Hai sa visam

DeletedUser16450

And if you go I`ll understand (dar daca pleci, voi intelege)
Leave me just enough love To hold in my hand (lasa-mi doar atata dragoste cat sa tin in mana)
If you go away (Daca pleci)
(...)
But if You stay I'll make you a night (Dar daca stai, iti voi darui o noapte)
Like no night has been Or will be again (Asa cum nicio noapte nu a fost sau va fi vreodata)


http://www.youtube.com/watch?v=2TVYAa-IgE0&feature=related

(Ramo, am tradus, ca sa fiu fata ok, dar se duce drak tot efectul. Plus de-asta, de multe ori originalul e mai plin decat traducerea...)
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

:)))))) fericiti mai trebuie sa fie ..macar ei stiu ????

Tocmai am spus in public....afla ei daca nu stiu inca:)

Tu ce cauti pe aici iubire? Vrei sa visam impreuna?

Yana,cine stie sa citeasca nu perde nimic ;) ...dar avem un regulament si trebuie sa-l respectam.
 

DeletedUser16450

da, dar cum mie nu mi-au placut niciodata regulamentele, si cum de obicei nu le respect, o sa ma abtin de la a mai da citate, in vreun fel. Din pacate.
 

DeletedUser28816

normal ca stiu :p
Atunci e bine ..altfel ramanea doar vis ...:)

.......nu pot sa spun ce caut pe aici Ramo !!!!... ,,ar trebui sa,i ucid pe toti cei ce vor citi ,, :))))))))
.......multumesc de invitatie ...e voie sa visam in soapta ??? :)
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser16450

Adie un vant de primavara prin parul meu blond si gandul l-am trimis la tine, incarcat cu o ultima picatura de aroma de liliac de mai. Gandul meu te-a gasit mai trist ca altadata si-am plans un dor innebunit de-o iubire nebuna. Gandul mi-a soptit sa te eliberez din vraja, si-atunci verdele ochii mei a picurat tacut. I-am spus gandului ca vara ce vine o sa fie prea rece fara tine, daca ti-as da drumul din inima si ca anii mei tineri au rasunat a cantec de cand te-am regasit. Si ca, desi eliberat din inima mea, nu ai avea oricum liniste. Nu ai putea sa uiti ca drumurile noastre s-au intersectat. Ar ramane pana la sfarsitul zilelor tale mari intrebari fara raspuns: “De ce a aparut?” “Cine a fost ea? "A fost cumva sufletul meu pereche? Acea jumatate sufleteasca pe care am cautat-o dintotdeauna, insa fara sa stiu ca destinul meu trebuia implinit asa?” Te vei mai intreba, de asemenea, cum ar fi fost sa ma strangi in brate si sa ma iubesti cu fiecare particula a trupului tau. Ce gust ar fi avut buzele mele si daca parul meu are miros de primavara… Daca zambetul meu te-ar fi topit si daca, innebunita de dor si setoasa de tine, te-as fi sorbit, picatura cu picatura… Iar eu? Nici eu nu as putea uita vreodata... Si-atunci, printre alte ganduri ratacite in Univers, gandul tau mi-a raspuns. Sa te tin incuiat in inima si sa nu-ti dau niciodata drumul de acolo.

I wish ...
http://www.youtube.com/watch?v=97Nxhaw_tZ4
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

Because You loved me

Asa cum petalele unei flori se deschid la lumina soarelui si se lasa
leganate in bataia vantului, tot asa si gandurile mele se indreapta spre tine
si te roaga sa te opresti o clipa din preocuparile tale si sa asculti un
sincer "Te iubesc!" special pentru Comy the bad.
 

DeletedUser36051

Doamne ... mi s-a spus ca daca nu imi place topicul sa nu il citesc + am mai luat si vreo 3 avertizari ... iar cand dau discutii noi primele 5 topicuri = politica si propaganda lumea 4 = discutii fara sens = aceasi 2 ... ( nu am chef de vacantza ) ce muzica e aia ma ... cu dragostea voastra ... dragoste virtuala ... fitzi seriosi ... mai iesiti si voi din casa ... vine vara ... ati deschis 5-6 topicuri pentru absolut nimic si nu sunt singurul "Editat TT" - termen folosit de un copil batran de pe aici ... care este impotriva acestor X topicuri de 2 lei ... macar postati intr-un singur topic ... wow ... si mai iesiti afara ... faceti-va un prieten sau o prietena si numai scrieti toate sentimentele voastre intime si visele voastre pe un forum public al unui joc de strategie ... because no one cares - sa folosesc si eu un "citat in alta limba ca al vostru " - daca topicul tot este hai sa visam ... visez si eu sa dispara topicul asta si sa terminati cu prostiile ... se va implini? ... si ce e cu muzica asta pe voi? doamne ... lasa-ti calculatorul si dragostea voastra aiurita ... porniti si voi radio-ul...
 
Ultima editare de un moderator:
Sus