Mesaje importante

DeletedUser

In acest topic se scriu mesaje importante, de interes general, dar fara propaganda si in principal daca are cineva ceva important de spus, daca vrea sa specifice un omagiu gen "in memoriam", sa multumeasca cuiva, sau alte lucruri importante.

---------------------------------------------

Un mesaj important pe care am eu totodata sa va transmit :

Atlant a fost un jucator care a facut istorie in trecut aici, dar acum a ajuns ca o fantoma a trecutului si va explic. El va multumeste tuturor celor ce i-ati fost fost prieteni si care ati participat alaturi de el. Constul acestuia nu a mai fost activ si nu mai este utilizat de el, de cativa ani incoace. Parola nu mai este la fel si e-mail-ul asociat contului nu mai exista. Mai are un e-mail prin yahoo, daca vreti sa-l contactati prin messenger. Dar contul Atlant va ramane in arhiva jocului si nu va mai fi utilizat, nici pe forum, nici in joc. Daca cineva se mai logheaza pe contul sau undeva in joc ulterior sau in viitor, sa stiti ca acea persoana nu mai este aceeasi. Contul nu a fost solicitat spre stergere si va ramane, pentru ca altcineva sa nu-i denigreze "renumele" si principiile de etica pe care s-a bazat. Un exemplu istoric pe care-l va lasa in urma va fi tribul Kings (the Lions Kings) si GKings (The-Golden-Kings) din lumea 2 care s-a inchis, un trib pe care l-a cladit personal, ca exemplu a ceea pe ce s-a bazat in acest joc. Si va multumeste mult celor ce i-ati fost alaturi ca parteneri. Va roaga ca de acum sa imi fiti prieteni, parteneri si aliati, cu toata stima si aprecierea.
Toti prietenii lui sunteti si ai mei. Va multumesc.
 

DeletedUser12196

inca unul de care sa-mi fie dor.am jucat alaturi de atlant in vrenea cand era la seminarul teologic.trece timpul.nimic nu ramane la fel.
 

DeletedUser

inca unul de care sa-mi fie dor.am jucat alaturi de atlant in vrenea cand era la seminarul teologic.trece timpul.nimic nu ramane la fel.

Avea intai un liceu catolic, apoi o facultate de teologie ortodoxa, iar acum mai studiaza dreptul, daca ai vrea sa-l intalnesti. A avut prieteni la seminarul teologic...
Apropo, vad ca si tu locuiesti tot in Bucuresti, nu v-ati mai intalnit pana acum si in viata reala, ca prieteni? ca tot ati fi din acelasi oras...

Intr-adevar, nimic nu va mai fi la fel, multi se vor mai lasa de joc, pentru ca a devenit plictisitor.

Pe aceasta cale, mai am un mesaj important de facut, in ceea ce ma priveste pe mine.

Voi mai juca si in Lumea 50, atunci cand se va mai deschide si aceasta, unde m-as putea implica oarecum ca lider adjunct, dar vreau sa particip alaturi de parteneri buni si cu un trib bun alaturi de care sa se mai formeze sau sa las in istoricul acestui joc inca o legenda... As prefera sa reactivez, pentru o ultima oara, pentru inca o data, tribul Kings (daca veti fi de acord sa fie unul total aparte fata de celelalte triburi din prezent din orice lumi ar fi, chiar si ca denumire) si in lumea 50, dar daca nu se va putea, as prefera alaturi de un trib bun, indiferent care ar fi tribul, oricum ar fi, sa il continui pana la finalul complet al acelei lumi 50 care va fi in viitorul apropiat. Aceasta ar putea fi ultima lume pe care as mai putea activa in acest joc, dar daca ar fi sa ma retrag as dori sa o fac in glorie, asa cum au facut si cei din tribul Avalon din Lumea 1. Au cam trecut vreo 2-3 ani de cand am mai jucat pe aici ultima oara.
Mi-ar face placere daca jucatori precum / inclusiv Falcon Lady sau tzepes ar fi parteneri si colegi de trib, chiar laolalta.
Voi fi membru activ in lumile in care joc, pana la final, dar voi mai participa in lumea 50 de asemenea pana la final, indiferent care ar fi acel trib, daca este unul bun si cu oameni buni. Iar cand zic bun, nu ma refer la punctaj. Am de gand sa ma retrag si eu din Triburile odata ce viitoarea lume 50 se va termina, dar vreau sa fac un lucru bun pana la capat. Totusi, mi-ar face placere daca s-ar decide formarea unui asemenea trib in forma unei "familii" extinse.

Oricum, lumile de acum gen 40, 47 etcetera, nici nu se compara cu cele de la inceput, cand inca puteai gasi placerea de a juca in detrimentul criteriilor masiniste precum "ori faci peste mii de puncte si multe sate, ori te dam afara din trib si te innobilam". Nu mi-a placut niciodata sa mi se impuna "exilul" doar pentru ca nu am cucerit X sate / puncte in y zile (nu poti cuceri toate astea intr-o singura zi si nici nu dai afara pe cel care te-a ajutat mai mult ca altii), desi am fost activ mai mereu. Nu am uzat de sprijin, ci am oferit sprijin la nevoie. Nu am uzat de amabilitatea nimanui, ci mi-am respectat toti colaboratorii. In orice trib as fi activat, mi-am pretuit colegii ca persoane, nu ca unitati mecanice. Zic acest amanunt pentru cei ce au nevoie sa stie despre mine mai clar.

Oricum, mult succes si spor !
 

DeletedUser12196

Nu, nu ne-am intalnit in viata reala dar era sa o facem in vremea in care cautam meditator pentru limba greaca. Nu a fost sa fie dar n-au intrat zilele in sac. Sa-mi dea pm sau sa ma caute pe facebook.Il am la prieteni daca nu ma-nsel.Si ai dreptate, lumile de inceput au fost altfel...ca orice inceput.Nu inteleg de ce postezi in numele lui si nu o face el personal.
 

DeletedUser6843

Falcon Lady, datorita faptului ca este una si aceeasi persoana, probabil a stat prea mult ON,nu a fost laudat de nimeni si are depresii.
 

DeletedUser

La discutia anterioara voi raspunde mai tarziu. Pe moment am de zis ceva foarte important.

Poate ca unii dintre voi vor rade sau vor gasi mesajul meu ca o gluma, dar nu vor fi luati ei in seama. Cine are cap, va intelege ce vreau sa zic. Totusi, pentru mesajul important pe care il scriu aici, voi cere de la cativa dintre voi - sa imi scrieti prin mesaj privat cateva propuneri sau predictii despre cum v-ati imagina sau v-ati dori incepand de astazi pana in 2018, dar in principal legat de regiunea noastra in care ne aflam. Ma gasiti in ultimele "lumi" deschise din joc. Dar sa stiti ca timpul este limitat, maxim 20 de zile, nu mai mult, pentru ca sortez "opiniile".

Mai inainte de a cita mesajul pe care l-am primit, va rog sa priviti si stirea oficiala la urmatorul link:
[URL]http://www.stirilekanald.ro/dumnezeu-ne-priveste-sau-e-opera-illuminati-fenomen-extrem-de-ciudat-aparut-pe-cer--ochiul-care-a-bagat-spaima-in-oameni_68693.html[/URL]

Nu, nu are legatura cu fenomenul de pe cer, acela este doar un mesaj simbolic.

Acum, voi cita din mesajul oficial, dar "tradus" in ro, pentru care astept ceva "interviuri" de la voi, sper ca unele de bun augur.

Salutare tuturor!

Salutări de la Illuminati! Noi lucrăm la un proiect special în Illuminati, și așa cum suntem ambasade, am vrut să iau un moment și vă oferă toate o oportunitate de a lua parte la ea. Noi am creat o marionetă, Illuminati Time Capsule, pe care le-am dat spațiu de telegramă nelimitat și sigilat. În mai mult de 27 de zile, acea va inceta din activitate și va rămâne până la unresurrected 22 iulie 2018 - doi ani de acum. Cetățenii Illuminatii trimit telegrame la [...] pentru a fi deschis de către generațiile viitoare ale regiunii noastre. Iată câteva lucruri pe care le vom include:
- afișe de propagandă Illuminați
- Poezii și cântece despre Illuminati sau națiunile noastre
- O scrisoare către generațiile viitoare de Illuminati despre cum este viața în regiune astăzi și modul în care am contribuit la ea
- O listă a oficialilor guvernamentali în prezent în birou
- Predictii a ceea ce noi credem ca Illuminați va fi ca în 2018

Așa cum noi suntem ambasade, istoria noastră deține o bucată de tine în ea, și așa ne-ar fi foarte mulțumit dacă am găsit, doi ani de acum înainte, unele fragmente din oamenii din regiunea ta bună, la fel de bine. În cazul în care doriți să participați, pur și simplu trimite tu o telegramă la [...] cu orice bucată din prezent pe care le-ar dori să vadă în viitor. Când vine vorba de timp pentru a deschide capsula înapoi în sus, vom fi sigur de a vă invita la ceremonie. Desigur, dacă aveți întrebări, nu ezitați să-mi telegramă sau [...] mesaj aici pe cont propriu RMB.

Va multumesc tuturor,
[...]
Illuminati Acting Grand Chancellor

Va rog sa imi sugerati cateva idei si fac apel la creativitatea voastra intelectuala si artistica de unde sa ma inspir putin pentru mesajul pe care sa li-l scriu.

Sa Nu va imaginati ca as fi cine stie ce persoana, doar ca am o anumita conexiune diplomatica si nu vreau sa pierd ocazia aparte.
_____________________________________

Acum, in legatura cu o discutie mai anterioara,

probabil a stat prea mult ON,nu a fost laudat de nimeni si are depresii.

Voi avea ceva de precizat

Screenshot_509.png

Screenshot_15.png


Ma pregatisem pentru Lumea 50 dinainte, am avansat tribul la o familie de pana la 8 - 10 triburi in care sa am minim 300 parteneri, dar inca in plus vreo 3 - 5 divizii fantomatice in formare. Din pacate, nu am avut persoane destul de capabile si curajoase sa se implice destul de activ in serverul RO, spre deosebire de cel din "strainatate". Ambitia era de a fi in top 3 invingatori, chiar pe locul 3 in top. Se facuse alianta cu NSFW, care aveau multe relatii si executau diverse jocuri de culise, mare parte fiind dintr-un anterior WOC sau CIRC, dar nu s-au putut intelege unii sau pe altii nu i-au interesat decat locul lor, adica intr-un final s-a rupt alianta cu ei. Acum, chiar Ingerasa nu mai e la ei in trib, ci isi conduce unul propriu denumit DS la momentul actual. Nu ma deranja daca MAZE sau ai lor ar fi stat pe primul loc, desi daca as fi avut alianta cu asa-zisii "admini" din MAZE, cum se zvonea, in septembrie sau octombrie harta L50 ar fi fost deja cucerita si topul clasament incheiat. A fost la un anumit moment chiar o familie numita O.S. formata la posibila initiativa a cuiva din NSFW, ca erau aliati ulterior, ca un fel de contra-MAZE. Uniunea familiei O.S. a disparut. NSFW dintr-o familie de 3-5 triburi se extinsese la mai mult, acaparand "jucatori" din Kings, ca apoi ulterior sa cucereasca Kings , desi astazi au ramas la nivelul unui singur trib, desi au cateva aliante in regiunile lor. NSFW are acum 4 rivali puternici, 2 triburi din Nordul hartii L50 si cele 2 triburi ale familiei MAZE, "invincibila armada". Primele 2 locuri sunt luate deja, acum sunt "razboaie" pentru locul 3, unde orice trib are acum sansa de a ajunge. Peste 2 luni va fi cam tarziu pentru a mai lua locul 3 fara eforturi mari.
Odata ce am fost "catapultat" din "joc", dupa o perioada de timp, tribul Kings cu pricina, cel fondat de mine, s-a dizolvat. Totusi, ce nu se stie este ca a existat si un pariu de 500.000 Dollari oferiti prin impartire la cei din top 50 membri ai Kings, in cazul in care tribul ar fi ajuns in top 3 victoriosi, la final, dar una din conditiile de anulare a pariului era insasi dizolvarea tribului, premeditata dinainte, asa ca oferta nu mai este valabila. Nimeni, nici proprii membri ai tribului, nu stia de existenta acestui pariu. Fiecare dintre ultimii 50 de membri in top ai tribului fost Kings, cei care ar mai fi ramas, ar fi primit cate 10.000 Dollars la momentul de final, printre care m-as fi aflat si eu. Evident, acest premiu de final trebuia sa fie o "surpriza" neasteptata, pentru efortul depus voluntar. Acum, familia Kings nu mai exista practic, desi a mai ramas un trib "academie". Eu nu voi mai activa asa mult in joc de acum incolo, desi prezent uneori. In lumea 2 au existat cam 1 sau 2 triburi Kings, dar in L50 se facuse terenul a vreo 10 triburi in familia Kings cu 3 divizii fantomatice deja formate de catre Anthenon in diferite parti ale hartii, dupa modelul unui trib din L1 si inca 2 in formare. Tribul Clasic se forma ca o a 4-a divizie fantomatica, cu nume de cod Casual, in colaborare si prin intermediul unui lider de acolo. A 5-a div.fantom. era prin Nordul hartii inca in formare ca posibil refugiu de rezerva. Am riscat prea mult si problema era ca s-a pus baza prea mult in anumite "aliante" si cateva compromisuri. Majoritatea membrilor erau "aleatoriu" din "zona" si nu s-a pornit cu o echipa deja formata dinainte asa cum a facut WOC si DT. O divizie fantomatica era de fapt un grup cu 1 general si 1 locotenent care coordonau membri de echipa ce puteau fi chiar in diferite triburi, ca exemplu pentru cei ce nu au habar.
 

Black is Back

member
Scor reacție
1
Cum fac sa dau de Illuminati astia? O adresa de mail, un cont de facebook, instagram ceva? Google imi ascunde unde se ascund ei ....hahaha
 
Sus