HALL OF FAME

l-.-l

member
Scor reacție
0
Din pacate s-a distrus si rubrica de la hall of fame de ceva timp, care ar fi trebuit sa fie ca o piesa de muzeu, cel putin pt cei care au ajuns acolo .. de ce zic asta? pai .. dintr.un ”server mort” a devenit o pagina de excel fara bb-codes si fara profile active a jucatorilor ... se puteau gasi si alte solutii pt ”spatiu pe server” ... nu macelarind o rubrica importanta.

buuun, acum vine intrebarea...la ce folos se mai fac realizarile daca ele dispar odata cu inchiderea serverului ? cel putin realizarile zilnice ...care sunt destul de greu de obtinut, si nu e singurul element ignorat.

propun, sa se faca un sondaj, pt revenirea la sistemul vechi, sau unul nou, poate mai bun ca precedentul, pt ca actualul e jalnic.

seara faina.
 

hary10

member
Scor reacție
1
Nu ar fi rau sa revina la vechiul sistem,dar ma indoiesc sincer.Ma uit si aici pe forum la rubrica lumilor incheiate,nu s-au mai chinuit nici sa puna frumos cum faceau inainte numele tribului castigator.Devine din ce in ce mai trist serverul romanesc,nu prea se mai ocupa nimeni.:(
 
Sus