Avalon - [alte]File de poveste

  • Autor subiect DeletedUser706
  • Data de început
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser

E vorba despre un pusti de 13 ani .. Primeste ban pentru ca a cerut puncte premium si nimic mai mult .. Lui ii trece, contul ramane ..
Pacat ca poate o sa ramana si persoane cu impresia ca ala e rhadookoo care si-a pus dragoni si flacari la profil si cerseste puncte premium la ceilalti jucatori ..

tu chiar ai senzatia ca cei ce te stiu chiar si doar din postarile pe extern ( asa ca mine ) fara sa fi jucat vreodata cu tine nu fac diferenta intre tine si ala ?
 

Gabyy89

Clone Wars
Scor reacție
38
Pana nu o sa se introduca drepturile de autor pe jocul asta, nu avem ce sa le facem la gusterii astia :D
 

DeletedUser38023

tu chiar ai senzatia ca cei ce te stiu chiar si doar din postarile pe extern ( asa ca mine ) fara sa fi jucat vreodata cu tine nu fac diferenta intre tine si ala ?

Nu, dar exista posibilitatea sa faca asta cu oameni cu care nu ma cunosc.. Si care sa ma cunoasca ulterior si sa imi zica: Tu esti saracul ala ma de pe lumea 25 care ne cerea puncte premium?
E urat ..

Pana nu o sa se introduca drepturile de autor pe jocul asta, nu avem ce sa le facem la gusterii astia :D

Mda .. problema nu poate fi solutionata de admini si nu se pot aduce nici dovezi relevante in sensul asta - ca intradevar ai fost plagiat..
Tot ce ne ramane e sa ii lovim pe harta si sa dam cu caterinca in ei pana le intra originalitatea in cap .. :D
 

DeletedUser14336

tribul avalon a mai fost facut si pe l15 de dakkon2001 parca , a jucat si el parca pe l1 dar nu a facut decat sa faca de ras imaginea tribului avalon, bineinteles neintionat, neavand experienta pt a crea un trib puternic
 

Vis Lo Lop

member
Scor reacție
0
Ce tare, mai e putin si facem bani de fransiza pe jocul asta. Cine vrea sa creeze tribul X pe 26 baga la baiatul cu ouale goale niste PP ca si drept de autor ... wtf ?!

[YOUTUBE]bDHd6lLW6u8[/YOUTUBE]
 

DeletedUser2821

tribul avalon a mai fost facut si pe l15 de dakkon2001 parca , a jucat si el parca pe l1 dar nu a facut decat sa faca de ras imaginea tribului avalon, bineinteles neintionat, neavand experienta pt a crea un trib puternic

Confirm , era un trib zonal si mic , a disparut rapid fiind pe langa intre tribul meu si IMMO ( cel facut de crioli si lord samo ) .

Si nu l-a facut neaparat de ras , dar... Oricum acolo era trecuta si " istoria " daca vrei sa ii spui asa , a avalonului de pe L1.

P.S.: Salutare aztecule !

P.S.2: Radule , e priama data cand vad postul ala de pe L20 , foarte amuzant chiar =)) , sau ma rog , trist ... Oricum " vedetele " vechi pe seama carora ne amuzam acum ~3 ani , sunt nimic in comparatie cu astia.. si aici ma refer la adrian barbaru , danimaxxx , madalin2009 , cum ziceai si tu :))
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

Rog pe toti cei care ma cunosc , care cunosc acest trib sa declare imediat razboi acestei clone , si sa inceapa atacurile pana acest trib isi va schimba numele .

Si daca nu vor schimba numele tribului, ce veti face, porniti o campanie impotriva lor pana ii scoateti de pe harta ? Pentru ca este clar ca nu vor avea nici o sansa jucand impotriva tuturor.
Cam drastica pedeapsa, cred eu.
Spuneai ca cei mai multi jucatori din tribul tau au undeva pe la 12 ani. Asta inseamna ca sunt la prima lume pe care au intrat, cel mult a doua si abia invata cu ce se manaca jocul asta. Lasa-i pe harta, nu pierzi nimic, amintirile nu ti le ia nimeni, iar ei in cele din urma vor constata ca nu un nume de trib – fie el si cu renume – da valoare membrilor lui.
:)) nu m-am putut abtine, imi era dor sa ma contrez cu tine ;)
 

DeletedUser

Mie mi se pare o tampenie toata discutia asta.
Avalon e un nume desprins din legendele britanicilor, cine a citit un pic, sau a vazut filmul "Mists of Avalon" cu personaje precum Morgan la Fey, si vrajitorul Merlin probabil a ramas un pic entuziasmat si a dorit sa-si boteze tribul Avalon.
De ce e neaparata nevoie sa credem ca a vrut doar sa copieze un trib din alta lume?
E liber fiecare sa-si boteze tribul cum vrea, mi se par de-a dreptul stupide remarcile gen "cere-i voie lu' cutarica sa folosesti numele asta".
Atata timp cat cutarica nu joaca pe respectiva lume, nu vad nicio problema. Si daca ar juca, daca a fost altul mai iute si a ales numele asta pentru trib - bravo lui.
Atata zgomot pentru nimic.

Au fost pana acum infiintate mii de triburi in lumile anterioare.
Eu, daca vreau sa-mi fac trib, ce trebuie sa fac, sa iau toate lumile la rand, sa vad ce nume n-am voie sa folosesc?
 

DeletedUser32745

Unul dintre cele mai tare brand-uri:)))))) Fi-mi-ar scarba de limba romana, ca acum nu mai putem spune marca:))))
Oricum nu poate fi "brand", fiindca nu-i inregistrat nicaieri... asa ca teapa.:eek:
In rest, cum a zis si Cavaleras si cum v-am mai zis cu alte ocazii: cam toate triburile aparute dupa primele 2-3 lumi, sunt plagiate.:eek:
Terminati-o cu enspe mii de topicuri in care explicati voi cat de imbecili sunt niste copii de 8-15 ani si dati-va seama cat de limitati sunteti voi, cand plangeti pt o prostie virtuala, ce nu va apartine si nu va va apartine niciodata.
 

DeletedUser

Din moment ce numele este desprin din legendele britanicilor înseamnă că şi pe l1 a fost plagiat numele ... sau nu e tot acelaşi lucru ?
 

DeletedUser40052

Cel mai bine e să intri pe fiecare lume şi să faci tribul chiar dacă nu joci.
 

DeletedUser6077

Ooooooo! :eek: Mai traieste Aztecu'! Cine ar fi crezut?! :)) Bine ai revenit maestre!
Da' da-le dracu de principii,te lupti cu morile de vant si nu-si face sens sa-ti distrugi neuronul =))))
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser11365

stiti cum vad eu lucrurile?pe jocul asta sunt relativi putini jucatori care merita respect..jucatori vechi,care intradevar au avut ceva de spus in jocul asta..pe aztecul nu-l cunosc,dar de exemplu,exista un anume Warchief Thrall,pe care l-am vazut dupa 2 ani cu un post pe extern,acum cateva zile..problema era ca,discutiile de pe forumul respectiv il deranjau,ca sa zic asa,motiv pentru care,nu cred ca va mai intra pe forum,sau pe joc..vede-ti voi,unii isi aduc aminte cu drag de perioada in care jucau triburi,si cand fac un pas inspre impacarea cu jocul,apar diverse personaje(total absente in perioada in care jucau ei triburi),sa le dea peste nas cu gratie,cu acelas entuziasm si aroganta cu care le dau peste nas copiilor,pe la toate rubricile de spam..personal,nu-s 100% de acord cu aztecul in problema dezbatuta mai sus,dar nu indraznesc sa fiu "smecher" cu el,pentru simplu fapt ca am auzit multe despre el,si probabil nu ne-am tras sireturile deodata..

o dupamasa placuta
 

DeletedUser

Discutiile au alunecat spre off topic. Va rog sa reveniti la subiect.
 

DeletedUser

aztecule ..cum a mai zis cineva...te lupti cu morile de vant...pe fiecare lume noua va fi cel putin un trib care se va numi Avalon...si alte triburi care au marcat jocul acesta...
 

DeletedUser

haideti sa va spun o povestioara.
Acum vreo 2 ani, un idi.. un om oarecare, vine la mine sa-mi spuna sa imi mut masina pe care tocmai o parcasem, pentru ca ala e locul lui.
Eu, locuiam in blocul respectiv de 30 de ani si stiam ca acolo nu e nimic altceva decat un trotuar, fara marcaje de parcare, fara posibilitatea de a plati cineva pentru acel loc. Era pur si simplu "SPATIU PUBLIC!!!".

Asa ca l-am interpelat politicos pe idi.. pe omul respectiv. "Ti-a luat tac'tu trotuar?" i-am spus. Evident ca a incercat sa imi explice ca el de un an parcheaza masina acolo, ca e locul lui.. am inchis masina, si i-am spus ca daca gasesc vreo zgarietura pe masina a doua zi de dimineata.. fie si un gainat de pasare.. il f.. ii fac ceva nepotrivit de explicat pe un forum respectabil precum acesta.

Prea multe "simturi ale proprietatii" s-au dezvoltat in ultimul timp.
Prea multi au impresia ca in fata blocului lor e trotuarul lor propriu si personal.
Pe urmatoarea lume pe care am sa joc am sa-mi fac un trib denumit "Avalon" fara sa cer voie nimanui.
Asta - evident - daca nu cumva am sa prefer alt nume - BURN, NBZ, etc etc.. ca sa sara cat mai multi in sus scandalizati de faptul ca mi-am permis sa imi insusesc un bun comun, un bun al tuturor, dar pe care ei il detin (prin ce drepturi de proprietate, nu se stie, ramane de stabilit).

Ba, poate intru cu zece clone, ca sa iau cat mai multe nume de triburi.. ;)
 

DeletedUser

Negrule? Asta denota ca ai devenit o FIRMA mah. Ce nu stii ca si adidasul si nike-ul sunt contrafacuti pe vase? Esti o firma respectabila daca iti sunt copiate insemnele . Da-i in masa de broscoi ca tot in EUROPA sau Dragonul Rosu ajung sa-si vanda marfa contrafacuta. Nu vinde nimeni lucrurile originale pe magheru sau prin mall-uri.
Trailes bahtalo aztecule. Imi era dor de dumele tale :D
 

DeletedUser

ma luat somnu la cat am citit , infine nu aveti ce sa faceti la plagiatori , mai sunt si persoane care nu au originalitate si trebuie sa plagieze, ce a fost pe L1 a fost , multe triburi au fost copiate dar fara vrun succes , gen : GD , TLD etc.. respect pentru adevaratii intemeitori ...
 

DeletedUser

eu cred ca a fost folosit pe tribal wars.net si romanii l-au facut cunoscut pe RO:rolleyes:
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus