Salvaţi membrii familiei regale 2017

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
103
Dragi jucători,

Nişte monştri ciudaţi au invadat din nou tărâmurile regatului vostru şi au capturat membrii familiei regale. Drept urmare, cei mai buni luptători vor fi trimişi pentru a-i salva urmând a fi recompensaţi pentru serviciile lor prin preţioase monede de argint.

Ascunse în adâncul tărâmurilor regatului vostru se regăsesc trei peşteri ce le veţi putea explora în scopul identificării monştrilor ce se ascund în cadrul acestora. Ulterior, veţi putea trimite unul din luptătorii deţinuţi pentru a se angaja într-un duel cu aceştia. Trebuie să selectaţi însă cu atenţie luptătorul ce îl veţi trimite! Dacă nu va putea învinge monstrul se va întoarce şi îl veţi putea trimite din nou. În cazul în care va câştiga lupta, acesta se va întoarce cu ceva monede capturate de la monstrul învins şi va elibera membrul familiei regale ce fusese capturat de acesta. Dacă nu veţi dispune de camere neocupate pentru membrul familiei regale ce l-aţi eliberat, acesta se va întoarce acasă şi nu veţi rămâne decât cu argintul obţinut în urma înfrângerii monstrului. Drept urmare, aveţi în vedere să dispuneţi de camere libere atunci când atacaţi un monstru!

cave0@2x_50pc.png


cave1@2x_50pc.png


cave2@2x_50pc.png


Informaţii importante

Început şi sfârşit

Start eveniment: 15.02.2017, 14:00

Sfarşit eveniment: 01.03.2017, 14:00

Monstru şi peştera

Sunt trei categorii de peşteri ce presupun o perioadă diferită de timp necesară pentru explorare şi atacare. Cu cât este mai îndepărtată cu atât va dura mai mult să o exploraţi şi atacaţi dar cu atât va fi mai mare şi recompensa. Orice tip de monstru poate apărea în fiecare peşteră. Fiecare monstru poate fi învins de către o anumită categorie de unitaţi. Aveţi grijă să citiţi cu atenţie indiciile ce vă vor ajuta cu alegerea unităţii corecte.

Membrii familiei regale

Membrii familiei regale ce staţionează în camerele de care dispuneţi pot fi activaţi pentru a beneficia de bonusurile furnizate de aceştia. Un singur membru poate fi activat într-o anumită perioadă de timp, în vreme ce ceilalţi vor rămâne în camerele acestora în vederea unei utilizări viitoare.
Veţi dispune de patru camere iar utilizatorii cu un cont premium activ vor beneficia de două camere suplimentare (deci, şase camere în total).

Prinţii şi prinţesele salvate pot fi utilizaţi în diferite moduri. Fie prin activarea lor (câte unul într-o anumită perioadă de timp), fie prin concedierea acestora în scopul obţinerii unor monede de argint ori pentru spionare (doar în cazul utilizatorilor cu cont premium activ).
  • Un membru activ va fi înlăturat în mod automat în momentul finalizării timpului alocat. Regalităţile de acelaşi tip pot fi folosite pentru a upgrada bonusul oferit de către acestea sau pentru a extinde perioada în care activează. Pentru asta aveţi nevoie de un membru al familiei regale de acelaşi tip dar şi o anumită cantitate de argint (sau, în mod alternativ, de cont premium).

  • Concedirea implică eliberarea camerei ocupate de către acel membru şi obţinerea unor monede de argint. În schimb, nu veţi mai beneficia de bonusul furnizat de acel membru.

  • Spionarea este o facilitate premium ca vă permite utilizarea membrului respectiv al familiei regale sub forma unui spion. Membrul va fi înlăturat în momentul în care optaţi pentru această variantă dar următorul membru ce va fi salvat din cele trei peşteri va fi de acelaşi tip cu cel utilizat drept spion. O pictogramă sub forma unui spion va apărea în dreptul numelui peşterii arătând că peştera a fost spionată şi ce regalitate va fi salvată.
Câştigarea argintului

Sunt trei modalităţi prin care puteţi obţine argint:

  • înfrângerea monştrilor

  • completarea misiunilor specifice evenimentului

  • concedierea membrilor familiei regale
Argintul câştigat poate fi utilizat la nivelul magazinului specific acestui eveniment în vederea achiziţionării diferitelor obiecte. Magazinul va rămâne disponibil încă 24 de ore de la finalizarea evenimentului. Ulterior, argintul neutilizat va fi pierdut şi nu veţi mai putea accesa magazinul.
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus