cind veti repara aplicatia de android?

  • Autor subiect DeletedUser6558
  • Data de început

DeletedUser6558

Nu se pot citi rapoarte si nu se pot citi mesaje. Decit daca dau 12 clicuri. 1 pe mesaje, 1 pe meniu, 1 pe alt submeniu si apoi 2 pe mesaje sau asa ceva, la intimplare. Evident ca am renuntat la aceste operatiuni ridicole de mult dar uneori as avea chef sa ma joc. Dar nu merge. Aplicatia de pe android nu functioneaza. Nu functioneaza de vreun an. Cel putin.
Are cineva de gind sa o repare sau...nu?
 

alex02dsa

Moderator
Membru personal
Scor reacție
33
Eu am multi colegi carora le merge aplicatia bine. Probabil are legatura cu telefonul sau versiunea de android pe care esti.
 

Ariki

member
Scor reacție
0
Folosesc si eu aplicatia de mult timp si pe diferite telefoane si marci de telefoane. De la un timp au inceput sa apara bug-uri, nu mai preia datele cum trebuie si nu poate fii folosita corespunzator.
 

simo

member
Scor reacție
2
Bună,

De câteva zile am și eu probleme cu aplicația și este actualizată la zi. Existau și înainte mici bug-uri, dar acum sunt prea multe. M-am plictisit să stau de pe telefon pe browser. :))
Va rog sa rezolvați problema cat mai curând.
P.S. o folosesc de pe android.

Mulțumesc. :)
 

DeletedUser6558

Merge mai jalnic decit acum 2 ani sau cind am mai jucat. Practic nu se poate folosi la nimic aplicatia aia de android. Ar trebui sa o retrageti.
 

DeletedUser49074

Pe IOS merge de nota 10 iar pe Android e bătaie de joc.
 
Sus