Nouă facilitate în joc: ”Curățarea”

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
103
Dragi jucători,

Concomitent cu startul noii lumi 60 (care va începe în curând), vom introduce și o nouă facilitate la nivel de joc: Curățare.

Această nouă facilitate vă oferă posibilitatea de a trimite trupele cu scopul de a curăța zona de resurse. Spre deosebire de farmare, aceasta înseamnă că unitățile nu pot muri, având în vedere faptul că nu se angajează în luptă, însă, pe de altă parte, vor colecta o cantitate redusă de resurse. În timp ce unitățile cercetează zona către care au fost trimise, ele nu sunt disponibile pentru nicio altă comandă din partea voastră, deci nu le veți putea chema înapoi sau să le schimbați instrucțiunile.

scavenging_001.jpg



Noua facilitate este disponibilă în pagina aferentă pieței centrale. Deblocarea diferitelor opțiuni aferente vă permite trimiterea a până la patru echipe pentru curățarea zonelor de resurse, pe perioade de timp diferite, ce depind de opțiunile selectate și de numărul de unități selectate.

După ce trimiteți trupele în baza acestei noi facilități, la nivelul acestei pagini veți putea observa și data la care se vor întoarce trupele voastre. De asemenea, puteți observa și trupele aflate în deplasare în scopul curățării zonelor de resurse la nivelul paginii "Trupe". La întoarcerea acestora se va genera un raport conținând o descriere completă a resurselor primite. Cantitățile de resurse colectate din fiecare categorie vor fi egale; nu puteți colecta doar o anumită categorie de resurse.

Sperăm să vă fie utilă noua facilitate și să primim feedback din partea voastră cu privire la această schimbare pentru a o putea îmbunătăți pe viitor.

Echipa Triburile
 
Ultima editare:
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus