problema

DeletedUser

nu prea e valabil

Evacuarea trupelor
Deseori când eşti atacat trebuie să reacţionezi rapid. Dacă nu ştii cât de puternică este o armată care se apropie, poate fi o strategie bună să consumi materiile prime pe care le ai în sat şi să evacuezi trupele, ca să le păstrezi pentru altă ocazie. Astfel, atacatorul nu se alege cu mare lucru iar tu pierzi foarte puţin.
Răsplată:

50 50 50

Sprijină un sat

Mută-ţi trupele în siguranţă, trimiţându-le ca sprijin în alt sat. Vor rămâne staţionate acolo pentru apărare până când le chemi înapoi din piaţa centrală. DE CE .din cauza ca un altu cum ar fi cazul meu ataca in timpul asta .rezultatul nui satisfacator.ar mai fi o cauza sa sprijine anume cam rar.
 

DeletedUser

Eu am inteles ca e o propunere la o misiune... "Răsplată: 50 50 50" de la aceasta , "DE CE .din cauza ca un altu cum ar fi cazul meu ataca in timpul asta .rezultatul nui satisfacator.ar mai fi o cauza sa sprijine anume cam rar." aici n-am inteles .
 

DeletedUser

Ar fi doua misiuni...adica sa faci dodge...nu ar trebui sa ne dea rasplata si pentru ca existam..de exemplu eu vreau 1K topoare pe zi doar pentru ca exist...numai sa simplificati jocul asta vreti...munciti ca sa castigati...nu cumparati PP-uri cu banii de la tati si mami sau din salariu...romanii mor de foame si voi dati bani la nemti..."desteptilor" :))) :D
P.S. Mai bine beau o bere sau ceva mai tare decat sa dau bani pe PP. :)
 

DeletedUser

ar fi doua misiuni...adica sa faci dodge...nu ar trebui sa ne dea rasplata si pentru ca existam..de exemplu eu vreau 1k topoare pe zi doar pentru ca exist...numai sa simplificati jocul asta vreti...munciti ca sa castigati...nu cumparati pp-uri cu banii de la tati si mami sau din salariu...romanii mor de foame si voi dati bani la nemti..."desteptilor" :))) :d
p.s. Mai bine beau o bere sau ceva mai tare decat sa dau bani pe pp. :)



doar eu nu am inteles ce vrea sa spuna?

...
 

DeletedUser40739

Mai pe moldoveneste domnule moshimo2 ca sa inteleaga tot alaiul.
 
Sus