Spam

DeletedUser14512

...
si cum n-ai gasit destui vinovati de pierderea razboiului, il bagi acum si pe mckin. te-ai intrebat macar vreo clipa de ce a acceptat sa fie implicat in acest razboi pe care nu-l vroia, nu-l reprezenta si pe care a stiut ca-l veti pierde? poate din loialitate fata de un om? un om datorita caruia inca exista wanted, un om pt. care au revenit jucatorii in wanted ... si acel om nu este aliat ci artificie.
in loc sa apreciezi un jucator bun si un om cu bun simt ca mckin, tu arunci cu noroi in el...asta-i atitudinea voastra, de asta ati pierdut razboiul. n-ati stiut sa tineti aproape pe cei care meritau ci v-ati inconjurat de trepadusi.

Din cauza aceasta am venit in wanted.Iar daca artificie a renuntat sa mai intre pe cont si a abandonat jocul,este din acelasi motiv pentru care nici eu nu am mai vrut sa atac magicul.Din acelasi motiv pentru care si all4u a renuntat.Si probabil ca si lui artificie ai pare la fel de rau ca si mie ca am insistat pe langa Remus sa revina pe joc.Cam asta este tot.
 

DeletedUser

pavone..artificie nu a fost mai mult de o luna pe cont..dupa care a lasat totul in aer si a trebuit sa vina un om care stie sa jaoce si sa puna contu pe picioare..si atunci dupa cum a-ti ziso si voi cu gura voastra la-ti apreciat pe acel om..i-ar ea a plecat cu mult timp inainte ca sa se termine razboiu..ce conducator e asta cre pleca primul?

n-ai pic de bun simt? chiar nu ti-e rusine sa vorbesti asa despre artificie?
daca nu era ea mai jucai tu sub numele wanted?
cine a salvat wanted dupa ce aliat a facut-o lata? cine a aranjat intrarea jucatorilor wanted in 3sla ca sa le asigure un viitor pe joc? cine a tinut acei jucatori 1 an jumate cat aliat a fost la cules floricele?
cine a refacut wanted?
aliat stia f bine ca artificie nu are timp de joc, ca nu poate sta pe cont, ca ea are un cont expus si-i nevoie de om nonstop pe contul ei.

este conducatorul tau si n-ar trebui sa vorbesti asa de ea.
rufele murdare se spala in familie forever crazy, nu pe forum, oricate nemultumiri ai avea la adresa colegilor tai si a conducatorilor tai, ai jucat alaturi de ei, nu arunci cu noroi in ei public...nimeni nu o sa aprecieze asta, ba din contra, vei fi blamat.

de 2 ori si-a distrus aliat propriul trib, asta-i maretul lider pe care il tot laudati unii dintre voi.
prima data a reusit sa o dreaga artificie, acum insa nu cred ca mai reuseste cineva.

halal conducator, sa-si ingroape propriul trib....si vii tu cu nerusinare sa vorbesti de artificie, singura care a facut ceva. pacat ca a facut ceva care apoi sa fie distrus de aliat.
 

DeletedUser14512

Nu are de unde sa stie,pentru ca nu a fost in wanted de la inceput.In fine,poate ca ar trebui sa lasam cearta pe rubrica asta pentru ca este dedicata spam-ului.
 

DeletedUser

Un om nu face doar lucruri rele si cumplite , cand a fost vremea a facut lucruri bune si va face lucruri bune, iar pavone , esti atat de aroganta incat le iei partea unora jucatori din WANTED cum vezi ca iti dau tie dreptate , nu te mai ascunde dupa deget, si eu am fost in WANTED , e clar ca nu de la inceput , dar nu inseamna ca nu stiu cateva lucruri, prieteni te ajuta la nevoie . Pe parcursul razboiului am legat prieteni , am tinut legatura cu toti. Pavone esti atat de incapatanata incat eu deduc din spusele tale ca WANTED = 0 pe L5 merite 0, istorie 0. Dar de MAGIC asa vorbesti zici ca e mama si tatal tau, numai lucruri bune, in orice padure exista si uscaturi, pe acelea de ce nu le expui (uscaturiile) ? Nu zic ca toti suntem buni , insa exista oameni buni, dar nu toti.

de 2 ori si-a distrus aliat propriul trib, asta-i maretul lider pe care il tot laudati unii dintre voi.

Nimeni nu-l lauda. Ci voi il acuzati de niste chesti total aiurea si este personala treaba, daca el a dat banu asta e , nu l-ai dat tu , nu a scos banii din buzunarul tau, nu ai muncit tu acel ban. Concluzie nu e treaba noastra. Insa sa-l si acuzi e o treaba si mai rusinoasa nefiind treaba ta si fara sa ai dovezi, doar vorbe.

aliat stia f bine ca artificie nu are timp de joc, ca nu poate sta pe cont, ca ea are un cont expus si-i nevoie de om nonstop pe contul ei.

Aliat stia foarte clar ca toti avem o viata personala, si ca nu toti avem timp de joc.

halal conducator, sa-si ingroape propriul trib....si vii tu cu nerusinare sa vorbesti de artificie, singura care a facut ceva. pacat ca a facut ceva care apoi sa fie distrus de aliat.

Cum singura ? Acuma o ridici in slavi ? Sa nu uiti ca x colegi alcatuiesc tribul WANTED, iar fiecare a pus osu la treaba, altu mai mult iar celalalt mai putin , dar conteaza ca toti am pus osu la treaba. Fiecare a facut cate ceva si a contribuit cu cate ceva pe aceasta lume, Mckin, artificie, a2cocos, ZaMaster, all4u, schumi.. si ceilalti colegi, aveti toate respectele mele si sper sa ne intalnim si pe alte lumi. Respect pentru MAGIC (unii) si multa bafta tuturor, mult succes in continuare.
 

DeletedUser14512

hRiwe,fiecare are dreptate in felul lui.Aliat nu prea a inteles de fiecare data ca omul are si o viata personala si alte probleme.Nu a spus nimeni ca nu a avut si partile lui bune.Data trecuta cand a facut gafa care a facut-o si a fost banat,artificie sa zbatut sa salveze tribul si a si reusit.Asta o pot confirma si altzi jucatori care nu au activat in wanted data aceasta.Nu cred ca mai este cazul sa mai discutam acest subiect.Eu cred ca e mai bine sa ne vedem de jocul nostru - cei care mai suntem pe conturi - si statzi linistitzi.Remus acum e bine pe unul sau 2 conturi pe l5 si asista cum ne scoatem noi ochii.Asta e.Nu pot decat sa felicit magicul si sa imi scot palaria in fata unor jucatori de calitate si foarte mult bun simt,pe care i-am intalnit in decursul celor 4 ani.
 

DeletedUser

hriwe
cand a aliat a facut lucruri bune, l-am laudat, ia vezi tu prin postarile de pe acest forum ... termeni precum "respect", "apreciere", i-am folosit la adresa lui cand a meritat
cand a facut lucruri rele, l-am blamat ... ce vina am eu ca predomina lucrurile rele facute de el? :)

singurul laudat de mine care a scos o vorba pe acest forum este mckin, si nu m-a laudat pe mine ci i-a dat replica lui forever crazy care-l acuza ca a dormit, ca n-a jucat, ca putea sa plece inapoi in 3sla
cu marbah n-am vorbit decat intr-o seara cand plimbam un sat de la unul la altul ... in rest nu am avut texte cu el insa am vazut cum joaca si chiar din sumarul schimb de cuvinte avute cu el am putut sa-mi dau seama ca nu-i genul vostru ci opusul, in sensul bun desigur
cu artificie nu mai vorbesc de cand m-a mintit, adica dinainte de inceperea razboiului, la intalnirea din octombrie a fost doar un dialog de politete pt ca stateam la aceeasi masa.

faptul ca nu vorbesc cu unii, ca am supararile mele pe altii, nu ma impiedica sa recunosc meritele lor si sa-i apreciez si respect ca playeri si/sau ca oameni.

poate ca ai avut si tu meritele tale si ai pus umarul la cladirea wanted-ului, insa ARTIFICIE a dus jucatorii in 3sla dupa ce remus si-a luat ban, datorita ei au fost protejati caci altfel ramaneau in bataia vantului, intre crazy si noi...sau crezi ca imi era rusine sa dau de atunci pe wanted. as fi cules pe cine stiam ca merita si pe restul ii lasam la caini.
si tot ARTIFICIE a refacut wanted-ul. ea a iesit din 3sla si a reinfiintat tribul iar oamenii pe ea au urmat-o si nu pe aliat, pt ea au revenit in wanted.
tu pe ce lume esti mai copile? cu siguranta nu pe lumea 5.
stiu eu cati dintre colegii tai stateau in wanted doar pentru artificie si nu stii tu. ce naiba faceai in tribul ala in afara de ode "maritului conducator"?
de aia s-a si rupt filmul intre voi, normal ca cei care erau in wanted din prietenie/loialitate/apreciere/respect fata de artificie nu au inghit orgoliile, ambitiile si schemele lui aliat.
ei erau in wanted pt artificie si nu pt megalomania lui aliat de a detine NV-ul hartii.

era atat de prins de politica lui expansionista incat imi zicea ca NV este al lui si ca noi nu avem ce cauta acolo....nevazand ca de fapt in vest era 3sla si nicidecum magic :))) vroia NV-ul si ne-a dat-o noua care eram in NE :))) a incurcat triburile sau punctele cardinale? :))))

si multe, multe alte asemenea tampenii. rad de el si de voi folosindu-ma de propriile voastre vorbe.

ati pierdut razboiul si tot voi iesiti pe extern cu gura mare, laudand pe aliat, laudand marii razboinici wanted, gasind scuze penibile pt pierderea razboiului. si aruncand in continuare cu noroi in noi cat de slabi si praf suntem.
ei uite, ca asa praf si vai de noi tot v-am batut, ceea ce denota ca voi ati fost si mai praf decat noi.

si nici nu mai conteaza cum am fost noi, cum ati fost voi, conteaza ca scorul MAGIC - WANTED este 1-0 la finalul meciului, chiar daca voi ati condus inceputul partidei.
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser29198

pavone..artificie nu a fost mai mult de o luna pe cont..dupa care a lasat totul in aer si a trebuit sa vina un om care stie sa jaoce si sa puna contu pe picioare..si atunci dupa cum a-ti ziso si voi cu gura voastra la-ti apreciat pe acel om..i-ar ea a plecat cu mult timp inainte ca sa se termine razboiu..ce conducator e asta cre pleca primul?

Forever Crazy in viata mai intervin unele schimbari care nu iti mai permit sa mai stai mult timp pe joc,eu nu cred ca artificie nu a mai jucat de frica sau ca nu stie sa joace si asta o pot sune multi alti care o cunosc mai bine ,iar la capitolu conducator daca si pavone (si nu numai ea ) recunoaste meritele ei,nu avem ce comenta

Ca sa fi un bun conducator nu trebuie sa fi doar un bun strateg ci trebuie sa sti sa vorbesti cu fiecare membru in parte(un exempul este si Nelu daca zici ca ai jucat in Crazzy),la capitolu asta aliat fiind deficitar

Artifice pe timpu razboiului cu Crazzy avea sate in granita doar cu trupele propri fiindca trupele ei de aparare erau trimese la colegi si asta poate sa o spuna multi



ai afirmat ca a trebuit sa vina unu care stie sa joace ca sa puna contu pe picioare
hai sa vedem cum sta treaba

1 luna cat a stat artificie ,reiese cam asa

Parte 1:
Jucători: artificie
Parte 2:
Triburi: MAGIC

Timeframe: 10/09/2011 00:00:00la10/10/2011 00:00:00

Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 21
Tabăra 2: 71
Diferență: 50

chart


Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 229,552
Tabăra 2: 746,325
Diferență: 516,773

chart



de cand a venit specialistu pana a reintrat artificie


Parte 1:
Jucători: artificie
Parte 2:
Triburi: MAGIC

Timeframe: 10/10/2011 00:00:00la09/02/2012 11:50:00

Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 35
Tabăra 2: 1,283
Diferență: 1,248

chart


Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 352,792
Tabăra 2: 12,402,212
Diferență: 12,049,420

chart


Mie nu mi se pare ca la pus pe picioare,si inca ceva vezi ca razboiu nu sa terminat
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

lordule..artificie stiu ca a ajutat oameni si era o persoana buna..dar a avut mereu contu cam "dezordonat" sa zicem..ca sa nu folosesc un cuvant mai urat..iar acea persoana care a stat acolo a rezistat si a cucerit mai multe sate, a pierdut mai putine sate decat artificie..si nu se compara perioada lui artificie cu ce a prins cine a fost acolo..caci de 2 luni acel om nu mai e pe cont la artificie de aia s-au pierdut atatea sate..s-a lasat si el impreuna cu mai multi..si cand a fost el acolo artificie avea mereu peste 2000 de atacuri..era atacata aproape la fel ca si aliat..si pe bonus de noapte ..pana si de craciun a avut atacuri..deci ce statistici ai pus tu acolo is egale cu 0!!!
tu nu ar trebui sa comentezi ca nici nu ai fost in acest razboi..habar nu ai ce a fost..mai bine dute si mai inobileaza de la bachus sate..ca altceva nu cred ca mai stii sa faci..

iar pavone, artificie nu a fost niciodata conducatoare mea..eu singur ma conduc pe mine..nu imi zice mie lumea ce sa fac..ci invers..eu zic lumii ce sa faca:)) cat despre meritele ei..eu zic ca a avut..dar nu in acest razboi si nu in aceasta perioada a wantedului..ci in cea vechea..

cat despre aliat..fiecare om greseste..si nu mai zice-ti ca e numai vina lui ca wantedu a ajuns unde a ajuns si etc ..etc..si aceleasi vechi povesti de 2 ani..pentru ca mai multi oameni au condus acest trib..si fiecare completa "deficitul" unuia ca sa i-au ca exemplu ce a zis elfu de a ** cu oameni..el poate se pricepea sa faca tactica de razboi..altcineva era diplomatu si ** si etc..nu are rost sa va explic niste chestii care eu cred ca le stiti deja despre modul de a conduce.. iar relatia mea cu aliat..ca tot ai adus ** de asta era una amicala de ajutor reciproc, nu una de tiranie si nu mai stiu eu ce zice-ti voi..si la fel erau in general relatiile si cu ceilalti oameni din wanted..(acuma depinde si de cat de bine stiau sa joace unii..ca mai erau si care nu stiau sa faca un sat de atac sau de def..si la acele persoane fara sa vrei le zici cateva..mai ales ca e o lume foarte avansata..)

ma rog..nu mai comentez ca m-am plictisit deja..ma duc sa beau un ceai cald..ca e cam frig:D
 

DeletedUser29198

lordule..artificie stiu ca a ajutat oameni si era o persoana buna..dar a avut mereu contu cam "dezordonat" sa zicem..ca sa nu folosesc un cuvant mai urat..iar acea persoana care a stat acolo a rezistat si a cucerit mai multe sate, a pierdut mai putine sate decat artificie..si nu se compara perioada lui artificie cu ce a prins cine a fost acolo..caci de 2 luni acel om nu mai e pe cont la artificie de aia s-au pierdut atatea sate..s-a lasat si el impreuna cu mai multi..si cand a fost el acolo artificie avea mereu peste 2000 de atacuri..era atacata aproape la fel ca si aliat..si pe bonus de noapte ..pana si de craciun a avut atacuri..deci ce statistici ai pus tu acolo is egale cu 0!!!
tu nu ar trebui sa comentezi ca nici nu ai fost in acest razboi..habar nu ai ce a fost..mai bine dute si mai inobileaza de la bachus sate..ca altceva nu cred ca mai stii sa faci..

