Enyx88
Scor reacție
23

Ultima activitate Postări Despre

• Enyx88
      Enyx88 a răspuns la subiectul Salutări!.
      Extrage village.txt si o sa vezi ca dau la fix numerele mele. Eu am luat toate satele, cu sau fara proprietar de pe continente. Ce ai...
      • 1778742134559.png
    • Enyx88
      Vezi ca ai o eroare de interpretare la ce zic eu. Eu nu m-am referit acolo la cate sate are fiecare trib. Am spus cate sate sunt pe...
    • Enyx88
      Salutare. Ca sa vorbim pe realitati, nu pe perceptii, distributia satelor pe 166, pe cele 4 continente dominate de cele 4 triburi este...
    • Enyx88
      Enyx88 a reacționat la postarea lui alex02dsa în subiectul TWMaps RO116 cu Apreciere Apreciere.
      Deocamdata nu se poate insa in curand. De asemenea lucrez la niste tooluri sa le puteti face singuri.
    • Enyx88
      Enyx88 a răspuns la subiectul TWMaps RO116.
      Salut @alex02dsa . Multumim pentru harti. Daca poti , te rugam sa actualizezi familiile de triburi: Roma + R-AUG + R-GMN green + blue...
    • Enyx88
      Enyx88 a reacționat la postarea lui cata1011 în subiectul Discutii libere L116 cu Haha Haha.
      E greu cand nu mai sunt coceni de recrutat
    • Enyx88
      Enyx88 a reacționat la postarea lui warhopegod în subiectul MNT = Jegosi? cu Apreciere Apreciere.
      Va invit la un exercitiu de gandire. Daca maine Inno anunta o lume unde Romania si sa zicem Polonia trebuie sa lupte si au voie doar...
    • Enyx88
      Enyx88 a reacționat la postarea lui Dicsie în subiectul MNT = Jegosi? cu Haha Haha.
      Unu' Tekashi, pe harta no-name, pe forum mare scriitor. Unu care crede ca daca dai relocare ai castigat harta, dupa a dat o noua...
    • Enyx88
      Enyx88 a reacționat la postarea lui n00bSt3R în subiectul MNT = Jegosi? cu Apreciere Apreciere.
      @Archangel707 înțeleg că la tichete nu prea mai răspunde nimeni, e seceta. Dar macar pe forum poate faci curățenie, că sunt câteva...
    • Enyx88
      Enyx88 a răspuns la subiectul MNT = Jegosi?.
      @Dicsie cine este acest pisic care cauta sa fie bagat in seama ?pare ca il cunosti. Nu de alta dar de cand nu mai joaca triburi...
      • 1774382203001.png
    • Enyx88
      Enyx88 a răspuns la subiectul MNT = Jegosi?.
      numele El Manevrito nu ti-a spus nimic ?
    • Enyx88
      Enyx88 a reacționat la postarea lui dedei13 în subiectul Discutii libere L116 cu Haha Haha.
      Am fost exilat
    • Enyx88
      Enyx88 a reacționat la postarea lui puiu4 în subiectul Discutii libere L116 cu Apreciere Apreciere.
      Ai jucat pe 100?
    • Enyx88
      Enyx88 a răspuns la subiectul Discutii libere L116.
      Incearca omul sa mai detensioneze si sa anime forumul si imediat ii sariti la gat. Lasati-l sa se desfasoare ca macar nu ne plictisim
      • 1773245045781.png
    • Enyx88
      Enyx88 a răspuns la subiectul Discutii libere L116.
      Pai in ideea asta si Roma are aliat doar Green. Dar, daca vrei sa faci o analiza pe bune si realista n ai cum sa nu pui BN in echipa cu...
      • 1773244720054.png
  • Încărcare…
  • Încărcare…
Înapoi
Sus