Dream Team&Dark vs WON&NW

DeletedUser47776

Uite, mă LUCIfer morningNOOB, ce am găsit eu despre tine. Soarta a vrut să afli tu asta azi:

Mihail Litvak – psihoterapeut și unul dintre cei mai recunoscuți psihologi la nivel mondial. El a fost primul care a dezvoltat un sistem de soluționare a conflictelor și primul care l-a aplicat în practică.

Important este să înveți să te înțelegi pe tine și să îi înțelegi pe alții. Aceste 18 de sfaturi te vor ajuta la soluționarea multor situații din viață:

1. Dacă o persoană nu are nimic bun de spus despre sine, dar vrea să vorbească, începe să-i vorbească de rău pe alții.
- primul tău pas
2. Mai bine roade piatra învățăturii, decât gâtul apropiatului, dacă tot vrei să rozi ceva.
- poate o să te ajute
3. Depresia este un dar oferit omului pentru a se gândi la propria persoană.
- dar tu şi aşa te gîndeşti prea mult
4. Nimeni nu părăsește pe nimeni, pur și simplu unul merge mai departe. Cel care rămâne în spate, crede că este părăsit.
- te-au părăsit cîţiva colegi, deci ei sunt noobi şi nu contează că iau sate din WON
5. Dacă ai o părere bună despre tine, de ce mai ai nevoie ca și altcineva să gândească bine de tine.
- cred că nu o ai
6. Fă ceea ce-ți dorești fără a cere permisiunea, pentru că nu știi dacă ți se va da acordul.
- ia barbare şi interne, mă, nu-ţi zice nimeni nimic
7. Capacitatea de a iubi și îndura singurătatea este un indicator al maturității spirituale. Cele mai bune lucruri le facem în singurătate.
- nu eşti încă matur, Lucifere
8. Persoana imatură de multe ori știe, dar nu este capabilă. Cea matură nu doar știe, ci și poate. Prin urmare, cea imatură critică, iar cea matură face.
- hai iar cu critica
9. Nu cunosc calea spre succes. Dar știu calea spre eșec – dorința de a fi pe placul tuturor.
- tu ştii calea încă de pe L40
10. Nu există logică masculină sau feminină, există capacitatea sau incapacitatea de a gândi corect.
- nu există noob care să se dea în spectacol mai tare ca noob-ul Lucifer
11. Vrei să îți cunoști cel mai mare dușman al tău? Privește în oglindă. Fă-i față lui – restul se vor împrăștia.
- no comment
12. Atinge succesul – vor trece supărările.
- treci pe altă lume :)
13. Să vorbești cu prietenii este plăcut, iar cu dușmanii este util.
- să vorbeşti, mă, nu să te plîngi
14. Există doar un singur motiv bun pentru a distruge relații și a demisiona de la locul de muncă – imposibilitatea creșterii personale în circumstanțele existente.
- cum merge creşterea personală, tot aşa ca şi creşterea tribului?
15. Împărtășește bucuria și cu prietenii, și cu dușmanii. Prietenul se va bucura, iar dușmanul se va supăra.
- o să mă bucur şi eu pentru tine, de-ai avea tu bucurii
16. Nu alerga după fericire, dar găsește locul unde se află. Iar fericirea te va găsi pe tine. Pot să-ți spun locul unde se află fericirea ta – în tine. Iar drumul spre ea – dezvoltarea maximă a tuturor abilităților tale.
- Nu alerga după barbare, te vor găsi ele pe tine.
17. Fericirea – un produs al activității organizate în mod corespunzător.
- fericirea ta e în alimentarea egoului pe un forum anonim
18. Mai bine comunici cu o carte bună, decât cu un om pustiu.
- mă duc să-mi caut o carte...

Esti inteligent n-am ce zice pacat ca nu sti cu cine vorbesti, un mic secret: ai dat-o in bara rau, daca iti scriu cu nonsalanta si in bataie de joc tu iti faci o parere corecta despre mine ? Vai de capul tau mai bine nu dai copy paste ca iarasi te impiedici si doare ;)
Era vorba de cum ti-ai crescut contul, pana la acest razboi...Cusca! Nu ti-a dat nimeni voie sa vorbesti...hai repejor!! Cusca si botu' pe labe!!
Hai nu ma inebuni, am destule paginii (cand am inceput pe l48) unde mi-am crescut contul din sate luate de la jucatori de pe k34 (care nu erau la noi in trib :p), barbarele le-am luat mai tarziu ca sa nu mai vina toti noobi peste mine, imi place sa dorm, in rest milady, si inca cativa stiu foarte bine ce inseamna sa iei sate langa nucleul meu principal, sau mai bine zis cum e sa le pierzi =)))
 

DeletedUser47776

Țiba mă!! :)) k34 :))
Ce sa-i fac n-am avut norocul sa pic langa voi, ca poate v-a mai scoteam din fumurile astea adunte sub scaun =)), astept sa-mi scri cum veniti voi peste mine, si ca dau stergere sa nu pierd sate, si restul repertoriului ca v-a tot repetati, zici ca dati eroare comuna =))
 

p0p1cu

member
Scor reacție
0
lasa ca daca te tinea veneai tu spre noi nu era o problema, la cat esti tu de formidabil ;) asa stai pe K34 si latra ca deh ce sa si faci :)) tare mi-ar fi placut sa ai tot contul in granita cu noi, sa vad daca mai latrai atat...erai tot cu coada intre picioare, ca toti restu :))
lasa ca dam roata si ajungem si la tine ;) pana atunci, cusca si botul pe labe!! ca noi avem treaba pe K-urile principale...
 
Ultima editare:

DeletedUser44124

Cristinel, vezi ca mai am nevoie de ceva def pe satul de il ai trecut la profil, 3 ferme, executa am zis!!!
 

DeletedUser47690

Daca Crocodilul mananca fasole, cine bea pepsi twist? gratuit normal :))))),
 

DeletedUser47690

Ciorba de perisoare cu orez este foarte gustoasa. Pentru pregatirea perisoarelor puteti folosi orice fel de carne. Se pune supa intr-o oala si se pune la fiert.
Se taie cubulete toate legumele si se adauga la supa. Pana fierb legumele se formeaza perisoarele.
Se amesteca carnea tocata cu oul si lingura de orez. Cand fierbe supa se adauga bilute facute din compozitia de carne tocata.
Se acopera cu un capac si se da la foc mic cam 15-20 de minute.
Se adauga bors, leustean si patrunjel verde.
Ciorba de perisoare se serveste calda, cu smantana si ardei iute.
 
Scor reacție
0
Fasole cu ciolan afumat
508 voturi
Felul principalUșor15 minute3 ore
Ingrediente: - 400 gr fasole uscata alba - 2 cepe - 2 morcovi - 1/2 capatana telina - 1 radacina patrunjel - 1 ardei gras - 2 lingurite boia de ardei dulce - 1 lingurita cimbru pisat - 1 ciolan afumat cca 1,5 kg - 5 l apa...
 

DeletedUser47690

Hai Steaua!!!!
ps: bosulica, tu esti cel mai mare fasolist :)))))))
 

DeletedUser44507

Hai tata, sa luati tot sudul ca sunt slabi de inger ne faceti un bine sincer, valoare voastra se vede de fiecare data cand reusiti sa duceti de nas pe cate un noob cu cas la gura ;)

Nu cred ca luand tot sudul DT-ul va face un bine, cel putin tie :), ca usor usor se ajunge si la tine, adica din chestia pe care ai zis-o tu, eu si cu restul care eram acolo cand ai postat tu asta, va faceam un bine pierzand satele, ca eram slabi de inger:), dar pierzandu-le destul de greu ca sa nu avanseze dt ul no?
Adica tu nu dai doi bani :))) pe cei din sud, asa ca oricum mult def ai mai trimis :)
 

p0p1cu

member
Scor reacție
0
Ne vedem pe harta frumosilor. Noi rezistam destul de bine. Dar voi ? Nu uitati ca urmeaza saptamani, luni, ani de razboi.

Va pupa shaolin :*
Ai uitat ca shaolin e stapanul ? Stapanul tot stapan ramane ! Practic imi jucati jocul noobilor. Va mai las sa atacati...ca vorba aia..sunt un stapan ingaduitor.


Shaolina wa, ne-am intalnit pe harta, ce faci? te-ai bagat la interne? :)) concediaza-te!! :)) nu dai bine, strici statisticile...:))
Apropo, stapane, iti jucam bine propriul joc ă? prea bine ă? neasteptat de bine ă? :))
NU DAU 2 PP-uri PE JUCATORI CA TINE!!! TE PUPA POPICU :*
 

DeletedUser47924

Lasand rautatile la o parte,..eu, nu am inteles un lucru , din toata sarada asta,..jucatorii din fostul wow,..au fost in alianta cu dt,..bine mersi, erau in ofensiva, acumulau sate, se respectau anumite reguli impuse de alianta,..toate bune,..dar,..la un moment dat,..ei, rup alianta,..ca de,..ei nu au fost niciodata in razboi cu shock,..si se combina cu ei,..din plamada asta,..se naste tribul won,..nu-i nimic,..asta e,..dar,..potrivit mersului se constata ca jucatorii fosti wow au fost de sacrificiu,..ei pierzand teren extrem de mult in timp relativ mic,..din n motive, nu vreau sa divagam acum,..totusi,..cu exceptia jucatorilor cu ceva viziune de joc, ce dupa un timp si-au dat seama cum vor decurge ostilitatile si au trecut vadit de partea dt, ceilalti,..ori nu au timp suficient sa ramana in joc, ori au ei o tactica prin care se retrag catre nord lasand sudul tribului dt,
in concluzie, as vrea o explicatie pe fata, reala si barbateasca, domnilor, ce a fost in mintea voastra, sau,..macar de-ar recunoaste cineva ce mare greseala au facut,..
normal, jocul ramane deschis si viitorul nu-l stim,..dar,..il putem cladii,..:)),..deci,..propun o dezbatere pe tema asta,..fara intepaturi de genul,..tu esti noob si tu esti zero,..sau mai stiu eu ce grade de general ar avea unii,..:)),..
pt. ca m-a caracterieaza sinceritatea,..domnii mei,..trebe sa va straduiti mai mult daca vreti sa faceti fata jucatorilor din DT,..aici e un nucleu de jucatori bine sudat si care devin letali pt. orice jucator semiactiv,..si cand zic asta,..inseamna ca nu stai pe cont macar 20 de ore din 24,..:)
va doresc tot binele din lume,..si vom incerca sa va facem jocul cat mai animat si placut,..:)
 

Adenauer

member
Scor reacție
105
Nu cred ca luand tot sudul DT-ul va face un bine, cel putin tie :), ca usor usor se ajunge si la tine, adica din chestia pe care ai zis-o tu, eu si cu restul care eram acolo cand ai postat tu asta, va faceam un bine pierzand satele, ca eram slabi de inger:), dar pierzandu-le destul de greu ca sa nu avanseze dt ul no?
Adica tu nu dai doi bani :))) pe cei din sud, asa ca oricum mult def ai mai trimis :)

Abia astept sa vad la finalul razboiului (in care deja se vede ca iesim invingatori) ultima misiune de la goloie. Sa dispara si ultimul sat, chiar si de 28 de puncte al lui luci stea :D:D:D
 
Sus