iar pavone, artificie nu a fost niciodata conducatoare mea..eu singur ma conduc pe mine..nu imi zice mie lumea ce sa fac..ci invers..eu zic lumii ce sa faca:)) cat despre meritele ei..eu zic ca a avut..dar nu in acest razboi si nu in aceasta perioada a wantedului..ci in cea vechea..

cat despre aliat..fiecare om greseste..si nu mai zice-ti ca e numai vina lui ca wantedu a ajuns unde a ajuns si etc ..etc..si aceleasi vechi povesti de 2 ani..pentru ca mai multi oameni au condus acest trib..si fiecare completa "deficitul" unuia ca sa i-au ca exemplu ce a zis elfu de a ** cu oameni..el poate se pricepea sa faca tactica de razboi..altcineva era diplomatu si ** si etc..nu are rost sa va explic niste chestii care eu cred ca le stiti deja despre modul de a conduce.. iar relatia mea cu aliat..ca tot ai adus ** de asta era una amicala de ajutor reciproc, nu una de tiranie si nu mai stiu eu ce zice-ti voi..si la fel erau in general relatiile si cu ceilalti oameni din wanted..(acuma depinde si de cat de bine stiau sa joace unii..ca mai erau si care nu stiau sa faca un sat de atac sau de def..si la acele persoane fara sa vrei le zici cateva..mai ales ca e o lume foarte avansata..)

ma rog..nu mai comentez ca m-am plictisit deja..ma duc sa beau un ceai cald..ca e cam frig:D

de ce am eu impresia ca esti doar unu care nu are ce face si trancane aiurea pe aici
daca erai unu/una care avea coloana nu statea ascuns in spatele unui alt nick si da lecti de joc si se da mare conducator,acum poti sa vi sa zici ca esti cine vrei tu dar eu unu nu te cred

PS:dute si canta in alta parte ca deja aberezi
 

DeletedUser

iar pavone, artificie nu a fost niciodata conducatoare mea..eu singur ma conduc pe mine..nu imi zice mie lumea ce sa fac..ci invers..eu zic lumii ce sa faca:))

ehh, cu replica asta ai reusit sa ma intreci la capitolul aroganta :))
si chiar face lumea ce zici tu? :)))) ca de zis este usor sa zicem, mai complicat sa urmeze altii ceea ce le zicem ....bila alba pt aliat la faza asta, ati facut toti ce-a zis el
 

DeletedUser14512

Forever Crazy,Remus a fost lautarul iar tu ai fost unul din cei care au dansat.Daca te-ai fi condus singur,probabil ca mai erai inca pe harta sa ataci magic,dar asa esti doar pe extern si ataci in toate punctele cardinale.
 

DeletedUser16934

din ce citesc se pare ca voi nu mai jucati si cresteti URSI pentru ca in jurul vostru vad numai urme de "laba"


Ce va mai place Shaorma....!!!!!!:)))))
 

DeletedUser21711

apiaregina... multumim de spam !

Ne-ai adus aminte, ca mai exista cate un forum extern.... :D
 

DeletedUser

de ce am eu impresia ca esti doar unu care nu are ce face si trancane aiurea pe aici
daca erai unu/una care avea coloana nu statea ascuns in spatele unui alt nick si da lecti de joc si se da mare conducator,acum poti sa vi sa zici ca esti cine vrei tu dar eu unu nu te cred

PS:dute si canta in alta parte ca deja aberezi

-Nu are rost sa te deranjezi cu oameni cu masca ! Le este rusine de persoana lor si se ascund !

din ce citesc se pare ca voi nu mai jucati si cresteti URSI pentru ca in jurul vostru vad numai urme de "laba"


Ce va mai place Shaorma....!!!!!!:)))))


Corect :)))):D:D


@ Forever Crazy ,mergi tata ,unde ai fost pana acum ! Si lasa-neee :p:p:p
 

DeletedUser

Va urez tuturor o primavara frumoasa, dar in special domnisoarelor si doamnelor ce joaca acest joc sa aiba parte de sanatate, bucurii si tot ce isi doresc ele cu ocazia zilei de 8 martie:D!!!!
La multi Ani!!
 
Sus