Interviuri Lumea 13

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

akarafeo

1.Cu cine am onoarea sa discut?
Ma numesc Ciprian, am 30 de ani (am schimbat si prefixul de la ultimul interviu :p), sunt tot gestionar la acelasi depozit de produse farmaceutice insa o 'noutate' ar fi ca eu si sotia mea asteptam un mini Aka :D
In joc Akarafeo, intemeietor =nbz= (insa mai mult onorific avand in vedere ca nu am mai intrat pe joc de ceva vreme), insa mai tin legatura (ori telefonic ori personal) atat cu colegii mei cat si cu aliatii.

2.Cum ai descoperit Triburile?
Dupa cum am mai spus, am vazut jocul la unul din colegii mei, mi-am facut si eu un cont de curiozitate iar de aici a urmat inceputul sfarsitului :D

3.De ce ai ales acest nick?
Lol asta da...Pai de fapt si de drept sotia mea a facut contul, acest nick fiind format din Akara (personaj din Diablo II care vindea potiuni eroilor) si Feo - prescurtarea numelui ei de domnisoara, mai exact Feodorov :))
Mai degraba acest nick m-a ales pe mine cu atat mai mult ca in momentul de fata toti colegii ma striga Aka, numarul meu de la masina e Gl-XX-AKA, etc.

4.Ne spui in ce triburi ai jucat? Si de ce ai ales sa schimbi tribul?(daca este cazul)
Excluzand cateva schimbari de la inceputul lumii, =nbz= a fost singurul meu trib.
Poate...un lucru s-ar putea numi totusi 'schimbare de trib': in momentul in care adevaratii fondatori ai tribului au parasit L13, cei ramasi atat in =nbz= cat si in academie am hotarat sa formam un singur trib cu o noua denumire - [OUT] -avandu-i ca intemeietori pe catalin88 si pe mine. Cativa 'fani' de-ai mei (in frunte cu gabytza17 :D) nu s-ar fi putut obisnui cu ideea ca 'soarta lor' ar putea depinde de anumite decizii luate de mine asa ca am hotarat ca acest trib sa o aiba pe Allbinuk28 ca intemeitoare in locul meu. In cateva zile, lipsa de respect a unor noi colegi fata de Allbinuk ne-a determinat 'sa ne luam jucariile si sa plecam', urmat binenteles de toata echipa noastra, alegand sa ducem noi mai departe reputatia tribului =nbz=. Si dupa cum se vede am facut bine ;)

5.Ai o istorie lunga pe L13...ne spui cateva picanterii legate de diplomatia,tradarile,prieteniile L13?
De cand am inceput sa ma ocup de tribul nostru, diplomatia a fost destul de monotona ca sa zic asa…fara schimbari spectaculoase, tradari neasteptate (cu exceptia povestii cu [OUT] care deja e cunoscuta) etc. Am avut de la bun inceput aceeasi alianta, loc de altele nu a mai fost, iar avand in vedere situatia de pe harta se dovedeste ca a fost o alegere buna si corecta.
Despre prietenii…mi-ar mai trebui un forum, insa o sa ma limitez la a-i mentiona doar pe Allbinuk si kennyanu pe care am avut placerea sa-i cunosc personal (martora-mi esti tu :D).
(sunt martora numai la jumatate din afirmatie,kenny a venit prea tarziu :p)

6.Ati intrat vreodata intr-un razboi in care stiati de la inceput ca nu aveti sanse de castig?
Singura data cand am avut ‘emotii’ a fost cand am declarat razboi [OUT]-ului. Am ramas complet inconjurati, aveau mai multe sate, mai multi jucatori activi (multi proveneau din triburi care pierdusera razboiele cu noi iar dupa ce au fost asimilati de [OUT] normal ca isi doreau o revansa), strategia lor (dupa cum era si de asteptat) a fost sa-si concentreze tot atacul pe noi si sa incerce sa tina granita cu aliatii nostri pana ne scot…aveam ceva motive de ingrijorare insa in final, pentru ei am fost buturuga mica ce i-a dat cu rotile-n sus 

7.Ai vreun ''mentor'' in jocul triburile?
As prefera termenul de muza (nu-i asa Adina ca ti se potriveste mai bine? :D)

8.Dupa ce principii te ghidezi in joc? Sau orice e permis?
In general mizez pe corectitudine, cu atat mai mult cu cat am o functie in trib si nu pot permite ca actiunile, vorbele mele sa influenteze intr-un mod negativ alti colegi de trib.

9.Poti sa faci un rezumat al realizarilor si esecurilor pe care le-ai avut dea lungul timpului pe aceasta lume?
Realizari…sa zicem ca am reusit sa formez o echipa de jucatori si de prieteni care majoritatea au pornit de la 0 iar ulterior s-a dovedit ca au avut un rol esential in ceea ce priveste suprematia lumii 13.
Iar ca esec…poate faptul ca nu am reusit sa fiu activ pana in ultima clipa, insa sunt un ‘dependent de rosu’ lol, chiar nu-mi mai vine sa ma uit pe harta si sa vad doar colegi :D

10.Daca ai putea sa dai timpul inapoi si sa schimbi ceva, referitor la L13 desigur, deciziile care le-ai luat aici,ce ai face diferit?
As fi facut in asa fel incat Iluzie sa nu aiba nici un cuvant de spus in ceea ce priveste diplomatia tribului [OUT] intrucat si in momentul de fata sunt sigur ca el a convins-o pe Roxana (Nuria-poate cel mai integru personaj de pe L13) sa ia acea decizie pripita de a-i recruta pe dusmanii nostri.

11.Povesteste-ne un moment amuzant din viata de tribal !
Facea toti banii sa ma vedeti rupt de beat incercand sa organizez un atac. Greeeu tare de tot cu coordonatele alea (mai ales ca nu aparuse scriptul de BB-code)…pana la urma m-am lasat pagubas si m-am culcat :D

12.Dar unul tensionat?
Am fost extrem de tensionat cand am fost amenintat ca se vor construi niste ‘autostrazi’ spre satele mele menite sa ma trimita la loc cu verdeata, la loc cu racoare…Si acum stau ca pe ghimpi, intrucat, ca toti romanii, inca le astept si ele tot nu apar :D

13.Jucatorii L13 se intalnesc face-to-face?
Pai ai fost de fata la una dintre intalniri :)
Ba chiar ulterior ne-am intalnit si cu un fost ‘dusman’ – Bibanelu

14.Ai jucat/joci si pe alte lumi? Dar pe alte servere?
Nu. Nu. La modul in care jucam eu Triburile nu-mi ajungea timpul nici pentru L13 :D

15.Tinand cont de evolutia jocului de la lumea 1 pana la lumea 24, ce parere ai despre modificarile aduse jocului?
Au facut ei ceva, ceva dar batraneste. In momentul in care vor aduce un plus de grafica jocului atunci sa va putea numi realizare.

16.Spre deosebire de celelalte lumile pe care ai jucat, cum ai cataloga lumea 13 ca nivel al jucatorilor din punct de vedere a experientei? Dar a conducatorilor?
Daca as sti ti-as spune, dar o sa ma interesez :p

17.Ce parere ai de schimbare modului de folosire a sistemului de cont premium?
In afara de scripturi si grupe, calelalte avantaje ma lasa rece.

18.Crezi ca la ora actuala mai sunt necesare tutorialele pe forum?
Sunt convins ca mai sunt necesare insa unele avansate, nu de genul ‘ca cladiri iti trebuie ca sa faci curtea nobila’. Pun pariu ca si in momentul de fata sunt destui jucatori care cred ca un tren de 4 nobili intr-o secunda e un mit.

19.Ne poti enumera cativa prieteni de pe L13?
Ali Baba, Pandev, Untaru si Iluzie sunt cei mai buni prieteni ai mei. Lista e mult mai lunga, dar ei sunt ‘spuma’ ;)

20.Daca ar fi sa faci un top 5 al celor mai buni jucatori de pe L13 , care ar fi acel top si de ce?
As fi nedrept, ar merita mult mai multi jucatori un loc in top insa parerea mea de rau este ca in majoritatea cazurilor e mai putin important cat de bun e un jucator, ceea ce conteaza e cat de mult timp e on. De aici si vesnica mea nemultumire ca o multime de asa zisi jucatori au ajuns in topuri doar pentru simplul fapt ca au un job care le permite sa fie on mai mereu sau nici macar grija asta n-o au.

21.Pe viitor cu cine ai dori sa vezi un interviu, si de ce? Te-as ruga sa numesti cel putin un coleg de trib,un aliat si un „dusman” .
Sebica si Kenji - ar fi niste interviuri cu o ‘audienta’ de top :D
Muhamad Ali – sa-l intreb cine a castigat licitatia la autostrazile alea ca sa-i pot da in judecata ca n-au respectat contractul

22.De ce crezi ca forumul L13 este atat de "nepopulat"?
Odata ce L13 a ramas relativ nepopulata, automat si forumul e la fel. Nu mai are cine sa se bata cu caramida in piept ca ‘va facem si va dregem’ si implicit nu mai apar discutii in contradictoriu, care, orice s-ar zice, ele animeaza acest gen de forumuri.

23.Tu ce ai vrea sa gaseti? Ce te-ar face sa fi mai activ pe forumul extern?
In general lumea trebuie trasa de limba acum cand ‘actiunea’ de pe harta e sub limita permisa :p
Dupa parerea mea ar trebui cat mai multe sondaje de opinie cu cele mai traznite subiecte.
Eu unul as vota si as posta sigur si un comentariu.

24.In incheiere, ai vreun mesaj de transmis jucatorilor de pe L13?
Nu faceti ca mine. Rezistati ca mai e putin ;)
 

DeletedUser39708

Faceti interviuri si cu altii(ei au mai fost) . Mai ales BB-isti de a mei....nu nbz care au ajuns pana la finalu` hartii datorita dmc-ului .
 

DeletedUser

Fa o propunere tu,iar daca jucatorul accepta cu siguranta voi realiza si posta acel interviu .
 

DeletedUser23963

Faceti interviuri si cu altii(ei au mai fost) . Mai ales BB-isti de a mei....nu nbz care au ajuns pana la finalu` hartii datorita dmc-ului .

Zi-le Loredana :cool:

Pai din cate-mi aduc eu aminte DMC-ul au dus greul cand inca exista BB, noi si OUT v-am dat pe costum de vi s-au imprimat dungile pe piele :D
Ca la ultimul razboi, cel cu OUT nu am fi rezistat fara DMC logic, dar noi am ramas aceiasi =nBz= iar voi v-ati unit OUT+1/2BB+TRY+Regal ca sa incercati sa ne faceti fata si chiar si asa pana la urma ati facut doar spate :p ati furat-o toti si 1 la 1 si uniti
Stiu ca in BB aliantele erau asa de pe-o zi pe alta dar la noi fost normal ca noi sa-i ajutam cand aveau probleme cu BB si ei sa ne ajute cand am avut probleme cu OUT.
 

DeletedUser39708

Fa o propunere tu,iar daca jucatorul accepta cu siguranta voi realiza si posta acel interviu .

Fosti jucatori:

Wandda , Bismbe,Piter 90, Muhamad Ali, Baghera 09,Kasai(velni) si mai sunt multi....


Actuali jucatori :

Angel34,Chivulet(mi se pare ca nu a fost);raj*;Zughyku(chiar daca nu ma inteleg cu el dar stie mai bine jocu decat cei din NBZ;Mamulus;Doggyvl;Gadjo...si lista poate continuua.Spor !:p

Mai,

GL-XX-AKa, NBZ-ul nu a meritat sa ajunga pana in in faza asta a jocului deoarece , ca jucatori zero barat, uniti deloc....noroc cu aliante ati ajuns pana aici.Va mintiti singuri cu locul 2 in clasament....
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser23963

Din toata lista ta de aberatii cea mai tare e 'uniti deloc'...Pai doar asa am ajuns aici d-le Ovidiu Ioanitoaia, putini si uniti.
Oricine de pe L13 ar putea sa aduca in discutie un subiect ca 'unitatea membrilor unui trib' cu exceptia BB-ului, voi sunteti exceptia care intareste regula iar dovada vie a fost Muhamad.
Noroc cu cei care au reusit sa formeze o noua echipa in DMC, ca v-au mai spalat din pacate.
 

DeletedUser39708

Din toata lista ta de aberatii cea mai tare e 'uniti deloc'...Pai doar asa am ajuns aici d-le Ovidiu Ioanitoaia, putini si uniti.
Oricine de pe L13 ar putea sa aduca in discutie un subiect ca 'unitatea membrilor unui trib' cu exceptia BB-ului, voi sunteti exceptia care intareste regula iar dovada vie a fost Muhamad.
Noroc cu cei care au reusit sa formeze o noua echipa in DMC, ca v-au mai spalat din pacate.

Nu sunteti deloc uniti ati avut pur si simplu , noroc !

Relax, ca si in BB eram uniti dar nu erau destule ferme sa acoperim tot...muhamad tragea pentru el , recunosc..
 

DeletedUser39708

Asta e , tot BB-ul a fost cel mai bun trib, orice ati spuneti :D

sa va aud diseara sa strigati Steaua si BB in biserica:))
 

DeletedUser

raj*


1.Cu cine am onoarea sa discut?
Claudiu,32 de ani,intemeitor ~DMC~

2.Cum ai descoperit Triburile?
In 2009,cand sa jucat finala UCL dintre FC Barcelona si Manchester United,m-am uita la meci cu niste prieteni la mine acasa,unul dintre acestia la pauza a vrut sa intre pe net sa execute niste "atacuri" juca pe L13 cu mateidanionut, eu find o pers mai curioasa am inceput sa-l chestionez cu jocul,am intrat din curiozitate si ...incet,incet,ma prins!

3.De ce ai ales acest nick?
Acest nick,face parte din numele meu de familie,o parte dinte prieteni ma apeleaza in acest fel!

4.Ne spui in ce triburi ai jucat? Si de ce ai ales sa schimbi tribul?(daca este cazul)
La inceput am fost in tribul ~RD~ care sa desfintat,apoi am ajuns ~FP~ unde am inceput sa-mi dezvolt abilitatile in a conduce un trib pe langa intemeietorii tribului,iar apoi am creat impreuna cu chivulet ~DMC~ unde sunt si in acest moment!

5.Ai o istorie lunga pe L13...ne spui cateva picanterii legate de diplomatia,tradarile,prieteniile L13?
Au fost cateva,dar unul care ma mai amuza si acum,este legat de tribul GOD de pe vremea razboiului cu TRY,cand noi ii aveam la PNA si ei aveau alianta cu TRY,si intr-o buna in urma presiunilor din TRY ne-au atacat fara sa ne declare razboi,lideri lor la vremea respectiva nu mai raspundeau la nici un mesaj,in acel moment am tras sforile diplomatice de rigoare si s-au trezit si ei cu razboi pe toate granitele,si in 2 saptamani s-au desfintat!

6.Ati intrat vreodata intr-un razboi in care stiati de la inceput ca nu aveti sanse de castig?
Uneori sunt conflicte alese de tine,uneori esti fortat sa le porti ca le-au ales altii,pana acum am castigat fiecare razboai,de aceea am ajuns unde suntem acum,in general am fost destul de siguri si de increzatori pe noi,si aici ma refer la mine si la chivulet in privinta fiecarui razboi purtat,dar recunosc ca au fost momente cand anumite schimbari diplomatice de pe harta m-au facut pe moment sa fiu mai putin increzator,dar am crezut si acest trib si implicit in jucatori care il alacatuiau si am iesit invingatori de fiecare data!

7.Ai vreun ''mentor'' in jocul triburile?
"Mentor" e mult zis,dar au fost jucatori de la care am avut de invatat,si in acest fel am ajuns la nivelul la care sunt in acest moment,enumar aici pe Trandafiria si esoes din ~RD~,pe ghici si =Anubis= din ~FP~ si pe chivulet si 206cc din ~DMC~

8.Dupa ce principii te ghidezi in joc? Sau orice e permis?
Consider ca avand statutul de intemeietor al unui trib,daca nu ai principii si o conduita exemplara,atunci nici membrii tribului nu vor avea!
Referitor la treburile interne din cadrul tribului,sa mers pe anumite principii,si aici ma refer ca a fost o democratie controlata,deoarece se punea accent pe libera exprimare si o stare generala de armonie si intelegere intre jucatori,dar daca lucrurile degenerau printr-un limbaj deplasat,certuri sau atacuri intre colegi,se luau masuri radicale cu cei vinovati,si nu se mai acorda nici o clementa in majoritatea cazurilor,in ciuda multor rugaminti venite din partea vinovatilor si a tuturor prietenilor din trib,au fost cred 1-2 excepti pe fondul unor circumstante atenuante,am facut acest lucru pt a nu se crea un obicei in astfel de fapte, consider ca din aceasta cauza nu am avut prea multe incidente in trib!
Referitor la relatile cu celelalte triburi,ne-am mentinut tot timpul angajamentele si cuvantul dat,cea ce a condus in general la o diplomatie destul de stabila si conservatoare!

9.Poti sa faci un rezumat al realizarilor si esecurilor pe care le-ai avut dea lungul timpului pe aceasta lume?
Consider ca cea mai mare relizare este faptul ca sunt la prima lume jucata,fiind un jucator fara experienta cand am inceput sa joc,am ajuns sa fiu unul dintre cei 2 intemeietori ai tribului de pe locul 1,si fiind in acesta faza avansata a acestei lumi este greu sa ne mai invinga cineva,cred personal ca in acest moment cel mai periculos dusman al nostru,noi insine putem fi,este foarte important sa reusim sa mentinem interesul jucatorilor in aceasta faza plictisitoare a jocului! Esecuri nu cred ca am,sau cel putin nu-mi amintesc de nici unul in acest moment!

10.Daca ai putea sa dai timpul inapoi si sa schimbi ceva, referitor la L13 desigur, deciziile care le-ai luat aici,ce ai face diferit?
Nu as schimba nimic,deoarece toate decizile care au fost luate au adus tribul unde este in acest moment!

11.Povesteste-ne un moment amuzant din viata de tribal !
Au fost multe momente amuzante,dar unul dintre ele este format din 3 mici momente care sunt intr-o stransa corelatie,si are legatura cu desfiintarea celor doua triburi in care am fost anterior,deoarece pe vremea cand eram in ~RD~ aveam razboi cu ~FP~,intr-un weekend am plecat la mare lasand sitter,cand m-am intors tribul se desfintase,dupa care am ajuns in ~FP~,unde dupa putin timp am ajuns in conducere,dupa vreo 2 luni am plecat pentru 1 luna din tara si am lasat sitter,intram cand puteam sa vad care mai este treaba prin trib,dupa vreo 3 saptamani ma suna prietenul meu mateidanionut,spunandu-mi,in timp ce se amuza copios,ca din nou nu mai am trib,am fugit repede la un local unde era WI-FI si am intrat repede sa vad ce sa intamplat,am desoperit ca in perioada cat am fost plecat au ajuns uni jucatori in conducere care au reusit sa dezbine tribul,cand m-am intors am incercat sa recuperez toti jucatori de prin triburile in care au ajuns,am reusit cam in proprtie de 80% si am creat ~DMC~ impreuna cu jucatorii din tribul POWER,condusi de chivulet,dupa care in anul urmator plecand din nou vreo 3 sapatamni din tara,am vorbit cu chivulet si i-am spus ca "sper ca de data asta,cand ma intorc,sa mai am trib",si ne-am amuzat amandoi pe aceasta tema!

12.Dar unul tensionat?
Cel mai neplacut a fost momentul in care 2 colegi si membri de seama din trib au avut niste mici divergente,si pe fondul unor probleme din viata de zi cu zi,cearta a degenerat, incepand sa se atace,si fiind pus intre ciocan si nicovala, vazand ca prin dialogul nu se rezolva nimic am parasit tribul,am creat exact socul care trebuia ca sa se rezolve problema!

13.Jucatorii L13 se intalnesc face-to-face?
Eu personal m-am intalnit cu cativa colegi de trib cu diverse ocazii,si a fost o experienta minunata,sper ca pana la sfarsitul lumii sa facem una de mai mare amploare!

