Sondaj de opinie: De ce vă plictisiţi?

  • Autor subiect DeletedUser8343
  • Data de început

De ce vă plictisiţi?


  • Total votanți
    562

Gabyy89

Clone Wars
Scor reacție
38
gaby de ce nu continui ideea?
ce ai dori sa vezi pe forum?
ceva in genul in care erau pe lumile pina l 5, cand te trezeai dimineata sa iti bei cafeaua si sa citesti forumul in loc de ziarul de dimineata?
in care aflai chestii interesante, despre joc, strategii, cine cu cine a schimbat diplomatia, etc.

Bre nu se mai pune problema asta. Atunci jocul era la inceput, inca se descopereau lucruri noi, inca se legau prietenii, se formau triburi si multe altele...acum deja aceste lucruri sunt banale, jucatorii se stiu intre ei, triburile in mare parte sunt pre-made, de diplomatii nici nu mai zic ( x e prieten cu y din alt trib, poc alianta ) Strategiile la fel, nu mai e nimic de zis despre strategii pentru ca sunt arhicunoscute toate.... nici macar "mesajele amuzante" nu mai sunt amuzante in ziua de azi, pentru ca sunt identice cu cele de pe lumile vechi de acum 3-4 ani... Practic nu mai este nimic nou de descoperit, nici o tema interesanta de dezbatut. Acum pe noile lumi vezi doar aceleasi mesaje expirate si trase de par, aceleasi dueluri pentru suprematie ... Nu se poate schimba nimic, trebuie doar sa ne adaptam :D
 

DeletedUser3824

Sint plictisit de lumi prost setate.
Sint plictisit de playeri care-si poarta disputele personale de pe o lume, pe alta lume, stricind frumusetea acestui joc.
Sint plictisit de jucatori-gunoaie.
Atit de cibernetizat a devenit acest joc medieval, incit ar trebui numit altcumva, ceva de genul Odiseea 3000. Unde mai e simplitatea jocului, de acum 4-5 ani?????????
 
Ultima editare de un moderator:

Jason.Statham

member
Scor reacție
0
Sint plictisit de lumi prost setate.
Sint plictisit de playeri care-si poarta disputele personale de pe o lume, pe alta lume, stricind frumusetea acestui joc.
Sint plictisit de jucatori-gunoaie.
Atit de cibernetizat a devenit acest joc medieval, incit ar trebui numit altcumva, ceva de genul Odiseea 3000. Unde mai e simplitatea jocului, de acum 4-5 ani?????????

Postul zilei?!

Felicitari ... Ai pus punctul pe i.
 

DeletedUser37971

lumi cu viteza mica sunt destinate jucatorilor care au familie,servici,responsabilitati dar care doresc sa se si bucure de acest joc...
 

DeletedUser5970

sa puna cineva butonul "multumesc" la postul lui basatrasimba triha
 

DeletedUser3824

Voi nu vedeti ca nici macar aici nu se mai intra cum se intra cindva? Acum cei care intra, o fac doar sa se balacareasca sau sa se acuze. Aceiasi, unii din ei, care murdaresc acest joc.
Cit de simplu era acum 5 ani: descopereai lucruri noi, respectai un cod al onoarei. Acum parca acesti navetisti ai lumilor, s-ar fi molipsit de Becalism cronic si isi manifesta simptomele sub diverse acuze, fantasmagorii si matrapazlicuri.
Cind s-a pus problema pornirii unei noi Clasice, idei si propuneri de-ale noastre, din ele cite s-au materializat sau au fost ascultate?
S-a zis de o viteza a serverului, iar ei au bagat viteza de dumping, sa avem ce duce.
S-a spus sa nu se bage bonusul de noapte? Este?
Cindva puteai trimite FAKE cite o lance sau spada. Acum:

Trupa de atac trebuie să fie compusă din cel puţin 84 locuitori.

S-au bagat diferite forme de muls banii de la oameni.

Manager de cont
Privire de ansamblu Înştiinţări Manager de sate Manager de trupe Manager de târg Asistent-farmare
Trebuie să-ţi activezi şi managerul de cont
Am CP,pot activa Managerul de cont, dar refuz cu incapatinere sa il folosesc, pentru a nu fi promovat, desi il am si pe cel gratuit

Orice, doar sa mulga oamenii de bani.
Unii s-au cam saturat.
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser

Cand rupi din codru o ramurea
Ce-i pasa codrului de ea?
Ce-i pasa unei lumi intregi
De moartea mea!?!!?!
(Moartea lui Fulger)

Eu am venit acum ceva timp aici pe forum cu propunerea unei lumi fara CP! Fiecare sa joace de la egal la egal! O lume simpla, in care sa pui osul la contributie! Adepti au fost o gramada, probabil datorita faptului ca au ajuns sa se scarbeasca de aceasta automatizare subtila, perfida si care a ajuns extrem de enervanta a jocului!
Eram perfect constient ca inceperea unei astfel de lumi ar fi dus la pierderi celor de la inno! (cand nu castigi, se cheama ca pierzi)! Am sperat ca vor putea face acest compromis, de dragul jocului si al utilizatorilor care le-au bagat bani in buzunare ani de zile! Am sperat ca integritatea inseamna ceva, mai ales pentru germani! Am sperat sa vad oameni care ar inceta sa incerce sa isi vanda mamele pentru un pumn de bani! Am sperat, da! Pana si rakanishu, blamat de toata lumea, mai mult sau mai putin adevarat, a fost placut surprins de idee!

Insa, trebuie sa revenim cu picioarele pe pamant din acest vis frumos, as putea sa-l numesc eu, apoi sa continuam cu existenta noastra clasica si sa continuam sa ne vindem mamele si pe noi insine pentru a avea o falsa satisfactie cum ca suntem cei mai buni pe triburi!
 

DeletedUser

am jucat de cand a inceput lumea2. faceti o lume cu triburi de max 10-20 membri , cu o importanta mult mai mica a trupelor ofensive si fara cp.se fac lumi noi si intrun timp scurt lumea e deja dominata de cativa jucatori. unul care nu a mai jucat acest joc ,nu are cp sau nu sta 24/24 online nu are nici o sansa
 

DeletedUser

Dupa parerea mea:
-Apar prea rar lumi noi.. poate odata la 2 luni mai mergea..
-Lumi cu viteza prea mica, prea monotom jocul...
 

DeletedUser

Ma plictisesc pentru ca...

1.Majoritatea lumilor care se deschid au viteza mica = plictiseala,ar trebuii sa se ridice standardul lumilor care se deschid la viteza minim 2.

2.Setari foarte proaste gen biserica care limiteaza foarte mult actiunea din joc,din start cand vad o lume cu setari care contine biserica nu intru pe aceea lume si la fel fac multi dintre jucatorii care joaca triburile.
 

DeletedUser

este mai bine ca viteza serverelor sa fie diversificata pentru ca nu toti avem avem aceleasi gusturi . pentru mine ideal e un server 1.5/1 . am timp si de server 2 -3 sau chiar si 4 dar prefer un server cai incet care nu imi cere sa stau atat de mult timp on pe joc . sunt altele mult mai importante decat statul pe joc .

ma plictisesc cand iau sate moca fara munca . atata timp cat am de munca e ok , cand jocul devine anost ... :(
 

DeletedUser

Sunt o multime de lumi cu o multime de setari , nu vad de ce ar fi aici o problema , este de unde sa se aleaga , mie de exemplu imi place 33 ca este fara bonus de noapte dar nu imi place ca este si fara biserica , daca e sa fii chitibusar gasesti intodeauna ceva .

Cred ca sistemul de luptă este prea simplu , o unitate ori mai multe noi ar fi interesante .

Unii spun ca monotonia te face sa nu mai joci , oare ? care monotonie ? sunt o multime de provocari , posibilitati , monotonie poate pentru unii care joaca doar asa fara sa gandeasca prea mult , e un joc de strategie .

Jucatorii sunt cei care te fac sa renunti , prea putini care au principii sanatoase si prea multi care fac orice pentru niste sate , de-asemena timpul , daca nu ai timp ...

Cine sufera de monotonie sa imi scrie si ii ofer destule idei ca sa ii treaca :) iar cei care vor sa joace pe o anumita lume , tot timpul sunt o multime de conturi care asteapta sa fie preluate .
 
Sus