scaderea calitatii echipelor de pe serverele de triburi

LadyLethal

member
Scor reacție
143
si cum liderul decat sa nobileze pe cel care creste cu pp-uri in mijlocul tribului sau il vrea in trib, odata cu noul venit isi aduce in trib si miezul unor certuri viitoare...

Teoretic ai avea dreptate,practic gresesti..am avut ocazia sa fiu in trib cu mari investitori de pepeuri si sunt foarte linistiti,ei isi vad de dezvoltarea contului,cele mai mari probleme le fac frustratii care isi doresc mult sa fie remarcati dar nu le permite buzunarul si nici stiinta.Exemplu concret miztanu ba pe 39,la prima vedere noob pana cand a inceput sa joace rank 1 inclusiv la aparator si agresor,,dupa teoria ta ar fi trebuit sa fie extem de increzut ,in schimb era un om amabil,a refuzat toate internele,s-a batut singur cu tribul din zona lui,daca era nevoie de ceva nu a zis niciodata nu,de ce nu as lua un astfel de om in trib in baza unei idei preconcepute?
 

DeletedUser38225

Parerea mea e ca sunt 2 motive pt care a scazut calitatea liderilor de top:

- primul ar fi, faptul ca nr de jucatori pe server s-a imputinat groaznic, fata de primele lumi. Din ce cauza e asta? E o intreaga polemica si sa dezbatem motivul, e la fel de cum am dezbate de ce au disparut dinozaurii. Eu personal cred ca jucatorii au disparut fiindca jocul si-a pierdut din popularitate si din cauza felului de a fi, inuman, al anumitor oameni.

- cel de-al doilea, tot in opinia mea de noob pe harta, e ca toata lumea cunoaste pe toata lumea, triburile nu se mai joaca competitiv, ci se joaca la prietenie, iar la final sunt pe acolo niste tradari si gata lumea. S-a pierdut termenu de competitie, lumea se bate sa creasca sate, sa ajunga in top, iar cand pierde sate: "hai ba vere ca eu te cunosc, ne cunoastem, suntem prieteni, nu ma iei la tine in trib?"

Eu personal cred ca in maxim 5 ani, jocul o sa dispara, iar o lume noua va avea doar 4K-uri si nici alea pline, iar cei care vor ramane vor juca un joc al prieteniei, unde toata lumea cunoaste pe toata lumea si toata lumea i-o trage pe la spate la toata lumea, pt binele la toata lumea.:rolleyes:

Legat de cum ar trebui sa fie un lider, baieti, intrati in alta polemica :p
 

DeletedUser40961

martiene, ai si tu partile tale bune: deschizi subiecte care merita dezbatute/comentate :)

interesant insa ca incepi cu "o dezbatere corecta, punctuala si fara atacuri la persoana, spam sau jigniri" si cateva randuri mai jos treci la "bulibasa analfabet din evul mediu" - care de altfel putea fi un lider extraordinar, asa analfabet si in evul mediu cum era el ;)

scaderea calitatii - n-are legatura cu pp-urile, adminii, liderii de top, ci cu intreaga masa de jucatori

Pe de o parte e vorba de scaderea calitatii celor care intra (quzor si nyx au punctat asta):
in urma cu 8 ani aveau internet "premiantii", acum avem internet pentru mase.
Au plecat jucatori/lideri de o anumita calitate, au fost inlocuiti de o "generatie" mai slaba.

Principalul motiv a fost insa atins de rakanishu - jocul urmeaza tendinta societatii; dar nu "fiecare pentru el" este problema societatii romanesti - noi suntem capitalisti tineri, inca nu am ajuns la "fiecare pentru el" al altor natii - ci frica.
Si o alta caracteristica specifica noua - nerabdarea; nu visam sa gasim un job / sa facem o afacere care in timp sa ne aduca niste beneficii - noi vrem sa castigam la loto, la pacanele, sau in orice caz sa tragem niste tunuri care sa ne faca milionari a doua zi.

