Discutii libere L41

  • Autor subiect DeletedUser29124
  • Data de început

DeletedUser37481

CrowNStrike astăzi la ora 22:23
In primul rand,buna seara tuturor!Scuzati lunga absenta de pe forum ,mesaje s.a.m.d. ,timpul m-a facut sa renunt o perioada la joc,dar acum am revenit si am cateva de zis:
-In primul rand (asta ma roade pe mine cel mai mult acum): andreea0905 ,sper ca nu ma urasti si mai mult dupa ce vei citi acest mesaj,sper ca ai inteles cate ceva din cele discutate,si sper ca stii ( cum spuneai si tu ) unde ma gasesti!
-In al doilea rand : Datorita faptului ca,atunci cand eu si colegii care ne-am mutat in familia AKA din GTG,am fost tratati josnic,si am sa dezvolt asta mai jos,dar,si inainte de a intra in aceasta familie,si eram pe post de aliati,s-au facut demersuri spre a porni un razboi cu noi,ca deh,incepusem sa ne destabilizam din cauza ca anumite domnisoare de pe atunci au ales sa formeze alt trib impotriva noastra.Daca are vreunul de gand sa ma contrazica la chestia asta,ii zic doar atat,ciocul mic si joc de glezne,vin si cu dovezi daca vrei.
-In al treilea rand : Si pe cand eram in triburi diferite si aveam incheiat un act diplomatic numit alianta intre triburile noastre,va placea sa va jucati cu planificatorul,doar conducerea,evident,DAR,si dupa ce am intrat aici,v-ati comportat la fel de josnic!Conducerea isi marea limita si numarul de sate rezervate,si ATI IMPARTIT SATELE DOAR INTRE VOI ! Pe samcarter ati concediat-o ca a avut tupeul sa va bata obrazul pentru magariile care le faceti,si ati zis ca daca nimeni nu ii tine partea sau nu face scandal pe tema asta,sa scapati de ea,ca na...v-ati invatat sa fiti pupati stiu eu unde.
-In al patrulea rand : Am ales sa continui pe aceasta lume si am facut demersurile care le-am facut,pentru si datorita colegilor care au fost alaturi de mine aici,si pe alta lume.Astfel,cu aceasta ocazie tin sa ii anunt pe acestia,si nu numai,ca sunt de partea oricui vrea ajutorul meu,sau este pur si simplu alaturi de mine.
-In al cincilea rand : Din acest moment,eu,impreuna cu alti colegi care mi-au mai dat mesaje din cauza nesimtirii indivizilor in cauza (se simt ei),am decis sa parasesc acest trib,si sa devenim neutri fata de restul hartii.
-In al saselea rand : Nu am atacat tribul RS din cauza faptului ca atunci cand eram in GTG,acestia ne-au ajutat si sprijinit,nu ne-au vorbit pe la spate,si nici nu au pornit demersuri pentru un eventual razboi cu noi,din contra,au vrut sa formam o alianta pana la sfarsitul lumii.Asa ca,din acest moment,tribul ce urmeaza a fi condus de mine, samcarter si corso3 ,o sa fie neutru fata de restul hartii,si o sa ajutam pe cei ce ne-au ajutat si ne vor ajuta.
Shaoline,in curand apare si varianta audio pentru aceasta circulara,stai fara grija!
Toti cei care vor sa ne urmeze,sunt rugati sa ma contacteze pe mine si/sau pe samcarter.Vreti sa continuati in acest stil,sa fiti bataia de joc a conducerii,apoi sa ajungeti prada pentru ei?Uitati-va cati jucatori au fost la interne si nici macar nu au fost declarati,o sa va trimit mesaje de la jucatori care au fost bagati la interne cu forta,fara sa faca ceva!Eu nu suport ifosele si bataia de joc,daca voi da,atunci ramaneti aici!Acestea fiind spuse,sunteti rugati sa intrati si pe forumul extern pentru o mica poezioara.

Andreea,inca o data,sper sa ma ierti,asta nu schimba cu nimic...nimic :)

O seara minunata si un parcurs cat mai frumos pe aceasta lume.

Al vostru prieten
Dany!
EDITAT


LE:Am auzit ca o pasarica spune ca am retras trupe de pe sitter fara voia proprieterilor.Bai lasa-ma,esti mama omida si nu stiu eu?

CrowNStrike în data de 01.06. la ora 21:15
TE salut bre !Poti intra cand vrei,fara griji!
wr vsj în data de 01.06. la ora 19:09
am ** cu Marius,vezi ca sunt cateva sate rezervate dar nu pot ataca spor la treaba si mai vorbim:))


VIDC în data de 01.06. la ora 23:25
ok.
CrowNStrike în data de 01.06. la ora 23:25
Noapte buna!Sa nu ma scoti de pe sitter,ma suni inainte



dark lake astăzi la ora 22:38:In primul rand sa iti fie rusine CrowNStrike, deoarece ai retras trupele de pe conturile unde erai sitter fara acordul proprietarilor acelor conturi!
De exemplu: De la VIDC ai retras trupele de pe granita, de la wr vsj unde tot tu esti sitter. Asa se procedeaza ? Nu frate, vrei sa pleci, pleaca cu contul tau, nu mai baga si alti oameni nevinovati si care vor sa joace alaturi de noi in toata mizeria asta facuta de tine si de prietena ta cu maselele imflamate.

Ma asteptam sa apara ceva mai repede pupincuristii ca tine, si cei care se indragostesc pe acest joc virtual smile emoticon
Ca sfat, mai iesiti din casa(corso si Crown), Samcarter nu este singura femeie din lumea asta.

[editat tt]

.Si sa continuam cu samcarter,n-o sa ai calitatile ei nici in 1000 de ani,cu tot cu shaolin in brate sau unde vrei tu.Cand o sa joace vreunul din voi (zeii din AKA)triburile cum joaca ea,o sa-ti cedez satele de buna voie,si-o sa-ti fac statuie la poarta.Ne-am purtat cu voi,asa cum v-ati purtat si voi cu noi.Nu va place?!N-are nimic,nici noua nu ne-a placut
 
Ultima editare de un moderator:

DeletedUser36684

Aka-ul a inceput sa sufere..Vai ce pacat de ei.Mai ca mi se face mila :D.Hadeti baieti.Nu ati fost capabili sa luati mai multe de un sat in organizatul pe Natasha Romanoff.Ce va face sa credeti ca luati ceva de la R.S .Spor la joc si gata cu plansul ca nu va tinem de mila
 

DeletedUser36684

Asta e singura lumea in care ai trecut de un milion de puncte si totodata si ultima in care ajungi acolo :D.Grabeste-te pe 45..Ca acolo nu intra R.S-ul sa va urmareasca.Hai ca poate ai o sansa acolo
 

DeletedUser37481

Sa incepem cu circulara in care se foloseste limbaj de tarla din partea celor din AKA(hai ca-i cu rima asta)
sarrazin ieri la ora 15:12
As incepe cu buna ziua, dar nu sunt convins ca-mi doresc sa va fie buna!

In urma circularei din partea lui CrowNStrike si formarea a glumei de trib S R m-am simtit unpic obligat sa va aduc la cunostinta jegosul caracter pe care il aveti toti cei care l-ati urmat.

CrowNStrike tocmai tu iti permiti sa critici pe altii, tu si turma ta de oi, v-ati simtit tratati josnic de cand ati venit in AKA, discriminati si alte povesti nemuritoare.
O scurta istorie ca sa-ti aduc aminte de unde ai plecat, unde ai stat si unde esti! Tu marele conducator, maretule CrowNStrike nu uita ca sub conducerea TA si a lui corso3 s-a desfiintat GTG, poate daca erati mai capabili nu se ajungea sa-mi consum timpul sa va scriu VOUA acuma.

In circulara mentionai ceva de interne, cum ca se imparte intre jucatorii conducerii AKA!, pai asa a-ti procedat si voi dragilor in GTG, sa nu-mi spuneti ca aveti memoria scurta si ati si uitat acest fapt. Aaaa sa nu m-ai mentionez faptul ca, conducerea GTG avea dreptul la barbare, fraierii nu!

Pai CrowNStrike cel cu memoria scurta, mintea aspra si gandire degeaba, fustratule tu ai luat 44 de interne (poti verifica si tu, eu le-am numarat) cand erai in AKA, iar corso3 are vreo 70 la activ (deci ati profitat).ce vrei m-ai mult de atata? Sau trebuia sa-ti chemam si niste lautari sa-ti cante? Nu de alta dar pari stresat, adevarul este ca triburile duce la depresie cand nu poti conduce, sa m-ai dai un pumn in masa cand iei decizii sa vada lumea cine ii CrowNStrike.

Ati stiut sa profitati toti din interne insa, vorba aia Prietenia este ca o afacere: nu mai ai profit inchei colaborarea

Ai pierdut GTG, m-ai mult ca sigur daca nu intram in AKA, si eu, si tu si majoritatea eram istorie de mult! Datorita celor din AKA inca mai suntem pe harta, va placut sa profitati (si ati profitat bine, crede-ma stiu) ca acum sa lasati totul balta, MA SI APUCA RASUL: NOI SUNTEM NEUTRII.

Pe samcarter ce-a mai buna prietena a ta de la inceputul lumii!!! Haaa! Glumetule atat de sigur??? A plecat si din GTG de vreo 2 ori ce te face sa crezi ca nu dispare si acuma (daca tot asa ii la moda).

As putea continua sa va aduc aminte de unde ati plecat toti...

Cu stima,
sarrazin

dark lake astăzi la ora 19:30
Buna seara! (As avea rugamintea sa cititi in intregime circulara)

Se pare ca fostii nostrii colegi, pe care i-am ajutat atunci cand au trecut printr-o perioada dificila la dizolvarea GTG-ului, carora le-am oferit posibilitatea unui nou inceput, jucatorii care au crescut in umbra tribului Aka/Ts au inceput atacurile pe vecinii lor.

De cand au luat aceasta hotarare tot stau si ma gandesc si realizez cat de orb am fost si cum lucrurile se leaga atat de bine intre ele. Unii dintre ei nu lasau sitter niciodata conducerii, unii nu doreau sa sprijine niciodata satele colegilor, deoarece spuneau ca ei doresc sa se apere singuri pe satele expuse, ei niciodata nu dadeau la organizate deoarece aveau "real life".
Prea multe lucruri se pun cap la cap. Regret pana si faptul ca i-am dat invitatie lui CrowNStrike in tribul mare atunci cand plangea pe privat ca nu ii este bine in Aka/T2

Nu ma mira nimic o intrarea a acestora in tribul inamic sau sa faca chiar o alianta cu ei impotriva noastra, noi care le-am oferit sate si care le-am oferit posibilitatea de a juca liber.

Mai jos aveti postate mesajele dintre mine si Corso3(care este sitter la grigore61, in incercarea de a menaja aceasta situatie creata:





Nu stiu cum am putut juca pana acum cu astfel de oameni, dar pe zi ce trece acest joc ma scarbeste si ma determina sa renunt din cauza acestor persoane infecte.
Probabil nu am luat intotdeauna deciziile corecte, dar in cea mai mare parte am incercat sa ajut pe toata lumea si sa fac bine tuturor celor care au luat legatura cu mine. Din pacate, tot mai rari sunt jucatorii de acum 7-8 ani pe care i-am intalnit pe acest joc, oameni cu care sunt prieten si acum, oameni cu caracter si cu coloana vertebrala care nu se inclinau dupa cum batea vantul, oameni care iti trimiteau si ultima lance din sat!

Din pacate, problemele din tara de cacat in care traim, se transpun chiar daca multi nu isi doresc asta, pe joc.
Daca oamenii pe care ii stiam de pe L17, pe care ii cunosteam cat de cat, au tradat tribul, ce pretentii sa mai am de la colegii cu care am schimbat primul mesaj pe L41 ?(sa nu se inteleaga gresit, chiar am cunoscut multe persoane aici de nota 10)

Nu vreau sa mai insist cu alte baliverne, ideea e ca vom incepe atacurile pe S R !

Siii,circulara data de mine in familia lor ca un mic raspuns pentru ei
CrowNStrike astăzi la ora 21:55
Buna seara,sper ca v-ati acomodat cu noua situatie,noi ne simtim confortabil!Sa incepem cu inceputul:
-Am inceput atacurile impotriva celor care au atacat,prima regula a fost sa nu atacam,pana nu suntem atacati,asa caaaaa...niste mici zmei au inceput cu atacurile,asa ca am ripostat.
- sarrazin ,te-ai uitat vreodata in oglinda,sau in tribul in care esti?Sa-ti zic o micuta chestie din istorie,ca vad ca-ti plac lucrurile din trecut.In conducerea GTG,eu nu m-am implicat pana natasha si compania nu au inceput sa faca scandal in familie,in tot acest timp,eu am avut sitter,intram foarte rar pe joc,si cand am intrat,am fost nevoit sa salvez oamenii care n-aveau nicio vina pentru mizeria lasata de cei in cauza,si sa-i introduc in aceasta familie.Primul meu gand (dupa ce urma sa-i mut pe toti in AKA),era sa intru in RS,pentru ca ne-au ajutat si nu ne-au vorbit pe la spate,dar am zis ca poate sunteti oameni si o sa iasa treaba buna( ca buna-i vorba aia"multa lume,putini oameni!"),dar de unde,m-am lamurit ca vorbele spuse chiar din interiorul familiei voastre s-au adeverit,si inca primesc mesaje,o sa mai aveti surprize pe viitor de la jucatorii vostri :)
-Eu n-am iesit niciodata din casa,stau si ma joc triburile de cand m-am nascut,abia apuc sa beau o gura de apa,de frica sa nu ratez vreo secunda de pe joc,ca drept dovada ca sunt primul la toate statisticile.Singura mea femeie de pana acum a fost prietena mea imaginara cu care inca imi petrec timpul jucand triburile.TE SIMTI BINE ACUM dark ? :)
-tot la zeul mai mic sarrazin sa revin: samcarter nu e prietena mea pe joc,e prietena in viata reala,pe care noi o avem fata de voi,mai iesim la un pahar de vorba,un suc,o bere,tu si restul carcotasilor va traiti viata pe acest joc,se vede din mesajele disperate pe care le dati,si solutiile luate la nervi( nu stii ca nu e bine sa iei decizii cand esti prea nervos,dar nici prea fericit?)
-Eu n-am uitat de unde am plecat,ce sa fac...sunt amator,traiesc din interne,abia invat sa joc,ieri am invatat cum sa fac nobil si sa iau sate de barbari,ca mi-a fost frica sa atac un alt sat de pe harta,asa ca am decis sa continui tot asa,ca na,daca ceva merge bine,de ce sa-l schimbi?:)
-Domnule dark lake ,eu nu plangeam cand eram in T2,eu am intrat in familia asta doar si numai pentru andreea0905,pe langa restul colegilor din fostul GTG,si faptul ca am ales sa intru in tribul mare,a fost ca Andreea a fost prea orbita de actiunile voastre,si riscam sa ajung ca restul colegilor care au intrat la interne fortati!Daca pana acum ai dat doar de oameni si triburi care au bagat coada intre picioare atunci cand ai deschis tu gura,imi pare rau sa-ti zic,dar noi nu suntem ca ei,si nici cei din RS,de-aia sunteti atat de disperati ca nu va mai merg planurile!
Acestea fiind spuse dragilor,deschideti ochii,priviti dincolo de aparente si faceti ce e mai bine pentru voi.Nu mai credeti in vorbe frumoase si promisiuni,mai consultati si voi o statistica,tw stats va e cel mai util,sa vedeti cum au decurs lucrurile pana acum,mafia triburilor se afla in familia voastra (ah,de cand voiam sa spun asta),vreti sa fiti la cheremul unor oameni care joaca doar pentru ei,ca dupa ce ii ajutati si le este bine sa va bage la interne?!N-aveti decat,dar eu stiu ca atunci cand o usa se inchide,trebuie sa deschizi geamul,iar la noi este deschis.Sunt dispus sa discut si sa va arat adevarul oricaruia dintre voi care imi dati mesaj si vreti acest lucru.

O seara minunata!
Un neica nimeni.

Asteptam carcotasii :)
 

DeletedUser37481

Sunt acuzat ca am tradat si ca nu stiu ce.Pe cand eram in GTG si imparteam planificatorul cu triburile RS si AKA,am observat ca AKA-ul isi faceau de cap si modificau mai mereu numarul de zile si sate rezervate.Cand am pus intrebarea de ce nu respecta planificatorul si conditiile discutate intre cele 3 triburi/familii mentionate mai sus,am primit raspuns din partea conducerii AKA ca de smecheri,sau cum zicea zeul shaolin,ca asa vrea muschiul lui,iar din partea RS-ului n-am avut probleme sau astfel de raspunsuri.Dupa ce am intrat in AKA,tot GTG-ul,conducerea isi alegea victime din fostul GTG si-i bagau fortat la interne,imparteau satele intre ei,si ne spuneau ca respectivii le-au cedat satele,pe cand eu primeam mesaje de la aceiasi jucatori cum ca au fost bagati la interne fara explicatii,si ca au dat mesaje in conducere si nu primesc niciun raspuns.Erau interzise satele de barbari,dar conducerea avea rezervari de peste 50 de sate pentru cateva luni de zile,iar prostii,adica ceilalti din familie,trebuia sa ne supunem,altfel,pateam la fel ce jucatorii bagati fortat la interne.ASa ca va rog eu,vedeti-va lungul nasului,nu suntem prostii vostri,nu suntem bataia voastra de joc,si nu suntem ca voi!Am respectat pe cei care ne-au respectat,si nu mai acuzati RS-ul ca au facut nu stiu ce,ca v-au hack-uit conturile sau mai stiu eu ce alte aberatii,ei au fost de 100 de ori mai oameni ca cel putin conducerea voastra!Asteptam organizatul pe care-l organizati contra noastra,va lasam sa va refaceti trupele,poate o sa aveti mai mult noroc de data asta. PS: Sa ne dati si noua tinte :)
 

Alex2peu

member
Scor reacție
9
isi permit sa dea pe voi? :O credeam ca vor sa dea in RS :)))) sau e prea "groasa" treaba acolo :))))))))
 

Alex2peu

member
Scor reacție
9
Un nou caz Ponta aka pisicut
YdnErTs. (PERICOL ALEATORIU) 5 2.488.618 13 216

ce faci bre schimbi numele? :D
 

mythra

SuperModerator GameSuport
Membru personal
Scor reacție
90
Este un topic de discutii libere, dar asta nu inseamna ca puteti jigni dupa bunul plac.

Am facut curatenie mai sus, in continuare, mentineti discutiile in limitele bunului simt. Va reamintesc, intrucat observ ca mereu se uita anumite aspecte simple: jignirile si atacurile la persoana sunt interzise.
 

DeletedUser37481

Parte 1:
Triburi: Aka/Ts, Aka/T2, Aka/T3
Parte 2:
Triburi: S R

Timeframe: 01/06/2015 00:00:00la09/06/2015 16:11:27

Cuceriri totale:

Tabăra 1: 810
Tabăra 2: 114
Diferență: 696

chart


Număr total de cuceriri împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 22
Tabăra 2: 75
Diferență: 53

chart


Numărul total de puncte al cuceririlor:

Tabăra 1: 6,215,018
Tabăra 2: 1,024,691
Diferență: 5,190,327

chart


Numărul total de puncte al cuceririlor împotriva taberei opuse:

Tabăra 1: 204,715
Tabăra 2: 743,897
Diferență: 539,182

chart
 

Alex2peu

member
Scor reacție
9
Este un topic de discutii libere, dar asta nu inseamna ca puteti jigni dupa bunul plac.

Am facut curatenie mai sus, in continuare, mentineti discutiile in limitele bunului simt. Va reamintesc, intrucat observ ca mereu se uita anumite aspecte simple: jignirile si atacurile la persoana sunt interzise.

sunt foarte curios cum ai putut incadra replica mea la jignire personala,avand in vedere ca ce a postat el e de 10ori mai grav,dar na,traim in Romania!
 

mythra

SuperModerator GameSuport
Membru personal
Scor reacție
90
Hmm, si cand te gandesti ca iti dudusem doar avertisment, banand doar ce era de "n ori mai grav" - daca a compara pe cineva cu animale, sa ii spui ca latra etc ti se pare in regula....vacanta placuta. Daca si altii gandesc la fel, vor avea parte de aceeasi sanctiune daca vor folosi replici similare.

PS: pe viitor:

6.3. Toate reclamaţiile sau criticile în legătură cu activitatea moderatorilor sau a adminilor de pe forum sau din joc (incluzând aici sancţiunile primite) se vor face numai prin sistemul intern de suport. Orice încercare de a deschide o discuţie pe această temă pe forum se va considera infracţiune şi va fi pedepsită cu sancţiune, iar tema va fi închisă/ştearsă.
Excepţie de la regulă este discuţia la modul general, fără absolut nici o referire la o anumită persoană (membru al forumului, moderator sau admin) şi/sau sancţiune primită. Aluziile de orice fel sunt de asemenea interzise.
 
Ultima editare:

LadyLethal

member
Scor reacție
143
Mie imi place mult de akatetii astia

... (450|566) K54 9,744 dark lake [Aka/Ts] tatos20 [S R] 2015-06-09 19:54:49
Sat de barbari (597|495) K45 9,744 dark lake [Aka/Ts] octav13434 [R.S] 2015-06-09 18:21:24
... (445|574) K54 9,327 dark lake [Aka/Ts] wr vsj [S R] 2015-06-09 17:20:51
S R (448|569) K54 9,744 dark lake [Aka/Ts] tatos20 [S R] 2015-06-09 16:50:07
S R (450|568) K54 9,744 dark lake [Aka/Ts] tatos20 [S R] 2015-06-09 14:04:12
Sat de barbari (638|508) K56 9,288 dark lake [Aka/Ts] dr.ass [R.S] 2015-06-09 13:19:14
S R (445|562) K54 9,847 dark lake [Aka/Ts] tatos20 [S R] 2015-06-09 13:10:11
S R (450|553) K54 9,752 dark lake [Aka/Ts] tatos20 [S R] 2015-06-09 12:42:31
Sat de barbari (674|495) K46 10,367 dark lake [Aka/Ts] dark lake [Aka/Ts] 2015-06-09 01:15:25

Banat pe atacabil.:)))

Cum se enerveaza ei si spumega .Chiar nu credeam ca vor fi atat de slabi la presiune cand a inceput ”razboiul”.Panica ,isterie ,crize ,iesiri ,intrari ,renuntari la drepturi,paranoia ,alte crize ,cereri def ,nesiguranta ,amenintari,ciuda... pe scurt asta este atmosfera in minunatul trib AKA& carnea de tun:)
 

DeletedUser17617

Conducerea Aka c semanati aia culegeti....ati jucat aceasta lume mizerabil si v-ati batut joc d jucatori si bunul simt la voi este ceva d domeniu fantastic...nu meritati sa castigati nik....
 

LadyLethal

member
Scor reacție
143
Ce sa castige astia?:eek: Din seria autogolurilor din foarfeca ,competenta conducere aka a pierdut 3 procente Dominanta de la inceputul razboiului pentru care acesti noobi s-au pregatit de la inceputul lumii( s-au pregatit ca Dinamo pentru Champions League:))

S-au si vazut si declarat castigatorii lumii 41 cu o dominanta de 27%.

Sa le fie dezfuzionarea usoara!
 

DeletedUser44862

Mai fratilor va rog eu frumos sa terminati cu prostiile si sa ne vedem fiecare de ograda lui
Ce rost au mesaje de la voi in tot tribul cu circulare care se dau aici si retrimise de la voi din trib catre noi
vreti sa aratati tot timpul ca aveti conturi aici...sa fiti sanatosi cu conturi cu tot...pe noi nu ne deranjeaza
ne deranjeaza putin doar faptul ca nu stiti sa va comportati intru-un razboi cu noi asa ca niste jucatori de triburi ce va numiti
sincer voi tot ce faceti ,prin tigania asta de mesaje retrimise catre noi incercind sa credeti si voi ce postati acolo ,din punctul meu de vedere nu dati dovada decit de lasitate[asta e parerea mea si i-mi cer scuze daca gresesc cu ceva]
Dati dovada de jucatori ce va numiti pe joc si terminati cu prostiile
Aratati ca sunteti jucatori de triburi pe joc,nu prin zeci de mesaje in tribul advers
Illidan Stormrage iun 09, 00:36
http://prntscr.com/7eplsj
http://prntscr.com/7epm4l
http://prntscr.com/7epmav
http://prntscr.com/7epmhd
http://prntscr.com/7epmpg
http://prntscr.com/7epmva
http://prntscr.com/7epn29
http://prntscr.com/7epn84
http://prntscr.com/7epnf8
http://prntscr.com/7epo3h
http://prntscr.com/7epoc1
http://prntscr.com/7epp40
http://prntscr.com/7eppb3
http://prntscr.com/7eppx8
http://prntscr.com/7epq8h
http://prntscr.com/7epqhs
http://prntscr.com/7epqsy
http://prntscr.com/7epr4f
http://prntscr.com/7eprdt
http://prntscr.com/7eprqa
http://prntscr.com/7epryo


Am vazut mesajele lui [player]dark lake[/player], in care zicea de cei care au iesit, ca sunt nerecunoscatori, ca au fost ajutati cand le era greu, etc.:) i-am cerut lui [player]natasha romanoff[/player] sa caute in istoricul skipe ce a discutat el, [player]malenaus[/player] si cu inca vreo 2 din cei care au iesit initial din gtg, cu conducerea [ally]aka/ts[/ally].In printurile de mai sus se observa faptul ca [ally]aka/ts[/ally], nu numai ca era la curent cu rebeliunea din sanul gtg, ei o alimentau.Se observa si cum [player]Ydnerts.[/player] sustinea ca o sa scape de majoritatea colegilor lui, or sa ramana 40..dar de el stiu toti ca e rau intentionat, in schimb aveti si cativa cameleoni, unul din ei e [player]dark lake[/player]. Inainte cu 1-2 saptamani, ca [player]natasha romanoff[/player] si cu cei care l-au urmat, sa iasa din trib, [player]ydnerts[/player] a intrebat:'ce pozitie o sa luati daca declaram razboi gtg-ului'.-i-am zis ca pot sa faca ce vror, noi o sa ne respectam aliatii si o sa actionam in consecinta.
Vreau sa scot in evidenta faptul [player]dark lake[/player] e un mincinos notoriu..sa ma scuze daca se simte jignit, dar eu nu-l pot scuza pe el pentru toate minciunile spuse. Pe langa faptul ca a mintit toti aliatii(chiar pe mine m-a mintit), a mintit si majoritatea colegilor lui de trib.

Fisher Stevens iun 09, 00:52
mai frate va rog frumos sa nu mai i-mi trimiteti mie mesaje de acest gen deoarece nu ma intereseaza
nu sunt pusti de 15 ani si nu sunt de ieri pe acest joc
pe mine acesti oameni m-au primit in tribul lor cu bratele deschise si pentu acest lucru le sunt recunoscator
nu ma intereseaza ce zice x sau ce a facut y
daca sunteti mai buni pe joc si ne bateti in mod corect, jos palaria in fata voastra,eu unul pot sa ramin si cu un singur sat dar nu ma despart de acesti oameni
Va urez spor la joc
si tribul cel mai unit si mai bun sa cistige...fara tiganii,fara certuri ,fara inbirligaturi
ce naiba suntem oameni maturi si nu are rost sa ne tiganim intre noi pt un simplu joc

Illidan Stormrage iun 09, 00:56
daca citesti ce scrie-n printuri, o sa observi ca am spus doar adevarul. daca nu te intereseaza adevarul, nu-i nimic..intereseaza pe altii. p.s poti sa-mi dai block la mesaje..data viitoare n-o sa mai poti primi mesaj de la mine.

Fisher Stevens iun 09, 01:02
ce cistigi frate cu astea
lasa lumea in pace
cine vrea sa joace aici bine,iar cine vrea sa plece la voi sau in alta parte...sa le dea dumnezeu sanatate si spor la sate
nu cred ca tine cineva aici in tribul asta vre-un jucator cu forta
fiecare e liber sa aleaga ce vrea
 

DeletedUser44862

Immortal R iun 10, 20:14
Salutare!

Dupa cum v-am anuntat, am revenit cu circulara legata de cei din [ally]S R[/ally] !

Tot tribul trebuie sa trimita FAKE-URI pe cei din [ally]S R[/ally]. Nu conteaza pe cine, important este sa trimiteti. Printre fake-uri bine ar fi sa aruncati si ceva full-uri pentru inceput :)

Colegii care au full-uri disponibile pe langa ei sa ma contacteze urgent sa incepem "extractia" satelor rosii dintre noi. Cei din [ally]S R[/ally] au devenit pentru noi, prioritatea numarul 1 in acest moment!

Incercati sa jucati si la splituri, faceti cu orice fel de trupa split, incercati recuperari si indicat ar fi sa va faceti cat mai multi nobili pe satele de langa ei.

Multumesc!

Nu va mai luati dupa el pentru ca omul nu da semne ca stie ce face..
Ieri ne-a dat o circulara in care ne-a jignit, a fost reclamat la sistemul de suport si, probabil, a fost banat pe atacabil 24 de ore, timp in care a reusit sa piarda 15 sate in mijlocul tribului, punand in pericol siguranta celor pe care ii conduce..
I se pare si lui ca acum e conducatorul unora care, pentru a-si viza interesul personal, il lauda si il fac sa se simta un printisor care sa-si permita arfe, dar nu e deloc asa.. Fara un grup omogen, conducatorul degeaba e conducator..
Pe 2 lumi l-am avut in echipa InBz ca si membru de nivelul 3 (in InBz asta insemna ca nu are acces la conferintele de skype, la forumurile ascunse, la sate in granita, la atacuri in folosul lui sau la sprijin fara verificare etc.) si l-am tolerat din mila, iar pe vremea cand, impreuna cu [player]Illidan Stormrage[/player], il invatam de bine, a preferat sa aiba opinii personale si proaste, in loc sa taca din gura si sa isi ia notite.. Din cauza acestor opinii, din pacate, veti avea voi de pierdut, pentru ca v-a tarat intr-un razboi pe care nu este capabil sa il duca in spate.. Dar cuvintele mele sunt tardive; in actiunile lui se vad clar, cu ochiul liber, neputinta, disperarea si autogolurile din foarfeca..

P.S. Luati-i odata satele sa ii puneti capat chinului ca mai dureaza ceva timp pana ajungem noi langa el.. Daca aveti nevoie de ajutor, apelati cu incredere pentru ca nu sunteti singuri si va putem pune in legatura cu ceilalti care ne impartasesc parerea.. Nobili sa aveti!

Cu respect,
[player]Immortal R[/player].
voi chiar credeti ca isi au un rost astfel de masaje in tribul advers...credeti ca e cineva interesat acolo de mesajele primite de la voi
va rog terminati cu mesajele astea aiurea si dati dovada de jucatori de triburi..si cine e mai bun sa se vada pe joc
 
Sus