Android app- discuții

DeletedUser

salve:

imi apare bara aceasta in App si-mi acopera o parte din ecran...

zsf3gg3hly8w.png


inutil...

Sony Xperia
Androin 4.1


CE imi place e ca daca intrii prin app, nu te scoate din browser!! super!
 

DeletedUser

uthklmsbhpd1.png



am apasat pe "X" - la "Gadget Android"! Ce inseamna asta? Deinstaleaza app-ul? Daca da, atunci nu are ce cauta acolo la Setari->Instiintari...

precum vedeti, din nou apare bara aceea neagra jos pe ecran... acopera inutil simbolurile...
 

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
145
Nu dezinstaleaza app, ci doar dezactiveaza total notificarile din lista de mai jos. La logarea urmatoare iti apar dinnou.
La mine pe app nu apare nici o bara, si tot cu xperia am intrat, android 4.2.2
 

DeletedUser

gata am deinstalat APP-ul...

ma scoate mereu de pe browser.... oricum l-am instalat doar de curiozitate... folosirea App-ului e doar utila la putine sate sau pentru instiintari in caz ca esti atacat...

jdklbdl38kup.jpg
 

DeletedUser39777

La mine functioneaza perfect, pana acum n-am intalnit niciun bug. Xperia - 4.3
 

DeletedUser

Si la mine functioneaza perfect . Foarte utila atunci cand esti atacat si nu esti langa PC . O singura rugaminte am , daca la android cand iti intra notificarea iti poate arata si ora la care aceasta a intrat , din cate am inteles colegilor cu IOS le apare :D
 

DeletedUser39777

Daca ai manager de cont poti activa notificarile prin e-mail, sunt mult mai utile, vezi ora la care a fost lansat.
 

DeletedUser

Salut, desi am instalat ultima aplicatie iconita pe mobil e tot beta, asa apare la toti? sau am gresit eu la instalare!
 

DeletedUser

ar fi bine venita o grafica care sa permita rotirea ecranului, desigur si posibilitatea de zoom ar fi o idee. In rest functioneaza ok, desigur cu un mic delay, nu esti sigur tot timpul daca a luat comanda, dar e ok per ansamblu.
 

DeletedUser44123

salve:

imi apare bara aceasta in App si-mi acopera o parte din ecran...

zsf3gg3hly8w.png


inutil...

Sony Xperia
Androin 4.1


CE imi place e ca daca intrii prin app, nu te scoate din browser!! super!


Incearca sa apesi pe banda neagra. Asa am patit si noi atunci cand s-a lansat apepeul pt IOS. Bara de jos era neagra dar butonasele puteau fi apasate. Intram in lista de rapoarte/mesaje si aveam impesia ca decat 10 randuri puteau fi citite/accesate. La scurt timp,la nimereala apasand am observat ca butonul de "next page" era acolo.
 

DeletedUser39777

În primul rând, nu poți vedea decât ultimele 25 mesaje și nu te poți uita la cele anterioare.
În al doilea rând, dacă vrei să trimiți un mesaj nou și nu completezi toate câmpurile îți va afișa: „Trebuie sa completezi taote câmpurile înainte de a trimite mesajul”.
În concluzie îmi place da' nu prea. Încercați să remediați aceste greșeli.
 

DeletedUser42834

vai de el app. merge ca draq, nici app-ul si nici versiunea mobila nu o folosesc. pe tableta tot pe interfatza web intru :))
 

DeletedUser44200

Eu mi-am scos un emulator de Android pentru PC, intru cu appul și-mi las PCul conectat la boxele date la maxim. Așa-mi urlă prin casă noaptea dacă am un atac. Asta îmi place mie la app.

Dar cam atât. Pentru smartphone, eu am avut o grămadă de necazuri cu ea. Mi se încarcă și-mi iese, nu reacționează... etc. Dar asta e.
 

DeletedUser

o întrebare, că am căutat şi nu am găsit :( : recrutare în masă de ce nu există?
 

DeletedUser40808

Salutare. Am si eu o nelamurire. Pe mobil se poate folosi scriptul de atac la secunda? Multumesc!
 

DeletedUser6558

faza cu boxele zisa anterior de waterloo 1815 ar fi buna, dar totusi, in afara de asta, aplicatia de mobil e dezastruoasa. da, notificarile sint foarte bune, dar in rest, sincer... e praf. nu poti trimite circulare, nu se roteste ecranul si asta e un dezastru, pt o tableta e inacceptabil sa nu poti roti ecranul... in plus de cite ori intru pe alta aplicatie si dau apoi sa intru inapoi pe tw , mi se blocheaza, in 70% din cazuri, si se blocheaza intruna oricum, daca o las 5 minute si intra ala, savescreenul, se blocheaza, si tre sa o repornesc, se blocheaza si pur si simplu din senin, imi da intruna ecrane negre.. sau zice nu putem conecta, revino mai tirziu... si tableta mea nu e naspa deloc, nu e de la mine, e de la aplicatia tw. deci notificarile de atacuri is foarte bune, dar nu e destul sa compenseze toate minusurile, regret.
 
Sus