Ne place jocul, dar - vorba cantecului - il jucam intre dragoste si frica :)
Familiile s-au potrivit ca o manusa caracterului romanilor; "razboiul ideal" este pentru majoritatea cel in care adversarii sunt de 10 ori mai mici si oricum cedeaza de frica, asta cautam; si cu fiecare lume noua jocul devine tot mai orientat pe "barbare si interne".
Ardem etape; in mod normal un trib ar trebui sa aiba
- un razboi de supravietuire pe harta (incepe odata cu aparitia catapultelor si se termina repejor dupa aparitia nobililor)
- unul/ doua razboaie pentru dominarea k-ului propriu
- unul/ doua razboaie pentru a castiga o felie de harta intre centru si margine
- unul/ doua razboaie de final, cand deja ai aproape 1/3 din harta.
Aici vorbesc de confruntari cu forte similare, nu cu tribulete de 5 ori mai mici.
La noi etapele 2 si 3 nu mai exista; de ce sa luptam ca echipa de 30-50 de jucatori cand putem face o familie de 300 si economisim 1-2 ani de joc? dar bre.. sunt 2 ani de distractie pe care-i pierdeti!!
Din cauza asta jucatorii buni pleaca repede din fiecare lume - jocul are farmec doar la inceput, dupa aceea devine o lupta de anduranta. Si culmea - lupta nu este cu "cealalta familie" ci cu mentinerea unitatii propriei familii.

Deci scaderea calitatii? Frica si nerabdarea: nu vrem razboaie, vrem caldurica, barbare si interne :)
 

DeletedUser

cele mai mari probleme le fac frustratii care isi doresc mult sa fie remarcati dar nu le permite buzunarul si nici stiinta
nu prea inteleg ce vrei sa spui aici .
fiecare om decide ce face cu banii lui , cine suntem noi sa judecam alegerile altora ? unii intradevar nu-si permit 12 euro pentru 3 luni de joc ( dar in schimb fumeaza si beau in draci pana cad sub masa ) . altii renunta la vicii pentru joc desi si jocul este un viciu , altii isi rup de la gura sau au de unde sa bage bani in joc fara sa le pese de zecile ori sutele de euro investite in ceva virtual . nu sunt de acord cu atacurile unora dintre noi indreptate spre cei ce nu au o situatia financiara prea buna . am intalnit si oameni care puteau cumpara si investi lejer cateva sute de euro pe luna dar nu o faceau din simplul motiv ca nu considerau necesar sa bage prea multi bani intr-un viciu virtual . o realitate este faptul ca jocul este jucat de multi copii care abia au credit pe telefon sa sune pe cineva , de cumpararea de pp-uri sau de card bancar nu mai vorbim . am intalnit jucatori carora pur si simplu nu le placea sa joace cu pp-uri . nici nu cumparau nici nu vroiau sa ii ajute cineva .
 

LadyLethal

member
Scor reacție
143
Ma refeream la cei care nu fac altceva decat sa comenteze ala e noob ,ala e prost si cand intri pe siterul lor au 3 atacuri de farm pe zi date in scarba,mint in legatura cu nivelul fermei ,se dau cocosi si de fapt nu fac nimic pe joc decat galagie in schimb vor "conducere"si cand nu sunt bagati in seama,tradeaza.Sunt mult mai periculosi pentru trib decat un jucator de top care isi vede de contul lui.
 

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
146
Pai genul asta de jucatori exista de la inceput, cel putin eu cand am jucat, pe 2 mai ales ( ca eram in conducere ), am gasit destui care se potriveau de minune descrierii de mai sus :)
Deci astia nu-s o noutate :D
 

DeletedUser

lady , intre 1 care desi ajunge la mii de sate e inca noob pana in maduva oaselor si unul care din diferite motive nu investeste bani in joc e o mare diferenta .

un astfel de noob am intalnit pe lumea 11 spre sfarsit , nu stiu cum reusise sa ajunga la 1200 sate . din 1200 sate aveam vreo 50 biserici pe sate de atac . misto e ca i le-am demolat iar el le-a ridicat la loc :p unii nu au tratament

ca sa revenim on topic , de peste un an nu am mai intalnit un jucator care sa nu stie ce trebuie sa faca ca sa se dezvolte ok si sa ceara sfaturi . toti merg orbeste

pentru mine e mai periculos un meserias caruia nu ii poti spune in ce directie sa mearga pentru ca uneori se cred varful piramidei decat 1 care desi jucator slab face tot ce ii ceri
 
Ultima editare de un moderator:

LadyLethal

member
Scor reacție
143
Fiecare cu ideile lui ,eu as prefera un trib format din top 30 in care fiecare sa stie ce are de facut decat sa imi bat capul sa coordonez mormoloci.Le-as peria si orgoliile doar sa isi faca treaba,si daca e meserias mi se pare normal sa isi stabileasca singur directia unde vrea sa mearga,isi cunoaste zona ,vecinii .Eu am avut parte de un sef de trib care ne obliga sa atacam aiurea ,unde i se parea lui ca ar trebui atacat ,am facut-o de cateva ori,mi s-a facut lehamite sa mai recrutez fara rost si am dat stergere.Concluzia?Daca ai buline nu inseamna ca esti singurul care gandeste in tribul ala:p
 

DeletedUser

lady , intre 1 care desi ajunge la mii de sate e inca noob pana in maduva oaselor si unul care din diferite motive nu investeste bani in joc e o mare diferenta .

un astfel de noob am intalnit pe lumea 11 spre sfarsit , nu stiu cum reusise sa ajunga la 1200 sate . din 1200 sate aveam vreo 50 biserici pe sate de atac . misto e ca i le-am demolat iar el le-a ridicat la loc :p unii nu au tratament

ca sa revenim on topic , de peste un an nu am mai intalnit un jucator care sa nu stie ce trebuie sa faca ca sa se dezvolte ok si sa ceara sfaturi . toti merg orbeste

pentru mine e mai periculos un meserias caruia nu ii poti spune in ce directie sa mearga pentru ca uneori se cred varful piramidei decat 1 care desi jucator slab face tot ce ii ceri


Pai tu faci diferenta dintre un noob si un jucator profi ? Sunt o gramada mai sus pe aici care-si dau cu parerea, dar n-au realizat nimic pe acest joc. Nici eu nu fac diferenta dintre un noob si tine nyx, sau cum te-o chema.
 

DeletedUser44036

On-topic :Fiecare vede jocul si jucatorii de tribs din punctul lui de vedere.

Off-topic: De ce au fost implementate pana si "aluziile" la regulile forumului? Nu e cam mare cenzura? Sau e si o regula care zice ca nu poti discuta regulile forumului?
Pe forumul tribalwarsmasters.net nu se cere decat Maniere si Limba engleza. La noi un cap de ţap pus la poza de profil a forumului e imediat incadrata in sectiunea cu extremism/pornografie si banat ca atare.
Cum zicea o colega de a mea si satanismul e o religie libera, de ce sa fie discriminati?
Si totusi, aluziile sunt prea subiective ca sa fie incadrate ca subpunct la o regula.
 

DeletedUser

Parerea mea e ca sunt 2 motive pt care a scazut calitatea liderilor de top:

- primul ar fi, faptul ca nr de jucatori pe server s-a imputinat groaznic, fata de primele lumi. Din ce cauza e asta? E o intreaga polemica si sa dezbatem motivul, e la fel de cum am dezbate de ce au disparut dinozaurii. Eu personal cred ca jucatorii au disparut fiindca jocul si-a pierdut din popularitate si din cauza felului de a fi, inuman, al anumitor oameni.

- cel de-al doilea, tot in opinia mea de noob pe harta, e ca toata lumea cunoaste pe toata lumea, triburile nu se mai joaca competitiv, ci se joaca la prietenie, iar la final sunt pe acolo niste tradari si gata lumea. S-a pierdut termenu de competitie, lumea se bate sa creasca sate, sa ajunga in top, iar cand pierde sate: "hai ba vere ca eu te cunosc, ne cunoastem, suntem prieteni, nu ma iei la tine in trib?"

Eu personal cred ca in maxim 5 ani, jocul o sa dispara, iar o lume noua va avea doar 4K-uri si nici alea pline, iar cei care vor ramane vor juca un joc al prieteniei, unde toata lumea cunoaste pe toata lumea si toata lumea i-o trage pe la spate la toata lumea, pt binele la toata lumea.:rolleyes:

Legat de cum ar trebui sa fie un lider, baieti, intrati in alta polemica :p

De acord cu tine .. Cred ca e diferenta imensa intre calitatea jucatorilor de acum cativa ani, fata de cei de acum .. Acum e simplu, orice copil de bani gata cumpara resurse cu pp, foloseste t-train , etc .... De aia nici leaderii nu mai sunt ce au fost.. Una e sa te zbati alaturi de x pe care il stii om serios, pe care il poti suna la ora 5 am sa intre pe cont ca a pierdut sat etc , si alta e sa joci cu unu care viseaza doar sa ajunga pe primele locuri in top..
Am intalnit o gramada de jucatori buni in anii trecuti.. unii leaderi buni, majoritatea nu mai joaca...
Iar acum, vorba celui de mai sus, degeaba iti faci o echipa buna si esti un leader bun, nu ai nici o sansa daca restul lumii e formata din jucatori ce se cunosc intre ei de pe celelalte lumi, sau care bat campii pe fiecare lume pe forumul extern :p
 

DeletedUser43296

Salut,

Inainte sa-mi dau cu parerea vreau sa specific ca sunt un fan al forumului extern cu toate ca nu prietenesc cu discutiile (in cele mai multe situatii certurile de aici, sunt mai antisocial de fel).

Nici nu pot sa ma numesc un expert, pro, PROfesor, maestru si bla bla bla al acestui joc, dar in domeniul condusului nici atat. Cand am jucat prima oara, am prins tribul XII condus de sptu si Gyl. Si recunosc, mi-as fi dorit din tot sufletul sa-i reintalnesc pe alte lumi, sau sa reintalnesc conducatori ca ei, dar incep sa ma asigur ca asa ceva nu se va mai intampla.

De ce? e prima intrebare logica.

Si aici parerea mea este:
Pentru ca atunci cand prima oara am jucat acest joc, cand prima oara am cucerit primul nostru sat, si cand primeam o circulara, sau un mesaj in particular de la un conducator pe care-l veneram, eram niste copii, cu pofta de joc, devoram jocul ca sa fim cat mai buni. Dar aici ajungem la momentul cand, peste luuuummmiiii de joc parcurse, peste mii de jucatori intalniti, mai buni sau mai rai (in cele mai multe situatii, evident, i-am considerat mai rai, noobi, prosti, inapti si bla bla bla), am ajuns la concluzia ca suntem prea buni frate! ar trebui sa fim venerati ca jucam de pe lumea 10 sau mai jos, ar trebui ca fiecare trib sa ne faca statue, si de aici asteptarile noastre de la jocul in cauza sunt mai scazute! de aici si calitatea timpului petrecut pe joc joc este sub nivelul marii.

Vreau sa zic ca am primit mesaje de la jucatorii (pe care incercam sa-i slefuiesc un pic in arta de a dezvolta un sat, adica sa le explic ca sat MIXT = SO FUKING WRONG!) de tipul:
A) nu ai mers tu pe jos cat timp am petrecut eu pe triburile (si avea omul 4 sate, toate mixte, 3 fara biserica)
B) joc de n ani, cred ca stiu mai bine cu ce se mananca (si trimite atac de curatare din lanci si topoare)
si multe altele (promit sa adaug cand imi mai aduc aminte sau mai intalnesc)

De aici si parerea mea, pur si simplu au aparut prea multi profesori, si jocul a dat-o in arogante. Si este parerea mea, doar a mea si sper sa nu se cace nimeni in gusturile mele!
 

DeletedUser

nu prea inteleg ce vrei sa spui aici .
fiecare om decide ce face cu banii lui , cine suntem noi sa judecam alegerile altora ? unii intradevar nu-si permit 12 euro pentru 3 luni de joc ( dar in schimb fumeaza si beau in draci pana cad sub masa ) . altii renunta la vicii pentru joc desi si jocul este un viciu , altii isi rup de la gura sau au de unde sa bage bani in joc fara sa le pese de zecile ori sutele de euro investite in ceva virtual . nu sunt de acord cu atacurile unora dintre noi indreptate spre cei ce nu au o situatia financiara prea buna . am intalnit si oameni care puteau cumpara si investi lejer cateva sute de euro pe luna dar nu o faceau din simplul motiv ca nu considerau necesar sa bage prea multi bani intr-un viciu virtual . o realitate este faptul ca jocul este jucat de multi copii care abia au credit pe telefon sa sune pe cineva , de cumpararea de pp-uri sau de card bancar nu mai vorbim . am intalnit jucatori carora pur si simplu nu le placea sa joace cu pp-uri . nici nu cumparau nici nu vroiau sa ii ajute cineva .

Pai nu daia au aparut lumile in care poti vinde resurse pt pp-uri ? pentru ai ajuta pe cei care nu isi permit sa bage bani in joc dar totusi vor sa isi usureze munca prin cont premium si asistent :D
 

DeletedUser41812

Nu stiu la ce experienta te referi , din cate stiu ai jucat pe 2 lumi printe care 1 ai dato in bara. Acolo ti-ai aratat respectul fata de echipa adversa?

Intreb asta pentru ca uni sunt mai curiosi de fel sau ai generalizat , ca sa ne dam si noi seama. zic

Experienta mea nu se rezuma doar la triburi. Am jucat ani de zile un alt joc, un RPG mai exact unde ca lider am avut satisfactii foarte mari. Cu doua jocuri pe care am petrecut destul de mult timp am avut ocazia sa invat cum se comporta persoanele din spatele unui monitor. Faptul ca am jucat doar 2 lumi pana acum, iar 40 este abia a treia este absolut irelevant, pe mine nu mai are cine sa ma invete sa joc, facand referire strict la partea tehnica. As putea sa iau lectii in schimb la modul nou de joc si de gandire bazat pe prietenie si frica (ca vorbeam de admirat si temut in postul meu anterior) asupra caruia ne-a elucidat stirbucatalin si care imi provoaca greata. Acesta este motivul pentru care pe 34 am dat-o in bara: nu am acceptat sa termin lumea alaturi de un nob ca TaiTzel care a avut gura mare de la inceputul lumii doar pentru ca era blindat bine de tot si pe care am apucat sa dam abia un organizat.
De ce ar trebui sa ma pripesc sa termin lumea mai repede marind numarul de membri ce apartin familiei si sa nu termin alaturi doar de cei cu care am luptat cot la cot? Sunt destui de multi pe jocul asta care aici se spurca si dincolo se pupa, inclusiv pe aceasi lume. Nu inteleg rostul. Atat este de importanta victoria incat sa nu ai nici macar un minim cod etic? Cred ca echipele scad tocmai din acest motiv. Nu se mai tin decat cateva razboaie si alea cu triburi slabe atat cantitativ cat si calitativ din care nu iese nimic, decat un numar din ce in ce mai redus de mesaje amuzante de postat la sectiunea corespunzatoare. E atat de multa prietenie incat nici rivalitati pe forum nu vad si multa lume se plange ca externul e mort, dar vina e a staff-ului, ca de obicei. Cand picati cereti sa intrati in tribul advers si culmea e ca in marea majoritate a cazurilor sunteti acceptati. Jocul il strica jucatorii cu aceasta mentalitate de tip farmville mixta cu un patetism telenovelic care are happy ending pentru toti aia care cresc in punctaj sau se cunosc de pe alte lumi. Faceti mai multe razboaie si mai putine aliante si fuziuni si atunci jocul va prinde un alt contur (idee punctata foarte bine de atomm).


E preferabil sa il impingi in abis ,daca il tragi inseama ca tu esti deja acolo :p
Am o minte foarte abstracta in anumite momente si anumite chestii nu par a se explica: cand fac ipoteze sunt obisnuit sa pun ce e mai rau, prefer sa am surprize placute decat neplacute.
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser44036

Acesta este motivul pentru care pe 34 am dat-o in bara: nu am acceptat sa termin lumea alaturi de un nob ca TaiTzel care a avut gura mare de la inceputul lumii doar pentru ca era blindat bine de tot si pe care am apucat sa dam abia un organizat.


Doare cand pierzi, autointitulatule Titan? [tin bine minte sau ai parasit contul pe motiv ca nu ai timp?]
 
Ultima editare de un moderator:

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
146
Reveniti la subiect, sau recurgem la sanctiuni.
Sper sa nu fie nevoie de inca o interventie, si deasemenea sper sa nu fim nevoiti sa inchidem si acest thread.
 

DeletedUser41812

PS-ul a fost doar un mod prin care am putut sa explic un motiv in plus pentru care o parte din jucatori la un moment dat se lasa, adica de ce scade intr-o minima parte calitatea echipelor, subectul acestui topic. Ergo a fost on-topic, dar as prefera sa nu murdarim topicul cu spam.
 

DeletedUser44036

PS-ul a fost doar un mod prin care am putut sa explic un motiv in plus pentru care o parte din jucatori la un moment dat se lasa, adica de ce scade intr-o minima parte calitatea echipelor, subectul acestui topic. Ergo a fost on-topic, dar as prefera sa nu murdarim topicul cu spam.

La fel si eu, dar daca tu nu poti sa dormi noaptea ca ai luat-o grav pe 34, nu e vina noastra.
 

DeletedUser45895

deschid acest forum in speranta de a avea o dezbatere corecta, punctuala si fara atacuri la persoana, spam sau jigniri, indiferent daca ne place sau nu de cel care posteaza o idee, inddiferent daca ne-a inobilat sau nu pe vreo lume, scopul este sa crestem calitatea echipelor pentru ca atunci cand joci intr-o echipa in care te simti bine, jocul e o placere.

in ultimile doua lumi am tot intalnit lideri de top, cu triburi de top care se poarta in cadrul echipelor lor cu mai putin tact si mai putina prevedere decat un bulibasa analfabet din evul mediu. nu dau exemple, nu-si au rostul, sunt sigur ca fiecare jucator a intalnit asa ceva, dar am eu impresia sau calitatea actului de lidership a scazut vertiginos in ultimul timp?

imi cer scuze anticipat pentru greselile ortografice care o sa le fac...unde am facut eu scoala nu se dadea corn si lapte , deci nu o frecventam foarte des :D

eu cred ca te plictisesti mult si ai stiut ce sa scri ca sa faci jucatorii sa raspunda :D insa trebuia sa cauti un forum internatinal al comunitatilor Tribal Wars (daca exista) :D pentru ca se intampla la fel pe toate comunitatile , jocurile vechi sunt inlocuite cu cele noi inca de pe vremea cand jucam Mario :) nu cred ca decadenta sau sfarsitul unui joc are legatura cu jucatorii...timpul se ocupa de asta :D

em citit in multe locuri comentarii gen: facilitati premium ? nu mai joc Triburile in viata mea!!
jocul e plin de noobi , tradatori si prepotenti! nu mai joc in viata mea!.Au trecut ani si tot acolo sunt...

martiane nu te cunosc , asa ca am sa las opinia mea in general .... daca cineva intalneste asa des conducatori cu putin tact poate fi si pt simplu fapt ca se intanlesc si multi jucatori grei de cap , increzuti.... jucatori care au impresia ca dupa doar 3 saptamani de joc domina lumea si sunt cei mai buni ... in cazul acesta un conducator nu e obligat sa isi piarda putinul timp pretios ce dedica jocului :D

o zi buna tuturor ! :p si sper sa avem parte de batalii frumoase pe joc si nu pe Forumul Extern :D
 
Sus