14.Ai jucat/joci si pe alte lumi? Dar pe alte servere?
Am mai jucat pe pe 2-3 lumi dar a fost pentru o perioada scurta,doar de curiozitate,nu m-am implicat,este greu cand conduci un trib sa te poti concentra sa joci si pe alta lume!

15.Tinand cont de evolutia jocului de la lumea 1 pana la lumea 24, ce parere ai despre modificarile aduse jocului?
Desi nu cunosc chiar toate modificarile survenite de-a lungul lumilor,cred ca ele in general au fost benefice!

16.Spre deosebire de celelalte lumile pe care ai jucat, cum ai cataloga lumea 13 ca nivel al jucatorilor din punct de vedere a experientei? Dar a conducatorilor?
De la inceputul lumi pana acum cred ca au fost pe 13 marea majoritate a jucatorilor de triburi,o parte au renunta din diferite motive,si o parte mai joaca si in ziua de azi,oricum mare majoritate care mai joaca sunt jucatori buni,si daca nu au fost la inceput au devenit pe parcurs!

17.Ce parere ai de schimbare modului de folosire a sistemului de cont premium?
Personal cred ca vechiul sistem era mai bun!

18.Crezi ca la ora actuala mai sunt necesare tutorialele pe forum?
Cred ca mai sunt necesare,deoarece in permanenta mai apar jucatori noi!

19.Ne poti enumera cativa prieteni de pe L13?
Sunt prea multi,si sincer sa fiu, nu as vrea sa uit pe cineva!

20.Daca ar fi sa faci un top 5 al celor mai buni jucatori de pe L13 , care ar fi acel top si de ce?
Este greu de facut un top,deoarece ar trebui sa se tina cont de prea multe criteri,si,in fond este un joc de echipa,poti sa fi cel mai bun jucator luat individual,daca nu ai o echipa langa tine,nu reusesti sa faci nimic!

21.Pe viitor cu cine ai dori sa vezi un interviu, si de ce? Te-as ruga sa numesti cel putin un coleg de trib,un aliat si un „dusman” .
Cam0rra,bogdanilk,akarafeo,206cc,luc14s,chivulet si nu in ultimul rand mamulus,ar fi pacat sa se rateze un interviu cu el deoarece cred ca ar avea destule de impartasit cititorilor forumului L13! :)

22.De ce crezi ca forumul L13 este atat de "nepopulat"?
Am observat ca in majoritatea lumilor care sunt pe final si nu mai exista polemici este cam liniste,aici ar trebui sa intervina moderatori sa-l mai animeze!

23.Tu ce ai vrea sa gaseti? Ce te-ar face sa fi mai activ pe forumul extern?
In primul rand nu as vrea sa mai gasesc tot felul de persoane care nu stiu sa se exprime civilizat!

In al doile rand cred ca deschiderea unor subiecte de discutie cu ce ne confruntam in viata de zi cu zi,ar fi benefic,aici ma refer la subiecte globale de gen: duelurile din fotbal (meciurile care il va avea FC Barcelona cu Real Madrid),precum si alte subiecte din sport, muzica, calatori, filme, animale, si alte pasiuni pozitive care le mai au tinerii in ziua de azi,precum si la alte evenimente globale care ne mai afecteaza,gen tragedia din Japonia,dar in nici un caz cancanuri ieftine,gen Oana si Pepe!

24.In incheiere, ai vreun mesaj de transmis jucatorilor de pe L13?
Bafta tuturor,si,desi este un joc,tot ceea ce faceti pe joc scoate la iveala caracterul care il are fiecare in viata reala!

Multumesc pt timpul acordat si astept acea surpriza :)
 

DeletedUser

frumos. acu vrem un interviu cu nenea mamulus!!!
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

Felicitari Ramo pentru ca ai inceput sa faci aceste interviuri cu parerea fiecaruia inainte de final de lume :)

Este bine ca astfel putem sa cunoastem parerea fiecaruia per ansamblu , dupa tot ce a fost pe lumea 13 timp de 2 ani
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

Valyusha...valyusha.....repede ai simtit tu ca te-a barfit cineva si ti-ai facut apartia..:p
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus