Discuţii libere

DeletedUser40689

Nea Geax,repet,citeste cu atentie ce am scris prima data,daca nu gasesti logica in ceea ce am scris eu...nu mai am nimic de zis :)) apoi mai arunca un ochi si pe explicatia lui aia puerila cum ca pe conturile pe care le-a avut el joaca familia (de-a dreptu penibil),la o adica pe mine nu ma deranjeaza,am si spus ca nu i-am facut tichet,ma amuza prea tare.

Nu ii inteleg pe unii care se considera jucatori buni dar pornesc cu nu stiu cate conturi,ori cu alte nick-uri.
 

DeletedUser40689

Mai gabriele,toata famila ta joaca triburi atunci? bunica,pisica,tata,mama? ce agitatie e atunci prin casa la un organizat :))
 

DeletedUser

nu..dar de obice la ora asta seara..pana pe la 12-1 asa..era ora de varf...
 

DeletedUser

asta e ora de farm...cel putin la mine:D

daca ceea ce e pe 30 se poate numii farm...atunci e bine..eu nu am mai luat dupa primele 2 atacuri decat cate 5-6 resurse de fiecare..la atacuri de 50 de minut edistanta...de abia astept sa treaca protectia...ca altfel nu o sa am viitor pe lumea asta
 

DeletedUser

Pt. lumile cu viteza 1, as fi optat pt. o protectie de maxim , maxim 3 zile.

Se stie cum sta treaba cu timpul,si mai ales cu resursele.
 

DeletedUser

Atunci iti mai dau eu cateva idei de vara. Terase, plimbari, concerte, etc. lucruri care se intampla, trebuie doar sa privesti in jurul tau :rolleyes::rolleyes:

In jurul lui cred ca are sosete peste tot aruncate... scaune pe jos.... diferite haine... dulapuri deschise... :rolleyes:
 

DeletedUser29445

Buna dimineata.
Nenea adenauer.. ai jucat la rusi pe 21 ?:) Ca am o amintire dar e vaga.
 
Sus