Nou eveniment- Spectaculum!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
103
Campioni din împrejurimi dar şi din zone îndepărtate, ascultaţi noutăţile! Triburile din această lume s-au adunat pentru a identifica cel mai puternic, rapid şi deştept campion din cadrul acestora!
Trei discipline trebuie să stăpâniţi pentru faimă şi avere!
Veniţi şi participaţi la Spectaculum!


spectaculum_logo_150px.png


Dragi jucători,

Bine aţi venit la noul nostru eveniment - "Spectaculum"! În cadrul acestuia veţi avea control asupra unui campion şi veţi participa la trei întreceri în urma cărora se va identifica cel mai bun luptător din lume. În afara competiţiilor vă veţi antrena campionul pentru a deveni mai bun la întrecerile la care va fi supus. Participarea cu succes la turnee vă va aduce trofee ce pot fi schimbate ulterior în schimbul unor recompense utile.

Acest eveniment va începe pe 23 mai la ora 14:30 şi se va desfăşura pe o perioadă de 15 zile, finalizându-se astfel în data de 7 iunie. După încheierea acestuia, magazinul evenimentului va mai rămâne deschis pentru încă 24 ore. Ulterior, evenimentul şi toate trofeele obţinute vor fi înlăturate.

Vă dorim mult succes în turneele ce vor urma!

Echipa Triburile



Spectaculum

spectaculum_main_200px.png


Spectacolul reprezintă un turneu global ce vă permite să vă antrenaţi campionul şi să puteţi participa cu acesta în toate cele trei discipline ce vor constitui probe pentru întreceri: încăierarea, bătaia şi luptele montate. Fiecare dintre acestea se va întinde pe o perioadă de cinci zile.

Participarea la aceste trei întreceri vă va aduce trofee de aur ce pot fi cheltuite pentru achiziţionarea unor recompense din cadrul magazinului specific acestui eveniment. La finalul fiecărei zile participanţii vor fi recompensaţi cu trofee adiţionale, în funcţie de poziţia ocupată în clasamentele generale.




Campionul

spectaculum_champion_100px.png


La începutul evenimentului vă veţi vedea campionul ce va trebui să îl dirijaţi pe parcursul evenimentului. Campionul în sine prezintă câteva abilităţi ce vor fi importante pentru succesul său. Pentru fiecare întrecere la care va fi supus, acesta deţine abilităţi diferite ce vor determina puterea specifică fiecărei discipline. Abilităţile determină recompensele pe care fiecare campion le poate primi pentru participarea la turnee dar şi poziţia ce o va ocupa în clasament.

În vreme ce toţi încep cu aceleaşi abilităţi, este important să aflaţi care dintre acestea este mai importantă pentru fiecare întrecere în parte. Aveţi însă în vedere faptul că fiecare abilitate poate fi folosită doar până la finalul întrecerii. Pentru următoarea probă alte trei abilităţi le vor subtitui pe cele anterioare.

Antrenarea campionului

training_grounds_all_100px_new.png


Pentru a îmbunătăţi succesul campionului în cadrul evenimentului va trebui să îl antrenaţi corespunzător pentru întrecerile ce vor urma. Pentru a-i îmbunătăţi abilităţile va trebui să selectaţi un teren specific pentru antrenarea acestuia. Fiecare sesiune de antrenament durează patru ore. În vreme ce campionul poate participa la turneu în timp ce se antrenează, bonusul pentru abilitatea în cauză va fi adăugat doar după încheierea sesiunii de pregătire.

Fiecare tip de antrenament va amplifica toate cele trei abilităţi cu un anumit procent dar puţin mai mult pentru doar unele dintre acestea. După ce selectaţi un anumit tip de antrenament din cadrul paginii aferente evenimentului veţi putea vizualiza bonusurile ce le veţi primi pentru campionul vostru.

Pentru a evita imposibilitatea de a folosi ultima sesiune de antrenament, categoriile de pregătire vor deveni indisponibile cu câteva ore înainte de închiderea întrecerii active.


Câştigarea trofeelor

spectaculum_melee_200px.png

Pentru a participa la întrecerea curentă trebuie doar să selectaţi opţiunea "Participă" din pagina evenimentului. Campionul va fi recompensat pe loc cu o anumită cantitate de trofee şi totodată va intra pe lista clasamentelor zilnice. Va trebui să aveţi în vedere faptul că fiecare campion trebuie să participe în turneu cel puţin o dată pe zi pentru a avea şansa de a fi recompensat în urma clasamentelor.

De asemenea, veţi avea două categorii de misiuni active pe perioada desfăşurării evenimentului în urma cărora puteţi câştiga trofee adiţionale. Una dintre acestea implică antrenarea campionului vostru, în vreme ce a doua categorie depinde de poziţia voastră în clasamentele zilnice.

Trofeele obţinute de campionul vostru pot fi ulterior schimbate în cadrul magazinului specific acestui eveniment în vederea obţinerii unor recompense importante. Studiaţi-le cu atenţie!


Sperăm să vă bucuraţi de evenimentul nostru şi vă dorim mult succes în turnee!
Totodată aşteptăm feedback-ul vostru în cadrul acestui thread.

Echipa Triburile

 
Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus