Discutii libere L43 !

DeletedUser3357

Sa iti iei paine de ele, ba! :D

Nu prea cumpar paine de fel ca nu mananc pe acasa. ce sa zic, de lene. Sti tu cu restaurante cu astea.. Londra, UK. Te las pe tine sa dormi linistit noaptea avand pe sarma in vise, ca ai facut performanta pe un browser si vezi doamne eu nu. :cool:
 

DeletedUser38023

Nu prea cumpar paine de fel ca nu mananc pe acasa. ce sa zic, de lene. Sti tu cu restaurante cu astea.. Londra, UK. Te las pe tine sa dormi linistit noaptea avand pe sarma in vise, ca ai facut performanta pe un browser si vezi doamne eu nu. :cool:

Nu e vorba de performanta, e vorba ca tu pe jocul asta ai dovedit ca esti un om de ultima speta, in care nimeni nu poate avea incredere si care nu s-a putut abtine sa nu isi vorbeasca de rau colegii si pe cei pe care si-i numeste "prieteni" .. :rolleyes:

Genul de om care la "restaurante cu astea.. Londra, UK" sta singur la masa ..

PS. Poti sa te duci si intr-un restaurant in Dubai, daca nu scoti 100 de dolari, tot singur cu farfuria si paharul ramai :))
 

DeletedUser43756

Eu nu te urasc . Si daca se poate sa vorbim in romana ca doar e forum romanesc si nu impresionezi pe nimeni . Pur si simplu m-a enervat atitudinea ta in care te-ai bagat aiurea in seama si cu o replica de toata jena . Iar acum spui ca imortal posteaza dupa fiecare post al tau . Acelasi lucru l-ai facut si tu in ziua respectiva la topicul "top jucatori" eu ce sa inteleg din ceea ce ai postat mai sus? Ca postai dupa mine si varu ca sa ajungi la fel de mare ca noi? ( asta ti-a fost formularea ) .


Daca ai de gand sa imi raspunzi incearca sa argumentezi . Nu imi zice iar de fan clubul tau sau alte balarii
 

DeletedUser39475

„Ai un ou cu zeamă.” :)))))

Ce, eu n-am voie să postez replici inteligente? :confused:
 

LadyLethal

member
Scor reacție
143
:eek::eek:

Art. 14.02 In ziua de Valentine's day toti membrii forumului vor avea obligatoriu cel putin o inimioara pe semnatura si 5 stelute.(culoarea stelutelor e optionala,inimioarele neaparat rosii)
 

DeletedUser38023


1.1. Trataţi-i pe ceilalţi membri cu respect şi menţineţi discuţiile în limitele bunului simţ. Este indicat să tineţi cont că pe forum sunt membri de vârste diferite şi a căror experienţă de joc diferă de la caz la caz, motiv pentru care vă rugăm să fiţi răbdători dacă uneori apar întrebări care pot părea "stupide" sau "infantile". Jignirile de orice natura aduse membrilor comunitatii, sunt strict interzise.

Da?
 

DeletedUser27882

Nu mai fa misto de aceasta frumoasa sarbatoare.Sfantu Valentin e sus si te vede...

Inseamna c-am pacatuit ca mi-am tras in zi de sarbatoare autonivelanta in casa. Trebuia mai bine sa-mi duc nevasta la 50 shades of grey, poate ieseam mai castigat:)
 
Sus