Aniversare 15 ani Tribal Wars!

Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.

carmi

Community Manager
Membru personal
Scor reacție
104




În urmă cu un pic mai mult de 15 de ani, trei prieteni au avut ideea de a dezvolta un joc pe care s-ar bucura să-l joace împreună. În următorii ani, mai mulți jucători au intrat în joc, iar restul este istorie. Acum, peste un deceniu mai târziu, această idee este încă prezentă și familia InnoGames este și mai puternică cu peste 400 de angajați. Este pasiunea care a condus acest proiect de la început și până astăzi. Dar succesul nu ar fi fost posibil fără voi! Milioane de fani dedicați, care au jucat de la începuturi și încă mai joacă Tribal Wars în ziua de azi. Vă mulțumim pentru devotamentul vostru neîncetat, pentru încredere și sprijin!

Pe parcursul anilor Tribal Wars a influențat multe vieți. A conectat jucători, a format prietenii și, uneori, chiar mai mult.

Ca să sărbătorim 15 ani, o astfel de realizare, vom multe surprize în cursul săptămânilor viitoare. Vom avea evenimente, cadouri, video, interviuri și chiar conținut nou la joc! Deci, haideți să sărbătorim împreună ceea ce a devenit Tribal Wars, călătoria care ne-a adus aici, jucătorii pe care i-a împreunat și influența pe care o avut-o asupra vieții lor.


Pentru noi, este iubire, nu doar un joc!


Caligrafitti.png



Veniți și jucați Triburile cu noi, oriunde vă aflați:

 

Rakanishu

Community Manager
Scor reacție
145
Stimati jucatori !

Tribal Wars împlinește uimitoarea vârstă de 15 ani, și dorim să sărbătorim împreună!

Corbul cel viteaz va deschide din nou seiful, ce îți va garanta obiecte mistice ce te vor ajuta în bătăliile viitoare.
Ușile seifului se vor deschide pe 20 Iunie la ora 11:00 și se vor închide pe 24 iunie la aceeași oră.

ds15y_forum_announce_small.png



Odată pe zi seiful își va deschide ușile pentru tine, dezvăluindu-și conținutul. Inainte sa alegeți, obiectele vor fi amestecate și ascunse. Poți alege o ușă și să descoperi ce se află în spatele ei.

Vei putea deschide gratuit o ușă la fiecare 24 de ore. 12 ore mai târziu vei primi o nouă deschidere. Dar acestea sunt valabile doar pentru ziua curentă, așa că trebuie să le folosești înainte să le expire timpul!

Lângă obiectele ce le poți avea, poți găsi și 3 favoruri de la corb. Acestea vor fi afișate în bara de sub banner. Unul îți va permite să deschizi o ușă gratuit, altul va dezvălui aleator ce este în spatele unei uși și îți va ușura decizia dacă doresti obiectul, și al treilea îți va dubla automat alegerea viitoare. Ține minte cătoate favorurile se aplică automat selecției viitoare; raportându-se chiar și pentru următoarea zi. Nu le veti putea salva pentru mai târziu, deci alege cu grijă !

Dacă ai deschis toate ușile ai de ales între a aștepta cronometrul din colțul din dreapta sus să ajungă la 0 sau să reîncarci totul ( toate ușile ). Dar ține minte! Obiectele vor fi aceleași ca înainte; nu vei primi o nouă selecție.
Obiectele din seif vor fi înlocuite cu altele noi numai după ce timpul expiră.

Vă dorim mult succes și fie ca, corbul să vă aducă numai bogății !


Echipa Triburile !
 
Stare
Nu este deschis pentru răspunsuri viitoare.
Sus