Razboiul final : ~DMC~ Vs =nBz=

DeletedUser

Nume război: Pana la sfarsit - sunteti in stare?

Declaraţie:
Ca sa fiu scurt si sa incep cu inceputul.....

Cand am negociat planurile pe termen lung ale aliantei noastre am stabilit niste termeni, cum ar fi "fara recrutrari" si alte aspecte care, atat timp cat tribul vostru a fost condus responsabil si de oameni capabili, au reprezentat motivele durabilitatii respectivei aliante.


Cand v-am oferit posibilitatea sa invitati jucatori (kiss a), voi ati crezut ca noi suntem slabi si ati continuat fara acordul nostru si chiar impotriva vointei noastre cu kristie si petty.


Cand ati inceput atacurile (lupul alb - decembrie 2011 - 500 atacuri inclusiv pe intemeietori si conducerea DMC), v-am cerut si am avut rabdare mult si bine sa va faceti singuri curatenie in trib si sa luati masurile cuvenite, dar....suntem in martie si .....


Cand v-am spus sa nu luati sate in mijlocul tribului DMC, pentru ca iscati discutii si suspiciuni, nu ati facut decat sa continuati sa faceti acest lucru deoarece totul a fost premeditat......

Cand v-am oferit posibilitatea sa inchidem harta impreuna in tribul ADN , voi ati fugit repede agatandu-va de un pretext pueril si care s-a dovedit ulterior, inclusiv voua, ca a fost doar o disputa intre doi barbati!

Cand un jucator de-al meu(mirc) a dat cateva atacuri la voi(mult mai putine decat am primit doar eu personal de la lupul alb in decembrie), ati organizat o CAMPANIE pe el si i-ati luat de 10 ori mai multe sate.

Si multe altele.......si, din pacate, din cauza deciziilor luate de conducerea voastra gresit aleasa si prost intentionata ,acum inclusiv cei care nu si-au dorit acest razboi vor face parte din el!


Inca purtam respect unor jucatori de la voi dar de acum incolo ne vom bate pana la sfarsitul lumii!!!!


Sper sa fie un razboi frumos, in care toti jucatorii sa fie capabili sa joace elegant si fara jigniri pe harta, sa isi arate valoarea printre acele puncte de pe harta pe care nu le vor lua acasa nici macar cei care vor inchide aceasta harta !


BAFTA!!!!
 

DeletedUser33745



O declaratie bazata pe motive cautate de voi peste noapte
Am sa iti dau raspunsul aici pt ca atat de bun simt ai incat ai blocat toata conducerea nbz la mesaje(aliat de nadejde).

La primul paragraf tin sa precizez ca alianta facuta acum ceva timp cand voi v-o luati in barba de la BB,a decurs bine nu pt ca tribul nbz era condus responsabil si cu oameni capabili, ci pt ca va era necesara aceasta alianta pt a supravietui. Conducerea nbz este aceeasi de cand am format aceasta alianta.

In nici un caz nu voi ne-ati oferit posibilitatea sa invitam jucatorii precum kiss a. Invitatia acelui jucator a fost aprobata si de voi, dar nu uitati ca la randul vostru ati cerut aprobarea ca un alt membru out sa intre la voi. V-am oferit ocazia sa il invitati dar daca a preferat sa dea stergere inainte sa accepte invitatia, nu mai este treaba noastra. Din momentul in care s-a dizolvat tribul ADN, ati inceput cu injurii, atat membri tribului dmc cat si propriul intemeietor la adresa conducerii nbz fara pic de jena, cautand pretexte sa porneasca razboiul. Jucatoarea kyrsti a primit invitatie din partea dmc inainte ca ea sa primeasca de la noi. Intrebarea este...unde era moralitatea cand s-a facut acea invitatie? Voi ne-ati intrebat daca suntem de acord cu invitatiile? Daca jucatorul ne-a ales pe noi...v-ati ofticat si ati inceput sa bagati motive puierile si nu mai vedeti realitatea. Deci sa nu mai aruncati cu jumatati de masura.


Atacurile nu au fost incepute din decembrie..sa specificam
Lupul alb a spionat mai multe sate si a fost sanctionat din proprie initiativa..nu am asteptat sa se ia legatura cu noi. Lupului i s-a cerut insistent sa isi ceara scuze de la toti membri care au fost atacati si a si facut-o. Dupa care 206cc a iesit din trib si a atacat si inobilat un membru nbz.Cand i s-a cerut intemeietorului o explicatie a inceput sa bage iar in discutie atacurile lupului( spionaje). Oare se compara? Cum necum, dar iar am inchis ochii la prostiile voastre.


"Cand v-am spus sa nu luati"-Satele sunt pt a fi cucerite. Nu s-a stabilit nici o delimitare a k-urilor unde se poate inobila sau nu. Scopul era sa terminam lumea nu sa ne razboim. Voi asta ati cautat. Atacuri reale ,nbz-ul a avut inainte de luna decembrie. Dar daca intemeietorul intra o data pe luna si nu stie ce are la usa, mai bine nu ar mai deschide gura. Noi toti stim cum sta treaba si nu ne poti prosti pe fata.


Din nou..nu ne-ati oferit voi sa inchidem harta, ci noi am insistat sa o terminam odata, si dupa lungi discutii, ati acceptat cu chiu cu vai. Va era frica ca va pierdeti statisticile si va si vedeati voi dmc castigator.
Vad ca ai pierderi de memorie, dar stai sa ti-o improspatez putin. Dupa ce s-a format tribul ADN, ai avut tupeul fantastic sa imi concediezi tu un membru nbz doar pt ca nu ti-a dat tie dreptate. Vrei sa postez aici toata discutia cu acel jucator sa isi dea toti cu parerea? Sa vada toti din ce motive dai tu afara jucatorii? Ca il lua la inamici fratilor si se oftica. Dar daca vreti postez si discutia lor. Inaite de a fi concediat( bineinteles ca nu am fost de acord) am spus ca acolo unde va sta acel jucator acolo voi sta si eu si implicit tribul.
Cu toate astea supremul intemeietor a concediat. Din cauza mandriei tale ai distrus o alinata si acel trib ADN. Disputa intre barbati se putea petrece ori pe privat ori prin tel, nu sa se faca abuz de drepturi la nivel de trib.



Cand pe acel jucator al vostru "l-a mancat in fund" sa inobileze sate( lupul doar a spionat), noi "l-am scarpinat". Ati avut mesaj in care specificam ca un singur atac asupra nbz va porni razboiul dorit de voi. Akm daca nu iti poti stapanii jucatorii nu mai este treaba nbz. Nici nu ma mira ca nu ii poti stapanii din moment ce pe jumatate din ei nu ii cunosti.


Multe altele nu cred ca mai sunt..numai daca nu mai scormoniti peste noapte alte motive.
Sunteti tratati exact asa cum voi tratati.
Legat de conducerea nbz, esti total pe dinafara...
Cei ce isi pot da cu parerea despre conducere sunt jucatorii pe care ii coordonez, in nici un caz tu. Din partea lor accept orice critica.


Sa nu mai spun ca toate discutiile ce trebuiau purtate intre membri conducerii , au fost prin mesaje de pe diverse conturi din trib pt ca nu aveai bunul simt( pt ca despre asta este vorba) sa astepti sa ti se raspunda. Blocai pe oricine. Si atunci ce pretentii ai tu , ca noi sa ne fi comportat altfel decat am facut-o?

Pt acest trib, nu va mai exista respect atata timp cat nu respecta.
Consideram motivul declaratiei, unul de prost gust pt ca atacurile au inceput de mai bine de 48 ore in care au fost cucerite sate si abia acum a venit si declaratia oficiala. Nu vi se pare ca faceti lucrurile cam pe dos?
Voi atacati si tot voi sunteti aia indreptatiti sa declarati. Mie mi se pare ca v-ati cam pierdut in detalii si ati cam uitat scopul


Noi avem spor! Bafta va dorim voua!

Conducerea nbz

 

DeletedUser

Cei din NBZ erau pregatiti de acest razboi de ceva vreme. Am dreptate sau ma insel? Sincer. :confused:
 

DeletedUser

este vreun cont in dmc? liber?
daca este astept pm am ceva prieteni prin =nbz= ce au ramas cu datoriile neplatite :D
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser33745

Cei din NBZ erau pregatiti de acest razboi de ceva vreme. Am dreptate sau ma insel? Sincer. :confused:

eu zic ca te inseli rau...voi aveati deja satele blindate pe granita!

voi ati inceput sa va rechemati oamenii din decembrie pe conturi spunand-ule de razboi ! :D

VOI ERATI PREGATITI, SI NU STIATI MOTIVUL! : ))))))
 

DeletedUser

Atunci ma insel.

Sa facem un pic razboiul mai interactiv, propun sa postam aici, satul care consideram ca este cel mai blindat de pe Lumea 13 :D

Eu propun asta, desi cred ca sunt si mai blindate.

Apărător: nikvio
Ţel(direcţie): Sat de barbari (627|182) K16

Număr: 114856 114856 3331 114856 4039 800 0 25764 200 100 0 0
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

Apărător: Lupul Alb19
Ţel(direcţie): angel34 (525|459) K45

Număr: 170295 170944 428 170462 10112 0 0 43561 19 0 2 4


Locul 1 a fost detronat. Sa vedem daca se gasesc si altele mai bune. :)
 

DeletedUser

Razboi,razboi,....eu inteleg,dar nimeni nu mai zice nimic pe aici?! O statistica,o intepatura,.....puneti ceva sa vedem cum evolueaza lucrurile! :D
 

DeletedUser28165

voi veni eu cu una.

Parte 1:
Triburi: ~DMC~
Parte 2:
Triburi: =nBz=

Timeframe: Săptămâna trecută

Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 954
Tabăra 2: 357
Diferență: 597

chart


Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 10,508,091
Tabăra 2: 3,684,009
Diferență: 6,824,082

chart
 

DeletedUser

hihi =nbz= doar cativa jucatori sunt buni ....pe vremea cand jucam eu primi 10 din trib sustineau practic tribu in primele locuri(1,2,3).dar in rest doar gura erau de ei ... Bafta dmc
 

DeletedUser28540



O declaratie bazata pe motive cautate de voi peste noapte
Am sa iti dau raspunsul aici pt ca atat de bun simt ai incat ai blocat toata conducerea nbz la mesaje(aliat de nadejde).

La primul paragraf tin sa precizez ca alianta facuta acum ceva timp cand voi v-o luati in barba de la BB,a decurs bine nu pt ca tribul nbz era condus responsabil si cu oameni capabili, ci pt ca va era necesara aceasta alianta pt a supravietui. Conducerea nbz este aceeasi de cand am format aceasta alianta.

In nici un caz nu voi ne-ati oferit posibilitatea sa invitam jucatorii precum kiss a. Invitatia acelui jucator a fost aprobata si de voi, dar nu uitati ca la randul vostru ati cerut aprobarea ca un alt membru out sa intre la voi. V-am oferit ocazia sa il invitati dar daca a preferat sa dea stergere inainte sa accepte invitatia, nu mai este treaba noastra. Din momentul in care s-a dizolvat tribul ADN, ati inceput cu injurii, atat membri tribului dmc cat si propriul intemeietor la adresa conducerii nbz fara pic de jena, cautand pretexte sa porneasca razboiul. Jucatoarea kyrsti a primit invitatie din partea dmc inainte ca ea sa primeasca de la noi. Intrebarea este...unde era moralitatea cand s-a facut acea invitatie? Voi ne-ati intrebat daca suntem de acord cu invitatiile? Daca jucatorul ne-a ales pe noi...v-ati ofticat si ati inceput sa bagati motive puierile si nu mai vedeti realitatea. Deci sa nu mai aruncati cu jumatati de masura.


Atacurile nu au fost incepute din decembrie..sa specificam
Lupul alb a spionat mai multe sate si a fost sanctionat din proprie initiativa..nu am asteptat sa se ia legatura cu noi. Lupului i s-a cerut insistent sa isi ceara scuze de la toti membri care au fost atacati si a si facut-o. Dupa care 206cc a iesit din trib si a atacat si inobilat un membru nbz.Cand i s-a cerut intemeietorului o explicatie a inceput sa bage iar in discutie atacurile lupului( spionaje). Oare se compara? Cum necum, dar iar am inchis ochii la prostiile voastre.


"Cand v-am spus sa nu luati"-Satele sunt pt a fi cucerite. Nu s-a stabilit nici o delimitare a k-urilor unde se poate inobila sau nu. Scopul era sa terminam lumea nu sa ne razboim. Voi asta ati cautat. Atacuri reale ,nbz-ul a avut inainte de luna decembrie. Dar daca intemeietorul intra o data pe luna si nu stie ce are la usa, mai bine nu ar mai deschide gura. Noi toti stim cum sta treaba si nu ne poti prosti pe fata.


Din nou..nu ne-ati oferit voi sa inchidem harta, ci noi am insistat sa o terminam odata, si dupa lungi discutii, ati acceptat cu chiu cu vai. Va era frica ca va pierdeti statisticile si va si vedeati voi dmc castigator.
Vad ca ai pierderi de memorie, dar stai sa ti-o improspatez putin. Dupa ce s-a format tribul ADN, ai avut tupeul fantastic sa imi concediezi tu un membru nbz doar pt ca nu ti-a dat tie dreptate. Vrei sa postez aici toata discutia cu acel jucator sa isi dea toti cu parerea? Sa vada toti din ce motive dai tu afara jucatorii? Ca il lua la inamici fratilor si se oftica. Dar daca vreti postez si discutia lor. Inaite de a fi concediat( bineinteles ca nu am fost de acord) am spus ca acolo unde va sta acel jucator acolo voi sta si eu si implicit tribul.
Cu toate astea supremul intemeietor a concediat. Din cauza mandriei tale ai distrus o alinata si acel trib ADN. Disputa intre barbati se putea petrece ori pe privat ori prin tel, nu sa se faca abuz de drepturi la nivel de trib.



Cand pe acel jucator al vostru "l-a mancat in fund" sa inobileze sate( lupul doar a spionat), noi "l-am scarpinat". Ati avut mesaj in care specificam ca un singur atac asupra nbz va porni razboiul dorit de voi. Akm daca nu iti poti stapanii jucatorii nu mai este treaba nbz. Nici nu ma mira ca nu ii poti stapanii din moment ce pe jumatate din ei nu ii cunosti.


Multe altele nu cred ca mai sunt..numai daca nu mai scormoniti peste noapte alte motive.
Sunteti tratati exact asa cum voi tratati.
Legat de conducerea nbz, esti total pe dinafara...
Cei ce isi pot da cu parerea despre conducere sunt jucatorii pe care ii coordonez, in nici un caz tu. Din partea lor accept orice critica.


Sa nu mai spun ca toate discutiile ce trebuiau purtate intre membri conducerii , au fost prin mesaje de pe diverse conturi din trib pt ca nu aveai bunul simt( pt ca despre asta este vorba) sa astepti sa ti se raspunda. Blocai pe oricine. Si atunci ce pretentii ai tu , ca noi sa ne fi comportat altfel decat am facut-o?

Pt acest trib, nu va mai exista respect atata timp cat nu respecta.
Consideram motivul declaratiei, unul de prost gust pt ca atacurile au inceput de mai bine de 48 ore in care au fost cucerite sate si abia acum a venit si declaratia oficiala. Nu vi se pare ca faceti lucrurile cam pe dos?
Voi atacati si tot voi sunteti aia indreptatiti sa declarati. Mie mi se pare ca v-ati cam pierdut in detalii si ati cam uitat scopul


Noi avem spor! Bafta va dorim voua!

Conducerea nbz



sa mor de nu trebuia sa te faci scriitor :D ,e careva care a citit tot ce a scris el :))??

Bafta ~Dmc~
 

DeletedUser35829

Nu tylicaru-le ... are dreptate :)) te asigur ca nici unu din noi n`a citit tot romanu` tau.. doar un rand aici, unu la final :))

Parte 1:
Triburi: ~DMC~
Parte 2:
Triburi: =nBz=

Timeframe: 14/03/2012 02:24:30la28/03/2012 20:00:00

Cuceriri totale:

Tabăra 1: 2,990
Tabăra 2: 931
Diferență: 2,059

chart


Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 2,025
Tabăra 2: 743
Diferență: 1,282

chart


Numărul total de puncte al cuceririlor:

Tabăra 1: 31,383,344
Tabăra 2: 9,356,767
Diferență: 22,026,577

chart


Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 21,665,379
Tabăra 2: 7,671,743
Diferență: 13,993,636

chart


ultimele 2 saptamani...
 

DeletedUser

battledefenderwon.jpg


buni soldateii astia si curajosi. Isi dau viata pentru a-si apara satele :D;)

se vad, acolo jos, ceva ramasite...nu prea mai deosebesc cine-i..
 
Ultima editare de un moderator:
Sus