Discutii libere L41

  • Autor subiect DeletedUser29124
  • Data de început

DeletedUser42770

ti ai spart si tu fullul aiurea :))) mai trebuiau vreo 40 de fulluri ca sa ii dati macar zidu sub 12 :))
 

DeletedUser

Ce liniste pe aici ,se pregateste lumea sa impodobeasca bradul.
Eu il vand pe Fuego,asa ca astept oferte :)P)
 

DeletedUser40689

Adevaratul inamic este frica , multi cred ca e ura dar se inseala , este frica , majoritatea membrilor GTG si RS care au postat aici au aratat doua lucruri : frica si lipsa de cultura , de ce frica ? simplu , cand ataci pe cineva cu incrancenare arati clar ca iti este frica :) cat despre lipsa de cultura...nici nu mai are rost sa mentionez ceva .

Te doare pe tine undeva legat de cui am dat eu contul?

Ce are ca l-am dat la dusmani cat inca era in trib si respectivul a abuzat de lucrul asta innobilandu-si colegii si ulterior fostii colegi?

Pana la urma despre asta e jocul, daca joci cinstit si cu onoare ce rezolvi?

daca joci cinstit si cu onoare ce rezolvi?
intra pe unele lumi in triburi mici sa te lupti cu alea mari , ori in faze avansate ale jocului cu un nick nou fara sa te cunoasca nimeni , joaca corect , cu onoare si doar asa ai sa-ti vezi adevarata valoare , o sa castigi doar respectul unor persoane si niste mandrie personala , oricum , ce altceva poti castiga in jocul asta ?

Pentru cine avea vreo indoiala asupra felului tau de a fi , ai spulberat-o , te-ai caracterizat tu singur , sunt sigur insa ca multora le place sa aiba un asemenea coleg :D

Scopul scuza mijloacele
da tinere , insa compromit scopul .

Mai trash , abtine-te de comentarii la adresa mea baiatule , pana acum nimeni nu ma poate acuza ca am tradat si intodeauna cand am fost scos de pe o lume a fost cand sa '' dus '' si tribul , asa ca intre noi doi e o mare diferenta...

Il ridicati in slavi pe immortal , si cand am scris sa povestiti oleaca ce e cu satele alea care i-au fost luate ati inceput iar cu postarile la misto :))

Toţi vor s-ajungă la tron: este nebunia lor, ca şi cum norocul ar sta pe tron! Adesea stă noroiul pe tron şi adesea şi tronul pe noroi .

N-ai cu cine...
 

DeletedUser

hmmm eu vorbesc de Fuego si astia au numai topoare in cap .....vai vai se alege praful de voi daca nu impodobiti bradul :)) :)) :))
 

DeletedUser44398

Ionel pistolaru, scuze sa te anunt dar nu toate triburile cauta innobilatori de barbari ca si tine.
 

DeletedUser43199

Ionel pistolaru, scuze sa te anunt dar nu toate triburile cauta innobilatori de barbari ca si tine.

Hmmmm!!! innobilatori=DEX =)))(Nu există informații despre flexiunea acestui cuvânt.)
Voi chiar sunteti ..de la soare apune:)))
hai sa va zic si eu una :
高尚

Edit Adenauer.
Te-as ruga pe viitor sa tii cont de urmatoarea regula:

1.4. Vă rugăm să evitaţi reproşurile cu privire la greşelile gramaticale sau de scriere la adresa jucătorilor. Dacă greşelile gramaticale sau de scriere ale unui jucător sunt atât de mari încât conţinutul mesajului se pierde, puteţi raporta acel mesaj. Un administrator sau un moderator se va ocupa de acea problemă.
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser26844

Stati linistiti in legatura cu RS-ul, oamenii de calitate de acolo s-au lasat cand au vazut cu cine au de-a face, au ramas doar "pontistii" cu gura mare. Asta e de bine:)
 

DeletedUser26844

Bug Report:)

Team triburile! Aveti un bug! Cine nu e logat vede ora postarii comenturilor cu o ora inainte=))
 

DeletedUser45855

prea multe aberații de suferit la ora asta aici :)

atâta mândrie pe fiecare..

ione.gunner
, ai energie multă bre, după atâtea barbare.. într-adevăr, strategia ta e bună, e lume lentă, cu pp-uri o groază (că doar asta vă evidențiază pe hartă.. pe voi ăștia "nume mari" ) treacă-meargă.

unul bun e cel care poate face treabă fără pp-uri. hai contest-o și p-asta :p


Ca fapt divers: dacă vreau, intru pe joc în oricare moment zi-noapte, acasă-muncă.. deci pot fi activ cât vreau, unde vreau, și fără pp-uri și pieptu umflat , o splită, o t-traină, un backtaimă, e floare la ureche :) notare atacuri (fără script), strategii, zonare, chestii deja micuțe.. și-atunci cu ce ești tu mai bun decât mine, altul fără miile alea de pp-uri. Mari jucători :) la ce, cu ce, pentru ce. Scripturile alea grămadă și pp-urile alea mii te-au făcut un roboțel și nu mai te poți lăuda că ai căpuț, strategie, agilitate, net bun, net prost, etc. ca pe vremuri.. E valabil pentru toți lăudăroșii. Jocul nu mai e interesant și o recunosc mulți :) (din cauza chestiilor care tot au apărut pe parcurs, din cauza unor jucători, nu neapărat a jocului în sine.) Motiv pentru care doar începutul lumii mi se mai poate părea interesant, până se iau 2-3 sate.

P.S. am lene și să fărmez când văd jucători ca tine pe hartă. Lucrurile pentru care mai joc pe L41 e să mai fac ceva inamici învinși și să-mi motivez echipa, să o susțin, de mult m-am oprit în a mai avansa personal pe hartă cu țelul de a duce o luptă cu voi, mai marii.. hărții.. și să mai fie și interesant.

Realitatea cruntă e că pentru unii nu mai are importanță dacă pierde ibidem sau nu, e neinteresantă lupta vs o pungă de pp-uri :) Aștept o lume cu limitare de farm, să mai taie din elan la pp-iști. Face ca jocul să aibă un pic de balance.

noroc, bunule.
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser40689

prea multe aberații de suferit la ora asta aici :)

atâta mândrie pe fiecare..

ione.gunner, ai energie multă bre, după atâtea barbare.. într-adevăr, strategia ta e bună, e lume lentă, cu pp-uri o groază (că doar asta vă evidențiază pe hartă.. pe voi ăștia "nume mari" ) treacă-meargă.

unul bun e cel care poate face treabă fără pp-uri. hai contest-o și p-asta :p


fără pp-uri și pieptu umflat , o splită, o t-traină, un backtaimă, e floare la ureche :) notare atacuri (fără script), chestii deja micuțe.. și-atunci cu ce ești tu mai bun decât mine, altul fără miile alea de pp-uri. Mari jucători :) la ce, cu ce, pentru ce. Scripturile alea grămadă și pp-urile alea mii te-au făcut un roboțel și nu mai te poți lăuda că ai căpuț, strategie, agilitate, net bun, net prost, etc. ca pe vremuri.. E valabil pentru toți lăudăroșii.


P.S. mi se face lene și să fărmez când văd jucători ca tine pe hartă. Lucrurile pentru care mai joc pe L41 e să mai fac ceva inamici învinși și să-mi motivez echipa, să o susțin, de mult m-am oprit în a mai avansa personal pe hartă cu țelul de a duce o luptă cu voi, mai marii.. hărții.. și să mai fie și interesant.

Ai scris mult si fara sens , asa ca sa te afli in treaba , pai mai nenea , daca ma aflu intr-o mare albastra ce ai vrea sa iau ? tu mai gandesti din cand in cand inainte sa scrii ? nu gandii bre ca e periculos , ramai asa .

[QUOTEvoi, mai marii.. hărții][/QUOTE] da mai , am pieptu umflat si ma cred mare , pana acum am jucat corect nu ca trash , immortal si nu mai stiu cati din astia , si nici un zmeu nu m-a scos de pe harta , deci am toate motivele sa stau cu pieptu umflat .

Dupa cum am scris si mai sus
Adevaratul inamic este frica , multi cred ca e ura dar se inseala , este frica , majoritatea membrilor GTG si RS care au postat aici au aratat doua lucruri : frica si lipsa de cultura , de ce frica ? simplu , cand ataci pe cineva cu incrancenare arati clar ca iti este frica cat despre lipsa de cultura...nici nu mai are rost sa mentionez ceva .
La fiecare postare a voastra demonstrati cata dreptate am avut :))

P.S mie mi se face lehamite sa mai intru pe extern cand vad postarile voastre fara pic de logica si bun simt . N-ai cu cine ma...

De fiecare data cand vad ce va debiteaza mintea imi aduceti aminte de ceva...[video=youtube;IZCI19fXm1U]https://www.youtube.com/watch?v=IZCI19fXm1U[/video]
 

DeletedUser45855

te afli de la început în marea albastră :) pe fiecare lume care ai jucat :D

În fine, e grele.

P.S. dacă tu vezi incultură și frică și ură(sau etc) în ceea ce ți-am scris, e grele.

..mai lipsește să dai un interviu și ești emblemă ibidem pentru muritori -tw.
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser44398

baga bani, baga bani

hartie, plastic sau chiar monezi, mereu te stresezi, vezi sa nu-i pierzi :)))


Imnul ionel pistolaru?
 

DeletedUser40689

te afli de la început în marea albastră :) pe fiecare lume care ai jucat :D

În fine, e grele.

P.S. dacă tu vezi incultură și frică și ură(sau etc) în ceea ce ți-am scris, e grele.

..mai lipsește să dai un interviu și ești emblemă ibidem pentru muritori -tw.

Dupa ceea cea ai scris lasi falsa impresia ca m-ai cunoaste , daca m-ai fi cunoscut ai fi tacut . Barbare , mare albastra...oricum , daca ai fi fost langa mine ai fi avut aceiasi soarta ca si cei care au contribuit la Stăpânul câmpului (Nivelul 1)
Ca primul, ai învins 10.000 unităţi inamice.


Incultura
bre se foloseste cu prietenii de pahar eventual , nu cu persoanele pe care nu le cunosti .
strategia ta e bună intra la aceiasi categorie , cand emiti judecati la adresa unei persoane pe care de fapt nu o cunosti...
când văd jucători ca tine defaimezi un jucator pe care nu il cunosti .

Frica
pentru ca : adevaratul inamic este frica , multi cred ca e ura dar se inseala , este frica vino cu niste argumente logice si demonstreaza ca nu este asa .

E adevarat ca si eu mai vorbesc nepoliticos dar niciodata cu cei care vorbesc civilizat .

baga bani, baga bani

hartie, plastic sau chiar monezi, mereu te stresezi, vezi sa nu-i pierzi :)))


Imnul ionel pistolaru?
Numai tu si aia ca tine isi pot da seama ce ai vrut sa spui .
Trash...ce se mai poate spune ?
 
Sus