Atelier de creatie

quz0r

member
Scor reacție
144
Cu placere, daca mai ai intrebari nu ezita sa/mi scrii un mesaj privat.

Seara buna!
 

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
145
Sincer mie mi se pare extrem de simplu de lucrat in Corel combinat cu PSH...dar acum fiecare cu ce stie :)
Adevarat ca PSH este mai greoi pentru cine nu a lucrat cu el, mai profi daca se poate spune asa. Iar Corelul...pentru cine stie sa lucreze vectorial...e nr.1 ( parerea mea ).
 

DeletedUser

Eu nu stiu nimic.
Am facut header-ul, intr-adevar, photoscape e usor de utilizat si nu e incarcat cu un meniu greoi.
O seara frumoasa !
 

DeletedUser37971

am o dilema am o poza in format gif cu o animatie si vreau sa ii scot scrisul...se poate dar fara s-a isi piarda efectul?:confused:
 

DeletedUser44200

am o dilema am o poza in format gif cu o animatie si vreau sa ii scot scrisul...se poate dar fara s-a isi piarda efectul?:confused:

Dacă o ai în format PSD, o deschizi în Photoshop și scoți layerul cu scrisul. Altfel, nu cred că poți. Regret.
 

DeletedUser

se poate in felul urmator. Deschizi poza -daca iau ca exemplu poza ta de profil - deschizi gif-ul si prelucrezi un singur frame. Scoti scrisul respectiv, iar poza ta prelucrata o pui pe un layer deasupra animatiei. Va trebui sa folosesti 2 programe - photoshop-ul pentru a scoate scrisul, si apoi un program de animatie - exemplu adobe flash, unde sa ai 2 layere - unul cu animatia, si celalalt cu poza prelucrata, si decupata fix in zona jurul scrisului, astfel incat sa lase animatia mai departe sa mearga, si sa acopere doar ce trebuie.
 

DeletedUser39591

Untitled_2.jpg


Hey, ceva sfaturi? Se observă ceva la buzele alea. Cum pot regla acele mici ”chestii” care irită un pic ochii? Îmi poate explica cineva? Un link spre un video sau ceva de genul?
 
Sus