Poze cu Spedării

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser39150

Asa mai bogatilor .. voi sa va dati cu roabe si carucioare ultimul ragnet si eu stau out-fashion, plictisit in limuzina .. :(
 

DeletedUser

Defapt am aproape 14 ani 65kg si 1,70 ... dar lu sisu ce sai cer (eu recunosc nu mie rusine de mn ) si *** aveam si 400kg spuneam pt ca nu mie rusine de mine!

Esti client fidel la KFC si DONALD'S? Ce sa va fac vere daca v-ati nascut in ERA E-urilor :D
 

DeletedUser

eaaax.jpg

speed ai visa si tu nu :>
 

DeletedUser

prietena mea:) probleme

Sa-i spui prietenei tale ca a zis domnu sultan bula sa nu se mai traga in poze in oglinda , Daca vrea poze artistice sa dea fuga la un fotograf profesionist si sa-si faca cateva pt case de moda . Si sa isi dea ochelarii aia jos dupa nas cand face poze in camera ca ultravioletele nu patrund prin ziduri, asa spun specialistii si savantii care le studiaza . Si sa nu mai consume danonino cand bea ciko ca ii intoarce matele pe dos si are scaun des .
 

DeletedUser

se vede dupa incruntarea buzelor :)) mai avea putin si il scapa :eek:

Da boss, s-ar putea sa ai dreptate ca nu am studiat foarte bine poza dar ca sa ne dam seama de adevar ar trebui si o poza de DUPA eveniment . Sa vedem expresia fetei . Eu cand ies de la buda am o expresie de om happy
 

DeletedUser

Cand ma duc la bunici la tara si stau ca yoghinii in meditatie pe buda aia taraneasca ,meditez vere . Cand ies de acolo ,ies purificat nentule . Purificat stomacal . Si bunica cumpara special pt mine hartie cu aroma de levantica ca eu nu folosesc altceva . Tu vezi buruienile alea 3 din poza de mai sus? Crezi cA MAI APAR IN POZA DE DUPA SAU AU FOST RECICLATE?
 

DeletedUser

Eu nu stiu ce cauta acolo... probabil au efectul lui nenea Glade Micro Spray :)))

ai bre vericule, chiar asa?!! Acolo sa-l tina? Pe hol? Daca analizezi bine poza o sa vezi un interfon, Banuiesc ca nimeni nu este atat de cretin incat sa-si puna interfon in buda?!!!
 

DeletedUser

Stiu!!! Fata abia a venit acasa si acum cauta cu gprs de pe telefon, toaleta :D
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus