Discutii libere L41

  • Autor subiect DeletedUser29124
  • Data de început

DeletedUser44862

CrowNStrike iun 04, 22:21
In primul rand,buna seara tuturor!Scuzati lunga absenta de pe forum ,mesaje s.a.m.d. ,timpul m-a facut sa renunt o perioada la joc,dar acum am revenit si am cateva de zis:
-In primul rand (asta ma roade pe mine cel mai mult acum): [player]andreea0905[/player] ,sper ca nu ma urasti si mai mult dupa ce vei citi acest mesaj,sper ca ai inteles cate ceva din cele discutate,si sper ca stii ( cum spuneai si tu ) unde ma gasesti!
-In al doilea rand : Datorita faptului ca,atunci cand eu si colegii care ne-am mutat in familia AKA din GTG,am fost tratati josnic,si am sa dezvolt asta mai jos,dar,si inainte de a intra in aceasta familie,si eram pe post de aliati,s-au facut demersuri spre a porni un razboi cu noi,ca deh,incepusem sa ne destabilizam din cauza ca anumite domnisoare de pe atunci au ales sa formeze alt trib impotriva noastra.Daca are vreunul de gand sa ma contrazica la chestia asta,ii zic doar atat,ciocul mic si joc de glezne,vin si cu dovezi daca vrei.
-In al treilea rand : Si pe cand eram in triburi diferite si aveam incheiat un act diplomatic numit alianta intre triburile noastre,va placea sa va jucati cu planificatorul,doar conducerea,evident,DAR,si dupa ce am intrat aici,v-ati comportat la fel de josnic!Conducerea isi marea limita si numarul de sate rezervate,si ATI IMPARTIT SATELE DOAR INTRE VOI ! Pe [player]samcarter[/player] ati concediat-o ca a avut tupeul sa va bata obrazul pentru magariile care le faceti,si ati zis ca daca nimeni nu ii tine partea sau nu face scandal pe tema asta,sa scapati de ea,ca na...v-ati invatat sa fiti pupati stiu eu unde.
-In al patrulea rand : Am ales sa continui pe aceasta lume si am facut demersurile care le-am facut,pentru si datorita colegilor care au fost alaturi de mine aici,si pe alta lume.Astfel,cu aceasta ocazie tin sa ii anunt pe acestia,si nu numai,ca sunt de partea oricui vrea ajutorul meu,sau este pur si simplu alaturi de mine.
-In al cincilea rand : Din acest moment,eu,impreuna cu alti colegi care mi-au mai dat mesaje din cauza nesimtirii indivizilor in cauza (se simt ei),am decis sa parasesc acest trib,si sa devenim neutri fata de restul hartii.
-In al saselea rand : Nu am atacat tribul RS din cauza faptului ca atunci cand eram in GTG,acestia ne-au ajutat si sprijinit,nu ne-au vorbit pe la spate,si nici nu au pornit demersuri pentru un eventual razboi cu noi,din contra,au vrut sa formam o alianta pana la sfarsitul lumii.Asa ca,din acest moment,tribul ce urmeaza a fi condus de mine, [player]samcarter[/player] si [player]corso3[/player] ,o sa fie neutru fata de restul hartii,si o sa ajutam pe cei ce ne-au ajutat si ne vor ajuta.
Shaoline,in curand apare si varianta audio pentru aceasta circulara,stai fara grija!
Toti cei care vor sa ne urmeze,sunt rugati sa ma contacteze pe mine si/sau pe [player]samcarter[/player].Vreti sa continuati in acest stil,sa fiti bataia de joc a conducerii,apoi sa ajungeti prada pentru ei?Uitati-va cati jucatori au fost la interne si nici macar nu au fost declarati,o sa va trimit mesaje de la jucatori care au fost bagati la interne cu forta,fara sa faca ceva!Eu nu suport ifosele si bataia de joc,daca voi da,atunci ramaneti aici!Acestea fiind spuse,sunteti rugati sa intrati si pe forumul extern pentru o mica poezioara.

Andreea,inca o data,sper sa ma ierti,asta nu schimba cu nimic...nimic :)

O seara minunata si un parcurs cat mai frumos pe aceasta lume.

Al vostru prieten
Dany!
Ai inceput sa postezi pe aici in disperare de parca ti-a furat cineva trotineta :))
-mai baiatule sau fetita ce esti ....eu nu te cunosc si nu stiu in ce divizie ai jucat tu pina acum,dar citesc multe chesti aiurea la tot ce ai scris pe aici
-gtg de cind a luat fiinta a fost un trib mamut cu recrutari in masa pe toata harta...nici conducerea lui peste sarat nu putea sa sitteze cit sa recrutat si cit se recruta zilnic pe toate zonele,dar sa fie cineva sa aiba si o evidenta clara la ce se afla in acea familie
asta a fost gtg,asta a fost strategia lor,asa au crezut ei ca e bine si se poate face performanta
in momentul cind au facut fuziunea cu aka au cam inceput si pb in cei din gtg
acesti oameni au cerut sittere,au inceput sa ne ceara sa participam la organizate..pai o data intrati sub steagul lor era normal sa se ocupe si de noi...numai ca.... de aia nu are ursul coada...cit au avut ce lua ...interne si ce alte puncte mai erau prin fiecare zona pentru ingrasarea conturilor a fost foarte bine ...asta pina cind sa intimplat sa intram in razbel cu RS.
Cind a inceput razbelul si au inceput sa li se ceara fuluri la organizat si sprijin pt granita au cam inceput so dea in benganeala...ba ca nu au timp..ba ca nu au putut trimite atacurile ca li sa inbolnavit pisica vecinului si a trebuit sa fuga cu ea la veterinar
pai fratilor din gtg asta e jigodeala curata si sincer chiar au fost indulgenti acesti oameni cu voi daca erati in RS[sa presupunem prin absurd] fac prinsoare cu cine vrea ca nu mai erati pe harta acum si colac peste pupaza sa mai postati si pe forum... ca vezi doamne ce mi sa intimplat mie aici...ca aka nu sunt corecti cu noi....Rusine sa va fie tuturor din fostul GTG care a-ti parasit acest trib ...trib care va intins o mina sa va ajute in loc sa va innobileze cu ce a-ti ajutat voi acest trib sa aveti curajul sa iesiti si sa postati pe forum despre ei fel de fel de cuvinte la adresa conducerii
daca nu v-au placut de ei de ce a-ti intrat aici alaturi de ei?...va obligat cineva?...sau de ce nu a-ti iesit din trib in sec 2?...va tinut cineva cu forta aici?
Rusine sa va fie
Aka tot ce a pierdut in fata RS sa datorat in mare parte si acestor jucatori din fostul gtg..care au spus ca participa la organizat si nu au participat...care au spus ca trimit sprijin in granita si nu au trimis o lance...cam asta e adevarul
 

DeletedUser38023

Aka tot ce a pierdut in fata RS sa datorat in mare parte si acestor jucatori din fostul gtg..care au spus ca participa la organizat si nu au participat...care au spus ca trimit sprijin in granita si nu au trimis o lance...cam asta e adevarul


Terminati cu vrajeala! Nu va mai mintiti singuri ca sunteti buni si nu mai dati vina pe altii pentru greselile si neputinta voastra!
Aka a pierdut ieri numai si numai din cauza circularei lui Dark Lake care a blindat tinta noastra de fake in loc sa il blindeze pe shaolin.
Nu ne mai spune tu noua povesti nemuritoare..
A fost primul atac organizat la nivelul asta al jocului, in care tinta a crezut pana in ulltimul moment ca nu e tinta.. Inclusiv satele tintei din granita au sprijinit tinta pentru fake, lucru pe care il pot demonstra cu vreo 20 de rapoarte de sprijin prins in deplasare..
Asta e circulara despre care vorbesc:
img


Voi sunteti singurii carora trebuie sa le fie rusine, dar sincer, nu ma astept la atat de mult obraz din partea voastra..
 

DeletedUser39522

SR este un trib de nimic, care a fost reinfintat peste noapte(nu am fost anuntati de intentia lor), au venit din spate si au cucerit zeci de sate goale care erau trimise sprijin pe granita...asta ce sa insemne?

numai jucatorii de nimic fac ce ar face ai...

deasemenea RS au apelat mai mult ca oricand la diverse tertipuri murdare pt a dezbina tribul...
 

LadyLethal

member
Scor reacție
143
Si voi suneti niste plangaciosi dupa ce ati ati fost niste aliati parsivi care si-au tradat toate aliantele.

Voi vorbiti de onoare?Nu meritati un joc corect,nici nu stiu ce intelegeti voi prin asta.Probabil sa stati blindati pe granita si noi sa atacam unde vreti voi.

Sunteti tratati acum exact cum ati facut voi cu fostii aliati.Nu va mai smiorcaiti si ”jucati” in modul in care voi ati inceput.Normal ca nu va convine acum cand sunteti voi victimele .Consolati-va ca nu v-a iesit planul marsav si acum culegeti ce ati semanat.
 

DeletedUser38023

deasemenea RS au apelat mai mult ca oricand la diverse tertipuri murdare pt a dezbina tribul...

Pe cuvantul tau?
Faptul ca Stefanutz, coducatorul AKA (HAHAHA), pe vremea cand am avut alianta, a aratat rezervarile dusmanilor nostri, ne permite sa facem ce vrem cum vrem, fara sa avem vreo limita.. Si totusi, nu facem ce ar trebui sa facem cu voi, din respect pentru cativa jucatori cu care am colaborat si continuam sa o facem.. Atata timp cat pe unii dintre prietenii nostri inca mai scrie AKA, avem anumite rezerve.. :)

P.S. Ar trebui sa reflectati asupra atacului organizat de Illidan Stormrage de ieri la care ati pierdut 50 de sate.. Cum a fost posibil sa nu isi dea conducerea voastra seama care e tinta si sa blindeze tinta de fakeuri..
 

DeletedUser38518

Fisher Stevens iun 09, 00:52
mai frate va rog frumos sa nu mai i-mi trimiteti mie mesaje de acest gen deoarece nu ma intereseaza
nu sunt pusti de 15 ani si nu sunt de ieri pe acest joc
pe mine acesti oameni m-au primit in tribul lor cu bratele deschise si pentu acest lucru le sunt recunoscator
nu ma intereseaza ce zice x sau ce a facut y
daca sunteti mai buni pe joc si ne bateti in mod corect, jos palaria in fata voastra,eu unul pot sa ramin si cu un singur sat dar nu ma despart de acesti oameni
Va urez spor la joc
si tribul cel mai unit si mai bun sa cistige...fara tiganii,fara certuri ,fara inbirligaturi
ce naiba suntem oameni maturi si nu are rost sa ne tiganim intre noi pt un simplu joc

Parca am mai auzit eu povestea asta pe undeva...ca te-au primit cu bratele deschise si lupti pana la ultimu sat, si apoi, peste noapte, ai bagat cutitu in spate dimineata la 5.
 

DeletedUser44862

Parca am mai auzit eu povestea asta pe undeva...ca te-au primit cu bratele deschise si lupti pana la ultimu sat, si apoi, peste noapte, ai bagat cutitu in spate dimineata la 5.
ungure sti destul de bine ce a fost acolo..de ce bagi in ele
nu v-am pus eu sa va certati ca chiori in conducere si sa va impartiti in doua tabere
noi jucatorii a trebuit sa ne alegem in care parte jucam,,eu am anuntat ca ii aleg pe cei mai slabi si joc pina la ultimul sat alaturi de ei...dupa cum ai vazut cam asa sa si intimplat...am pierdut cu capul sus si nu-mi e rusine de nimic
pe mine nu m-au interesat satele niciodata sau rangul in clasament,daca eram dupa astfel de treburi inchideam si eu lumea aia impreuna cu voi
dar aia a fost alegerea mea
eu din toata cearta voastra am ales cu cine am crezut eu ca au avut dreptate chiar daca eram constient ca o sa pierd tot
asta sa intimplat acolo asa cu nu mai baga in ele ca la concurs
 

LadyLethal

member
Scor reacție
143
Cel mai penibil profil de pe triburi.ro

fisher stevens

”Text personal
Tata JAN & Gicu Mentosan

-chiar au simtit fetele lipsa lui Gicu.Mentosan pe timpul sezonului estival :)

Gicu habar nu are cine e asta .S-a chinuit sa isi amintesca ceva de noobu asta,a intrebat in stanga si in dreapta .Nimic.Asa incerca el sa para interesant,isi trece la profil o persoana care habar nu are de existenta lui :)))
 

DeletedUser38518

noi jucatorii a trebuit sa ne alegem in care parte jucam,,eu am anuntat ca ii aleg pe cei mai slabi si joc pina la ultimul sat alaturi de ei...dupa cum ai vazut cam asa sa si intimplat...am pierdut cu capul sus si nu-mi e rusine de nimic
pe mine nu m-au interesat satele niciodata sau rangul in clasament,daca eram dupa astfel de treburi inchideam si eu lumea aia impreuna cu voi

Ce-ai facut ma, ai anuntat? Ai ramas o saptamana in plus in trib fata de ei, ai stat sa-ti faci catapulte pe sate si sa refaci trupele si apoi ai iesit duminica dimineata la 5 din trib si ai atacat in stanga si in dreapta, fiind in mijlocu tribului. Asa ai anuntat tu ca esti cu ei? Josnic caracter...te mai plangeai si ca o fata mare ca ai bagat ppuri si pierzi satele.

Gicu habar nu are cine e asta .S-a chinuit sa isi amintesca ceva de noobu asta,a intrebat in stanga si in dreapta .Nimic.Asa incerca el sa para interesant,isi trece la profil o persoana care habar nu are de existenta lui :)))

pot confirma si eu asta, ca l-am intrebat pe gicu de jenel si zicea ca habar n-are cine e.
 

DeletedUser38023

Fisher Stevens, asta e strategia ta de reclama? Ne minti ca esti prieten cu Gicu? :))
Eu recunosc ca m-ai pacalit un pic cu profilul tau si am presupus ca daca esti prieten cu Gicu poti si tu ceva mai mult decat vrajeala stricata si circulare isterice.. dar de unde sa poti? :))

Pentru minciunile astea pescaresti pe care le scoti din balta, sa vezi ce-o sa mai schelalai pe lumea asta! :D O sa schelalai pana la ultima lance.. Sa stai aici ma pana la ultima lance! :D

P.S. Si eu cand am vorbit la tel cu Gicu, aceeasi chestie.. cine-i ma ala ca n-am auzit de niciun Fisher Stevens? :eek:
 

LadyLethal

member
Scor reacție
143
Probabil s-a saturat sa fie luat mereu la misto si e o strategie...sa isi puna la profil ca joaca cu Gicu.Trebuia sa ai lipsa toate tiglele de pe casa sa te iei in gura cu el in timpul euforiei tribale.:))Si ce s-a gandit nea pescaru...daca ma asociez cu Mentosanu nu mai au tupeu copiii rai sa rada de mine.Ca el nu intelege nici 2 % din ce indruga Gicu,nu are importanta ..pentru el e amuleta anticaterinca.Faza clasica in anumite medii sa te lauzi ca esti prieten cu un ”baietas” in caz de conflict.Rudimentar si ineficient..cine nu il stie pe Gicu, nu il stie si cei care il cunosc isi dau seama ca nici dupa 3 operatii nereusite pe creier,amnezie.etc.. nu ar putea juca cu noobu asta pe cont.:))
 

DeletedUser38023

1000 de pp-uri pentru cel care raspunde corect la intrebarea:
Cum a reusit Fisher Stevens sa treaca de capcha?
 

Adenauer

member
Scor reacție
105
Ce-ai facut ma, ai anuntat? Ai ramas o saptamana in plus in trib fata de ei, ai stat sa-ti faci catapulte pe sate si sa refaci trupele si apoi ai iesit duminica dimineata la 5 din trib si ai atacat in stanga si in dreapta, fiind in mijlocu tribului. Asa ai anuntat tu ca esti cu ei? Josnic caracter...te mai plangeai si ca o fata mare ca ai bagat ppuri si pierzi satele.



pot confirma si eu asta, ca l-am intrebat pe gicu de jenel si zicea ca habar n-are cine e.

Vezi ca e 2-1, ungure. :)
 

LadyLethal

member
Scor reacție
143
Who is "Fisher Stevens" ?
Is he on the map ??:D


E Ultimate weapon,bomba cu propaganda a akacilor.L-au tinut ascuns pana acum ca sa il arunce pe forum ca bomba de la Hiroshima.L-au umplut de ”onoare”.replici moralizatoare rasuflate si l-au lansat ca pe o punga cu apa de la balcon ca sa ne rusineze ca nu jucam corect.
 

DeletedUser44862

Haoleuuuu si diri diri da...tota lumea il iubeste pe tata jan :))
nu vreau sa va raspund in parte la fiecare deoarece nu vad rostul si am incarca forumul aiurea cu tot felul de prostii
dar va sunt dator cu o simpla povestioara legata de ce a-ti postat voi mai sus...despre gicu..despre faptul ca ma considerati voi mai prostanac pe acest joc....bla,bla,bla[asta am citit in postarile voastre]
De ceva vreme buna in urma cind a aparut internetul si jocurile pe calculator la noi in tara[nu va mint cu nimic,eu in copilaria mea am prins paca cu cornete,lapte gros, dea va-ti ascunselea,intreceri cu cercul de bicicleta..flori filme fete sau baieti....si multe altele care existau atunci...asa era vremea aia atunci
in momentul cind am primit cadou primul meu calc de la uzina fatita mea bianca a descoperit acest joc numit triburile
si-a facut un cont MAPET SOW[asa a apucat sa-l scrie la ani ei] si tot o bubuiau toti si se supara ca nus cine o ataca si nu o apara nimeni..etc
eu avind doar o fetita si vazind-o suparata am zis sa ma implic si eu sa vad care e treaba cu acest joc..si cine i-mi supara fata si de ce...
am citit tot ce se putea citi despre joc, am inceput sa-mi fac prieteni pe acest joc care m-au ajutat sa invat tainele lui...am inceput dupa aia sa cotizez in puncte premium
si uite asa am ramas eu pe acest joc deoarece incepuse sa-mi placa
am jucat pe citeva lumi cu contul MAPET SOW pina am ajuns pe l13..pe l13 s-au inimplat multe chesti aiurea..chiar nu gindeam pina atunci ca se poate intimpla asa ceva intre niste oameni cu capul pe umeri...puteti citi interviul meu pe l13 ,e scris in detaliu cam ce sa intimplat pe acea lume si a inceput sa-mi fie scirba de acest joc si am renuntat la el o perioada
dupa un timp ca-mi lipsea am revenit si atunci am dat de gicu mentosan si de glumele lui...chiar era frumos..pe mine acest om ma facut sa rid fara sa vreau de foarte multe ori
chiar am avut o discutie cu el pe o lume ca eu sa ma ocup de joc si el de forum ,sa faca caterinca ,sa amuze lumea si sa pun si numele lui la profilul meu
acest lucru nu sa intimplat deoarece o perioada nu am mai dat de el..o fi avut ceva pb...el stie mai bine
il puteti intreba acest lucru cei care ziceti ca-l cunoasteti bine
dupa toata tarasenia asta am renuntat eu citiva ani la acest joc,,,nu mai aveam timp de el
cind am revenit dupa foarte multa vreme la insistentele unor prieteni care ma tot sunau ca se deschide o lume si au stabilit ca ar fi bine sa fim toti acolo
asa ca m-am hotarit in cele din urma sa revin pe acest joc dar cu un alt calc mai performant...ca de stiinta avanseaza...si cu un alt nike fisher stevens
si nu-mi e rusine pe ce lumi am jucat si ce s-a intimplat pe lumile respective
eu nu sunt jucatorul sa joc la rang sau clasament sau sa caut sa joc parsiv,sa ma folosesc de uni sau de altii...asa cum se obisnuieste mai nou la noi pe ro....sa inchid nus ce lume
nu sunt genul de om fratilor
eu tot timpul am tinut cu dreptatea pe acest joc ,la fel ca in viata reala
ca alti au vazut altceva asta e pb lor...eu unul nu condamn pe nimeni...fiecare e libar sa-si exprime parerea
chiar azi am ** cu dark lake despre ce posta unguru mai sus
i-am spus ca eu tata jan sunt considerat un tradator pe ro...asa spune lumea despre mine si sa aiba grija cu mine
omul foarte corect a zis ca dupa ce termina cu cei din RS va da circulara sa fiu si eu innobilat
asta ca sa nu mai fie si pe alte lumi nus ce discuti de tradare referitoare la adresa mea
 

DeletedUser44862

uite pt voi schimb si profilul sa nu mai fie cineva deranjat din tribul vostru de ce scrie la mine la profil
ca pe voi asta va deranja de fapt pe lumea asta si nu puteati sa va faceti jocul linistiti...profilul meu era de vina
ce o-ti fi sunat la saracul gicu mentosan sa va interesati cum e treaba ,daca e el pe cont aici..sau cind intra el...ca poate luati si parola contului...asa la strategie ...moca :))
sincer dupa zecile de circulare date la noi in trib va cred in stare de orice pt a cistiga aceasta lume
 
Sus