Discutii Libere L34 !

baD rullz

member
Scor reacție
98
O sa il intreb ca il cunosc din coincidenta , cu internet decent merge relativ usor , poate nu in aceasi sec ca ala , dar la 1 sec diff merge sigur si daca nu are premium nu prea poate fenta .

Ce mare chestie sa trimiti trupele si sa se intoarca la o secunda dupa atac,iar tu sa ai un tab facut cu toate trupele in atac si dupa atac BANG Enter si i-ai dat back-time cu aceleasi unitati la 1-2 sec dupa..Esti mare jucator daca iti pui putin mintea la contributie? :confused:
 

DeletedUser

Nu am zis ca e mare lucru , doar putin mai greu decat cum a facut el , pe langa asta era mai profitabil sa ii rupa si din zid ca ar fi avut pierderi mai mici .
 

baD rullz

member
Scor reacție
98
Eu nu-l cunosc pe mishu,dar am impresia ca el joaca doar de distractie..Pentru multi acest jos a devenit o opsesie sa fie mereu cei mai buni si uita sa se distreze..Si ce daca il atac pe unu si imi rup toate trupele,ce daca pierd satul,daca stiu ca m-am distrat..Voi toti va credeti unul mai bun decat celalalt dar dupa o vreme tot cei care fac manarii si tot felul de prostii raman pe harta.
 

DeletedUser42160

Ce ai facut tu e mega simplu , oricine poate folosi un planificator .

Dc nu ai facut back cu aceasi viteza (cat/ram) ? Aaa nu ti-a iesit fentarea , atunci mai invata .

Noobule,avea backtime la o secunda..deci trebuia sa scoata toate trupele,sa dea intrerupere,dupaia sa dea si atacul :)) toate astea intr-o secunda..de ce sa riste sa faca ala dodge cand putea sa dea direct cu topoare si sa-l arda la ms?
 

DeletedUser42160

Si crezi ca zidu facea diferenta cand ii rupeai trupele de atac? :))))
 

DeletedUser

Nu avea numai atacul noobule ! uitate dinou pe rapoarte si da facea diferenta si trupele de atac au defensiva si el mai avea si lanci pe langa + garda !!
 

DeletedUser39777

Puncte.jpg

Ce preturi pe beta...
 

DeletedUser42160

Eu vorbesc pe caz general,nu pe cazul de fata :)si daca dadea cu berbeci risca sa scoata ala atacu,deci nu rezolva nimic.
Cred ca tu esti un zeu al triburilor,cu foarte multe lumi castigate..daca stau sa ma gandesc mai bine,cred ca tu le-ai inchis pe toate
 

DeletedUser44130

Am nevoie de un script daca ma puteti ajuta, ( e nevoie de 2 scripturi pentru a face acest alt script)

Il aveam pe lumea 10.

Consta in 3 pasi:
1- Redenumea satele cu niste coordonate
2- Te duceai pe harta, si te intorceai la meniul "combinat"
3- Apasai pe scriptul 2, le numerota, redenumea si ordona de la nord la sud...
 

DeletedUser

salut puski...da mai joc...pe aici si eu cu limita de farm imi smulg perii din cap :) tu ce mai faci?cum mai merge treaba?pe unde mai joci?
 

PUSKI-ILIE

member
Scor reacție
4
Am văzut și eu setările, ciudățele într-un fel...dar par făcute să țină lumea, adică e o combinație pentru începătorii din joc... viteză mică, Condiţii de victorie : Un trib trebuie să deţină după 180 zile cel puţin 85% dintre satele active, moral...doar asta mi se pare împotriva oricărei politici: - schimb de resurse pentru 10 puncte premium (resursele pot fi schimbate la târg conform unui raport de 1:1), nu știu pe ce bază s-a pus...
Eu oficial nu mai joc, adică nah...speed din când în când, dar...nu se pune, nu? :D
Îl mai ajut așa din când în când pe frate-meu(Puski-Mihai23 :)) ) pe lumea 33...
 
Sus