Fotbal - coltul microbistului !

DeletedUser

@bomba9 eu sunt ploiestean si am mai fost pe la meciurile Astrei si ale Petrolului...sau le-am urmarit la TV...ambele echipe au jucatori bunicei dar nu sunt de ajuns sa faca fata cupelor europene...nu mizez pe pandurii sa mai faca ceva campionatul viitor...si astra daca nu aduce si jucatori si un alt antrenor se duc si aia in cap...la petrolul e cea mai delicata situatie...mai ceva ca la steaua...walter s-a retras oficial de la club...primaria ploiesti nu se stie daca va sustine echipa 100%..resurse ar fi daca stai sa te gandesti cate fabrici are pe teriotoriu orasul si ce impozite se iau...si una peste alta daca il mai vinde si pe bokila nu ii vad bine deloc..hamza si grozan sunt buni...dar total iesiti din forma si din jocul echipei...poate revine marinescu si cu cristea sa ii mai care un an in spate.
 

DeletedUser

La Dinamo nu o sa se mai uite nimeni...si nici la liga I...gandti-va in felul urmator...avem in B urmatoarele echipe cu traditie mare in fotbalul romanesc: Sportul,Steaua,Bistrita,Rapid,Poli,poate Craiova....pe cine draq o sa mai intereseze ca joaca Dinamo cu Panduri...raspuns pe NIMENI. =)))

Bine mah ca o sa joace Steaua cu Avantul Prabusirea cu casele inchise la tara .Important e ca NOI, nici nu mai trebuie sa ne deplasam din bucuresti si jucam in Europa.Acum toata echipele titrate (care sunt peste Steaua ) or sa se bata sa joace cu Dinamo .O sa faca lista de asteptare si cozi interminabile in Groapa . Acum intre noi fie vorba,pe vremuri ,marusk dadea cu bann in mine cum a dat Justitia in becali cu ani de puscarie .Si deoarece eu sunt pieten si cu dracu dar si cu dumnezeu, unul din tovarasii astia 2 ai mei au pedepsit-o crunt prin eliminarea Stiintei din prima liga. Acum ,tot unul din tovarasii astia 2 ai mei,s-a razbunat pe steaua din cauza ca eu am primit 2 luni de suspendare .Cu Rapidul nu stiu care este cauza dar cred ca Pusky e de vina.A suparat el pe cineva in tineretile lui de dur si acum i-a sosit vremea pacatelor .Trebuie sa fiti blanzi, sa fiti cumpatati , ca azi blestemele se leaga ....hahaha
Ma intreb cu ce echipa o tine cuclici?!!pwahahahaha
 

DeletedUser

PS, cine zice de Gigi ca a facut si a dres ( bine ), nu am decat o singura vorba,...Da, a dat, a facut donatii, etc...dar tot din banii furati tarii, adica cu alte cuvinte ne-am furat caciula singuri, asa general vorbind. Iar la Steaua a avut numai de castigat, pana sa ajunga patron era un nimeni, pe spatele stelei si-a facut imagine si de aici implicit notorietate si avere, cu Steaua nu a pierdut nimic, din contra chiar. Poate Copos la Rapid chiar a pierdut bani, greu de spus...dar la Steaua Jiji in nici un caz nu a pierdut, doar daca stam sa tragem linie la banii veniti de la :
- UEFA
- Televiziuni ( drepturi TV )
- Bilete la meciuri
- Reclame / sponsori
- Transferuri

Gigi Becali nu a iesit in pierdere cu Steaua ,am vazut un interviu luat inainte sa fie condamnat la puscarie unde singur recunostea ca este pe plus ,daca intra in grupe in liga campionilor face bani gramada asta daca nu este suspendata Steaua , am vazut ca unii cred ca o sa fie retrogadata Steaua in B asta nu o sa se intample pt ca nu are de ce .
 
Scor reacție
209
Am gasit comentariile astea la un articol de pe prosport.ro. Becali merita sa stea la puscarie iar Steaua exclusa din Liga Campionilor.

c24 una grande partida • 6 hours ago
In regulamentul UEFA nu exista in 2007 - 2008 nici o prevedere care sa interzica premierea, intre timp a fost introdusa. Exista insa o prevedere care stipula ca echipele respecta prevederile regulamentelor nationale in competitii interne. In RO tocmai fusese interzisa premierea. UEFA judeca dupa reglementari valabile la ora disputarii meciului si atunci prima, ca reglementere, interdictia premierii. Steaua nu are nici o sansa. Povestile presei sunt firesti, ei vor sa vanda si elucubreaza pe subiect cat pot ei de mult.
Argaseala si alti atarnatori de la club au interesul sa joace cat mai multe meciuri pentru incasari, deci, nici cu decizia in mana nu vor spune "gata am fost exclusi". Inca ceva, in nici un caz UEFA nu tolereaza premieri smecheresti cu bani la punga. Premierile acceptate au fost cele cu acte in regula, in rest, in toata lumea, banii furisati la negru, pe sub masa, sunt in afara legii si atrag conscinte penale, mai peste tot acest tip de actiune intra la categoria fapte de coruptie.


c24 una grande partida • 3 hours ago

Comisiile de atunci au sanctionat Steaua cu puncte penalizare, desteptul de cioban in loc sa zica multumesc, sfatuit de alti juristi smecheri de-ai nostri, a cumparat achitarea de la Florea. Acum, in aparare, nu se poate invoca faptul ca ar fi deja suportata o sanctiune. Achitarea data atunci de Florea a fost motivata "nu exista suficiente probe, fapta fiind abia in faza de cercetare penala", deh, limbaj de avocat smecher care se intoace impotriva.
E bine de luat in calcul faptul ca multe din elucubratiile ciobanului sunt cunoscute la UEFA chiar daca oficial nu se vorbeste despre ele. Mai mult ciobanul nu e vazut cu ochi buni, i se stiu multe declarati in care afirma ca a dat, ca a facut. Se stie si declaratia de dupa meciul cu Viitorul, doar ca a cam tinut spatele Mircea Sandu. Stiu din sursa sigura si de maxima incredere ca avem cluburi care direct sau prin interpusi trimit mereu "sesizari" mai putin oficiale la UEFA, sesizari care nu vizeaza doar Steaua, a facut si Argaseala cateva, ba chiar si Meme la adresa altora, asa cum altii au facut si ei.
Ar fi pacat de-o excludere, dar, realist(ca de mintit ne mint destul gastile de interesati si presa), sansele nu trec de piciorul broastei. Vinovata e gura ciobanului mai mul decat fapta lui, gura pe care UEFA o vrea tacuta ca doar au si ei hotii si aranjorii lor, doar ca ai lor tin mereu batista pe tambal, lor le ajung castigurile nu le mai trebuie si fudulie.
 

DeletedUser

Si iata ca Steaua a scapat :) nu mi se parea normal sa fie suspendata din mai multe motive ,Becali merita sa stea la puscarie nu neparat pt cazul Valiza dar pt cazul de schimburi de terenuri cu Min Apararii isi merita condamnarea .
 

DeletedUser

altii au facut mult mai mult rau tarii si sunt bine merci in libertate . daca merita sau nu merita e discutabil atata timp cat pestii mai mari ca el nu au nici un fir de par deranjat .
 

DeletedUser

merita sa stea la parnaie, chiar daca altii sunt in libertate. oricum e un joc politic totul, cand vine vorba de nivele inalte. steaua nu merita sanctionarea, deoarece ciobanul nu avea nici o functie administrativa in cadrul clubului in momentul delictului. ca sa nu mai zicem ca jucatorii au muncit pentru acest campionat si era pacat sa nu poata participa.
cat despre vorba deja celebra ca becali baga bani la club...asta e cea mai mare vrajeala. cine ar tine o afacere daca nu ar scoate nimic de pe urma ei? cine ar tine o echipa de fotbal daca nu ar scoate bani din ea? steaua se poate autosustine in caz ca nu stiati sau nu vreti sa recunoasteti. poate sa primeasca bani din multe directii.
 

PUSKI-ILIE

member
Scor reacție
4
Pentru cei care tot vorbesc atâta de steaua, hai bre să nu uităm că e echipă comunistă...la fel ca dinamo de altfel :p

Uite ce am găsit pe un site sportiv la comentariile unui articol... genială...

"Copile care iubești Steaua sau doar pretinzi că o iubești
Când ai tu timp, întreabă-ți tatăl ce-nseamnă fotbal la Ploiești,
Cum se umplea vechea arena nu doar la meciurile tari,
Pe vremea aia Steaua voastră avea-n tribune militari.

Copile care iubești Steaua și te mândrești că ești stelist
Când ai tu timp, întreabă-ți tatăl despre partidul comunist,
De cum se transformase Steaua în jucărie de partid
Și cum era în B pe vremuri un meci Petrolul cu RAPID."
 

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
145
Ce ne mai place noua romanilor sa traim din amintiri, vorba aia..."amintirile ma chinuiesc...", si peste 100 de ani, daca vor mai exista echipele astea 3-4 ( steaua, dinamo, rapid...) tot la fel se vor tachina suporterii intre ei, ba...echipa comunista nascuta acum 150 de ani, ba aia care ati stat in B in 1900 toamna...etc, etc. Ne mandrim cu trecutul si suspinam cu gandul la cupe si meciuri pe arene cu banci de lemn de acum 40 de ani si cam atat, in rest zero ( si aici ma refer la toti suporterii ), prezentul este zero, probabil si viitorul in ritmul asta.
Cu ce ma incalzeste pe mine, nascut dupa 70, ca acum 60 de ani echipa x era nascuta printr-un decret de partid, sau cu ce ma intereseaza pe mine ca echipa y a stat in B acum 60 de ani si vezi doamne ce meciuri fabuloase erau pe vremea lu' Dej...da, este o istorie, who cares ? Asta ca sa nu mai zic de cei nascuti dupa 90, care cu greu inteleg conceptul de comunism, si modul de viata de atunci.

PS. probabil unele reactii vin din motive de matineu :D

PS 2. Steaua, din cate stiu ( in afara de chiria platita la stadion ) nu mai are nici o legatura cu departamentul de care apartinea in trecut, pe cand Rapidul este inca legat de CFR prin simplu fapt ca platea/plateste aproape nimic chirie. Parca si Dinamo la fel ca Rapid....deci asta cu "cluburi comuniste" este un mare fas si ne place sa ne agatam de chestia asta ca sa ne intepam intre noi aiurea, cum au fost ele infiintate, e cu totul alta poveste, dar asta tine deja de istorie.
 

PUSKI-ILIE

member
Scor reacție
4
Faza e că suporterii de azi se laudă cu trofeele de atunci...cum erau obținute toată lumea știe...
Fotbalul de azi trăiește într-adevăr în trecut, într-un trecut nasol rău de tot...plin de aranjamente și spălăcit apoi după 89...ne dezvoltăm sportul tot pe istoria asta murdară fără să o condamne nimeni.
 

DeletedUser

Bai Puscasule..eu din trecutul Stelei ma laud doar cu performantele europene..un trofeu castigat si o alta finala pierduta...si am auzit undeva ca si aceasta cupa ar fi fost luata pe nedrept...daca in istoria moderna a Europei[1918-2013], Romania a fost cumva favorizata in detrimentul vesticilor...eu imi iau angajamentul sa imi fac un Hara-kiri complet.
Jocul pe teren conteaza..restul e cancan :p
 

DeletedUser

Din punct de vedere sportiv e bine ca Steaua nu a fost suspendata ,daca ar fi fost suspendata locul ei ar fi fost luat de Pandurii in calificarile pt L.C si sigur Pandurii nu ar fi intrat in grupele ligii nu doar pt ca nu ar fi fost cap de serie dar nu ar fi facut fata nici la echipele care sunt calificate in preliminarii are un lot slab , Steaua o sa aduca mai multe puncte la coeficientul UEFA pt Romania ,ceva emotii sunt si pt Steaua ca au inceput sa vanda din jucatori normal trebuiau sa aiba rabdare sa intre in grupe prima data ,luau numai pt intrarea in grupele Champions League vreo 18 milioane de euro ,pe urma pot sa vanda pe Chiriches pe Latovlevici si pe cine mai vor .
 

DeletedUser

Pentru cei care tot vorbesc atâta de steaua, hai bre să nu uităm că e echipă comunistă...la fel ca dinamo de altfel :p

Uite ce am găsit pe un site sportiv la comentariile unui articol... genială...

"Copile care iubești Steaua sau doar pretinzi că o iubești
Când ai tu timp, întreabă-ți tatăl ce-nseamnă fotbal la Ploiești,
Cum se umplea vechea arena nu doar la meciurile tari,
Pe vremea aia Steaua voastră avea-n tribune militari.

Copile care iubești Steaua și te mândrești că ești stelist
Când ai tu timp, întreabă-ți tatăl despre partidul comunist,
De cum se transformase Steaua în jucărie de partid
Și cum era în B pe vremuri un meci Petrolul cu RAPID."

puski, una dintre primele echipe comuniste din fotbalul romanesc este echipa ta iubita, anume rapid, daca nu-ti cunosti istoria clubului, macar informeaza-te asupra acestui fapt. plus ca exista o vorba adevarata legata de voi in privinta noastra. universul vostru se-nvarte in jurul vostru. singuri ati recunoscut (ca galerie ma refer), ca pentru voi e mai mare frustarea fata de noi decat iubirea voastra fata de rapid. asta spune multe despre clubul tau iubit si "curat". daca vrei sa discuti fotbal, poti sa o faci vis-a-vis de performantele echipei tale, fara sa arunci cu noroi aiurea in altii, nu e frumos.

LE: cer inchiderea acestui topic, daca se continua pe linia asta. eu zic sa ne vedem fiecare de oala lui, inainte sa vorbim a altuia.

ps: ne vedem la supercupa
 

DeletedUser

Care imi cumpara si mie un bilet in galeria Stelei? Ca ma iau drogatii si betivii aia de asa numita "galerie" a Petrolului la bataie daca tip la goluri :)))
 

DeletedUser

Care imi cumpara si mie un bilet in galeria Stelei? Ca ma iau drogatii si betivii aia de asa numita "galerie" a Petrolului la bataie daca tip la goluri :)))

puteai sa cumperi online de pe site-ul stelei, iti aduceau biletul acasa. acum nu stiu daca mai ai cum.
 

DeletedUser

Glumeam...nu pot ajunge la meci din pacate :(
Am de invatat si iarasi de invatat...si nu-mi permit sa pierd vreo noapte saptamana viitoare..
 
Scor reacție
209
"Copos e atat de zgarcit incat pana si la 112 suna cu taxa inversa." :))

Bine ca a scapat Rapidul de lepra asta. Oare urmeaza sa plece Siman de la Sportul? Doamne ajuta!
 
Sus