranului LordLover de intentiile lui de plecare din Marginea Hartii. Se pare ca BlooM nu stia de intentiile unchiului sau, dar SlimSlick avea toata increderea ca il va intelege. Se ajunge si la momentul mult asteptat al petrecerii de innobilare. O petrecere cum nu s-a mai vazut pe acele vremuri... BlooM era entuziasmat si se distra pe cinste alaturi de prietenul lui xx--pyca--xx, iar Albertus si tzepes se tineau de nazbatii. Spre final, SlimSlick se pregateste sa isi tina discursul:

SlimSlick: Astazi implinesc o suta unsprezece sate! Mi-a facut mare placere sa fiu alaturi de voi in tot acest timp, desi nu cunosc nici pe jumate din voi, nici cat sa va salut vreodata pe strada, si chiar daca va-s cunoaste nu va-s saluta din lipsa de respect.

Toti au ramas muti. LordLover zambea pervers.. Cautand discret Intelepciunea, rosteste..

SlimSlick: Am lucruri de facut, femei de *****[censored] Vreau sa anunt ca acesta este sfarsitul..Va urez la toti innobilari placute!

Si folosind Intelepciunea, dintr-o data...a disparut! Dar defapt el, prin marea Intelepciune, doar a devenit invizibil, si s-a indreptat repejor spre casa sa isi ia lucrurile de plecare. LordLover, dandu-si seama...il astepta...

LordLover: Cred ca ai impresia ca a fost foarte inteligent din partea ta..nu?!
SlimSlick: Haide mahh...nu ai vazut ce fete au facut aia?
LordLover: Sunt multe Intelepciuni in lumea asta si de nici una nu ar trebuii sa abuzezi.
SlimSlick: Da a mea e mai mare:D Am cu ce bah!
LordLover: Sper ca ai de gand sa ii lasi Intelepciunea lui BlooM.
SlimSlick: Mdea:( Hai ca am plecat! Ceao!
LordLover: SlimSlick.....Intelepciunea....
SlimSlick: Aaa...da....

La care batranul SlimSlick a dat cu ea de pamant si s-a tirat... LordLover a vazut ceva ciudat in acea Intelepciune. L-a pus pe ganduri.
La scurt timp apare si BlooM.

BlooM: A plecat nu?
LordLover: Da. Si ti-a lasat tie satele lui.
BlooM: Dam bairam!!!!:D
LordLover: Deasemenea ti-a lasat si aceasta Intelepciune. Acum trebuie sa plec, am niste lucruri de rezolvat.
BlooM: Du-te tare! Pierzi toata distractia;)
LordLover: Ai grija de Intelepciune. Tine-o secret si in siguranta.

Si astfel LordLover plecase in cautarea raspunsurilor legate de Intelepciune. Iar pana la continuarea povestii...s-a oprit la bordelul de dupa colt...

---To Be Continued---​
 

DeletedUser

Plecarea din The Marginea Hartii

In barlogul lui The Almighty Madalin se intamplau lucruri necurate. Eyedum a fost capturat de minionii acestuia si torturat spre a dezvaluii locatia Intelepciunii. In chinuri, Eyedum a rostit:

Eyedum: Noobi! BlooM!

Astfel Cei 9 au pornit in recuperarea Intelepciunii lui Madalin. Intre timp, LordLover cauta date istorice despre aceasta Intelepciune. A aflat cum, Intelepciunea a fost obtinuta de catre Vokiel si cum aceasta avea Ganduri ce numai focul le putea dezvaluii. Astfel a pornit inapoi spre Marginea Hartii sa vada daca Intelepciunea ce o avea BlooM detine astfel de Ganduri. BlooM ajungand seara acasa, il gaseste pe LordLover deja acolo.

LordLover: Ai tinut-o in siguranta, secreta?!
BlooM: Da! Nu stie decat vecinu de ea si gagicile cu care am iesit mai devreme.:D

LordLover ia Intelepciunea si o arunca in foc. Dupa o clipa i-o da inapoi lu BlooM.

LordLover: Ia gandeste-te. Ai vreun gand necurat?
BlooM: Da! Sa ma duc la femei!:D
LordLover: Nu mei! Legat de Intelepciune ..
BlooM: Hmm, parca imi vine ceva in minte, dar nu pot intelege...
LordLover: Sunt putini care pot! Sunt gandurile lui Madalin pe care nu le voi preciza aici. Intr-o gandire obisnuita aceste Ganduri se refera la: "O Intelepciune sa le stapaneasca pe toate, o Intelepciune sa le gaseasca pe toate, o Intelepciune sa le adune pe toate si sa le uneasca in prostie." Este Intelepciunea lui Madalin, The Almighty si precis va venii sa si-o revendice.
BlooM: Bun! O ascund nu ma mai gandesc la ea niciodata si nu va sti ca e aici.
LordLover: Nu merge asa... Este cineva care stia ca Intelepciunea e la unchiul tau..
BlooM: Inseamna ca vor venii aici! Ia-o! Tine-o tu!
LordLover: Nu! Eu nu sunt demn de o astfel de Intelepciune! Prin mine, ar exercina o prostie de neimaginat.
BlooM: Si ce naiba facem?
LordLover: Trebuie sa pleci! Dute spre K56 si ne vedem in Bodega Cavaleriei Grele. Calatoreste numai ziua, sa nu prinzi bonusul de noapte. Nu stiu ce se va intampla dar.... stai asa...

La geam, tragea cu urechea, xx--pyca--xx.

LordLover: Tu ce cauti mah amaratule aici?
xx--pyca--xx: Eu?! Eh.. Nimic! Udam florile! Sti... nu m-am mai putut tine pana la primul WC ecologic...:eek:
LordLover: Eu cred ca tu tragi cu urechea!
xx--pyca--xx: Nu nu nu! Ti se pare!:D
LordLover: Oricum... Cred ca am sarcina pentru tine. O sa il insotesti pe BlooM.
xx--pyca--xx: Dar sti... Ma astepta o gagica...
LordLover: Sun-o si zi ca ai treaba...sau zi ca ti-ai gasit pe alta.

Si astfel, LordLover ii conduce pe cei doi Noobi spre iesirea din Marginea Hartii.

LordLover: BlooM sa ai grija de Intelepciune. Nu o folosii niciodata caci minionii lui Almighty vor fi atrasi de prostia acesteia. Intelepciunea vrea sa fie gasita.

Astfel ii lasa pe cei doi sa isi vada de drum si pleca...bineinteles oprindu-se si la bordelul lui preferat pana la continuarea povestii...

---To Be Continued---​
 

DeletedUser

Si lui madalin i sa strikt netu pana a spart tastatura (din gresheala, nu ziceti la nimeni plz).. Si maine ma bag la alta firma d net ca sa postez p forum, nu mai suport sa mi se intrerupa mereu netu!
 

DeletedUser

J.R.R Orlando... foarte fain.
Dar deja stim cum se desfasoara actiunea, nu?
Vrem sa stim daca Intelepciunea va fi distrusa sau nu...
 

DeletedUser

Dupa ultima parte, Intelepciunea se afla la mine, acompaniat de pyca. Deci..belea mare.... :D
 

DeletedUser

E pe bune..am citit si eu azi dimineata !!! :eek::eek::eek:


newspaper.jpg


RUN FOR YOUR LIVES !!!

Uite ce am citit azi in ziar !!!
newspaperzr7.jpg

O fi pe bune ? :eek:

E clar ca nu e adevarat! Doar titlurile diferite si data care e identica, dar scrisa diferit, dau de gol falsul! Sa nu mai luam in considerare faptul ca pozitia ziarului e aceeasi in ambele poze! Un n00b sa apara in 2 ziare in aceeasi zi? Nici macar nu face parte din politica!
 
Sus