Superior vs ~NBZ~ ,EQL

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

DeletedUser6636

Smoothie are dreptate. E destul sa stii ce baieti sunt de incredere si sa bagi oleaca de praf pentru ceilalti, constient ca spionii musca momeala. Oricum, tot doar cu cei de incredere faci toata treaba. Iar spionii sunt usor de depistat, sa fim seriosi.

Onra aici, sitter. :p
 

DeletedUser42970

Smoothie
(bla bla) aveti 2 3 spioni la noi in trib pot sa va felicit (bla bla)

Personal n-am trimis niciodata spioni prin vreun trib inamic si nici n-am încercat sa trag de limba pe careva. Ce se întâmpla e ca avem multi inamici care nu-s multumiti de triburile lor si spera o invitatie la noi sau ceva pacturi personale sa poata juca linistiti, în schimbul unor informatii.

Apoi, în mod mai general vizavi de spioni.. depinde de organizarea interna a tribului. Sunt echipe care joaca în asa fel încât un spion nu si-ar câstiga pâine si-ar muri de foame - oricât ar fi el de atent la forum, circulare si chiar conferinte pe skype.
 

DeletedUser42970

Aloha/

Nici NBZ nici EQL nu mai există, duelul s-a terminat / apare la arhivele noastre ca primul război câstigat. La mai multe! Felicitări tuturor participantilor, a fost un antrenament bun.

2mnod54.png

Presupun că topicul poate fi închis, academiile alias sunt în alt război cu noi, declarat de tribul lor tătic.
 

DeletedUser

A fuzionat eql cu super,pentru ca la cei din super le era frica si au zis 'bine veniti la noi ''
 

DeletedUser42970

A căzut EQL-ul la fel ca Die, din lipsă de conducere si colaborare internă. D'asta pesemne vrei tu să iei locul lui ione ca mascotă a părtii noastre de hartă.. că aveti multe puncte în comun. Super, o să-ti aranjăm întâlnire cu el la marginea hărtii!
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus