Lumea Casual 2

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
103
Dragi jucători,


Lumea casual
2
s-a deschis astăzi, 08.09.2016, şi aşteaptă înscrierea primilor jucători care au fost cuceriti şi şi-au pierdut satul pe o altă lume( toate transferurile de acum încolo, se vor face direct către această lume nouă).

Ce este o Lume casual:

Triburile este unul dintre cele mai competitive jocuri - probabil chiar cel mai competitiv. Te înscrii ca jucător, munceşti din greu o lună pentru a construi satul, şi toată munca ta poate fi luată într-o clipă de către cineva care cunoaşte mai bine acest joc. Aceasta e ideea de bază a jocului şi reprezintă motivul pentru care mulţi joacă triburile.

Am adăugat o opţiune în favoarea celor care preferă jocul ocazional - fie din cauza unui program zilnic încărcat, a necunoaşterii jocului, ori a unui stil mai relaxat de a juca : Lumea casual.

Lumile casual pot fi accesate de către jucători care şi-au pierdut satul pe una dintre celelalte lumi. Jucătorii vor putea controla satul pe care l-au pierdut pe altă lume şi care va fi recreat pe aceasta Lume casual. De asemenea, setările atacurilor precum şi alte modificări vor contribui la crearea unui mediu de joc mult mai relaxat.

- control asupra ultimului dvs sat de pe altă lume, recreat în această Lume casual
- nu afectează startul programat al altor lumi normale


Atenție: transferarea talerilor pe lumea casual nu mai este posibilă. Am luat această decizie cu scopul de a implementa un mediu de joc mult mai corect din acest punct de vedere şi de a evita diferenţele majore dintre jucătorii ce decid să se alăture lumii casual.

Succes!

Carmi
Echipa Triburile.ro
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus